121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Remélem én csak a személyes átvétel miatt nem kaptam sms-t...
  • TDC Geronimo
    na majd lesz 2 nap múlva...

:D
  • SlickAdam
    pléjsztésön magyarorszag faccsebuk post-ja:
    "meg 2 nap"
  • item
    Ma kaptam SMS-t konzolvilágtól,hogy pénteken idevágtat hozzám a futár a géppel..

Kérdés: A ps3-at már rég eladtam,de az Acc adataim megvannak,az ugye nem veszik el egy idő után,ha nem lépek be a PSN-re ? (Nincs gép már) Ezt az accot használhatom majd a PS4-hez is ugye ?

Köszi..
  • Moby
    15-ért behúzom, aztán elmegy amennyiért elmegy.

/a jótékonyság nálunk alap, bár ez teljesen a feleségem reszortja, és ő ezt jól is csinálja. Pedig nem dúskálunk, de ez nem anyagi helyzet függő. Fűtött lakásban lakunk, minden nap főtt ételt eszünk, és megjelenéskor meg tudunk venni egy konzolt. Én, és a topik nagyrésze vélhetően elképesztő jólétben él a világ nagyrészéhez képest, nem beszélve azokról, akik nem tudnak gondoskodni magukról.
  • deep
    Akkörül. Így viszont PS+os leárazásnál, ingyenessé váláskor fogom beránatni :)
  • SlickAdam
    az mennyi is? kb 30 euro? ja, annyiert johetne.
  • deep
    10k-ért simán megvenném, 8-ért továbbadnám :)
  • SlickAdam
    mostanaban nekem is bejonnek a kiddie-skin-es cuccok, nezegettem a knack-et sokaig, de az tuti, hogy EN nem adnek erte penzt. vagyis teljes arat nem. vagy olcson, vagy bevarnam Plus-ban (mert hogy lesz, nagy osszegben mernek ra fogadni). durva aron mennek itt EU-ban ezek a nyuves jatekok, penzkidobas ez a Knack, foleg ha csak kivancsisagbol erdekel.

persze ha a dollar nem tema, akkor nem szoltam. viszont akkor ne felejtsetek el kuldeni egy kis penzt a fülöp-szigeteki emberkeknek se!
  • Moby
    Nyugodtság van. Januárban berántom a wiiut is m3dw-el
    Érdekel a knack. Nincsenek borzalmas elvárásaim, valszeg nem is tartom meg, de érdekel mit hoztak össze.
  • balee4
    Nem, én is megveszem a gép mellé. :)
  • TasManXT
    Nem. Abszolút. Kedvezőbb áron majd én is beszerzem. Azt sajnálom, hogy a co-op nem igazi co-op csak a single playert végigtoljátok ketten.
  • ModernT
    Ismét megjegyezném, hogy aki több helyen rendelte meg és több helyen is kapná meg vagy lemondja hasonló rendelést átvenném
  • SlickAdam
    ehhh, sracok...
  • TDC Geronimo
    Nem, nekem is meglesz.
  • Kongy
    Én is megveszem. Engem nem érdekel más véleménye. YT-on látott gameplay-ek meggyőztek. Szerintem hangulatos kis játék. Lehet, hogy repetitív lesz, de majd akkor kis szünetekkel viszem végig.
  • Moby
    Csak én vagyok olyan őrült, hogy az intelmek ellenére behúzom a knackot?
  • Tatyla
    jó is volna csak az a gáz edenred ajándékutalvánnyal venném mert most már csak az van és nem tudtam átváltatni csak nagy veszteséggel,úgyhogy most itt figyel az utalvány várva hogy a MM vagy az edigital jelez!
  • bome9
    Na sikerült megoldanom az anyagi oldalát a dolognak, januárra előrendeltem a gépet. akkor a ps3 psn plus jó lesz a ps4-hez?

Illetve BF4-hez honnan lehet majd szerezni ps4-es premiumot?
  • zzeN
    PSC írta hírbe.
  • Kongy
    Hagyd már rá. :D NINCS RÁ SEMMI. Ez így van. Majd lesz. Azért kell, mert nem akarok a jövő nagy játékairól lemaradni :D
  • Mr Manson
    Tegnap berakattam én is a csomiba.
    Igy Alap PS4 + Killzone +AC4 Skull Editin. Bf4 majd ha jóváírják a pontjaimat, akkor 3000lejön belőle.
  • Petike125
    Ezt e-mailben küldték? Honlapon nem látom, se facebookon, és e-mailt sem kaptam tőlük.
  • TDC Geronimo
    Majd DLCbe lesz csak amúgy nincs.
  • Mr Manson
    Killzone-ban van coop?
  • Moby
    Nincsrásemmisincsráááásdssloiuiiolllaaaaaoioioioilllllééé
  • Mr Manson
    Anyám ...
  • Kongy
    Hagyd abbaaaa :DDDD nem bírom ép ésszel kivárni... :D
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Ha felmászol érte pestre pénteken én tudok egy killzone+joy+kamera bundlet 155ért. Haver nem vesz csak jövőre és felszabadult az övé.
  • Tatyla
    jó nektek én hülye meg verem a falba fejem hogy nem rendeltem elő időben
  • Kongy
    Az a 2 igazából másfél :D
  • TDC Geronimo
    BF4 patch is jött ma crashek nagy részére. Mintha csak minket vártak volna :D

ja és 2 NAP! :D
  • Tatyla
    ezen egy kicsit elszomorodtam de hát ez van,addigra remélhetőleg orvosolnak minden hibát...
  • AntiHero
    De Beta az indul elvileg hamarabb.
  • TasManXT
    Aki esetleg Elder Scroll-ozni akar PS4-en csak nyárig kell várni. :)
  • TasManXT
    The Elder Scrolls Online, the latest chapter of the award-winning franchise that brings the legendary experience online for the first time, will be launching worldwide for PC and Mac on April 4, 2014 (4.4.14). The PlayStation 4 and Xbox One versions will follow in June 2014
  • AntiHero
    Na várjuk akkor a pénteket aki gondolja vegyen fel PSN-en (AntiHero_HUN). Egyenlőre KZ lesz csak azt multiba tolhatjuk.

• Tatyla
    nekem az az egyik fő játék amit meg fogok venni...