121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #107988 All black.
-
Tudom azért mondom. Unreal 4 tech demo szintet se értük még nagyon el. -
Elkezdődött :D
-
Ratchetnél meg Godfallnál látszódott a tükröződésnél, de másutt annyira nem vettem észre/nem tűnt fel :D
...Godfall, jézus.. :DDD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 00:48:57 -
Evoluti0N #107984 Az szinte biztosra vehető, h a legtöbb multiplatform játék legalább még jövőre crossgen lesz. Szóval lesz itt a PS5 megjelenése után még legalább 1 év, amikor a multiplatform játékokat visszahúzza még a jelenlegi generáció.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.12. 00:48:42 -
jó, ez igaz :D
PS4-et én már most se használom, nyugdíjaznám is, ha nem kéne Netflixre vagy nem jönne a lasszófasz2.
nekem csak PC mellett "fölös" így day1 minőségi ex nélkül, de úgyis day1 veszem én is, majd pont én maradok ki ebből:D -
>amit lehetett is látni a legtöbb videóban
Hol? Rohadt kíváncsi vagyok, hogy el tudod-e egyáltalán dönteni, hogy amit látsz az RT-e, vagy nem :) -
szerintem nem kell befosni, tessék megvárni a többi 1st party studió cuccait (főleg Santa Monica/Nóti) egy ~2-4 év múlva, valszeg ott kezdjük el majd igazán keresni az állunkat :D
most ez még ilyen crossgen-szintű minőség lesz szerintem még 1-2 évig, direkt lebutított PS4-es verziókkal és RT-vel pimpelt PS5-ös verzákkal - illetve emellé 1-2 odabaszósabb grafikával bíró exkluzívval (Ratchet/Horizon)
szerintem nem elképzelhetetlenek az Unreal 5-ös demoban látottak - Hellblade 2 alatt is UE5 lesz, és meg is tosz azért -
Nekem day1 lesz, akármi is jön rá. Ez egy percig nem volt kérdés, és nem függött attól, hogy mit mutatnak be ma. Egy perccel nem akarom tovább használni a ps4-et, mint ameddig feltétlenül szükséges.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:42:15 -
Az Unreal engine 5 tech demó grafikát el lehet felejteni, elég megnézni az Otherworldos videót, ahol Phelan beszél róla (dolgozott a Witcher 3-on is) Most csak RTX gamek fognak kb jönni, amit lehetett is látni a legtöbb videóban, olyan grafika meg ami a demóban van, még konzol végén sem valószínű, maximum ahhoz hasonló. -
hát úgy lenne a real, ha ez mind launch cím lenne - dehát soknál ott volt a 2021 :( :D
csak így elgondolkozik az ember, hogy miért vegyen day1 konzolt? vagy akkó mit tolunk rajta tulajdonképpen első naposan?
mondjuk biztos nem mutattak még be mindig mindent, dehát..
amúgy gyanús, hogy ez az új Póki ez csak egy ilyen rövidebb spinoff-szerűség lesz...
ha jön Horizon 2, akkor veszem day1 - de most picit kétségeim vannak :D -
Evoluti0N #107977 Az Astro Bot videók amúgy nem egy új Astro Bot VR játékból, de még csak nem is egy teljes nem VR Astro Bot játékból voltak, ahogy gondoltam, hanem az Astro's Playroomból, ami ingyen jár majd minden PS5-höz, ahogy a Playroom jár a PS4-hez és főleg az lesz a szerepe, h a PS5 kontrollerének új funkcióit prezentálja.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.12. 00:35:15 -
A HZD2 a látottak alapján még túl is dobja azt bizonyos tekintetben.
És hát ez sem csúnya, meg részletesség az van itt is dögivel:
-
Én nem leszólni akarom amit láttam, nem kaptam kevesebbet, mint amit vártam. Az lett, amire reálisan lehetett számítani. A generációváltásos csodavárással meg az lett, ami a generációváltásos csodavárással szokott lenni. Ennyi történt. -
Ebben igazad van.
Nem lesz unreal 5 engine demo szintű grafika. Max a ps5 gen vége talàn közepe felé...vagy akkor sem. -
Szerintem? Fogalamam sincs. Nem tippelgetek. Egy kurva dátumot nem toltak be. Senki nem tudja mikor jön.
Ha jönne launchra, szerintem megvillantották volna, ahogy a szopókembernél. Nem tették. Én csak ezt láttam. -
Najó - fav, mert itt is megy a fikatenger, mint manapság mindenhol az interneten. Elegem van már az állandó negativitásból, nem csodálom, hogy ott tart a világ ahol -
Miért szerinted HZD 2 mikor jön? 3 éve csinálják. 3 év múlva? -
GEN ELEJÉN??? Ezt te honann veszed?
Arról nem beszélve, hogy konkrét gameplay nem volt. Ok, elhiszem, hogy a mutatott videó inegine volt. De őszintén. Nem volt a ps3 mondjuk KZ2 után legalább ekkora ugrás a HZD(1)? Nem szart nem :D
Ezt a biggest generation leapet erősen megtossz a félgeneráció is. Eddig volt a ps4 tulajnak 4K@30-ra, generációt vált, és felugrik 4K@30-ra. Biggest...izé :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:20:10 -
Nem a kisebb játék a baj, hanem az, hogy a kisebb játék szar garfikával megy 25 fps-el. És közben az van kiírva, hogy "future of gaming".
Ez a baj. -
HZD2 videót te láttad vagy afelett elsiklottál? Szerinted, ha gen elején ilyet lepakolnak mi lesz később? Megint futjuk ugyanazokat a köröket, uncsi már -
Mindenesetre amit ma bemutattak, az alapján ezt a biggest generation leap-et csak az fogja elhinni, aki nem volt ott egyiknél sem eddig :D -
A gaming nem csak AAA játékokból áll. Ti mindig meglepődtök, hogy ezeken a bemutatókon mutatnak kisebb játékokat is... 125. alkalommal is.
Egyeseknek sose jó semmi. -
jah, de kell nagyon az a HDMI 2.1 / 4K@120Hz ... :DD
majd a PS5 Pro-hoz....talán... :D vagy oda se.. :D
bár pont ma jött ki egy ilyen DiRT5-ös interjú, és ott XSX-en meg lesz a 120 FPS - de tuti, hogy FHD\QHD max..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 00:12:48 -
Hát nem fps-re az tuti :D Gantz című anime/manga-ra emlékeztet -
Ez is mi??? Egy szar ps3-as Journey SE, és nincs meg a 30fps. Szakemberek... :D
/mondjuk elég szomorú, hogy ilyenekkel tömték ki a future of gaminget. Ha ilyen lenne, akkor én nem kérnék belőle. Hatalmas mázli, hogy nem (csak) ilyen lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:07:09 -
Evoluti0N #107962 Amúgy a Ghost Wire esetében ti is egész másfajta játékra számítottatok, mint amit itt láttunk, a 2019-es cinematic trailer alapján? -
Teljesen mindegy, a bemutatott játékok nagyrészén a 10 sem látszott. Most is ugyanaz lesz, hogy a sok fakezű fasznál még a 30 fps sem lesz meg. A sonys játékoknál meg igen, és lesz egy maroknyi, ami megy majd 60-al, de egyelőre ott tartunk, hogy amíg mindenből 4k videó került fel, addig a 60fps-es gt7-ből csak fullhd. Gondolom véletlenül
-
ma elég volt 4 is
-
Resi 8 kegyetlen jól nézett ki. Frémet remélem kipofozzák, de minden más bueno. HZD2 meg jobban odabaszott, mint amire számítottam
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.12. 00:01:53 -
Milyen kuss lett a 12 tflops körül :D -
remélem a füleshez megint egy saját dongle kell. ami majd elfoglalja azt az EGY darab usb csatlakozó rajta 
/és abban a 3 képkockában, amiben a hátulja látszik, nos hát ott sem bővelkedik portokban a masina
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.11. 23:52:54 -
A Demon's Souls-nak külön hálás vagyok, kb. ott dölt el, hogy nyitáskor lesz PS5 a háznál :D -
Megfelelő úriembereket követek twitteren
-
Evoluti0N #107954 A kérdés az, h te ezt honnan tudod. 
-
A ratchetes csajból már van rule34 kontent :D Gyors volt mint a ps5 ssd -
Nekem a kedvencem a rajzfilm volt a delfin fejűekkel... ilyen játékkal általában SALE-kor találkozom a 14. oldalon.
GT7 ugyanugy nézett ki mint a GT SPORT, és ugyan látni lehetett mozgó felhőket, de annyira nem vették a fáradságot hogy mutassák, végre lesz változó időjárás és eső!! De reméljük PS5-re csak össze jön ez már nekik is... -
Hát ez a godfall...istenem. A generic FOS. Kiváló mondjuk a zeneválasztás is hozzá :D -
Minimum 2 évig nem is fogsz olyat grafikàt làtni amit eddig nem làttàl. TLoU2 grafika szintje lesz jó darabig..vagy még olyan sem.
Itt csak a gyors töltések lesznek meglepőek ilyen grafika mellett. -
Meg a ratchet. Az volt ilyen ssd tech showcase, ezzel az utazgatással. De az tuti, hogy azért is csinálták ilyenre.
Viszont aki 4K@60 fps-nek álmodott mindent ps5-re, az most remélem felébredt.