121478

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Legrosszabb esetben most is ugyanezt fogod tenni. Nem értem a problémakört.
  • SlickAdam
    pl Infamous-nal mas az UK es egyeb EU orszagok lemeze, de KZ eseten TUDOM, hogy ugyanaz a korong mindenhol. egyszeruen nem tudhatja a gep, hogy honnan van.:)
  • Árpitallica
    Hát ha neked is német borítós angol nyelvű infamous játékod van és neked feltelepült az UK akkodra akkor tényleg az enyémen is fel kell települnie! Bár az tény hogy a killzone ingyen mapok nálam sem települtek uk akkra csak akkor ha csináltam magyar akkountot és betettem primary-nak majd UK-n használtam tovább!
  • Moby
    Tízmillió helyen le van írva: a dlc és addonok régiózárasak. És uk és eu nem egy régió. Nem kell értetlenkedni. Hadd ne kereseem már ki a régiókódokat.
    Nem csak én nem tudtam feltenni, hanem deep sem, és senki más sem uk régióból.
  • TDC Geronimo
    pocsolya(tm)!

• SlickAdam
    föleg, hogy egesz EU-nak ugyanaz a tetves lemez van nyomva, csak a borito mas. mukodnie KELL. Moby-nal valami mas lehet a gond.
  • SlickAdam
    mert nem bir a geped :)
  • Moby
    Hát a killzoneomhoz az ingyenes mappackot SE tudtam feltenni uk accal letöltve ugye...
  • Árpitallica
    Hú hallod ezzel kicsit most megnyugtattál! Pont akartam kérdezni hogy amik ingyenesen jönnek dlc-k hozzá pl első napos ingyen dlc feltelepül e majd UK akkra, de ezekszerint igen szal ez nyugtató! :)
  • SlickAdam
    vagy ezzel volt gondod multkor?...
  • SlickAdam
    az ingyenes dlc-k nekem müködnek UK Store-rol (szinten nemet verza...).

nem inkabb USA vs EU vs ... esetben van ugy, ahogy mondod?
  • Moby
    Uk storeból nem tudsz dlc-t venni hozzá. Vagyis meg tudod venni, de nem fog feltelepülni a játékhoz.
    Éljen a régiózár, ami úgy nincs, hogy van.

De másik accot csinálhatsz, és megveszed avval.
  • Árpitallica
    Csak egy kérdés srácok! Nemsoká meglesz az infamous ps4re annyi van hogy német borítós de maga a játék angol nyelvű! Tehát ha nekem UK akkom van(ez a fő amin játszok) akkor letudok az UK storeból fontokért tölteni majd dlc-ket hozzá? Vagy külön kénytelen lennék német akkot létrehozni és eurós kártyát használni? előre is köszönöm a segítséget!
  • samsung123
  • shaddam
    Ennyit tud a művészi vénám
  • TDC Geronimo
    5 hónapos a gép. Idén év végén annyi játék jön, hogy nem fogod győzni majd pénztárcával. DCt meg nagy valószínűséggel újra "bejelentik" E3on, talán megjelenési dátummal együtt.
  • a.carkey
  • Hentes75
    DRIVE CLUB-ról van infó,mikor jelenik meg?Túl nagy a kuss.Semmi reklám.576-nál 05.08-ra van kiírva.Nem vagyok nagy versenyző de már ki vagyok éhezve valami autóversenyre.
    PS4 játékok közül eddig csak BF4-et toltam.Többi felejtős.WD-től is félek,hogy nem fog majd 600 órára lekötni mint a Diablo 3. Az már megérte az árát.Pedig azt hittem ha lesz PS4-em többé nem fogok a PC-re se nézni játékot miatt.
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    ez foto modban keszült (annyi, hogy forgathatod a kamerat, nem GT/Forza ez)
  • Moby
    Gondolom fotómódban ezeket is szépen berendereli ahogy kell.
  • SlickAdam
    neksztgen rifleksönz
  • Moby
    És most nézem 2993610 pont a vége. Azt jelenti, hogy mondjuk tegnap egy közepes kört kellett volna fussak, és lepörög a hárommillió. Ez a sors keze volt :D
  • Moby
    A sima deathmatcheket gyűlölöm, a tdm-hez meg csapat is kéne. A végére megútáltam az egész műfajt. Pontosan 100 óra 14 percnél, ês 9782 killnél dobtam el a karriert. Az 100kill/óra, és a töltésidő miatt nincs négy kör óránként, illetve ha a karrier elejét is hozzáveszem, az bőven 30 kill/ kör felett jövök ÁTLAG. Szerinted mennyire volt ez szórakoztató a félhülyék tengerében bukdácsolva megcsinálni?
    A végére már semennyire :( nagyon-nagyon ritkán összejött valami csapatféle, amit aztán a kövezkező körre szetdobált a szerver. Örömmel adtam ma el.
  • Harlekin
    Beteg vagy!? :-D
  • Moby
    Már láttam élesben, de most újabb 10 évre elég volt a multiból. Ma vitték el a killzonet is.
    Illetve egy olyan multi érdekelne, hogy én egyedül a világ ellen :D
  • Harlekin
    Mikor jössz megnézni élesbe!!!Itt 1 kicsi ízelítő!!!

• Árpitallica
    Hehe! Meglehet! xD
  • SlickAdam
    vagyis photo mode-ban nem zoooomoltam ra a gyepre... de ha jatszol, te se fogsz.:)
  • SlickAdam
    hat nalam nem ilyen... (a szar gepemen)
  • Árpitallica
    Előző képet úgylátom nem tette ki, akkor ezen az oldalon a legelső 3 képnél fönntről a 3. képre céloztam! :)
    Infamous SS kép
  • Árpitallica
    Srácok ez INgame kép lehet? Ha igen akkor hamarosan megszerezném magamnak eme játékot, mert ez valami gyönyörűszép részletes, meg amugyis bejöttek az eddigi részek! :))
  • SlickAdam
  • Moby
    Mármint pocsolyademónak, nemdebár? :)

Arty: kitholmiértmikor?
  • arty
    30-al nem elégedtek meg, de a 60 nagyon nem jött össze egyik konzolon se :)

-> legalja ingadozó szemét
  • The Protector
    a géped szar,másnál minden okés:)
  • SlickAdam
    KZ az egy alom ehhez kepest. rohadt nagyot csalodtam, pedig techdemonak vettem. de lassan a jatekmenetet többre tartom, mint a technologiat, amit az arcomba vag...

de elcsitulok, mert mindjart megkapom, hogy a gepem szar, masnal minden okes... :D
  • Moby
    Igen, én is komolyan hittem láncs előtt, hogy a közös, gddr5 sokat fog segíteni a texture streamingen, de nem...(a kz is küd vele keményen) :D
  • SlickAdam
    uj kedvencem: naplemente, arnyekok sötet pacak, elöttem 1!!! meterre valtanak at reszletesbe. :D
  • SlickAdam
    jo ez a 30-as limter I:SS-ben. igy mar ra tudom tolni a motion-interpolation-t.
    az aprocska beakadasok, 30 ala eses, pop-in, ... meg mindig zavaroak, de na... elsö real nextgen cim.:)