121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Majd privátban írok valamit róla, ha lement. Ha kell. De az soká lesz, én nem tudok napi 4-6 órát játszani egy ilyennel, ami cak akkor pöröghet, ha a család már alszik. Szal ez nekem lesz két hét simán. -
Akik viszont bizonyíthatóan végig is játszottak, azok nagyobb része majd napok múlva fog tudni írni bármit. De őszintén szólva az értelmesebbje amúgy is kerülni fogja a szardobálás miatt már ezeket a platformokat. Lesz egy két fanboy, aki vitába száll majd ezekkel a barmokkal, de a többségnek nem ér ennyit. Nekem sem. Nem fogok dobni sehova értékelést, nem is megyek oda most sem, nem vagyok kíváncsi erre, ami most, és az elmúlt hetekben ment. -
jo stimm kosz sracok, ezt total el tudom kepzelni, hogy youtube alapjan fikaznak 
ezzel a szemszoggel olvasva a review-kat... mukodik, mer minden amit leirnak, siman latszik videorol, nem is kell hozza megvenni se a jatekot :D -
De, nem hiszem, hogy akár hetek múlva releváns userscore stat levehető lesz. Egyszerűen ez a sorsa a játéknak. Ugyanezt fogja kapni a CP2077, stb. Nincs értelme vele foglalkozni. -
Evoluti0N #108586 Vagy megnézte Youtube-on. Ha csak valaki nem játszotta alvás nélkül folyamatosan, akkor képtelenség, h végigjátszotta. USA egyes részeiben 6 órája jött ki csak a játék és tudjuk, h mekkora a játékosbázis része az ottaniak. -
ezt ertenem teljesen, ha nincs Moby hsze - merthogy tobb review ugy ir, hogy a jatek veget is kritizalja, szoval jo resze az embereknek mar vegig is jatszotta - legalabbis ezt allitja -
A kérdés nagyon jó. Szerintem nem lehet mindezt a leak-ek miatti felháborodás számlájára írni. Itt is voltak linkelve olyan kritikák, amik pártatlanul leírták, mi egyéb probléma van a játékkal, spoiler nélkül, nagyrészt. Mindenki leszögezi, hogy tech szinten ragyogó. Design szinten is. De vannak azért szép számmal kifogások a játékmenettel kapcsolatban is. Nem igazi spoiler, de az érzékenyek miatt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl. túl hosszú ahhoz képest, amit nyújt, a mészárlás egy idő után monotonná válik. A karakterek mintha csak kivágott karton bábok lennének az előző részhez képest, nincs igazán logikus oka a történéseknek, nincsenek árnyalva a dolgok - az előző részhez képest "megölök mindenkit aki szembejön, mer bosszúúú". Ami OK, csak az első rész azért ebből a szempontból is magasabbra tette a mércét, stb. Javarászt ezeket kifogásolták az emberek.
Akárhogy csűrjük-csavarjuk, ezek azért elég valós kifogásoknak tűnnek. -
A valóság az, hogy a népek ennyi idő alatt akkor sem játszhatták végig, ha amúgy csak ezzel foglalkoztak. Hivatalosan MA jelent meg egy 30 órás játék. Akik meg hivatalosan megkapták idő előtt a sajtópéldányt, azok az értékelés másik oldalán vannak. Biztos vannak olyanok, akik idő előtt játszhattak vele, de szerintem ők is inkább még tolják. Szal amikr most vannak user reviewk, azok nagyrészt azok a haterek, akik hetek óta ott toporognak összeszorított segglyukkal, hogy végre leírhassák, hogy a játék szar.
Szerintem. -
figymar nep, most igy teljesen oszinten kerdezem, a metacritic score-ok miert egyontetuen irjak azt, hogy szar a last of us 2? vannak spoilerek, ne nyisd meg ha erzekeny vagy ra
egyontetuen azt irja a legtobb review, hogy:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez... miert?egy walking sim a jatek, ahol a story szar, a jatekmenet kb ugyanaz mint az elso resznel, semmi extra, a grafika szep, overall mivel a jatekot a sztorinak kene vinnie a hatan, ezert szar
a 0 pontos review-kra elfogadom hogy ragekidek, de a 3-4 pontosok ertelmes, eszervekkel alatamasztott irasoknak tunnek
mi a... valosag? -
Ha megvolt a wtf jelenet, akkor le is írom az egyik bajom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eredetiség hiánya. Negan jelenet a TWD-ből. Csak más sporteszköz. -
Gondolom a felszedett tàrgyak/dokumentumok utàn. -
Evoluti0N #108579 Valaki rájött már egyébként, h mi alapján kapjuk a pontokat, amiért fel lehet oldani a concept artokat és a 3d modelleket a főmenüben?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.19. 13:39:16 -
Evoluti0N #108578 Nem emlékszem már melyik játék volt az, de direkt tolták valamikor későbbre a megjelenést a Cyberpunk szeptemberi megjelenése miatt. Most kicsit sajnálom őket. :D -
mivel toltak a cyberpunkot, a backlogom csak 2089ig tart ki, nem pedig 2090-ig
iszonyat mennyisegu josag jon ki a kovetkezo idoszakban, embernek nincs annyi ideje amennyi kene csak gamingre
-
MIvel tolták a Cyberpunkot, én most erősen szemezek vele, mert egyébként is listás a játék, csak későbbre terveztem, mert nem elsődleges. De most megürült így némi játékidő, szóval elképzelhető, hogy berántom. Csinálok egy kis költségvetést is :) -
Azt a mocskos K életbe bele!!!!!
Crash Bandicoot 4
udjskalvsbsjjxjdkridjbrndpxobdbegszsbhshebdjdijejr -
max ha tenyleg jol sikerult, akkor eltolodva a 100 pontos fele
de igen, kurvanehez valos kepet kapni valamirol, amit vagy egy isteni jelensegkent kezelnek, vagy valami ordogtol valo cuccnak :D de azert ha az itteniek eddig egyontetuen szeretik, akkor valami csak el lett talalva -
Nem kell kijátszani ahhoz, hogy véleményt írj róla. Ha valaki elunja 8 óra után, az ugyanúgy megírhatja, hogy neki nem jött be. Az már nagyobb baj, hogy "hivatásos" reviewerek sem játszák mindig végig a játékokat.
Amúgy meg, mint rendesen, az igazság valahol a hozsannázó 100 pontos kritikák, és a 2-3 pontos fikázások között lehet :) -
Könnygázzal kellett oszlatni a tömeget - Brutális akciót kapott a PS4 a Lidlben :D -
Bocsesz :D -
(egyebkent szerintem piciket tultolod az omlengest) -
Nem tudom mit lehet ezen szidni..màr mint story szinten..
7 óra van eddig benne..megvolt a wtf pillanat is..eddig kivàlló minden perce a jàtéknak.
Fél infos leakeket meg hagyjuk. Kiragadnak egy fontos pontot..de, hogy az miért úgy alakult..meg mi vezetett odàig azt nem tudjàk..minden fel van építve normàlisan eddig story szinten. -
CptFlint #108568 Engem eléggé berántott. Reggel óta nem bírom letenni. -
Evoluti0N #108567 Dehogy. Vagy lehet azok is, de akkor minden PS4 exkluzív ennyin lenne. Ez ugyanaz a banda, akik kiszivárgott félinfók után elkezdték szidni a játékot és a "SJW Naughty Dog"-ot kiáltók. Nagy részük valszeg 1 percet nem játszott. Sokan szerintem soha nem is játszottak volna.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.19. 12:54:57 -
PC -sek, Boxos -ok...ennyi. -
Nyilván sok ezer gamer már ki is játszotta reggel óta
-
Evoluti0N #108564 Rohadtul jó. Hajnali 4-ig játszottam. Pro-m majdnem felemelkedett. Mondjuk szerintem nem hangosabb, mint az U4 vagy a Lost Legacy alatt volt. Azt látom, h a trollok már hatékonyak nagyon. Metacritic user értékelés 3.4 több, mint 3000 negatívval. :D Azt ajánlom, h ne nézzetek rájuk, mert valszeg tele vannak spoilerekkel. -
egészségedre! :) -
Gratula! -
Àh ne kezd el. :D
Éjfélkor elkezdtem...7kor feküdtem le. Most keltem. Folytatom..
Kivàncsi vagyok azért, hogy csak engem tudott így beràntani..vagy majd titeket is "?" :D -
Mehet(ne) a menet, ha nem updatelne és töltene le több gigát.... :D
-
A VR-osok mindig a lázadókkal lesznek, mer sokkal jobb a kilátás a gépeikből :D -
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.19. 11:03:03 -
es amennyire meg tudom itelni, nem is fog, mer szarnak bele
hasznalj valami kulso szolgaltatot -
Megjött a lasszóm :)
sajnos kép nincs, újabban ez sem megy itt (szerk. talán ez)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.06.19. 10:47:52 -
mint minden jó címüket :d na mindegy kár azért.sajnos az ubi meg az ea ilyen moslék cég lett semmit nem várok már tőlük... -
Az az EA pár évvel ezelőtt már elkaszálta. -
hát én amúgysem vagyok nagy sw fan de bepróbáltam a "soulslike" játék menet miatt sajna nem votl túl élvezhető így első bolgyó után tovább léptem :d amúgy valamit magyaráztak a dead space volt fejlesztői is hogy lesz valami de nem lett.csalódás -
Jedi Fallen Order teljesen single volt és jó is. A SW Squadrons is jónak látszik, bár attól tartok, hogy a SP kampány nem lesz túl hosszú, mivel a játék csak 40 dollár és ősszel már jön is.
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy az évek óta pletykált ME remasterről lesz-e valami. Semmi. Egy nyomorult CGI trailer nem jött a Dragon Age-ből sem és az Anthem is pontosan olyan halott, amilyennek látszik. A Bioware-nél meg gondolom mind szabin vannak, hogy az év egyik legnagyobb EA eseményén egy kurva szót sem szólnak róluk. -
én nagyon rég nem játszok már ea játékokat.imádtam pedig régebben amiket nyomtak dead space meg dragon age nfs stb.de sajnos annyira rakat szar gameket csinálnak már.tavaly bepróbáltam hosszú idő után az új nfst nem is lett volna rossz de sajnos multi fosra mentek itt is rá volt vagy 4 óra a story hát el is adtam utána xd