121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na jelentem a GG tönkrebaszta a killzone-t
jött egy parch, azóta minden ugyanúgy működik, mint a kezdetek krzdetén: bármilyen szerverre próbálok bejutni, syncing clients közben elszáll error code 10101-el.
Mámindenkielbutul?
-
A neogafos topikjában micsoda gifcunami van :D -
-
Reportok szerint az a boxos 60 fps se igazán 60 még 720pbe se. Szégyen -.- -
neonx #6077 Sziasztok mai napon én is gazdagabb lettem egy Ps4-l. Már is lenne egy gondom, 100mb.s netem van és kábelen kötöttem össze de ha letesztelem csak 45-50mb,s lát. A számítógépen 100-120 között mozog. -
Holnap 15:00 The order trailer! -
SlickAdam #6075 Ground Zeroes (Konami hivatalos oldalrol) :D
-
Igen valoban kicsit tirexisen hangzott:D ez a matrica olcsobb mint a dragabb batmanes xd -
Exkluzív csomagolás
-
Ezt tirexi apád sem mondta volna szebben:) -
heady #6071 En egy ilyen Batman-eset rendeltem :)
-
Javagyúgy :) -
Engem nem zavart eddig se a világítása, csak most már menő PS4 felirat világít.. :D Ennyi. Azért jó, mert jól néz ki. :D -
Ez most miért is jó? Ugyanúgy világít továbbra is. -
Megjött a matrica. Szerintem faszán néz ki :D
-
*csilis -
Mintha a faszomat csapkodnám csalánnal. -
Na ezt a kérdést kellene feltenni a játék készítőinek is! -
Segítünk, hogy legyere a szerről. :D -
Nem, de miért szivatnám magam tudatosan?
-
Mert az inkább disability. -
Nemtom próbáltad-e már a Scout-ot és a cloak ability kill-t. Ott eléggé elment a kedvem... -
Ez a kz multi olyan, mint valami drog. Minden nap eldöntöm,muogy megyek egy kanyart vele, aztán mással fogok végre játszani, aztán... -
Evoluti0N #6058
Ez kész.
-
Engem bajszos bácsik ennyire még nem izgattak fel
-
-
Én már ezt tavaly írtam, amikor még nem tudtam, hogy lesz-e magyar acc támogatás PS4en :)
Valahogy október környékén próbáltam és már ment. -
Utoljára UK store-ban augusztusban akartam vásárolni magyar bankkártyával, de nem akarta az igazságot. Ma reggel megpróbáltam és simán sikerült a tranzakció, úgyhogy ez a probléma is letudva. Akinek hasonló problémája volt nyugodtan próbálja újra. -
heady #6053 -
Hát szép lekerekített aprólékos grafika van benne. Lehet ez egy dolog. :)
Melyikhez kell több kraft megjeleníteni? egy kockát? vagy egy kastélyt? -
Miért? Mitől más egy lego graf? Szerintem kurvajól néz ki.
Demo nincs sajnos csak marvelesből. -
Hát bebaszna ha egy lego grafika fogna ki a nextgen-en. -
Van demó? :) Szívesen kipróbálnám PS4-en. -
Új lego játék elég vadul néz ki PS4en Szinte teljesen úgy, minta mozi :o
-
Végére értem az Outlast-nak. Hát, kicsit másfelé ment a story, mint gondoltam, de azért összességében tetszett és úgy rendesen csak 1x szartam össze magam :D Viszont az szemétség, hogy 2 trophy maradt bent és 40%-ot ír a játék teljesítettnek... -
Moby-TDC köszönöm az 5letet.Így is teszek. -
Néztem Destiny előrendeléshez KSZbe meg platinumba is adnak már beta kulcsot. Rendeltem is elő. Nyáron kezdődik beta elvileg valamikor. -
A vitás játékot azért tudod leszedni, mer azt át tudod tölteni a ps3-ról a vitára. A többit meg elmondta Geronimo :) -
Felmész webstorera és megveszed ott. Bekerül accodra ugyanúgy és PS4re majd letöltheted ha lesz géped. -
Én egyiknek sem örülök,csak a Brothersnek.Ps4 en kívül az össz platformal rendelkezek.Azt is gázmak tartom,hogy ps3 ra nem tudom leszedni a ps4 játékokat,hogy majd ha lesz ps4-em akkor meglegyenek az accomon azok a plus-os játékok is:(Bezzeg ps3-ra lehet VITA-t tölteni.