121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • deep
    Pécészopás indult:
    - HD audio 5.1-re állítva nem látja a hátsó hangfalakat (nem lehet bepipálni)
    - Stereoscopic 3D-t nem lehet aktiválni játékokban valamiért (AMD-vel pöccre ment)

Tegnap csak eddig jutottam. Lesz még bőven.
  • Moby
    A youtube videókon nem látszott, hogy
    - nincs AI
    - karakteranim ótvar
    - ennyire vállalhatatlanul gáz a graf
    - ami a legsajnálatosabb: ennyire unalomba fulladó jellegtelen és üres a gameplay

Nem patch kell ennek, hanem shiftdelete. Ehhez már megvan a patch, mondjuk fizetős, de rohadt olcsó. "Bulletstorm" szóra adja ki a google. Az tesz bele stílust, humort, élvezeti faktort. És elég ügyes vagy, wolfensteint meg sem kell venni hozzá, elfut magában, de ennek a hogyanját csak privátban írom meg, és csak neked :)
  • Totti5
    Vagy játszd FIX60 fpsel, popupmentesen konzolon:))
  • arty
    fura - tisztán emlékszem, hogy te is "vártad" a megjelenést (youtube videok alapján)
    nem lehet h a csalódás a grafban igen komoly erővel húzza le nálad a játékot?

szerintem tartsd fenn a pécén 1-2 pecs és 1-2 uj driver erejéig, az a rage esetén sem ártott az élvezhetőségnek
  • TDC Geronimo
    atomstabil 60, lehet van 1-2 lowres textúra, de megatextúra miatt rengeteg féle textúra van egy képen és ez feldobja a látványt. Gunplay meg brutálisan jó, főleg rezgéssel :)
  • Moby
    Csak azon néztem bele, mivel azon kívül youtubon tudnék még belenézni, azt meg már megtettem :)
  • arty
    (amugy pécén belenéztél?)
  • Moby
    Én ugyan nem :) Tőlem aztán mindenki avval játszik ami neki tetszik :)
  • arty
    max moby fog - én gémpléjek alapján nem találok benne kivetnivalót :)
  • TDC Geronimo
    Wolfi eddig nagyon bejön. Üssetek! :D

• TDC Geronimo
    Mire az kijön szerintem váltanak rajta még vagy 3 enginet, mint anno doom 3nál :D
  • Totti5
    Igen, de az 30 fps lesz.
  • DarkSector
    Titanfall szindrómának hívják...sok a nyelvi fájl. :)
  • Kandurex
    A Doom következő része is ezzel a "csoda" motorral jön?
  • DarkSector
    +1 :D
  • TDC Geronimo
    "Csoda" idtech motor miatt
  • TDC Geronimo
    Nekem is megjött még reggel, de most megyek csak haza melóból, úgyhogy csak este próba
  • Totti5
    Nekem már itt figyel!

Jön a 40 giga telepítés + 6 giga peccselés. Ja nem előtte még benyögött a gép egy system updatet...
  • Kongy
    Na igen, azt látom, hogy 44 giga, de hogy miért ennyi, azt már nem tudom megmondani.... :D
  • SlickAdam
  • DarkSector
    jaja steam-en most lett elvileg launch, haver most ujságolta hogy tölti 44GB.
  • Kongy
    Hát nem tudom, csak azt, hogy Store-ban nincs sehol.... :D
  • DarkSector
    SteamPC-n launch van , konzolokon késne talán?
  • Kongy
    Hát az szopás... Engem is érdekel a Wolfenstein, nem bántam volna, ha már tölthettem volna..... De most néztem a Store-t, még mindig se híre se hamva, pedig 20.-a van.
  • SlickAdam
  • Totti5
    Mi nem érkezett??? Délben már a futárrnál volt a csomag.
  • TDC Geronimo
    EUba az sincs még... Se preorder se preload.
  • Kongy
    Előtöltést nem lehet csinálni digitálisan? Én tuti nem venném meg lemezesen, mert töketlenkednek folyton.
  • TDC Geronimo
    Ahogy nézem sehol se érkezett meg wolf. Fasza. Imádom a lemezes terjesztést. Ne lenne 50 giga venném is digitálisan -.-
  • TDC Geronimo
    Majd holnap élesbe :y
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    Nézegetem srác instagrammos videóit a full WDről és nemigen látok fps esést még vezetés közben sem. Már ami így offscreen megállapítható... Azt mondják lockolt 30 és tartja szinte végig úgy, mint az AC4.
  • kirol
    Két hét múlva jön a Murdered: Soul Suspect is?
    A WD mellett erről nem is hallani semmit.

Annyira rá vannak itt egyesek gerjedve a WD-re, hogy az már túlzás. A játékmenetről pedig nem is tudunk semmit.
  • Totti5
    30? szakadok. Balfék milestone. Eleve ronda a játék, ráadásul 30 sem volt meg nekik PS3, 360on.
  • TomStorm
    MotoGP 14 Targeting 1080P@30 On PS4

• sirpalee
    Vagy jön valami HSA goodness.
  • Tatyla
    ma 30 dodóért csak behúztam a TR:DE-t..,
  • Moby
    Ez sem izgat senkit. Csak engem, és engem is csak azért, mert akkor a fasznak arcoskodnak vele ezek a buziak, ha homlok egyenest az ellenkezőjét csinálják. Szóval érzik ők ám mi lenne a jó a fanbasenek, csak mostmár sportot űznek a pofánszarásukból.
  • Totti5
    XBLA-n volt kötelező demó, de nextgenre ezt kiírtották, mi több XBLA sincs. Emiatt miért nem megy a lázadás? bezzeg a töltöttség kijelzás hiánya az tragédia volt.

( nagyon remélem ez változik amint lesz annyira tartalom hogy elszeparálják... , bár mivel ez senkit nem izgató dolog... )
  • Totti5
    Most írtad le a GTA5el szemben:)