121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Valóban eltolódni látszik a hangsúly a P-k és FRÉMEK felé, aminek AKÁR(!) örülnék is, ha mondjuk az 1080/überatomfix60vagy30 felé tendálnánk - a látvány rovására. Erről nincs szó, pécémajmolásról van - ahogy máshol Moby írta is.
(tőlem akár a felbontás rovására is elmehetünk... valamerre: ezurányban számomra csak a 60fps lehet kibúvó - a cod az utóbbira volt jó példa, simán lenyeltem, hogy nem csillog úgy mint a bf, hogy nem olyan éles, mint az RDR - cserébe kés a vajban. el nem tudom képzelni, hogy tudták ezt a fejlesztők keresztülvinni, miközben a látvány felé terelés a kiadó részéről brutálisan erős lehetet...) -
Majd meglátjuk GTA szintű lesz-e a dolog. Ha igen, akkor meg is veszem majd. -
Tartalomban szvsz meglepő a cucc, így az utóbbi videókat látván. Én nem számítottam GTA szintű dolgokra ( inkább egy Mafia 2 like játékra ), de azt fogjuk kapni. Ez egyrészt jó is meg nem is mert magasan van a léc. -
Én komolyan, tényleg hittem benne (nyilván, mert hinni akartam benne), hogy itt aztán most minden a tartalomról fog szólni. Hogy azért csináltak új IP-t, hogy lesöpörjék az asztalt, és egy új gondolkodás valami új végeredmény szüljön. Erről szólt a preorderem.
Az "új gondolkodás"-ról szőtt ábrándom szertefoszlott. A szokásos, unalomig ismert, százszor lerágott teknóbuzulás van, nem új gondolkodás. Elolvasom a reviewkat, döntök az alapján. -
Én is lemondtam a WD-t, mert észbe kaptam, hogy nem akarok 30 ezret fizetni egy játékért, ami nem tűnik rossznak, de ha nem tetszik, akkor meg kidobtam érte 30 ezret rögtön egy gyűjtői kiadással. Ennek nincs köze a 900p-hez, meg 1 hete mikor lemondtam még az volt, hogy 1080p, szóval nem is volt még ilyen hír, hogy kevesebb. De teljesen mindegy, új IP, vásárlás előtt mindenképpen megvárok 1-2 kritikát, nehogy aztán az első óra után ráhagyjam...
Nálam sandbox játékok közül a GTA a nyerő, és ha egy nagyon hasonló típusú játék gyengébbet nyújt a GTA-nál arra már nem nézek olyan jó szemmel. Nem szerettem pl egy Saints Row-t sem, se a Sleeping Dogs-t, ami mindenkinek tetszett. Nekem egy sandbox játékban KREATÍV küldetések kellenek, olyan állatságok, amiket a GTA 5 nyújtott. Azt a játékot egy percig sem untam. De ha a WD nem képes arra, hogy a küldetéseivel lekössön, illetve, hogy ne legyen repetitív, akkor részemről 1-2 óra és ráhagyom. NA, ezért nem szánok rá 30 ezret. -
Hogy a mi cáfol mit?
A kettő nem választható szervesen szét. Nyilván a 900p miatt, pontosabban a 900p-t indukáló dolgok miatt. Ha így vesszük, igen, amiatt.
Én sokkal inkább úgy gondolok erre, hogy amikor videojátékra gondolok én és a ubisoft, egészen más gondolatok és preferenciák kavarognak a fejemben mint nekik, pedig hótugyanarról a témáról beszélünk mindketten. Ezzel nincs semmi baj, ezt tudatosítanom kell magamban, hogy amikor ők érkeznek valamivel, én jobb, ha félreállok. Csak van egy csoport a ubin belül, akikkel egészen jól megy a párhuzamosan gondolkodás, csak ők nincsenek sokan ott Montpellierben, és ritkán jutnak szóhoz :( -
AZ első mondatban alátámasztasz, a másodikban cáfolod az elsőt.
Szóval, még mindig nem hiszem, hogy a "jelentős" felbontás különbség miatt bárki is kihagyná PS4 -en--- -
Ittvagyok példának okádék én. Nem azért mondtam le az előrendelést, mert nem vagyok hajlandó megvenni a játékot a 900p-ért. Azért mondtam le, mert a demó nélküli preorder a vegytiszta bizalomról szól. Ez a bizalom a "Morin says it’s much more important to deliver an amazing next-gen experience than it is to push a few more pixels onto a screen" mondatnál e'ment.
Az ömézin next-gen ikszpériensz nekem nem a túlvállalt grafikát jelenti. Köszipuszinyuszi. Majd ha kiderül, hogy tényleg kicseszettül kikúrt jó, akkor egy olcsó használtat levadászok. Erre jelenleg mikroszkópnyi esélyt sem látok. -
Hajjaj pedig vannak ám ilyen emberek. -
Nekem már 2 hónapja kb :) -
Amúgy platinumtól jött destiny béta kulcs. -
'Mennek a preorder cancellek a 900p miatt'
...nem hiszek a 900-1080 különbség miatt lemondásokban, hülyén nézne ki, hogy az jó pár hét után az első értékelhető játék a konzolon és lemondja... -
S ha cancelozza akkor min játsza? hekkelgeti majd a fütykösét és fikázza a fórumokon? vagy vesz holnap 200ért PCt? -
Ritka pillanatok egyike, amikor valamiben egyetértünk :)
Akkora túlreagálás megy most WDvel kapcsolatban is. Mennek a preorder cancellek a 900p miatt. Örültem volna én is persze, ha tudtam volna natívba tolni, de ezután is ugyanúgy várom a 27ét, mint eddig. -
Azért mert a hype láthatóan befolyásolni tudja a játék vagy termék sikerességét.
Előz genben is volt frém, felbontás szakértés. Akit érdekelt elolvasta az elemezp cikkeket, pár fanboy küzdött egyet és továbbléptem. Egyik megvette PS3ra, másik 360ra és játszottak.
Most naponta LISTAVEZETŐ hír hogy 1-1 játék hány P hány FPS. Nem számít milyen a játék, azt hogy hány P sokkal fonsotabb. Minden oldal az arcodba toljad, jön 800 komment, ugatás, anyázás, egymás, a cégek gyalázása stb...
Valóban nem ennek kellene lennie, de itt tartunk. Arty és én is nem egyszer belefutottunk pl hogy a COD X része nem 720p prevgenen, mert olvastuk. Játék közben nem vettük észre, tehát miért kellene ezzel foglalkoznom? Most is ez lenne, de mivel az ember pofájába tolják, beleültetik, bombázzák azzal hogy te barom állat a szaros gépeden nem 1080p vagy egyiken sem, így csak erről van szó. Azt hogy milyen lesz a Watch Dogs senki nem érdekel, azt hogy hány P az a fontos.
Persze fontos, van egy elvárt szint, de ez már túlzás ami most megy. A grafika mindig fontosabb lesz mint a frém és felbontás... már most megy a fika hogy a 120 ezres konzol ( ami kúrva drága, te jó isten, csak is 60ért venné meg mindenki ), alulmarad multiplatban egy 200+ ezres masinával. Ez a lényeg, semmi más, alulmarad tehát szar, a játék meg kit izgat ami van rá. -
:)) -
Egyelőre nem látom az irányt. Vagyis látom, és ez így most teljesen hibás. Az exkluzívok erőszakosan teknót akarnak prezentálni, és a tartalom az eddigiektől is jobban szorul a háttérbe. Rettenetesen aggódom, hogy ez a még első címen dolgozó 1.st partyk esetében sem lesz másképp, mert már megindult a versengés, és most majd a már eleve teknóban túlvállalásban hemperegő iss-t kell lenyomni. Fogalmam sincs hogyan lesz ebből jó játék.
-
Sajnos azt kell, hogy mondjam igazad van. Legalábbis eddig nem valami bizalomgerjesztő ez a generáció. Valahogy 2006 tájékán más volt a helyzet... De reméljük azért a következő 2 évben jönnek olyan exkluzívok, amik majd oda fognak b.szni. És most nem a DriveCa$h-re gondolok. -
Elbaszottgeneráció™
Nincs még egy éve a piacon, de már akkora a pécé utáni loholás, hogy _BÁRMI_ szét van baszva, csak a setup legyen pc ~mid közeli.
Mi lesz két év múlva? 480p?
Vajon mikor fogják fel ezek az istentelen barmok, hogy el kell felejteni a pécét, és az egyetlen amire koncentrálni kell, az a _JÁTÉK_ és a _JÁTÉKOS_??
Greatness awaits? Mi? Hányok... -
Most hergeljem őket azzal, hogy vegyenek forza4-et? :D -
és gt6ozzanak ? :DDDDD a ps3 drájvklubja :( -
Vegyék vissza az eladott ps3-akat. Problem solved :) -
na, ezért most moby kettétép.... :D -
Ne becsülj alá 6 millió, ótókára kiéhezett ps4 tulajt :( -
Hát sajnos nem : De ettől függetlenül első napos vétel. Aztán majd töltöm fel a végigjátszást róla, aztán lehet elemezgetni :) -
Hát nem nextgen ez még na... :) Ami még X360-ra meg PS3-ra is jön, az még nem nextgen. -
Ja nemrég olvastam. Elég gáz. -
900p on PS4 and 792p on Xbox One, at 30 frames-per-second on both consoles.
-
Szerintem épeszű ember ebbe nem megy bele... :) -
TomStorm #9448 Ez még a jobbik eset.Mivel megvan a Ps.Na de 135 ezerért?:D
Meg a játékokra is több letétet kér mint amennyibe kerülnek.
Na mindegy is,ilyenbe bele nem megyek. -
1 gigás HQ trailer
Én ezt néztem ez rendes minőség :) -
Tetszik, bár autózás közben mindenre kell figyelni csak a vezetésre nem :D -
TomStorm #9445 De foglalkoznak vele viszont nagyon sok idő már csak az,hogy egyáltalán kiderüljön jogilag miben vétkes ugye de ezután jön az,hogy nem tudja visszafizetni a kárt.Na itt van a gond,neked attól jobb nem lesz ha lecsukják(persze nem fogják). -
És mekkora üzlet ezt kibérelni, ahelyett, hogy megveszem 90-ért falamelyik használtat, majd 2 hét múlva eladom ugyanannyiért :D -
De a 135ezer kaució végülis érthető, mert mi van akkor ha nem adod vissza neki a PS4-et.. :) Akkor gyakorlatilag ki is fizetted. -
Mondjuk az internetes csirkefogókkal nem foglalkozik nagyjából senki. PH-n nem egy sztorit olvastam, hogy hogyan lépett le 1-1 gyerek egy halom pénzzel. -
Na ja.... :D Jelenteni kéne a gyereket, vagy valami. Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy lehet ilyet... -
135k a kaukció... van üzleti érzék :) -
TomStorm #9439 Mivel ennyi kaucióhoz ragaszkodik így durván felejtős.Akkor inkább vennék már egyet lol -
Sikerült komoly vevőt találnom. 60-70 ezres ajánlatokat is kaptam, ami vicces volt, végül 100-ért elvitték. Elég sok a kamu hírdetés azért hardverapron... 1 játékkal 90-ért, nulla értékeléssel, és persze még egy atomvillanásra sem reagál, nem hogy privát üzenetre. Csak a sok díszfasznak ez adja a standard árat.. :D hát persze.