121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Köszönöm a gyors választ!
Szeretem ha Magyar zászló van kint multiban amiben játszok, nem pedig Angol vagy akármi:) -
Semmi. A többség itt magyar accal használja majd. -
Srácok, mi hátrányom lesz ha én így ps4 indulásnál MÁR magyar felhasználóra aktiválom a pluszt? -
Nagyon beteg annak az ágynak a textúrája O_O -
-

-
"semmi extra"
-
Azért. 60 fps-es vér!4
nextgen is here!
-
KZból van. Sima player death semmi extra. -
Ugye ez nem KZ end videóból van? -
-
Azúgy köszi. Menjél oda személyesen.. és ha tegyük fel 200 km-re laksz? :DD LOL. Kezd már vicces lenni ez a PS4 utáni rohanás.. :D -
jah nem ott van...csak tableten nem látszott... -
Neked is eltűnt a rendelésed? Nem látom a sajátot a megrendelések között :( -
"Kedves Playstation 4 előrendelőnk!
Először is engedd meg, hogy megköszönjük türelmedet, és hűségedet, hogy nálunk rendelted elő az új generációs Playstation 4 játékkonzolt.
Mint tudod hamarosan, pár nap múlva meg fog jelenni a Playstation 4 játékgép hazánkban is, december 13-án.
Cégünk és partnercégünk a G4S mindent el fog követni annak érdekében, hogy időben, a megjelenés napjára megkapjad a Playstation 4 konzolodat.
Mint tudod az ünnepi időszakban vagyunk már, így a forgalom emelkedett, a futárszolgálatnak is több terhet, s kapacitást kell elviselnie naponta, mint az átlagos év közbeni időszakokban.
Emiatt akarva akaratlanul előfordulhatnak csúszások.
Tehát, ha mindenképpen szeretnél 100% bizonyossággal hozzájutni a Playstation 4 gépedhez a megjelenés napjára, azaz December 13-ára, azt javasoljuk, hogy ha megoldható akkor személyesen vegyed át a készüléket üzletünkben, 13-ától.
(12-én éjféltől éjszakai nyitva tartást is tartunk a hazai premierre való tekintettel, tehát már ekkor is el lehet jönni a rendelésedért).
Azt fontos megjegyezni, hogy ez nem jelenti azt, hogy 1 gép se menne ki 13-ára, csak arra az eshetőségre hívjuk fel a figyelmet, hogy a nagy megterhelésű ünnepi időszakban előfordulhatnak késések csúszások.
A módosítási kérelmet az oldalunkon az adatlapod belépve tudod megtenni.
Amennyiben evvel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne keress minket bátran a [email protected] emailcímre.
Köszönettel:
Konzolok Szervize"
-
Zozo76 #2346 mindegy nekem az a lenyeg hogy ne a brdrive-t maszirozza hanem mint az xbox360 csak az inditasnal nezzen ra aztan mar ne menjen. de amugyis majd igyekszem mindent digitalisan megvenni, remelem meg is lehet, nem ugy mint az xbox live-n hogy sokszor fel ev mire elerheto digitalisan is a jatek. -
Igaz, de szerintem senki se játszik egyszerre több, mint 10 játékkal. Aki nem digitálisan fog vásárolni, annak elég lesz. Aki meg igen, annak mindenképp kell egy HDD. -
Ahogy láttam unboxing videókban maga a system elég sokat foglal, 408 GB szabad hely van úgy, hogy még semmi játék sincs a gépem. Mivel egy-egy játék minimum 20 gigát foglal (BF4 pl 40-et) így elég gyorsan be fog telni az a 400 giga. -
Ahogy berakod a lemezt automatikusan elkezdi felrakni azt a mennyiséget, ami kell az indításhoz. Ez kb fél/1 perc és utána játszhatsz. Játék alatt pedig feltelepíti az egész lemezt és utána már csak indításhoz kell a lemez közben nem pörgeti, mert a HDDről fut az egész. -
Zozo76 #2342 mi a helyzet a ps4 install-al? ugy ertem hogy vegre feltesz mindent a bluray lemezrol vagy csak valamennyit es utana folyamatosan maszirozza a lemezt is a jatek alatt? -
Az se rossz! Egyforma méretben, stb. stb. :) -
Banderas-t itt ott kéne hagyni, legyenek egymás mellett. -
Ha valaki meg tudja tenni betehetne a PSN ID listába. persian0077 a PSN nevem, és Killzone Shadow Fall-t tutira fogom tolni, meg ugye AC4-et. -
A banner alá?
v.
-
Ez egész jónak néz ki.
-

-
-
Ez üt! :)) -
Lehet cserélni a bannert! :) -
Evoluti0N #2332 
-
Naughty Dog nyerte VGXen az év stúdiója címet. Erre előálltak ezzel...
Egyszerűen zseniálisak :D -
Beteg lesz. :D -
Na mivel egy héten belül vagyunk már jöjjön egy kis hype videó így felvezetésképp :D
-
Majd felvételrő'. -
Ma éjfélkor kezdődik a VGX. 3 órás lesz és lesz rakat world premiere trailer meg bejelentés. Lehet lesz uncharted trailer is. -
-
Eh hát hamarabb számítottam rá :(
6 NAP!
-
-
Nekem is volt. Biztonsági okokból. -
Destiny will launch on September 09, 2014.