121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #9235 nem nyugatositottak semmit, ugyanolyan Metal Gear ez is, mint a többi resz volt. csak szebb + allkapocs szadörlend :D
en tuti nem nyomnam a többi nelkül. el se tudom kepzelni mit fogtatok fel a GZ-böl, mert a kis leiras az elejen az kb 0. -
xboxon belefutottam a másodikba
graf állejtős
rendezés állejtős
játékmenet/sztorielemek - okádtam, shiftdel :D -
Ugye most vicceltek hogy nem ismeritek a MGS részeket!
-
akkor lehet majd rápróbálok, fizetősdemot meg veszek, ha 1 font lesz :D -
Én se nagyon toltam eddig MGSel, de ezt "nyugatiasították" így emészthető annak is, aki nincs a japó stílusért oda. TPt nagyon várom GZ után. E3on biztos lesz megint valami 10 perces TP trailer Kojimatól szokás szerint :) -
1.) nemismerem
2.) japán képtelenség az egész sztori, gondolom :D -
Mé kár? :) -
Vagy 7?
-
tetszik a szabadság!
kár, h mgs :((((((((((( -
Na ez nekem újdonság. :) Nekem 6 küldi van a menüben. -
Csak a storyküldi van éjjel. A többi side ops mind más napszakban. -
Az haláli ahogy pofánbassza őket azzal a kis gránáttal. :D -
Basszus a GZ nem végig éjszaka játszódik? -
Vannak már kreatív sharefactorys szülemények :D
-
Döbbenet milyen mélyrepülésben van a ps4 használt ára. Már 90-ért van gép, de 100-ért már játékokkal... -
Driveclub HQ trailer
Vigyétek vegyétek. Youtuben szart se látni abból ahogy ez valójában kinéz.
-
Egyébként igazából csak teknót teszteltem. Kíváncsi voltam mit tud a 770-en. A válasz: semmit :) -
passzolok -
Azt nem egészen értem, hogy most a kz mp statomból következően, vagy egy legalja retek széria legújabb gyöngszenm alapján nem az én világom a military fps? ;) -
Frém is fos. Akkorákat zuhan multiba, hogy "öröm" nézni. 20 perc után mi menekültünk vissza bfbe :d -
Furcsa az élet. :D -
Furák vagytok.
Én sosenem állok neki fantasy erpégéknek, ahogyan sí- és kecske-szimulátorral sem játszok, mivel tudom h nem az én világom.
Ti meg nekimentek a 123. codnak is, holott 122x már leírtátok a szériát... nem a ti világotok - akkor újra és újra mégis minek? :) -
A hitreg és a framerate jó, ezt a két dolgot tudom felhozni előnynek. De amikor felropog a kezedben a popcorn maker... na az derék. Toltam ma pár órát és egész nap kibaszott popcornt akarok enni. -
SlickAdam #9212 off: idén Dumb & Dumber To!
reg voltam mar moziban, ez tökeletes alkalom lesz.
-
Ghost single : elvittem valami fúrótorony végéig, de ott már nem tudtam benntartani:
-
+1 :DDD -
Nem tom hol olvastad de felolem johet. Penzt nem fogok erte adni majd max viragboltit szerzem be. -
Véletlen se játsz a Ghost singlével, még a végén tetszene is! -
Felraktam a Ghost demot... ha azt megbántam, hogy a pécés bf4-ért pénzt adtam, akkor ha ezért pénzt adtam volna garantáltan kilövetem magam a napba... -
:D pedig azt irták nem lesz. :)
Biztos ugyanígy fog majd kinézni ahogy a nextgen nem? :D -
Normális helyeken kell tájékozódni :p -
Ezt ki mondta? :D -
Ps3ra meg 360ra is jön -
Eddig nem volt hivatalos na:D -
SlickAdam #9201 kiderült? hat nem ez volt a lenyeg 1. masodperctol kezdve? :D -
Kiderult hogy csak nextgenre erkezik az uj cod amo bizakodasra adhat okot. Talan nem ps2 szinvonalat kapunk :) -
BF-el szerintem most semmi baj hogy vannak magán szerverek tegnap is egy lengyel szerveren voltunk teljesen jó volt...
tegnap előtt meg a DFTR szerverén és ott se volt semmi lag -
Bárcsak nekemis ilyen gondom lenne már. :D -
Más... új 1.7es bug. Minden egyes gép bekapcsolás után lehet ki-bekapcsolni a kontroller vibrálást, mert amúgy nem vibrál. Csodás -.- -
Hát ezt kár volt fél napig szednem. Te atyaég...visszarepített 2000es évekbe és nem jó értelemben :D
Menekültem vissza BFbe, bármennyire szidjuk azt is, ég és föld még így is a különbség.