121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
én abban picit azokat a a gyerekkori részeket éreztem annak, de azt leszámítva tényleg patika volt az UC4 is! :)
nem beszélve a grafikáról, ami mai napig arcszaggató... :) -
Én pl az Uncharted 4-ben nem igazán éreztem filler részt, mindig feldobták valami brutál panorámával, vagy akcióval. A játékmenet tempóját mesterien eltalálták. Pont elegendő akció, utána kis pihenés, felfedezés majd megint leszakítja az arcod. Nekem ezért vitte ezt a generációt. -
Köszi!
Akkor viszont kezdhetem eladogatni a játékokat, idén július az azt jelenti hogy az előző hétvégétől... :D
Bár a Driveclubot megtartom, mert azt digitálisan el sem lehet érni valamiért. -
Evoluti0N #109754 Valszeg kb. minden menni fog, csak nem akarják így bejelenteni, mert ha valami mégsem megy, akkor azzal eléggé leszerepelnének. -
CptFlint #109753 Ami idén július óta megjelenik ps4-en az mind menni fog ps5-ön, ezt kötelezővé tette a sony. A korábbi játékokból pedig megjelenéskor a 100 legjátszottabb játékok fognak menni és állítólag idővel majd frissítik a listát. Eddig ennyi a hivatalos infó. -
Felőlem lehet végig indie fos, ha csak egy jó bejátszást látunk valamelyik nagyobb címből. Pl egy kis spiderman vagy gran turismo gameplay már vinné a showt. :D
Azt lehet tudni amúgy, hogy a PS4es játékok mennek-e majd PS5-tel? Akár úgy, hogy lemezesen...
Nem tudom, hogy mit kezdjek a játékaimmal, illetve a PS4-el.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.03. 15:35:44 -
állítólag indiefosoké lesz a főszerep, és nem lesz semmi PS5 hardware related infó (se ár, se dátum, sesemmi) - bár amúgy sztem a menüt lehet megmutathatnák, úgyis volt pletyka róla, hogy nagyon hamarosan megmutatja a SONY - talán akkor pont itt?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 15:31:25 -
Nekem a GOWban csak az nem tetszett hogy túl sokat tököltünk a tónál... :D Számomra az volt 'filler érzetű'.
Days Gone meg csak azért jött be nekem mert nagyon adta a hangulata, volt motor, szeretem a walking deadet és jó volt a hordák elleni harc. Mint játék, illetve történet nehezen említhető egy lapon pl az általatok felsoroltakkal. -
Persze, ezzel nincs gond - tuti van olyan is, akinek meg egyáltalán nem jött be a GoW :) -
Az a jó ebben, hogy ahány ember, annyi sorrend, és ez így van rendjén. Az, hogy a GoW megkerülhetetlen ebben a genben, az tény, az meg már ízlés kérdése, hogy kinek mennyire tetszik, vagy tetszik-e. -
+1, szerintem is a God of War viszi a gent, toronymagasan - az összes többi felsorolt a jó-jó kategória nálam :D
amiket írtatok, mind kurvajók voltak valóban - ellenben mindegyikben voltak üresjáratok / filler érzetű részek / legyekmártúlezenafosrészen pillanatok, míg a GoWban egy perc ilyet nem éreztem, ezért gondolnám, hogy mindent überelt :)
esetleg még Bloodborne, de azért ott is van 1-2 rész, ami meredekebb volt :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 13:06:46 -
CptFlint #109746 The Last of Us 2
God of War
Spiderman
Horizon
Breath of the Wild -
Nehéz kérdés, de én ugye csak az utolsó harmadban vettem PS4-et. Nekem ezek voltak a kedvencek a konzolon:
Uncharted 4: A Thief's End
Marvel's Spider-Man
God of War
Ghost of Tsushima
Last of Us mindkét része :) -
A nyilakat kikerülni szerintem rém egyszerű amúgy, de ez a Dazsa-Dazsa az agyamra megy. Amúgy, ez a Sekiro-ban is volt. :) -
Nálam ez:
Bloodborne (12 végigjátszásom van benne, meg megannyi co-op)
God of War
Death Stranding
Witcher 3
Bár még nem végeztem vele, de szerintem Tsushima lesz az ötödik
Jók voltak még: UC4 és LL, AC Odyssey, Spider-Man,
Meg egy csomóra már nem is emlékszem. -
Szerintem a God Of War All Time cucc. :) -
Nekem:
Uncharted 4
God of War (ofc)
Death Stranding
The Witcher 3
Legend of Zelda: Breath of the Wild
-
God of War
Red Dead Redemption 2
Witcher 3
Last of Us 2
Grand Theft Auto Online
-
Hamarosan itt a generációváltás, és megkérdeztek, hogy melyik volt az a játék ebben a generációban ami nekem a legjobban tetszett...
Nagyon elgondolkoztam, lehet pár játékról meg is feledkeztem. Nektek mi volt a TOP 5 játék ebben a generációban?
Most így első blikkre nekem:
God of War
Spiderman
Witcher 3
Days Gone
Last of us 2
Ha egyet kellene kiemelnem akkor Witcher 3, ha ps4 exklúzív akkor Days Gone. -
Ettől a hangtól én jó ideig féltem. Sajnos voltam annyira ostoba, hogy a skillfa elejét és végét olvastam csak el, és bizony már jóval később vettem észre, hogy lehet tenni a nyílhárításra is pontot, ami nem kissé könnyítette meg az életem. De ekkorra már túl voltam majdnem az első szigeten... Szóval amikor 2-3 íjász ordibált (Doszó? Dazsa?), akkor én nem győztem ész nélkül kitérni :)
Amúgy engem most már nem zavar ez a kiabálás. -
Mást is idegel cusimában ez az állandó Dazsa, Dazsa!?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.03. 07:43:16 -
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 00:24:18 -
Prof William #109735 Hát igen volt már, hogy egy róka/madár letérített a főküldetés irányvonaláról. :) -
Na ezeket én is utálom, ha ilyen van! -
-
TomStorm #109732 Ráadásul így hogy Mud Runnert meg Snowrunner fizikáját gyakorlatilag PC-s szintre hozták konzolon.. -
TomStorm #109731 Emlékszem régen beígérték Tarkovot is konzolokra sőt volt egy kamuborító is Ps4-re.
Na azt felejtse el mindenki.
Viszont sz.tem ami jól állna konzolon az Euro Truck Sim 2 és American Truck Sim.Nem értem miért nem csinálják meg konzolra.Simán nagy bevételük lenne -
TomStorm #109730 Az egyik igényes szimulátor PS-re Elite D.mellett.Én Pc-n tolom de le a kalappal a stúdió/kiadó elött hogy kiadták konzolokra és jól is sikerült!
Tényleg jó program érdemes vele foglalkozni. -
Ez a Snowrunner nagyon jó játék bár aki a pörgős játékokat szereti az felejtse el :D -
Bírom ezeket a hittérítő dumákat, amikor egyesek úgy érzik, hogy meg kell győzzék a másikat, hogy neki is az a jó, amit ő hirdet. -
Miben tartozik ez a témához? :) -
Felnevettem :D
-
És azt tudtad, hogy az ég zöld? :D -
Evoluti0N #109724 Meglátjuk. Nem igazán van oka gamepass szerű dolgot bevezetnie a Sonynak. A Microsoft is azért tette, mert máshogy nem igazán tudnak versenyezni a Sonyval. Ameddig olyan first party címeket ad ki a Sony, amikből első pár nap alatt milliók fogynak teljes áron, addig ostobaság lenne tőlük egy gamepass-szal elértékteleníteni a játékaikat. -
Inkább a PS Now felel meg annak. Az összes benne lévő PS4 cucc letölthető, szóval még csak streamelni sem kell. Annyi vele csak a baj, hogy egyrészt magyar honban jelenleg nem elérhető, a másik, meg hogy új, premier cuccok nem kerülnek fel rá. De ez szerintem PS5-nél meg fog változni. Tuti bevezetnek egy PS Now +/Premium változatot. -
Probatbicol #109722 A Sony-nak már van gamepass szerű modellje, csak épp a lehúzós fajtából, úgy hívják hogy ps plus, és egy új előfizető tized/század annyi tartalmat kap mint egy régebbi. Ráadásul új címek egyáltalán nincsenek benne. Miért is vezetne be bármi mást ha ezt is veszik mint a cukrot, és sokan még tapsikolnak is ha bekerül valami a kínálatba, hogy 'ingyen' játékot kaptak... -
Az SSD-n kívül? :D -
ppista #109720 Mit balfaszoskodik a Sony a nextgennel? Én nem látom. -
És ezen sokat az se segít amit balfaszoskodik most a nextgennél a sony. -
Itt nem a 6 évente megjelenő 1 Exclusive a lényeg, hanem ha multizol mellette, és egy erősebb hardveren ingyen multizol filléres gamepass-al játékokkal, akkor az emberek nagy részét rohadtul hidegen hagyja majd az a God of War. :)
Mármint az emberek nagy részét, többségét, akik nem csak évi 2 sony exclusive-ra vesz gépet. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.01. 15:39:56