121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jah értelek, most arra céloztam hogy ilyen stereo szemüveg, mert a tv-knél ugye az a tölthetős aktiv van ... :)
Aminél nem szineződik el a kép, és valahogy jobban tudja követni a szemed, míg a sztereo-nál azért elég gáz. :D
Szerintem..
Amúgy nekem sztereoban van papir is meg szép sárga műanyag is. :)
Pc-n használtam játékokkal. -
Nem, már nagyon régóta műanyag szemüveget kapsz. Egész jó minőségű :D -
Ja hogy erre értik...:)
azon nem sporolnék, 200ft ide vagy oda. :D
És akkor ez hogy van, a digitális szemüvegemet ha viszem hozzá rendelem a vászonhoz? vagy sima papirszemüvegről megy? Mert a papir szemüveg kurvagáz. :D
Kongy:
tudom, de lehet egyszer bemegyek, nem láttam még moziban 3D-t...
biztos jó, bár ha olyan mint TV-n akkor az gáz. -
Szarhely az a Pécs.. :D -
Van akinek van otthon szemüvege és viheti magával. Nekem is van vagy 3. -
Az igaz, de 3 órán át? :D
Pécs: 1.730 Ft (szemüveg nélkül: 1.530 Ft)
Értitek lehet szemüveg nélkül 3D-zni...:D
Jut eszembe a PS3-nál lehet 3D-zni nem? mármint BR filmeket. -
3d-m itthon is van...imaxem viszont nincs. Namost vajazsömlét sem viszünk be táskába, stb... De persze biztos meg lehet ezt úszni a hörpintőben két felescserkóból is a grundigtévén, csak én oda nem járok :D -
Első rész eleje vontatott, de annyira nem vészes.. :) Valahogy fel kellett vezetni a történetet. -
Hobbit, jesszusom, jo nem az én izlésem, de az első részből 1 órát tudtam megnézni, nagyon unalmas.
Én azt ingyen sem tudtam megnézni. :)
1200ft, gecibe, akkor az nem is sok, nah ha ott laknék elmennék minden hétvégén, itt nálunk a sima 600-800ft kb
Pécsen szerintem ettől sokkal több, mármint 1200 felett van.
Régen voltam, már akkor 1000 felett volt jóval.(6-7 éve) -
Mi egy másik világban élünk :D -
3D-s mozi 1200 körül van. Annyira sokkal nem drágább. -
Van olyan film, amit moziban érdemes megnézni.. :) Nekem a Hobbit 2 mindenképp ilyen lesz pénteken *_____* -
Loszart, itt nálunk faluba 1000ft, de nem hiszem hogy egy 3d-s mozi 1000ft...:D -
Hát végülis nem mondtál hülyeséget, de nem szoktam moziba járni, van torrent. :D
Nem vágom a mozijegy árakat, vagyis most már nagyjából...
amúgy 18k lenne egy mozijegy? :D -
Egy mozijegy ára testvérek között is 1000 ft körül mozog.. hogy is van ez? :D -
Attól még nyugodtan megvehetted volna. Egy mozijegy árárért kaptál volna 3 moziidőnyi szórakozást.
Nem bír rossz üzlet lenni. -
10 óra jó szívvel a végigjátszás, és nem is az az újrajátszós fajta. Elég felejtős alkotás sajnos. Kicserélném szívesen egy Heavy Rain steelbookra, az megérne 18-at. -
Beyond-nak a rendelését én visszamondtam, nekem az a 6-7 óra a mit mondogattak kicsit kevéske volt, most az egy dolog hogy van újrajátszhatóság benne. -
Én is megvettem. Életem legszarabb steelbokja. Volt. -
Igen a DR2 is amolyan sokfelé mehetsz, de azért nem volt ennyire sandbox, mint ez, ha hinni lehet a fejesztőknek, még egy AC-t is meghazuttol akkora nagy terület van benne...azért nem egészen ugyanaz. :D
Míg a szokványos játékok nem változnak ekkorát tartalomban, jó az AC4 is állítólag sokkalta nagyobb lett, területben. :)
Nem tudom, bárcsak játszhatnék velük már és tudnám. :D -
Anno a PS3 játékok is ennyiről indultak. Majd mennek szépen lefele az árak. Idén már vettem 18-ért PS3 játékot, bár az fémdobozos volt, de a plusz 5 ezret nem érte meg a Beyond.. Megbántam. -
Lementek most a nyitócimek, 1-2 ilyen izé techdemo, a háttérben meg nyomják a kemény folytatásokat, amik 1-2 év múlva majd megmutatkoznak, na én ezeket várom meg, utána megnézem melyik gépet vegyem meg először. -
Akkor elnézést a hiányos tudásomért. Jó játékhoz idő kell. :) Képzeljetek el egy AC4-et, ami 3 évig készült volna... hmm...
@DarkSector
Igazad van. A KZ is ugyanaz kb, csak szebb. És ez nem is baj. Az ember szubjektívan megítéli mi kell neki, és mi nem. Én elmondtam.
Csak annyit tennék hozzá, hogy a DR2 is sandbox-féle volt. Emlékszem, hogy szabadon lehetett ott is mozogni, csak kb folyton töltőképernyőbe ütköztél. -
Amúgy sem tudom hol drága 15k-ért. Mit akarsz akkor a 18k-s ps4 játékokkal? -
Százszor inkább megéri, mint az idén megjelent játékok 99%-a. Ráadásul nekem valami 3k-ban volt a végigjátszás day1. -
Ezeknek a fejlesztőknek több csapatuk van. NDnek az UC csapata a 3 befejezése óta dolgozik a PS4es UCn, SSMnek is több csapata van, ott is ksézül már rég valami PS4re, ahogy a quantic dreamnél is. -
GTA5 sajnos árban is látszik hogy jól sikerült, kibaszott drága még külföldről rendelve is.
Mint a Red Dead Redemption volt anno. -
Nd másik csapata dolgozott a tlou-n. -
Természetesen nem kell szeretned, tény sokaknak nem tetszenek az ilyen stílusú játékok, mint a DR3, nekem sem a szívem csücske, de miaz hogy olyan mint a 2 csak szebb.
Több, mert sandbox játék.
De a Killzone pl mi?
Ugyanaz mint a 3 csak szebb, minden játékkal ez van.
Meg nem szeretem az autos játékokat, de a Forza egy nagyon fasza játék, el kell ismerni, max vannak akiknek nem tetszik, de az egy kiváló játék.
Semmiben nem rosszabb a GT-től, a Forza-ban szebbek pl a pályák, az autók mind szépen ki vannak dolgozva, a GT-ben inkább azt csinálták hogy az 1000 auto-ból 250 perfect, a gyengébb autok, meg a pályák meg szószerint sokszor elütnek minőségben a luxus verdáktól.
Szóval mindkettőnek van előnye is meg hátránya is.
Persze ettől még te szubjektíven utálhatod. :)
Egyik platformon sincs olyan felhozatal ami miatt rohanna az ember a boltba, sőtt előre meghirdetve sem emlékszem címre, vagy címekre.
Még odébb van mire lesznek keményebb játékok. -
2013-ban leginkább a gtav dominált :D úgy tartalomban, mint eladásban. A ps3 exek genvégi felhozatalából én max a tlou-t tudnám kiemelni. -
És ez az ex-áradat magyarázza azt is, hogy most csak 2-t tud felvonultatni. ND a Last of Us-on dolgozott, Quantic Dream a Beyondon, Santa Monica a God of War-on... gyakorlatilag minden fejlesztő le volt foglalva a PS3 utolsó nagy címeivel. -
Hát azt mondanám, hogy ebben az XBONE jobb, mert sikerült jónagy kupacot felhalmoznia középszerű játékokból. PS4-en csak ezután jön a tüzijáték, mikor az XBONE-ra már nem jön semmi említésre méltó ex.. :D A Sony dominált 2013.ban is azzal az exkluzív áradattal, amit ps3ra csináltak. -
Hát az exkluzív felhozatal egyik oldalon sem valami rózsás :D -
Nemtom, fontolgatom a kukát, mert hogy ilyen kereset mellett nem kapok csere PS4et egyhamar az tuti :D Viccet félretéve feltenném Vaterára, és hibásként árulnám 120-ért. Hidd el, vinnék mint a cukrot :D -
A játékok sem említésre méltóak. Lássuk mijük van.
Dead Rising 3 - 2-t rühelltem, ez kb ugyanaz, csak jobb grafikával. Ryse véleményemet már kifejtettem. Forza - sosem érdekelt (ahogy az autós játékok se nagyon, GT6 se) Mi van még? :D Halo? Átlag FPS egy hangulatos univerzumban.
-
Ja nem is kell, én nem mondtam ilyet hogy vegyél ms terméket. -
Emellett persze még jól is esik leírnom a tényeket, márpedig az a hw tényszerűen egy fos :) -
Jah volt ilyen, ezt pár nap alatt megoldották, ettől még jó. :)
Ha veszel nextgen-t és valami hibája lesz kibaszod a kukába? vagy azé elküldöd garanciába? :D -
Leszarom a konzolt, a játékokat, és minden egyebet.
Ezeknek a retkeknek én pénzt nem adok. -
Nah az is megoldás.
Végülis engem konzolnál mindig a játékok voltak fontosak, hogy hogy néz ki, mi van benne, mennyire melegszik, milyen hangos, hogy van felépítve, annyira nem volt fontos. :)