121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
  • TomStorm
    Kegyetlen jó lesz,már várom nagyon:)
    Sokat láttam mondjuk a játékból,spoiler van bőven de azt mondják hosszú lesz a játékidő
  • TomStorm
    köszi
  • TDC Geronimo
  • Kongy
    Június 9-12
  • TomStorm
    E3 leszek kiváncsi Crytek/Project Grave.Csak úgy címre jól hangzik.

Pontosan mikor lesz E3 azt tudja valaki?
  • TomStorm
    Ingyé ps+ra jó az:D
  • TDC Geronimo
    fúdegagyi :D
  • TomStorm
    Felülnézetes Akció-RPG 2015 első negyedéve(PS4+PC)

"Called Bombshell, this top-down action role-playing game features protagonist Shelly “Bombshell” Harrison as she adventures across four planets to save the U.S. President from an apocalyptic alien threat."
    The game isn’t exactly being original when it comes to the story but perhaps this Unreal Engine-powered title, which they say will feature “devastating weaponry and a variety genre-crossing mechanics”, will surprise us all and take the ARPG genre in a new direction."
  • Moby
    :D
  • Kongy
    Tudod mit? :D Meg tudom érteni, hogy eladod. Így a nagy pangásban nekem is megfordult a fejemben, de kötöm az ebet a karóhoz, mert ha eladnám a PS4-et nem bírnám ki, hogy aztán ne vegyek az összegből egy iPhone 5S-t :D
  • Moby
    Nah, Kongynak megadom a kegyelemdöfést: végiggondoltam, hogy vajon tényleg meg fogom-e venni a lastofust, és hát arra jutottam, hogy valszeg nem, vagy majd egyszer, szóval gondoltam megszondáztam, hogy 0ft bukóval elmenne-e a gép.
    1 perc alatt eladtam :DDD
    Unchartednél biztos nem, talán majd a TheOrdernél, vagy valaminél újragondolom, és jövök, learatni Kongytól a jól megérdemelt lebaszást :D
  • SlickAdam
    ahh, MOST mar nagy butasag lenne, mindenkepp meg kell varnom az uj alkatreszeket, s minimum az elsö arengedmenyeket. majd ha akkor nem lesz valami kiddie szar epp, lego-zok egyet.

• Moby
    Inkább az a kérdés, hogy TE készen állsz-e végre :D
  • SlickAdam
    nem mutatja a telefonrol kuldott uzeneteket.:(

csak azt szerettem volna tudni, hogy keszen all-e Deep egy ujabb menet ganyra.:)
  • deep
    Várok a greatnessre, mert még nem jött el :D
  • Moby
    Hova tűnt SlickAdam postja? Őt jelzi utolsónak
  • Moby
    És a #fortheplayers? Meg a #greatnessawaits? Az smafu?

Nekem az első is nagy vétel volt, a második egyenesen az évszázad üzlete :D Mióta megvettem, szerintem 10 órát nem ment, és ötletem sincs mikor meg miért/mihez fogom bekapcsolni egyáltalán, így, hogy a wd is kiesett. Még a lastofust megvárom, azt letolom rajta, és vége. Lastgen. Majd öt-hat év múlva, a generáció végén veszek egyet a fiamnak, addigra talán lesz 6-8 exkluzív hozzá, és megnézem őket az ő interpretációjában :DD
  • TomStorm
    SCUF 4PS
  • TomStorm
    PS4 SCUF Controller Releasing June 2014
  • lwb
    A 30 fps nagyobb gáz, mint a felbontás ... Nagyon lehet látni a különbséget sajnos.

Vártam én is a WD-t, de most perpill úgy vagyok, hogy pc-n veszem meg inkább. i5, 760gtx 4gb, 8gb ram, 1080p és 60 fps kijön belőle remélem. Elég szomorú, mert kb ez lett volna az első nagy durranás az új generáción. :(
  • Kongy
    ÁÁÁ :D Nekem kéne még 1 kontroller Injustice miatt, de sajnos 18 ezer drága érte. És nem is fog nagyon lejjebb menni egy ideig. PS3 kontroller is 10 ezer.... Amúgy szemétség, hogy a DS3-at meg sem próbálja felismerni a gép, egyből kiírja, hogy nem fogja soha támogatni. Kösz.

Amúgy! PS3 XMB-ben működik a DS4 kontroller + pár játéknál is. Eddig Mortal Kombatot próbáltam vele, és teljesen jól működik, nyilván csak vezetékes üzemmódban. Így már tudunk 3-an egymás ellen játszani: 2 DS3 + 1 DS4 kontrollerrel :D
  • deep
    Már csak 1 kontrollerem van, másikat azonnal eladtam :) Szóval 25 a bukó így.
  • Kongy
    Azon jó nagy bukás van. Én a KZ bundle-ömet 140-ért vettem, és abban csak 1 kontroller volt, 0 kamera... :D Ha ezt tudom, akkor nem veszek startkor, és most tőled venném meg 120-ért :D Lenne egy ingyen kontrollerem/kamerám.
  • deep
    Meg aztán oké hogy nem jön más, de amik jönnek legalább fillérekbe kerülnek, és full HD 60 fps, szarásig AA. Nyilván az exkluzívokért ugyanúgy venni fogok majd PS4-et, ha lesznek :D
  • deep
    Ha már egyszer veszek, akkor legyen normális. Eddig mindig közepes gépeket vettem, kipróbálom milyen élmény lesz így :D
  • Totti5
    PCre sem jön más, a többihez meg nem kell erőmű.
  • deep
    Ja nekem ugye Player Edition van (2 kontroller, kamera, KZ), minusz 1 kontroller, ezt viszik 120-ért.
  • deep
    Meguntam, hogy nem kapcsolom be, mert nincs miért, de ha véletlen jön is valami, akkor tizennyolezer.

Szükséges rosszként, mert utálom, de veszek egy erőművet. Minőség is lesz, játékok is.
  • arty
    :OOO

hátteret!

(amugy mennyiért megy most el egy ps4? azt látom, h mennyikért hirdetik őket, de gondolom mindenki alkuszik...)
  • DarkSector
    De gondolom tiszta hogy miért ekkora a patch. :)
  • TDC Geronimo
    Day 1 patch psen 5, boxon 7.3 gb oO

Nem elég, hogy maga a játék is 48 gb még ez is :D
  • deep
    Na srácok ideiglenesen én is kiszállok a buliból. Uncharted megjelenéskor találkozunk :D
  • Totti5
    Progame. Konzolstudióban már 2 hete szóltak, hogy nem lesz, akkor mentem át ide. Mindegy, már nem variálok, legalább OST lemez hozzá.
  • TDC Geronimo
    lol... Hol rendelted? Nekem platinumból még nem szóltak. Majd biztos jövő héten hívnak, hogy kell-e meg milyen verzió lesz
  • Totti5
    "Az Ön által előrendelt termékből (Xbox One Wolfenstein The New Order Occupied Edition + előrendelői ajándékok) a hazai hivatalos forgalmazó nem tud darabszámot teljesíteni, így nem fogunk tudni vele szolgálni.
    Rendelését természetesen tudja töröltetni, ám ha Önnek is megfelel, a játék ugyanazon áron futó sima verzióját (Xbox One Wolfenstein The New Order + előrendelői ajándékok) 1300 forinttal alacsonyabb áron, 16490 forintért tudnánk felajánlani, melyhez természetesen szintén ingyenes házhozszállítást biztosítanánk."

Megint megy a balfaszkodás...
  • TDC Geronimo
    Tegnap volt wolf 60 fps stream. Akit érdekel.

Első rész
    Második rész
  • TomStorm
    Több mint egy éve is volt jópár videó ami nem szkriptelt sztori jelenetekről szóltak.Azóta ugyanaz a helyzet ugyanolyan összeválogatott jelenetek.
    Lehet én vagyok szűklátású de nem tudtam leszűrni,hogy ez "eléggé Sandbox lesz".
  • Totti5
    Az hogy eléggé sandbox lesz és nem egy Mafia 2. Nem véletlen írtam előbb mint példa. Ami amúgy 10/10 volt nekem mármint a Mafia 2.

Sandboxból nem lesz demó, nem szokott lenni.

Fél éve még azt se tudtuk milyen lesz. Utána jöttek a gameplay videók, amik nem szkriptelt főstory jelentekről szóltak.
  • TomStorm
    Milyen tartalom?Ezekből az 1-2 mp-es jelenetekből mégis mi derül ki?:)
    Freeroam pl.ott a 2 csapat egymás előtt.pukk,ennyi ja meg 1-2 tárat kiürített.
    Én biztos nem veszem meg addig még nem látok legalább 20 perces folyamatos gémpléjt.Ha már a Demo-t ennyi idő után is olyan k...a nehéz lenne kiadni.
    Megvárattak +fél évvel és ugyanott tartunk.Na jó pár új jelenet meg kiderültek a szereplők nevei:D
    Sunyi egy start lesz ez..