121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
na most jön majd csak az igazi crunch náluk, mert van bő 2 hetük fehéríteni az összes barna textúrát :DDD -
A Covid-19 amúgy elmúlt ? Csak egy fosztogató, romboló tűntetés kellett hozzá ? -
Evoluti0N #107385 Remélem, h a CDPR nem követi ezeket az idiótákat, h jól nézzenek ők is ki és nem napolják el a jövő csütörtöki CP2077 eventet. -
Illetve nagyon remélem, hogy a tlou2 nem tartalmaz olyan jelenetet, amiben Ellie, a _FEHÉR_ nő, megöl egy _FEKETE_ férfit. Mert ha valami súlyos tévedés folytán ilyet tartalmaz a játék, akkor természetesen NEM szabad megjelentetni ebben a formában, és a súlyos hibát haladéktalanul ki kell javítani!
-
Én személy szerint elítélem az ÖSSZES oldalt, aki ma le merte hozni a tlou2 previewt! 
Érzékelten, kapitalista szemetek, akik nem vették figyelembe, hogy most, a nehéz időkben, amikor szegény amerikai fekete testvéreinknek szükségük lenne az ÖSSZEFOGÁSRA, nos, őnző módon, kihasználva a felfokozott figyelmet, ilyen öncélú tevékenységet folytatnak. Elhatárolódok mindenkitől egyúttal aki ma nevetni mert, vagy akár mosolyra húzódott szája. Nézzetek magatokba, és gonlkodjatok el. A tetteiteknek súlyos ára van! Ezt az árat ma az amerikai egyesült államokban élő fekete testvéreitek fizetik meg! -
A legjobb, amikor valaki kiírja, hogy "jaj de kedvesek vagytok, ennyien gondoltatok rám a születésnapomon"
Az ilyenek sejtik azért, hogy csak azért, mert Fakebook figyelmezteti őket erre ? Pár emberen, családon kívül szerintem eszükbe sem jutna. Az emberek ennyire "közel" vannak és mégis mennyire távol. -
Én nagyon remélem, hogy elhalasztják a tlou2 megjelenést. Mármint üljenek már bele a usák feka faszba tövig, ne csak itt virágnyelven üzengessenek, meg játszogassák a társadalmilag érzékeny japán vállalatot. Tegyen fel pénzt is a dologra, lássuk ér-e ennyit a kirakaprotestálás! :D -
Hát de legalább alakulgat valami, mindkettő fos ebben igazad van. :) -
Mert azok aztán jobbak :D -
nekem már eddig se volt full jókedvem a Sony-hoz mostanság, asszem ha választanom kell majd valami oknál fogva, először xbox-ot veszek. -
Na látod ez is az, én is így vagyok inkáb ne írjanak, de ez a évente hogy szia HBD és aláírják, na és hogyvagy?
Kurvára érdekelheti hogy vagyok ja. :D
-
Ez ugyanaz, amikor olyanok kívánnak nekem boldog születésnapot, akivel életemben 2 szót nem beszéltem :DD
-
Olyan fasz dolog mint az undorító facebook, faszt nem tud a sokmillió ember sokszor mivan, hall egy esetet a face-re felkerül egy EGGYÜTTÉRZŐ skin az avatarra és felteszi minden idióta faszfej, olyanok akiknek lövésük sincs sokszor miaz.
Azzazl nincs gond aki érti mit csinál miért nyilvánit részvétet iylen esetekben de a face egy nagyrészt birkacsorda -
Ez már rég nem erről szól. -
Úgyis pride month van. Ilyenkor szoktam nevetni hogy a cégek fő facebook meg twittere szivárványos lesz, de az arab meg a kínai valahogy sosem. Álszentkedés -
PONTOSAN, pontosan. Így van, ha minden így működne? Mi lenne? zárjanak be a boltok? Az üzlete, az állatkertek, vidámparkok, szórakozóhelyek, szomorkodjunk otthon bezárva. -
Ez cirkusz ami itt megy, egy nagy E3 szintű rendezvény oké de ez a kifogás vicc kategória, sőtt holnap be se megyek melózni mert éppen történt egy szomorú eset külföldön azt együttérzésből nem megyek melózni.
Faszok ezek, még a Last of Us meg Tsushima halasztásra is azt mondom basszák meg, de ez..... -
Nem kérlek. ez egy állásfoglalás. Amiben a sony azt mondta a világnak, hogy tik most le vagytok szarva, mert az usák fekáknak most nem jó. Mi ugyan egy japán cég vagyunk, és két köpésre innen ettől keményebb fasszal tosszák a hongkongi tüntetőket, de az ugye, hát...kiagecitérdekel. NADE AZ USA!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.01. 22:27:06 -
ez még mindig csak egy konzol.. egy héttel később látjuk, na bumm. -
Mindenki hashtagelget ész nélkül. Mint mondtam, sok álszent. Összes nagy cég ugyanezt csinálja. A sony twittere kifejtette bővebben a dolgot. Amúgy mindegy is idén én már csak azt hiszem el, amit látok. Majd az eventet is ha már éppen megy. -
Mondjuk teljesen érthető, hogy nem dark nem vágja a miújságot. Ezek a nyomorult férgek olyan mellett állnak ki (állítólag), aminek az okát sem merték leírni. De muszáj protestálni a kirakatban, ha mindenki ezt csinálja körülötted, különben még rádmutat valaki, és akkor oda az amerikai feka vásárlóbázis. Ha már ennyire protestálni akarnak, találhattak volna olyan indokot, ami lehet fontosabb annál, hogy mi a faszt művel a rendőrség az usában, dehát a sonynak EZ volt a legfontosabb ma.
Rüheférgestetvek. -
Kibaszott bohócok...Álszent, identitászavaros, usaköcsögei japán darab szarok.
Mejenek a faszomba.
PS5 hype innentől off.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.01. 21:49:08 -
Csak mert más kifogás nem létezhet. Buzik ennyi. :D -
Huh mindegy dark hagyjuk. Szar a PS5 azért nem lesz event... -
Mit kell észrevennem? Ami megakadályoz egy streamelt videó levetítést a neten?
Elfogyott a mobilnetük? -
Te nem olvasod a topikot vagy csak minden második HSZt? Olvass el pár híroldalt és rájössz -
A ps5 óta nem szimpik
semmi amit idén műveltek eddig. -
Akkor mihez van köze? nem egy full streamelt event lett volna?
-
Mindenki ezt csinálja nem csak sony. Apple eventet is halasztották meg EA is madden revealt. Mindenhol most megy az álszent hashtagelés közösségi médiába. Hányni tudnék a mostani világtól. -
ez inkább csak elég durva képmutatás a sony részéről, nagyon nem szimpi move... :D miért kell belekeverniük magukat ilyen hülyeségbe?
ahelyett hogy megtartanák, és akkor hazamenne mindenki nézni a showt:D -
Mindenesetre jól kilőtték a hype bubimat. Úgy vártam ezt a 4ét, mint gyerek a karácsonyt :( -
??? ennek semmi köze nincs a HWhez darky ne legyél má nub :D -
Rohadjak meg itt valami nagyon nincsen rendben a PS5 géppel kapcsolatban, csak ne legyen igazam.... -
minden rendben csak sok a köcsög -
Meg nem is világos, h miért. Sittes! fekete szívrohamot kapott rendőri intézkedés közben. Most nagy “black metoo party” közben ugyanezek a fekete - fehér arcok, gyújtogatnak, fosztogatnak. Mindeközben a rendőrt letartóztatták, ítéletre vár, társait elbocsátották, minden törvényes. -
Amilyen érzékenyek az ilyesmire, könnyen előfordulhat. Ha pl a játékban feketét is lehet ölni, főleg fojtófogás beiktatásával, akkor aztán muszáj lesz elhalasztani , egészen addig amíg le nem nyugodnak a kedélyek -_- -
Najó hát ha ilyen miatt még az is bekövetkezne, akkor eladom a PCt meg a PSt is és elvonulok valami lakatlan szigetre -
Evoluti0N #107350 Csak ne legyen ez az egész miatt még egy TLOU2 halasztás, mert akkor megbaszok valakit. -
Mindenki itt álszenteskedik, hogy jajj de jó hogy sony elhalasztja, mert nem a megfelelő idő ez most erre. Hát mikor nem a legjobb egy kis elmenekülés a való világból, ha nem most? Mintha ettől megoldódna a sok szar, ami odaát van amcsiknál... -
pffffffffffffffff.... ez szánalmas :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.01. 20:55:31