121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A gameplay bemutató után mérsékelt az érdeklődés iránta szerintem. -
Prof William #109152 Jaja. Ha minden jól megy aznap már hozza is a postás. :) Addig még be kell fejeznem a FF7-Remaket de mivel már a vége felé vagyok (Chapter 16) addig szerintem menni fog.
Fura ez amúgy. A Last of Us 1-et imádtam de a kettő valamiért egyáltalán nem hoz lázba. Majd megveszem és végigjátszom egy nap, de jelenleg nem érdekel.
A Ghost of Tsutshima sokkal jobbam pörget most. :) -
jövő péntektől kiderül :) -
Prof William #109150 Úgy látom a Ghost of Tsushima jó munkát végeznek a titkolózás terén mert eddig még kb semmi sem szivárgott ki. De ők maguk sem igyekeznek videókat kirakni.
Más esetekben ezért elég sok gameplayt kinyomnak, de itt ez nem történt meg. Remélem azért mert a kíváncsiságra játszanak és azt szeretnék, hogy mi fedezzük fel a játékot és nem azért mert csak ennyi kontent volt benne. :) -
amúgy jah, valamiért tényleg, pedig ez csak 60 FPS :D
@dark: elmondják a videóban, a parrys item (resolve) az a kaszabolásra töltődik, illetve ha üres, akkor tökéletes parry esetén is feltölt egyből egy egységnyit - harden meg tényleg bonyolulttá teszi valahogy a harcmechanikát, de szerintem biztosan hozzá lehet szokni :D
én azért a fullra biztos ránézek majd, ha tényleg kigyün Q3 2020-ra :D -
Azóta azért már összejött... -
CptFlint #109147 Rommá spoilerezte magának és most dühös, amiért neki nem jött át a történetmesélés. Rá kell hagyni. -
baze en elvileg fix 144 fpssel toltam, de ez a video 100x fluidabb mozgast mutat mint amit en tapasztaltam
igy egy picit azert jobban tetszik -
biztos csinaljak valamit? multkor mi lett belole? na ugye -
-
Ez nem tőlem származik heló! :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.07. 08:49:51 -
Mobyt idézve szerintem nem kéne itt fullba nyomnod a kretént tovább, remélem Janika nem koronavírusos, és most már csinál is valamit. -
Newfronter #109141 Ezt neked kellene gyakorolni...
Nincs értelme veled "beszélgetni", mert amit leművelsz a TLOU topikban az szánalmas. Nem csoda, hogy nem szeretted a TLOU2 sztoriját. :D
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2020.07.07. 08:10:28 -
szövegértés
-
Newfronter #109139 Kezeltesd magad! -
Akar a fene. Feltűnt, hogy nem én írtam 2000 szavas esszét erről a másik topikban? -
Hát kezdem úgy érezni, hogy átbasztak a platinumban és nem azt a játékot kaptam, amit te. Lehet visszaviszem. Az enyém egy full standard, hamfisted faszság volt, ami arról szólt, hogy a bosszú az rossz. Kivéve, ha heti háromszor a seggedbe szúrod a tesztót, akkor jó. Akkor bosszút állhatsz, teljesül az álmod, túléled, akit igazán szeretsz, az is túléli, minden rendben lesz a végén. De ha nem szereted a cuccot, akkor szopás van, mindent elveszítesz. A konklúzió: a szteroid boldoggá tesz! A gitár meg nem.
Stunning and brave. -
Nekem egy kicsit bonyolult még, ez a kövé válás miképpen kell használni hatékonyan és az a parry-hez való szar item hogy töltődik fel? -
Érdemes megnézni! -
Na kb összenéztem a streamelt időt, közel 90 óra volt bocs nem is 100.
Érdekes hogy a Survival-on igan nem nézelődtem meg ilyenek de ott csak kb 7 órával lett hosszabb. -
Nincs elképzelésem ezekről a dlc-ről. :) -
mondjuk ugy hogy álatalában többek szerint, de meggyőzhető vagyok, ha mutatsz valami hivatalosat a képzeletbeli DLC teóriádról ;) -
Összesen volt kb 100 óra, mindent próbáltam átnézni, felkutatni, lassan menni, sokszor haltam stb, teszeltem próbálkoztam. Elment az idő. :D
Lehet nem volt egészen 100 óra, de sok volt, és közelített hozzá
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 20:50:09 -
De mit csináltál 50 órát normálon? Survival-on még oké, 50x kell újrakezdeni egy-egy nehezebb szakaszt, de normálon nem sok kihívás van, bejárni meg bőven bejársz, felszedsz mindent 30 óra alatt -
Szerinted ;) -
Igen, meg pár 12 órás játszás volt, megközelítőleg 100 óra volt a 2 végigjáték. :D -
sztem nézzé rá ha nincs EGS fóbiád, hámérne, ha már ki lehet próbálni :D nemtom, én látok benne fantáziát, de picit clunky a mozgás - viszont szvsz Lotfallentől sokkal jobb így első blikkre minden téren :) -
hát ha hülyeséget beszélsz :) -
37 óra egyhuzamban?..,bakker,... -
Ja rendben, akkor jó, csak nehogy félreértsem, de akkor most egy véleményen vagyunk. Inkáb legyen ugyanez a minőség, de más címmel, más story-val. -
Nem!
-
Igen a nehezebb fokozat miatt. Élveztem minden egyes gyötrelmes percét és rávett hogy iszonyat taktikázzal és megtanuljak puszta kézzel leverni a zombikat. :D
~ 2x 50 óra ment bele pár nap alatt.
Volt egy alkalom hogy 37 órán át játzsottam, amikor befejeztem az első végigjátszást, nekiálltam a másodiknak. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 18:34:46 -
Lett is botrány, mert a játékosokból vannak akik elképzelnek az évek alatt valamit és ha nem pont azt kapják akkor balhé van. -
Remélem nem ironia akar lenni. :) -
nem tudom, szerintem én vagyok beoltva soulslike-ok ellen, simán el tudom képzelni hogy téged vagy bárkit elkap a hangulata -
ppista #109118 Én se szeretnék. Sőt, másodikat sem akartam, mert egy kerek, lezárt játékot kaptam. Mégis megcsinálták , és örülök neki. Valószínűleg ugyanúgy tennék a folytatással is. -
Tegnap úgy voltam, hogy majd este ránézek, de inkább az alvást választottam. Szóval ezek szerint jó döntést hoztam? :) -
ppista #109116 + millió.
Vannak hibái, meg olyan megoldásai ami engem is zavar, pl. a túlzott brutalitás, de akkor is egy egyedi, elképesztően zsigerig ható mestermű, amiből generációnként talán ha egy-két akad.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy még mindig beszélnek róla világszerte, ki milyen perspektívából. Ez a játékok 99%-ra nem áll. A TLOU 2.-re igen. -
"Nem is akarok 3. részt ebből..."
Teljes az egyetértés! :D -
Hát mert direkt kukacoskodsz. ;)