121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Azért nem lennék az xbox discord csoport helyében. Hónapok óta keverik az álinfókat erre így hálálja meg a cég -
MS: Nem célunk konzolt eladni.
Wait...wha...wut...fuc? Akkor mi a genyónak ez a Series X? Miért nem nyomulnak akkor PC-n ganéj passzal? Minek ez a görcsölés? -
-
Hm, bár nem nagyon multizok PS-en, de ezt tuti ki fogom próbálni. -
Ghost of Tsushima: Legends coming to PS4 Fall 2020.
"Free, new co-op multiplayer mode" -
-
hát én nemtom melyik Halot rakták oda mellé side-by-side, de sokkal jobban nézett ki tőle, mint ez a nagy "nextgen" cucc :D
mindegy, mostmár eltolták, szal várni kell :\ -
Biztos hogy nem volt, még a Halo 5-öt is lazán körberöhögte ez a graf, csak sokan nem látnak túl a Halo minimalista stílusán. :) -
sztem a Halo 3 is jobb állapotban van, mint ez volt, szóval ne sajnáld :D inkább indítsd el a korábbi gameket, ha halózni akarsz
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.08.17. 09:07:58 -
Hát nekem ez így elég lett volna én nem láttam ebbe. kivetni valót -
hidd el dark, ez volt a legjobb döntés részükről, valszeg még ettől is borzasztóbb állapotban volt a játék többi része, és nem csak technikai oldalról (amellet, hogy ray tracing patch "később", stb..) -
Ez minden formában gáz és én akarok játszani majd Halot akinek nem tetszik az ne vegye meg ez a haterkedés nekünk árt csak akik játszanának
-
jah, szerintem még egy bő 3 év legalább... :( -
Nem is lesz gta6 jó ideig. Ott a gta online termel az elég pénzt -
Exkluzív kontent simán lehet. Timed exclusive nem hiszem, túl nagy név a GTA6 ahhoz és túl sok pénz van egy teljes konzolnyi eladásban, hogy érdemes legyen kihagynia a Rockstarnak. Egy vagyont kéne ehhez a Sonynak fizetnie és a Rockstar hülyére keresi magát az GTAOnline-on, nyilván az új GTA-ban is lesz online és nincs annyi pénz a világon, hogy erről a Rockstar lemondjon majd.
Egyébként eléggé siralmas dolog is lenne. A first party exkluzívoknak nem vagyok ellensége, a saját stúdiót ők pénzelik, ők menedzselik, ha nincsenek, nincs valószínűleg játék sem. De amikor pénzért valaki third party exkluzivitást vásárol egy platformfüggetlen játékhoz, az elég gáz. Ott nem nyer senki. -
Ezt a hírt kb. kizártnak tartom. -
nem tudom, hogy mennyire real a 4chan-os post, de akár lehet valós (alapja) is...
ez az Xboxos prezi iszonyatosan silány volt szerintem is, kell a csúszás neki... amikor a gameplay előtti cinematicot mutatták kezdéskor, arra még azt mondtam volna hogy na ezigen, így kéne kinézzen egy nextgen cucc - majd erre megláttam a main menüt, ott már tudtam, hogy off az egész... :D
ezzel elcsúsztak 1, de lehet 2 generációt is sajnos... egy "sytem seller" nem képviselhet ilyen minőséget, főleg nem a világ leendő legerősebb konzolján
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.16. 12:34:35 -
ppista #109860 Touché! :) -
New GTA 6 Rumor Is a Huge Win for PS5 and Bad News for Xbox Series X if True
mondjuk ez tényleg durva lenne, vagy ha R*-t berántanák egy az egyben, bár ahhoz még talán a SONY is kevés :D -
Prof William #109858 Nekem még szerintem max 4-5 hátra van (szeretek minden helyet felkeresni) de eddig magasan az év játéka nálam. Remek hangulata van. -
-
MrAndree #109856 Mi bajod a hősugárzókkal?
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.08.16. 10:53:15 -
sztem így kellett volna kiadniuk, élvezték volna a fanok így is, ahogy látom :D -
A Halo-val nekem nem az a bajom, hogy eltolták. 500 fő dolgozik rajta, idejük van, tolják, ha az kell, hogy jobb legyen. El lett csúsztatva a CP2077 is. Ez belefér. A gondom az, hogy ők nem azért tolták el, mert úgy érezték, hogy nincs kész, eladták ők volna neked félkészen is... Szóval ha egy játék nem üti meg azt a szintet, amit elvárnak tőle, akkor igen is tegyék csak szóvá azt az emberek.
Ha ez a Halo bemutató egy totál ismeretlen projekt lenne egy ismeretlen 50 fős csapatól, tized ennyi pénzből, akkor nem szólna senki semmit. -
CptFlint #109853 Mi a baj ezzel a képpel? De komolyan? Nő nap alkalmából csinálták a képet. Azért az nem az ördögtől való, hogy egy 500 fős csapatban van úgy 30 nő. Nem ezen múlt a Halo kaputó. -
Nohát nohát nohát! Ha nem a legalkalmasabb embereket veszed fel egy munkára hanem valami kitalált halmazból válogatsz rosszabb lesz a végeredmény mint normális módon? Érdekes a last of us part 2-nél csomó hír volt hogy felmondtak, meg rég készlennének ha nem gyakornok meg junior lenne mindenki aztán mégis elkészült a játék. És technikailag szerintem a legnagyobb abbygyűlölő sem talál benne hibát.
-
Ez a múltrol beszél, hogy rengetegszer lett újrafoltozva a motor, a pályadesign meg minden nulláról többször újrakezdve. Hogy egy káosz volt az eddigi fejlesztés. Aztán most a fejesek azt mondták nekik csináljanak belőle valami értelmeset,amiért sokan csalódtak a bemutatóban. Eért már egy éves túlóra gályát vízionál a pali, aki mivel 4chan-ről van ,akár a nagyapám is lehet, nincs rá mód ellenőrizni. Szerintem csak kamu, lejáratás. Bár már olyat is hallottam, hogy az MS epizódikusan akarta kiadni a kampányt, csakhogy a launch-ra legyen valami -
Mifasz? 2022-re tólják. :D
Ugye tudjátok ez akkor mi a picsát jelent. A sok fikusz miatt full előről kezdik és szebb grafikát akarnak neki, kész vicc. Basszák meg a heaterek.
Sok faszkalap elintézte!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.16. 02:02:09 -
-
Új kép a érkező pókemberhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Köszi a válaszokat, szerintem akkor megvárom ezt az ultimate kiadást és beruházok majd rá. -
dettó, nekem is 2019 gameje simán a Control :) imádtam! -
TomStorm #109845 Alig várom egyszer játszhassam!! -
Egyik legjobb címe a gen-ek
-
Na, a credits-cel együtt kiugrott a platina, és véget ért a Tsushima.
Azt kell mondjam, hogy életem egyik legjobb játéka volt, hibái ellenére. A befejezés számomra fantasztikus, felemelő és megható volt, lenyűgöző látvánnyal. Messze felülmúlta a várakozásaimat, minden percét élveztem, pedig volt benne néhány 10 órám.
Nehéz most mit mondani, mert még kavarog bennem, de a SP valami elképesztő minőségi munkát végzett, minden tiszteletem az övék, le a kalappal!
Jöhet a folytatás.
-
Evoluti0N #109842 Nekem tetszett. TPS metroidvania elemekkel, különleges képességekkel, érdekes sztorival és világgal. Tavaly egyik kedvencem volt. -
Elvileg lesz a Control-ból Ultimate kiadás, amiben benne lesz minden DLC. Az év végén jön az új konzolokra is. A kérdésem csak az, hogy jó játék volt-e. Csak mert hallottam róla rosszat is és jót is. -
Én most fogom az utolsó főküldetést megcsinálni, ma este. Valóban a harmadik Act-ben van a legkevesebb tartalom, bár én órákat baszakodtam a napokban, hogy minden fox dent, shrinte, hidden altairt, recordot megtaláljak. Most már megcsinálom a platinát. :)
Amit kérdezel spoilerben, teljesen mindegy, hidd el. Így is odajutsz, meg úgy is odajutsz. -
Mi köze a Halo-nak hogy kimit nyer? -
Őrület :D