121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó

érdemes megnézni! :) van benne 1-2 in-engine jelenet, baszó!

jha, és PS5, XSX és Steam only..

nekem felkerült az egyik legjobban várt címek közé <3
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 15:28:40
  • mucsácsó
    A logóján is ott a római 2-es amúgy, ezt ma vettem észre :D Horizon II, de Guerrilláék is csak Horizon: Forbidden West-ként írják mindenütt
  • Moby
    El is spoilerelhették volna valamelyik polcon. Nem tűnt volna fel senkinek :D
  • j0nNyKa
    nemtom, megnézném vagy teljesen fehérben vagy teljesen feketében az egész szettet, szerintem úgy énis rajonganék
  • Moby
    A docking stationért külön pirospont! Nagyon hasznos, nagyon kell, és nagy fancy az is.
    A kamerától viszont megállt a szar bennem keresztben. Rémisztő. Mármint nem a kinézete, az nagyon baszó annak is. Hanem a két optika.
    Twiccseléshez nem kell két optika. És ha nem a PSVR1 kompatiblitás miatt lett benne két optika, az viszont azt jelentené, hogy a PSVR2 ie ezt az moslék optikai trackinget fogja kapni. Ami annyira ijesztő, hogy ha esetleg igazam lenne, akkor én itt elbúcsúzok a VR-tól.
  • Ulthanito
    Faszér olvasom mindig a hülyeségeidet, most nekem is szöget vert a fejembe az all digital. :(

pedig szeretem a nagy csöcsöket.
  • Ulthanito
    Én nem tudok betelni vele, aranyba kéne önteni a faszát annak a japó dizájnernek, aki ezt megálmodta. egyszerűen zseniális, na!
  • Moby
    Hámicsináljak? Tetszik. Rohadtul!
    Mármint a digit verzió. A másik nem. DUDOR. Blöe
  • j0nNyKa
    gero te vagy az? adjad vissza józanészmoby jelszavát
  • Moby
    Nekem iszonyúan tetszik. Egy-az-egyben mintha a Detroit: Become Human-ból húzták volna ki. A valaha volt leginkább videó-játéknak kinnéző videójáték eszköz. Nem tudtam mivel fognak előállni, de nem voltam felkészülve, hogy ennyire baszó cuccal jönnek.
  • j0nNyKa
    nekem amúgy a designt tekintve így egyben a cuccok túl... sterilek, nem tudom mit hiányolok, de valami nem ok
  • shaddam
    Megint felhozzák negatívumnak hogy csak ps4-re jön mint az elődnél a ps3-at? Kattintást nem adok nekik
  • shaddam
  • Evoluti0N
    Stupid, sexy PS5. NSFW kép a spoiler mögött.

• AntiHero
    Aki akar tesztet nézni annak a GameStar videót ajànlom. Rövid velős, spoiler mentes.
    Direkt linkbe teszem azért.

tLoU2 GameStar videó teszt
  • AntiHero
    Bizony. :D 11et adott rà a 10ből. :D

A videó tesztet ne nézze senki. Mert azért sikerült neki spoilert belerakni...a videó bevàgàsoknàl.
  • Tikal #108092
    "Bukhat a The Last of Us 2 | Ennyi volt a Naughty Dog?"

pár kattintásért megkúratta magát...
  • Evoluti0N
    Én rivjúkat már nem fogok olvasni, nézni. Játék már előrendelve és letöltve. Az a gáz, h mostantól kezdve alighanem még nehezebb lesz a spoilereket kerülgetni.
  • AntiHero
    Azért repkednek a közel 10 pontos értékelések a magyar "sajtóban" is a tLoU2-re.

Nesze neked botràny..még az otherworld véleménye is megvàltozott pozitívba. Szó szerint ajnàrozza, istenítí öket, pedig milyen hisztit levàgott anno, hogy szar a story. :D

Megfog minket szorongatni ez a jàték (lelkileg tuti).
  • Kongy
    Nem Horizon Zero Dawn 2, hanem Horizon Forbidden West. Max Horizon 2, a Zero Dawn az első rész alcíme volt.
  • j0nNyKa
    de valszeg ugyanolyan zajos :(
  • AntiHero
    Mondom én elvesztem a sok kamu leakben. :D
  • Tikal #108086
    ez amugy nem hülyeség, hűtés rögtön megoldva :)
  • Moby
    FÁKIN DUDOR!
    Az asszimetrikus stand is nagyon trógerul néz ki, ami nyilvánvalóan a DUDOR miatt lett asszimetrikus (fektetve is az tartja).
  • Moby
    Nincs róla szó, hogy lesz. Hol jártál az elmúlt 2 hóanpban? :D
  • j0nNyKa
    PS5 Pro Slim!!

• AntiHero
    825GB SSD . Hmmmm okey..
    Csak lesz nagyobb is nem?
  • Ulthanito
    Hát ez király! :-D
  • Moby
    Ettől hivatalosabb már aligha lehetne.
  • Moby
    A helyzetet Benő tökéletes találata írje le a legjobban :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 12:41:17
  • shaddam
    A játékaim 99%-a digitális, de a dudrost veszem. Egyszerűen frusztrálna ha szembe jönne egy jó deal a piacon, de nem élhetnék vele. Meg vannak blu ray filmjeim is. Igaz arra a ps3 is jó mert nincs még 4k blu rayem
  • Rage47
    ha lenne normális refund rendszer és digitális store, akkor egy fokkal könnyebben mondanám, hogy nekem is a digitális kell, de így a lemezes maradhat még mindig
  • molnibalage83
    A visszafelé kompatibilitás a PS4-gyel mennyire vehető hivatalosnak?
    Ez azt jelentené, hogy már PS5 release naptól elvileg futtatható lenne minden PS4 cím is?
  • mucsácsó
    amúgy aszittem, hogy ez csak engem zavar :D
    már a bejelentő videónál is húztam a számat, egyértelműen utólag lett beletákolva az a drive, dehát ez van :( nekem a lemezes játszik mindenféleképpen..

lehet ettől még egy external drive is jobb lett volna, bár akkor meg arra ment volna a kurvaanyázás.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 12:14:51
  • Moby
    Átnéztem a lemezeimet, hogy mi az, ami TÉNYLEG fájna, ha nem tudnám elővenni BC-ben. Egyetl ilyet találtam: A spider-man.*
    Ezzel el is dőlt a DUDOR kérdése. Nem kell a DUDOR! LE AZ INDOKOLATLAN DUDOROKKAL!
    Búcsú a kormányos fotóktól. :)

/az összes többi meg nem érdekes, hogy fut-e ps5-ön, a ps4 pro is megmarad a gyerekeknek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 12:07:21
  • LBandi77
    Azért lesz majd meglepi ha megmarad az eredeti játékmenet,a tendency,aki nem játszott vele.
  • darkSectorxxx #108072
    Pár kép még:

Horizon Zero Dawn 2

• darkSectorxxx #108071
  • darkSectorxxx #108070
    ÉN IS! :D
  • darkSectorxxx #108069
    Nem, rohadtul akarom már azt is!