121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
jajó, akkor csak a szokásos :) -
Nem, nem hiszek semmit. :) -
Jó mert szerintem te azt hiszed hogy a játék vége az egy DLC
-
Nincs ezzel probléma.
Bele lehet kötni, hogy 2 csaj, meg Abby mint egy kugyúrt pasi (ha valakit ez zavar elfogadom, megértem), DE ENNYI, innen túl mestermű.
És ez nem fan-szemüvegen keresztül, hanem mert nincs más a piacon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 16:50:49 -
Evoluti0N #109109 Szerintem meg feleslegesen próbálsz mindenkit meggyőzni, akinek tetszett a játék, h nincs igaza. -
Mármint nem a Last 2-vel játszottál mint én? Vagy hogy?
-
Szerintem mi nem egy játékot játszottunk. -
Igen, mert NG+ ban ha csak a nehézséget teszem fel megmaradnak a cuccaim, és ugye alapról akartam a nehezítést. ;)
De élveztem minden percét.
Így utólag azt mondom nem sok cucc van, de mivel végig szinte stealth-be mentem és inkáb meghaltam ha kellett nem használtam nagyon semmit, egészségügyi csomagot nem, csak a piciket amik a pályán voltak.
Lőszer meg ilyeneket csak 1-2 töltényt ha fontos volt.
A végére maxon voltam mindenből.
És minden miniboss és boss-nál arra mentem hogy spórolva amíg 1x megsebeznek ujrakezdem a harcot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ellie boss-a kb 8-9 óra volt, de sikerült 3 robbanó kellett meg 4 riffle a dögnek. A kicsiket megoldottam közelharcokkal.
Késsel akartam megölni, de mondták hogy a kés sajnos nem sebezte a boss-t.
Annyira rájöttem pl minden ellenfelet hogy tudjak sima ütésekkel megölni, mert lehetséges, nagyon nehéz de lehet, a boss-okat kivéve mindenkit. Vagyis a nagy boss-okat, mert a miniket csak úgy lehet.
Minden harcot, lopakodós részt imádtam, még ha picit dühítettek is.
2 végigjáték alatt kb 940 pontom lett, 800-al kb kioldottam a karaktermodelleket, brutálisak. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 16:45:02 -
Evoluti0N #109105 Jah, nem new game+-ban játszottad másodszorra, hanem simán csak new game-ben?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.06. 16:37:32 -
Nem, bocs de nem fejteném ki. :) -
Evoluti0N #109103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem arra gondolt, h Ellie a farmon Dinálval lehetett volna a játék vége és megtehették volna azt, h a farm utáni rész DLC. -
Nem, a platinához kellene egy NG+ , egy 3. végigjáték. :) -
Én nem tudm milyen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utolsó 4-6 óráról beszélsz de kifejthetnéd, lehet a credits után nem figyeltem és volt még 4-6 óra játék? :D -
Evoluti0N #109100 Végül kiplatináztad? -
Volt kedved kétszer végigtolni? -
Persze nem baj ha másképpen érzünk valami miatt, de elhiheted nekem, hogy sok dolog VR miatt van, hiszen képtelenség egyformára csinálni hogy egyezen kb a 2 verzió.
Az hogy csak minimális kinézetű és mennyiségű ellenfél van pl azt elhiheted bárki báármit mond hogy a VR kompromisszum miatt volt, a boss-ok is pl a legutolsó-tól rengeteg rajongó fetrengett a nevetéstől, egy vicc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az meg télleg kreatív hogy a többi boss mind a játékban szereplő karakter, semmi egyedi kinézet.
Egyszerű mint a pont.
FPS játékokban sokkal durvább dolgokat lehetne kipakolni a képernyőre mint egy olyanba amiben a full karakteredet ki kell tenni a képernyőre, technikailag.
És nézd meg a 7 után a Resi 2 remake-et. Ez a lassabb lopakodós dolgok is ezért vannak.
Nem probléma nekem hogy ilyen lett, szívesen elnéztem másoknál, csak játszani nem volt sok kedvem vele.
Majd a VIII talán. -
nem is volt kedvem rajonni lol -
betudtam a balfaszságomnak, de amúgy tényleg kicsit clunky, hardent meg nem is nagyon használom (szvsz lejjebb kéne vinni a cooldownját alapból - tudom, lehet upgradelni, de ígyis bőven sok)
viszont a hardenes attacknak miafasz értelme?! arra nem tudtam még rájönni:D -
hat mer clunky a harc es tul van nyujtva es nemtom, bena eza harden rendszer
/flame on! -
az megvan igen, csak úgy értem, hogy még le nem gyűrtem :D (kibaszott jégcsapok)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.06. 10:26:03 -
dehat az elso boss az kb 5 perc jatek utan jon
-
+harcok azok itt is valami veszettül erőtlenek voltak, még ebben is visszalépést éreztem a videó alapján :D
más:
toltam a Mortal Shell bétát, és totál meglepett az egész... bossig még nem jutottam el, de jó ötletek vannak benne, kicsit ilyen BB-Sekiro-DS mechanikák egyvelege, 1-2 újítással, látszólag kurvasok itemmel - ha mindez végig működik a játék végéig, akkor lehet a végén TÉNYLEG kapunk egy épkézlábnak mondható souls koppintást, ráadásul egy kis indie studiótól..
kicsit félek, hogy szar lesz a map dizájn vagy kevés fajta ellenfél lesz, és leül az egész - de látok benne potenciált.. aztán lehet rohadtnagy bukta lesz persze, de érdemes ránézni! -
Naja, mondjuk mentségére szóljon, hogy ebben valamivel kevesebb az áthatolhatatlan falként tornyosuló térdig érő bokor. -
Az animációk meg az elakadok a láda sarkában szintű dolgok feltűntek nagyon. Ennél a last of us sokkal nextgenebb -
pláne hogy olyan kurvasötét volt az egész - ami nem tudom, hogy a játék, vagy a videó hibája, vagy is-is - de ha a játék ennyire sötét lesz, akkor már látom előre a mémeket róla.. :D konkrétan volt olyan snitt, hogy nem látszódott a karaktered.. aszittem, hogy monitorommal van a gáz, de megnézem laptopon is, és ugyanaz.. :D
nem akarom leírni, és tudom, hogy WIP és kitudja mikori állapotát tükrözi ez a fos vidi - de erős Ody-ripoff _ez_ alapján szerintem
ettől függetlenül várós, de nem tudnék megvadulni érte -
Egyértelműen azt akarták elérni, hogy az emberek váltogassák a fegyvereket, miután a 2016-os Doom legnagyobb kritikája az volt, hogy túl hosszú és ezért unalmas volt a végére...mert kb. a duplacsövű sörétesről alig volt értelme váltani Nightmare mód alatt.
Én elhiszem hogy valakinek ez nem jön be, csak ez kicsit olyan mint a mikor a Resi 2 Remake-ben azért sír valaki, mert a zombik nem halnak egy flick headshot-ba, vagy a Dark Souls temetőben a csontvázak megölik 4 ütésből a játék elején és ezért szar a játék.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.06. 08:26:00 -
Resi 5-6 gáz, de nem is ezeket említettem. A Resi7-kritikáddal nem értek egyet. Játszottam rendesen és PSVR-on is és elmondhatom, hogy nem VR-ra van kiélezve a dolog. -
Nehogymár ezt megmondjátok ebből a retek minőségből...
Simán lehet ez szebb is. Olyanokat ki sem lehet venni, hogy mennyire a lábad előtt rajzolgatja ki a dolgokat, ahogy eddig, vagy hogy a környezetet hogyan LOD-olja lovaglás közben (amennyit látni talán sehogy, de még ezt sem lehet látni ebből a pusztulat minőségből) -
Na lement 2x a The Last of Us.
Egyszer normal-on, most meg Survival-on!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 06:44:50 -
háttttttttttööööö....nextgen az egy szempillanatásra sincs az egész storyban, de ez nyilván senkit nem fog sokkolni :D
nem akarom leszólni, de egy fikarcnyival se szebb az Origins/Odytól...és akkor ez targeteli XSX-en a minimum 30 FPS-t, öööahaoké:D
mondjuk az utolsó 15 mp egész jól néz ki:D
szerk: törölték is... AC Valhalla 30 perces gameplay volt
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.05. 23:22:13 -
-
ja úgy mindjárt más.
:D -
van bent pisztoly, csak valami command hax kell hozzá
-
én pl ad1) nem címkézném fel magamat haterként ad2) az előző doomot az alap pisztollyal játszottam végig, mert ad3) volt rá lehetőség ad4) mert így akartam játszani
ebben... nincs ilyen lehetőség. ha tőlem elvesznek egy lehetőséget, azt nem szoktam szeretni (az életemben, játékban, bármiben), és pont ,end of story, nem élveztem, töröltem
hater vagyok? ha úgy neked könnyebb, igen, egyébként a valóság az hogy csalódtam, és tovább álltam -
Pedig nem nehéz: elég megnézni a megjelenés évszámát. Ééééééés ennyi. ^.^ -
Én ezt a Doom Eternal héterkedést még mindig nem értem. Nincs klasszikus reload, néha le kell nyomni egy gombot, és már ömlik is az ammo MINDEN fegyverhez.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.05. 17:48:36 -
Doom Eternalnál is volt ez, legalábbis eleinte, max első 1-2 pályán éreztem, utána nekem nem volt lőszer problémám, pedig nem is normalon toltam :D -
"Nekem egyszerűen nincs türelmem a lőszercigánykodáshoz"
Khm-khm...Doom Eternal?
Resi3: nemtudom, én nem játszottam. Elég volt a demo belőle.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.05. 12:03:21 -
Jaja, PC-n toltam full pompájában, de a sivatagos résznél abbahagytam. Nekem egyszerűen nincs türelmem a lőszercigánykodáshoz, meg hogyha nem headshot a monszta, akkor 10 golyó kell bele fos gunplay mellett. Kár érte :( mindezek mellé bugyuta mozgás és animációk, a mozgó vonatról nem egyszer ugrándozott fel-le a Artyom (fullra patchelt Gold változat..)
Nemtom na, sztem gyatra, de lehet a Lasszó2 is rátesz egy lapáttal erre.
Resi7 szerintem is jó FPS/játék volt, én abszolút nem éreztem azt, hogy ez csakis VR-ra lenne kiélezve.
Én nagyon élveztem végig, érdekelt a story is, k jó atmoszférája volt. Kivéve a pincés részt, ott kb cszkott szemmel rohantam visítva végig a szmötyik elől :D Ha a 8 fele ennyire jó lesz, én már boldog leszek - de gyanítom még a 7et is überelni fogja :) epekedve várom, ettől jobban csak a CP2077 érdekel engem.
Na meg persze egyszer Horizon 2, de azért - egyelőre - nem vagyok túlzottan hájpolva
Btw, Resi3 Remake megér egy végigjátszást? Eléggé vegyesek a véleményej róla -
Azok inkább elhagyható küldik, mint felvehetőek, sokkal inkább a sztorivezérelt játékok értelmezésében, mint az openworld játékokéban. Szerintem mucsacso is pécén tolta(és én is). A ps4 verza egy hulladék. Megvettem, másnap eladtam.
/az, hogy mennyire jó fps-ként én nehezen mérem meg, nem vagyok egy kifejezett fps rajongó, de nehezen tudnám elképzelni, hogy ma olyan fps nézetű játék bírna érkezni, ami felül tudná írni a gigaklasszikusok (HL1+HL2 elsősorban) élményét, Hogy őszinte legyek az itt tárgyalt Resi VII is jobban bejött. Tetszett ez is, de miután megcsináltam, és a legjobb befejezeést kaptam, a többit már nem volt kedvem kipörgetni. Annyira azért nem fogott meg.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.05. 09:39:26