121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    én abban picit azokat a a gyerekkori részeket éreztem annak, de azt leszámítva tényleg patika volt az UC4 is! :)
    nem beszélve a grafikáról, ami mai napig arcszaggató... :)
  • Kongy
    Én pl az Uncharted 4-ben nem igazán éreztem filler részt, mindig feldobták valami brutál panorámával, vagy akcióval. A játékmenet tempóját mesterien eltalálták. Pont elegendő akció, utána kis pihenés, felfedezés majd megint leszakítja az arcod. Nekem ezért vitte ezt a generációt.
  • blackfire001
    Köszi!
    Akkor viszont kezdhetem eladogatni a játékokat, idén július az azt jelenti hogy az előző hétvégétől... :D
    Bár a Driveclubot megtartom, mert azt digitálisan el sem lehet érni valamiért.
  • Evoluti0N
    Valszeg kb. minden menni fog, csak nem akarják így bejelenteni, mert ha valami mégsem megy, akkor azzal eléggé leszerepelnének.
  • CptFlint
    Ami idén július óta megjelenik ps4-en az mind menni fog ps5-ön, ezt kötelezővé tette a sony. A korábbi játékokból pedig megjelenéskor a 100 legjátszottabb játékok fognak menni és állítólag idővel majd frissítik a listát. Eddig ennyi a hivatalos infó.
  • blackfire001
    Felőlem lehet végig indie fos, ha csak egy jó bejátszást látunk valamelyik nagyobb címből. Pl egy kis spiderman vagy gran turismo gameplay már vinné a showt. :D

Azt lehet tudni amúgy, hogy a PS4es játékok mennek-e majd PS5-tel? Akár úgy, hogy lemezesen...
    Nem tudom, hogy mit kezdjek a játékaimmal, illetve a PS4-el.
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.03. 15:35:44
  • mucsácsó

állítólag indiefosoké lesz a főszerep, és nem lesz semmi PS5 hardware related infó (se ár, se dátum, sesemmi) - bár amúgy sztem a menüt lehet megmutathatnák, úgyis volt pletyka róla, hogy nagyon hamarosan megmutatja a SONY - talán akkor pont itt?
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 15:31:25
  • blackfire001
    Nekem a GOWban csak az nem tetszett hogy túl sokat tököltünk a tónál... :D Számomra az volt 'filler érzetű'.

Days Gone meg csak azért jött be nekem mert nagyon adta a hangulata, volt motor, szeretem a walking deadet és jó volt a hordák elleni harc. Mint játék, illetve történet nehezen említhető egy lapon pl az általatok felsoroltakkal.
  • mucsácsó
    Persze, ezzel nincs gond - tuti van olyan is, akinek meg egyáltalán nem jött be a GoW :)
  • Ulthanito
    Az a jó ebben, hogy ahány ember, annyi sorrend, és ez így van rendjén. Az, hogy a GoW megkerülhetetlen ebben a genben, az tény, az meg már ízlés kérdése, hogy kinek mennyire tetszik, vagy tetszik-e.
  • mucsácsó
    +1, szerintem is a God of War viszi a gent, toronymagasan - az összes többi felsorolt a jó-jó kategória nálam :D

amiket írtatok, mind kurvajók voltak valóban - ellenben mindegyikben voltak üresjáratok / filler érzetű részek / legyekmártúlezenafosrészen pillanatok, míg a GoWban egy perc ilyet nem éreztem, ezért gondolnám, hogy mindent überelt :)

esetleg még Bloodborne, de azért ott is van 1-2 rész, ami meredekebb volt :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 13:06:46
  • CptFlint
    The Last of Us 2
    God of War
    Spiderman
    Horizon
    Breath of the Wild
  • Mephike
    Nehéz kérdés, de én ugye csak az utolsó harmadban vettem PS4-et. Nekem ezek voltak a kedvencek a konzolon:
    Uncharted 4: A Thief's End
    Marvel's Spider-Man
    God of War
    Ghost of Tsushima
    Last of Us mindkét része :)
  • Ulthanito
    A nyilakat kikerülni szerintem rém egyszerű amúgy, de ez a Dazsa-Dazsa az agyamra megy. Amúgy, ez a Sekiro-ban is volt. :)
  • Ulthanito
    Nálam ez:

Bloodborne (12 végigjátszásom van benne, meg megannyi co-op)
    God of War
    Death Stranding
    Witcher 3
    Bár még nem végeztem vele, de szerintem Tsushima lesz az ötödik

Jók voltak még: UC4 és LL, AC Odyssey, Spider-Man,

Meg egy csomóra már nem is emlékszem.
  • Kandurex
    Szerintem a God Of War All Time cucc. :)
  • Kongy
    Nekem:

Uncharted 4
    God of War (ofc)
    Death Stranding
    The Witcher 3
    Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • Tikal #109740
    God of War
    Red Dead Redemption 2
    Witcher 3
    Last of Us 2
    Grand Theft Auto Online
  • blackfire001
    Hamarosan itt a generációváltás, és megkérdeztek, hogy melyik volt az a játék ebben a generációban ami nekem a legjobban tetszett...
    Nagyon elgondolkoztam, lehet pár játékról meg is feledkeztem. Nektek mi volt a TOP 5 játék ebben a generációban?
    Most így első blikkre nekem:
    God of War
    Spiderman
    Witcher 3
    Days Gone
    Last of us 2

Ha egyet kellene kiemelnem akkor Witcher 3, ha ps4 exklúzív akkor Days Gone.
  • Mephike
    Ettől a hangtól én jó ideig féltem. Sajnos voltam annyira ostoba, hogy a skillfa elejét és végét olvastam csak el, és bizony már jóval később vettem észre, hogy lehet tenni a nyílhárításra is pontot, ami nem kissé könnyítette meg az életem. De ekkorra már túl voltam majdnem az első szigeten... Szóval amikor 2-3 íjász ordibált (Doszó? Dazsa?), akkor én nem győztem ész nélkül kitérni :)
    Amúgy engem most már nem zavar ez a kiabálás.
  • Ulthanito
    Mást is idegel cusimában ez az állandó Dazsa, Dazsa!?
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.03. 07:43:16
  • mucsácsó

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 00:24:18
  • Prof William
    Hát igen volt már, hogy egy róka/madár letérített a főküldetés irányvonaláról. :)
  • darkSectorxxx #109734
    Na ezeket én is utálom, ha ilyen van!
  • Tikal #109733
  • TomStorm
    Ráadásul így hogy Mud Runnert meg Snowrunner fizikáját gyakorlatilag PC-s szintre hozták konzolon..
  • TomStorm
    Emlékszem régen beígérték Tarkovot is konzolokra sőt volt egy kamuborító is Ps4-re.
    Na azt felejtse el mindenki.
    Viszont sz.tem ami jól állna konzolon az Euro Truck Sim 2 és American Truck Sim.Nem értem miért nem csinálják meg konzolra.Simán nagy bevételük lenne
  • TomStorm
    Az egyik igényes szimulátor PS-re Elite D.mellett.Én Pc-n tolom de le a kalappal a stúdió/kiadó elött hogy kiadták konzolokra és jól is sikerült!
    Tényleg jó program érdemes vele foglalkozni.
  • Tatyla
    Ez a Snowrunner nagyon jó játék bár aki a pörgős játékokat szereti az felejtse el :D
  • Mephike
    Bírom ezeket a hittérítő dumákat, amikor egyesek úgy érzik, hogy meg kell győzzék a másikat, hogy neki is az a jó, amit ő hirdet.
  • darkSectorxxx #109727
    Miben tartozik ez a témához? :)
  • shaddam
    Felnevettem :D
  • yesname #109725
    És azt tudtad, hogy az ég zöld? :D
  • Evoluti0N
    Meglátjuk. Nem igazán van oka gamepass szerű dolgot bevezetnie a Sonynak. A Microsoft is azért tette, mert máshogy nem igazán tudnak versenyezni a Sonyval. Ameddig olyan first party címeket ad ki a Sony, amikből első pár nap alatt milliók fogynak teljes áron, addig ostobaság lenne tőlük egy gamepass-szal elértékteleníteni a játékaikat.
  • Seth
    Inkább a PS Now felel meg annak. Az összes benne lévő PS4 cucc letölthető, szóval még csak streamelni sem kell. Annyi vele csak a baj, hogy egyrészt magyar honban jelenleg nem elérhető, a másik, meg hogy új, premier cuccok nem kerülnek fel rá. De ez szerintem PS5-nél meg fog változni. Tuti bevezetnek egy PS Now +/Premium változatot.
  • Probatbicol
    A Sony-nak már van gamepass szerű modellje, csak épp a lehúzós fajtából, úgy hívják hogy ps plus, és egy új előfizető tized/század annyi tartalmat kap mint egy régebbi. Ráadásul új címek egyáltalán nincsenek benne. Miért is vezetne be bármi mást ha ezt is veszik mint a cukrot, és sokan még tapsikolnak is ha bekerül valami a kínálatba, hogy 'ingyen' játékot kaptak...
  • darkSectorxxx #109721
    Az SSD-n kívül? :D
  • ppista
    Mit balfaszoskodik a Sony a nextgennel? Én nem látom.
  • darkSectorxxx #109719
    És ezen sokat az se segít amit balfaszoskodik most a nextgennél a sony.
  • darkSectorxxx #109718
    Itt nem a 6 évente megjelenő 1 Exclusive a lényeg, hanem ha multizol mellette, és egy erősebb hardveren ingyen multizol filléres gamepass-al játékokkal, akkor az emberek nagy részét rohadtul hidegen hagyja majd az a God of War. :)
    Mármint az emberek nagy részét, többségét, akik nem csak évi 2 sony exclusive-ra vesz gépet. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.01. 15:39:56