121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ti úgy látom mindig elfelejtitek, hogy év végén next gen launch és még egy csomó cím nincs bejelentve, ami idén jön -
nyugodj meg, az Avengers is egy középszerű takony (se) lesz, én szóltam előre :D
de amúgy +1, idénre így nagyjából ennyi részemről is - hacsak nem jön még valami random a semmiből hirtelen :D -
hát engem is -
Emlékeztek erre? Vajon kamu volt?* Vagy bedarálták?
*Mint a Prince Of Persia Redemption...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.17. 14:06:25 -
Nemtom, engem pl a mafia1 remake milliószor jobban érdekel, mint a valhalla. -
Idén még játszik a:
Csucsi
Lasszó
Punk
Valhalla
a többik kuka, hesspicsába stb.
....báár, talán az Avengers is érdekes lehet...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.17. 14:04:38 -
jöhet, nekem nagyon várós!
kíváncsi leszek, hogy mikor jelenik meg... gondolom idén ezzel se kell már számolni :D -
weben fos nekem is -
Még most sem megy? Nálam okés böngészőből -
Nektek megy a store? Nincs be/kijelentkezőgombom. Az oldal van, műsik böngészőben van signin gomb, de bejelentkezni ott sem tudok. -
ppista #106774 Igaz, sajnos mikor kijött rengeteg sebből vérzett, és abban az állapotában egyértelműen jobb volt az első rész. Nem beszélve arról az idióta megoldásról, hogy egy dlc-ben kijövő harcot szinesitő dolog, a hozzá tartozó fejlesztésekkel, ami kurva jó volt, csak a fő játék befejezése UTÁN lett elérhető, hiába volt meg nekem a deluxe változat. Ekkora kapufát! -
Az a baj, hogy én még akkir láttam, amikor ilyen magátjátszottavégig nehézség volt. Tudom, hogy azóta patchelték, de nekem akkor már nem volt meg. -
Ez vótmá? Tegnap lattam eloszor, megdobbentoen jol nezett ki.
Kar, hogy fps.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.16. 15:20:54 -
ppista #106771 Szerintem még jobb is.:)
Oké, a történet elég sete, meg a karakterek is bárgyúbbak, de a harc, a fejlesztések, és amellékküldetések kategóriákkal jobbak. Na jó legyen döntetlen. -
A második rész a nyomába se ér az elsőnek. -
sajnos nem sok van én is szeretnék de nincs.a második részt próbáld meg bár én nembírtam megszeretni nagyon béna az első részhez képest szerintem :| -
Most hogy a végére értem a Ni No Kuni remasterednek mondjatok már ehez hasonló ksliberüt. Cuki bigyó karaktereseken kívül -
Evoluti0N #106767 Én szívesen látnék lakott területet, valamint azt, h hogyan néz ki egy küldetés. Például egy mellékküldi. -
Prof William #106766 Úgy tűnik nem csak nekem jutott eszembe ez. :)
A videóban említették, hogy jön majd még más vidó is a Csuzimából. Remélem ott majd mutatnak lakott területeket is. -
Megnéztem tsushima videót már vagy 3*. Jó lesz ez :D -
Nemsokára random kedd megint! -
CptFlint #106763 Lego Ninja Go ingyenes most a store-ban valami miatt. -
1080p-ben se nekem, bőven jó a nagy terület+fizikához képest, nem kell mindennek csillivillinek lenni. -
Megnéztem a csucsima bemutatót sok 'K' -ban, azért nem csúnya
-
Ettől a Witcher 3-ban kaptam agyfaszt. -
Nem választhatsz karaktert, mindig Jin-t játszod -
Nekem bejött a csucsima gameplay, kétségtelen, hogy elég erős AC érzése van, de ez nem feltétlen baj.
Ez alapján a harc is hajaz a régi AC rendszerre, és alighanem én vagyok az egyetlen ember a világon, aki azt szerette.
Realisztikusabb, mint az egérgomb nyomogatás, a valóságban is nagyon gyorsan eldőltek a párbajok, Japánban is, Európában is. A régi AC harccal csak az volt a bajom, hogy az ellenfelek kvázi sorszámot téptek, hogy ki támadjon, soha nem rontottak rád egyszerre. :)
A setting nagyon tetszik, remek ötlet, hogy végre nem a sengoku erában játszódik, hanem másik korban. Nekem ez már csak azért is kedves, mert ilyen korabeli stílusú katanám van, shobu pengeforma.
Azt tudja valaki, hogy a karakterek a sztori alapján változnak játék közben, vagy az elején választasz? Ez nekem nem teljesen tiszta. -
Én úgy vagyok ezzel, hogy magyar felirattal lesz, nekem kényelmes ez.
Kurvajól elleszek.
Csak annyi, hogy a harcnál lehessen nekem kardozni meg védekezni, ne QTE script legyen, ne automatikusan csinálja a karakter a dolgokqt, a látvány kibaszott jó, imádom a helyszíneket amiket mutattak, imádom a lootokat.
Annyi hogy legyen kurvasok cucc a térképen, gyűjtögetni akarok, felfedezni akarok, meg titkos mindenfélét.
És lopakodni elsősorban.
Ghost karival. -
Igen.
-
jah
de legalább nem fog kitűnni a Slimem süvítő hangja
vajon akarsz 100 órát eltölteni egy ilyen helyen? :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.15. 10:29:35 -
fú, már látom ez is olyan játék lesz ahol mindig fúj az a kurva szél.. szerencsétlen bemegy az épületbe és még ott is lobog a palástja. Még mindig itt tartunk nextgen előtt? -
Hát nem vágtam magam hanyatt ettől a csucsimától, bár lehet azért csak, mert még az UE5 bemutató hatása alatt vagyok :D De a gameplay egy az egyben AC-nek tűnik, ahogy az objective-ek (szabadíts ki x túszt stb), meg főleg azok a nyamvadt gyűjthető villogó bambuszok... :D Ettől függetlenül nyilván day 1 lesz ez, mert a setting viszi a hátán az egészet (csakúgy mint egyébként a legtöbb AC-t is) -
Pedig a days gone-al magaddal cseszel ki. -
Ezt gyorsan összehozta :D -
Ez a dreams mindig meglep mikre képes
-
Days Gone érzésem van, azt sem vettem meg mai napig, mindig volt valami helyette. Ez pedig nem vall a Sony exekre. :/ Lehet túl magasra tette a lécett a Naughty Dog, a GoW, Death Stranding és társai. :D -
Hm, nem rossz ez a GoT, de én még várnék az ítélettel, mert a bossfightról semmit nem mutattak. Engem nem zavar, hogy hajaz az AC játékokra, feltéve ha jó munkát/másolást csinálnak. Mindentől függetlenül ez a játék (ahogy az AC játékok is) nem lesz azonnali vétel nálam. -
Na, úgy látom az Ubisoftnak már felesleges gondolkodnia a szamurájos Assassin's Creed-en, mert itt van tessék. :) -
Prof William #106746 Nálam pont fordítva.
A Last of Us 1 nagyon tetszett és vártam de a 2-már valamiért nem hozott lázba. Az 1 nekem tökéletesen be van fejezve így. A Ghost of Tsushimát most jobban várom.. -
Evoluti0N #106745 Nektek mi a véleményetek a japán szinkronnal kapcsolatban? Nekem vegyesek az érzéseim. Tök fasza lenne így játszani, de a videó alapján a szájmozgások az angol szinkronra vannak igazítva és így eléggé illúzióromboló az élmény.