121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Pécészopás indult:
- HD audio 5.1-re állítva nem látja a hátsó hangfalakat (nem lehet bepipálni)
- Stereoscopic 3D-t nem lehet aktiválni játékokban valamiért (AMD-vel pöccre ment)
Tegnap csak eddig jutottam. Lesz még bőven. -
A youtube videókon nem látszott, hogy
- nincs AI
- karakteranim ótvar
- ennyire vállalhatatlanul gáz a graf
- ami a legsajnálatosabb: ennyire unalomba fulladó jellegtelen és üres a gameplay
Nem patch kell ennek, hanem shiftdelete. Ehhez már megvan a patch, mondjuk fizetős, de rohadt olcsó. "Bulletstorm" szóra adja ki a google. Az tesz bele stílust, humort, élvezeti faktort. És elég ügyes vagy, wolfensteint meg sem kell venni hozzá, elfut magában, de ennek a hogyanját csak privátban írom meg, és csak neked :) -
Vagy játszd FIX60 fpsel, popupmentesen konzolon:)) -
fura - tisztán emlékszem, hogy te is "vártad" a megjelenést (youtube videok alapján)
nem lehet h a csalódás a grafban igen komoly erővel húzza le nálad a játékot?
szerintem tartsd fenn a pécén 1-2 pecs és 1-2 uj driver erejéig, az a rage esetén sem ártott az élvezhetőségnek -
atomstabil 60, lehet van 1-2 lowres textúra, de megatextúra miatt rengeteg féle textúra van egy képen és ez feldobja a látványt. Gunplay meg brutálisan jó, főleg rezgéssel :) -
Csak azon néztem bele, mivel azon kívül youtubon tudnék még belenézni, azt meg már megtettem :) -
(amugy pécén belenéztél?) -
Én ugyan nem :) Tőlem aztán mindenki avval játszik ami neki tetszik :) -
max moby fog - én gémpléjek alapján nem találok benne kivetnivalót :) -
Wolfi eddig nagyon bejön. Üssetek! :D
-
Mire az kijön szerintem váltanak rajta még vagy 3 enginet, mint anno doom 3nál :D -
Igen, de az 30 fps lesz. -
Titanfall szindrómának hívják...sok a nyelvi fájl. :) -
A Doom következő része is ezzel a "csoda" motorral jön? -
+1 :D -
"Csoda" idtech motor miatt -
Nekem is megjött még reggel, de most megyek csak haza melóból, úgyhogy csak este próba -
Nekem már itt figyel!
Jön a 40 giga telepítés + 6 giga peccselés. Ja nem előtte még benyögött a gép egy system updatet... -
Na igen, azt látom, hogy 44 giga, de hogy miért ennyi, azt már nem tudom megmondani.... :D -
SlickAdam #9623 -
jaja steam-en most lett elvileg launch, haver most ujságolta hogy tölti 44GB. -
Hát nem tudom, csak azt, hogy Store-ban nincs sehol.... :D -
SteamPC-n launch van , konzolokon késne talán? -
Hát az szopás... Engem is érdekel a Wolfenstein, nem bántam volna, ha már tölthettem volna..... De most néztem a Store-t, még mindig se híre se hamva, pedig 20.-a van. -
SlickAdam #9618 -
Mi nem érkezett??? Délben már a futárrnál volt a csomag. -
EUba az sincs még... Se preorder se preload. -
Előtöltést nem lehet csinálni digitálisan? Én tuti nem venném meg lemezesen, mert töketlenkednek folyton. -
Ahogy nézem sehol se érkezett meg wolf. Fasza. Imádom a lemezes terjesztést. Ne lenne 50 giga venném is digitálisan -.- -
Majd holnap élesbe :y -
SlickAdam #9612 -
Nézegetem srác instagrammos videóit a full WDről és nemigen látok fps esést még vezetés közben sem. Már ami így offscreen megállapítható... Azt mondják lockolt 30 és tartja szinte végig úgy, mint az AC4. -
Két hét múlva jön a Murdered: Soul Suspect is?
A WD mellett erről nem is hallani semmit.
Annyira rá vannak itt egyesek gerjedve a WD-re, hogy az már túlzás. A játékmenetről pedig nem is tudunk semmit. -
30? szakadok. Balfék milestone. Eleve ronda a játék, ráadásul 30 sem volt meg nekik PS3, 360on. -
TomStorm #9608 MotoGP 14 Targeting 1080P@30 On PS4
-
sirpalee #9607 Vagy jön valami HSA goodness. -
ma 30 dodóért csak behúztam a TR:DE-t.., -
Ez sem izgat senkit. Csak engem, és engem is csak azért, mert akkor a fasznak arcoskodnak vele ezek a buziak, ha homlok egyenest az ellenkezőjét csinálják. Szóval érzik ők ám mi lenne a jó a fanbasenek, csak mostmár sportot űznek a pofánszarásukból. -
XBLA-n volt kötelező demó, de nextgenre ezt kiírtották, mi több XBLA sincs. Emiatt miért nem megy a lázadás? bezzeg a töltöttség kijelzás hiánya az tragédia volt.
( nagyon remélem ez változik amint lesz annyira tartalom hogy elszeparálják... , bár mivel ez senkit nem izgató dolog... ) -
Most írtad le a GTA5el szemben:)