121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #9437 Pont azt nézem de nem tudtunk még megegyezni -
Vaterán -kapaszkodj meg- BÉRELNI lehet :D -
A felhozatal? :) Nem csodálnám...lassan annyi az eladó ps4, hogy az utcán fogják söpörni mint a pengőt. -
Én kiszálltam, jövő karácsonykor újra találkozunk... -
-
Nekem is egyből a Real Racing ugrott be. Kiváncsi leszek majd ősszel a visszajelzésekre a játékkal kapcsolatban. -
Hát nem tudom, de nem kell egy Real Racing PS4 Edition... és ez marhára annak néz ki. De az legalább ingyen letölthető.
Meg a Sony úgy van vele, ha már ilyen sok PS4-et eladtunk, akkor maximalizáljuk már a profitot valami jó kis pénzlehúzós játékkal... :) -
Nem értem, ezeket a mikrotranzakciós marhaságokat honnan szedik? Az okostelefonos alkalmazásokból? -
Így van.
Az még oké lenne, ha annyi lenne a mikrotranzakció, hogy különböző matricákat ragaszthatsz a kocsira, hogy egyedi kinézete legyen, de amikor már valaki ezzel jut jelentős előnyhöz az már gáz. Akkor legyen az alapjáték ingyenes. Ha az lenne még elnézhető lenne, de nem, 50 dollár. A pofátlanságnak, és a pénzéhségnek nincs határa. -
>Ha nem kényszerít a szósöl grindre
Ezt te sem hiszed el. Ez volt az alapkoncepció. Ott üvölt minden bitjéből kifele: úgyis meg fogod venni. "Win together". Az hogy lesz? Nekiáll majd boostolni az is, aki megvette? Hápersze... Annyira nyilvánvaló az egész, hogy ez már inkább naivitás, mint kincstári optimizmus :) -
Igen, az ilyen-olyan formával van bajom. Vagyis az olyannal. Vehessen magának custom vinylt, meg kipufogóvéget, meg avatárt, meg baszomokat. De ne már grindolható autókat baze! Megölik ezeket a játékokat evvel. -
Egy single, vagy karrier alapú gémben leszarom. Jöjjön. Ott én döntöm el, hogyan miként haladok. De egy erősen onlány gémben, ahol IDŐT(kör/grind) vehetsz mikrotranzakcióval???
Ezt ne hasonlítsuk már a kz-hez, ahol fityfasz fegyvert vehetsz, meg ilyen inkább-érdekes-mint-hasznos-kasztot, meg festés a drónra... -
Már KZban is van, de amíg olyan formában van jelen addig nem zavar...annyira. -
Jobb ha hozzászoksz, mert ahogy előző genbe jött a DLC, most jön a mikrotranzakció. Előbb utóbb minden játékban lesz ilyen vagy olyan formában. -
És nagyon úgy fest, nem a 2014-es év lesz az, amikor ez érdemben változik :( -
+1
Ez egy rossz vicc... :D Meg az is, hogy a NFS az egyetlen autós játék jelenleg PS4-re. -
Bízom benne, hogy a vélemény azt is kiállja, amikor majd porbaaláznak a nyomorékok, akik a tizennyócezres nyitóár mellé még aznap megveszik az űrgépeket, tucatszám. ^.^
1 év késés, psplusra demo, és mikrotranzakció. Taps! Remélem a játéktörténelem egyik legnagyobb bukása lesz. Én mindenesetre erre szavazok a pénztárcámmal. -
Remek játék lesz. -
ROFL #receklub #péjtugedöh
-
Jöhetne már remastered. Pár napja toltam PS3on kis multit. Jó lesz azt is tolni PS4en majd -
Hopp... pont a vákogatás lemezét hallgatom, és ezt találtam a videók közt.
Profi mint mindig, érdemes belemerülni a többibe is.
-
US accal nem is olyan drágaszág... -
Végre. Időpont se rossz. Nyári uborkaszezon -
SlickAdam #9412 "Örömteli hír azoknak, akik az újgenerációs platformokon szeretnének fejest ugrani a Diablo III örömeibe: a Blizzard bejelentette, hogy augusztus 19-én érkezik a Diablo III: Ultimate Evil Edition, mely az alapjáték mellett a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazni fogja." G365 -
SlickAdam #9411 -
Sokan nem játszottak vele...kétlem, hogy abból várnának bevételt, hogy még1x eladják. Meg aztán ha nincs vele sok munka akkor meg mit zavar, így is jön új rész. -
Fasz tele van már a sok fasszopóval aki HD-ra húzogatja a játékait ahelyett h új IP-ken dolgzozna vagy folytatást csinálna.Persze z is csak a pénz miatt van,míg a sok marha megveszi a feljavított szarokat addig működni is fog. -
Netmániás #9408 The Order - 1886 meg Uncharted Full HD collection már tuti, hogy jön ! -
Helyedben vérnék év végéig, mert ősszel jönnek a nagyágyúk. -
TomStorm #9406 Na jó azért még először a konzolt kell megvennem:-)
De max eladom az új PC-met sz@rom le.Bár megfogadtam,hogy megvárom TLOU vagy D3-at de ha ilyen jó árakon szerezhetek gémet amivel multizni is tudok akkor nem igazán kellene várnom.. -
5-6k most a használtpiacon egy kz. Ha van ps+-od már nyomathatod is. 10 alatt megvehető szinte bármilyen cím, mert most perpill friss játék nincs. -
TomStorm #9404 Oké-oké köszönöm szépen!Ez most tetszik amiket leírtatok:D
Nem is gondoltam volna,hogy így működik,perfekt
-
IGEN. -
Igen. -
TomStorm #9401 Ja nem tudtam:D
Tehát csak PS+ előfizu és bárkitől kapok,veszek játékot azzal mehet a Multiplayer? -
Használtan vehetsz egy BF4-et, Killzone-t, CoD-ot, menni fog a multi, ha van PS+ előfizetésed. -
Nincs semmiféle kód, mivel ps+-al veszed meg a multit az accodhoz, nem pedig kóddal a játékhoz. -
Mondom, hogy nem kellett. Semelyik játéknál sem. Ez a dolog megszűnt már a PS4-el. -
TomStorm #9397 Hát gondolom amit adnak hozzá amivel regisztrálsz a multira.
Vagy nem kellett eddig egyik PS4-es játékhoz sem ilyen?Pl az AC4-hez uplay kód nem kellett,hogy multira menj vagy Killzone és a többi -
Te milyen kódról beszélsz? Nincs olyan játék, amihez online pass van PS4-en. Pénzbe kerül a multi ugyanis, PS+ előfizuhoz kötött.