121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    Pont azt nézem de nem tudtunk még megegyezni
  • Kongy
    Vaterán -kapaszkodj meg- BÉRELNI lehet :D
  • Moby
    A felhozatal? :) Nem csodálnám...lassan annyi az eladó ps4, hogy az utcán fogják söpörni mint a pengőt.
  • TasManXT
    Én kiszálltam, jövő karácsonykor újra találkozunk...
  • TDC Geronimo
  • LeventeV
    Nekem is egyből a Real Racing ugrott be. Kiváncsi leszek majd ősszel a visszajelzésekre a játékkal kapcsolatban.
  • Kongy
    Hát nem tudom, de nem kell egy Real Racing PS4 Edition... és ez marhára annak néz ki. De az legalább ingyen letölthető.

Meg a Sony úgy van vele, ha már ilyen sok PS4-et eladtunk, akkor maximalizáljuk már a profitot valami jó kis pénzlehúzós játékkal... :)
  • LeventeV
    Nem értem, ezeket a mikrotranzakciós marhaságokat honnan szedik? Az okostelefonos alkalmazásokból?
  • Kongy
    Így van.

Az még oké lenne, ha annyi lenne a mikrotranzakció, hogy különböző matricákat ragaszthatsz a kocsira, hogy egyedi kinézete legyen, de amikor már valaki ezzel jut jelentős előnyhöz az már gáz. Akkor legyen az alapjáték ingyenes. Ha az lenne még elnézhető lenne, de nem, 50 dollár. A pofátlanságnak, és a pénzéhségnek nincs határa.
  • Moby
    >Ha nem kényszerít a szósöl grindre

Ezt te sem hiszed el. Ez volt az alapkoncepció. Ott üvölt minden bitjéből kifele: úgyis meg fogod venni. "Win together". Az hogy lesz? Nekiáll majd boostolni az is, aki megvette? Hápersze... Annyira nyilvánvaló az egész, hogy ez már inkább naivitás, mint kincstári optimizmus :)
  • Moby
    Igen, az ilyen-olyan formával van bajom. Vagyis az olyannal. Vehessen magának custom vinylt, meg kipufogóvéget, meg avatárt, meg baszomokat. De ne már grindolható autókat baze! Megölik ezeket a játékokat evvel.
  • Moby
    Egy single, vagy karrier alapú gémben leszarom. Jöjjön. Ott én döntöm el, hogyan miként haladok. De egy erősen onlány gémben, ahol IDŐT(kör/grind) vehetsz mikrotranzakcióval???
    Ezt ne hasonlítsuk már a kz-hez, ahol fityfasz fegyvert vehetsz, meg ilyen inkább-érdekes-mint-hasznos-kasztot, meg festés a drónra...
  • TDC Geronimo
    Már KZban is van, de amíg olyan formában van jelen addig nem zavar...annyira.
  • TDC Geronimo
    Jobb ha hozzászoksz, mert ahogy előző genbe jött a DLC, most jön a mikrotranzakció. Előbb utóbb minden játékban lesz ilyen vagy olyan formában.
  • Moby
    És nagyon úgy fest, nem a 2014-es év lesz az, amikor ez érdemben változik :(
  • Kongy
    +1

Ez egy rossz vicc... :D Meg az is, hogy a NFS az egyetlen autós játék jelenleg PS4-re.
  • Moby
    Bízom benne, hogy a vélemény azt is kiállja, amikor majd porbaaláznak a nyomorékok, akik a tizennyócezres nyitóár mellé még aznap megveszik az űrgépeket, tucatszám. ^.^

1 év késés, psplusra demo, és mikrotranzakció. Taps! Remélem a játéktörténelem egyik legnagyobb bukása lesz. Én mindenesetre erre szavazok a pénztárcámmal.
  • Kongy
    Remek játék lesz.
  • Moby
    ROFL #receklub #péjtugedöh

• TDC Geronimo
    Jöhetne már remastered. Pár napja toltam PS3on kis multit. Jó lesz azt is tolni PS4en majd
  • Totti5
    Hopp... pont a vákogatás lemezét hallgatom, és ezt találtam a videók közt.

Profi mint mindig, érdemes belemerülni a többibe is.

• Tatyla
    US accal nem is olyan drágaszág...
  • TDC Geronimo
    Végre. Időpont se rossz. Nyári uborkaszezon
  • SlickAdam
    "Örömteli hír azoknak, akik az újgenerációs platformokon szeretnének fejest ugrani a Diablo III örömeibe: a Blizzard bejelentette, hogy augusztus 19-én érkezik a Diablo III: Ultimate Evil Edition, mely az alapjáték mellett a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazni fogja." G365
  • SlickAdam
  • Kandurex
    Sokan nem játszottak vele...kétlem, hogy abból várnának bevételt, hogy még1x eladják. Meg aztán ha nincs vele sok munka akkor meg mit zavar, így is jön új rész.
  • The Protector
    Fasz tele van már a sok fasszopóval aki HD-ra húzogatja a játékait ahelyett h új IP-ken dolgzozna vagy folytatást csinálna.Persze z is csak a pénz miatt van,míg a sok marha megveszi a feljavított szarokat addig működni is fog.
  • Netmániás
    The Order - 1886 meg Uncharted Full HD collection már tuti, hogy jön !
  • Kongy
    Helyedben vérnék év végéig, mert ősszel jönnek a nagyágyúk.
  • TomStorm
    Na jó azért még először a konzolt kell megvennem:-)
    De max eladom az új PC-met sz@rom le.Bár megfogadtam,hogy megvárom TLOU vagy D3-at de ha ilyen jó árakon szerezhetek gémet amivel multizni is tudok akkor nem igazán kellene várnom..
  • Moby
    5-6k most a használtpiacon egy kz. Ha van ps+-od már nyomathatod is. 10 alatt megvehető szinte bármilyen cím, mert most perpill friss játék nincs.
  • TomStorm
    Oké-oké köszönöm szépen!Ez most tetszik amiket leírtatok:D
    Nem is gondoltam volna,hogy így működik,perfekt
  • Kongy
    IGEN.
  • Moby
    Igen.
  • TomStorm
    Ja nem tudtam:D
    Tehát csak PS+ előfizu és bárkitől kapok,veszek játékot azzal mehet a Multiplayer?
  • Kongy
    Használtan vehetsz egy BF4-et, Killzone-t, CoD-ot, menni fog a multi, ha van PS+ előfizetésed.
  • Moby
    Nincs semmiféle kód, mivel ps+-al veszed meg a multit az accodhoz, nem pedig kóddal a játékhoz.
  • Kongy
    Mondom, hogy nem kellett. Semelyik játéknál sem. Ez a dolog megszűnt már a PS4-el.
  • TomStorm
    Hát gondolom amit adnak hozzá amivel regisztrálsz a multira.
    Vagy nem kellett eddig egyik PS4-es játékhoz sem ilyen?Pl az AC4-hez uplay kód nem kellett,hogy multira menj vagy Killzone és a többi
  • Kongy
    Te milyen kódról beszélsz? Nincs olyan játék, amihez online pass van PS4-en. Pénzbe kerül a multi ugyanis, PS+ előfizuhoz kötött.