121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Rossz hírem van, akkor semmit ne vegyél mert az kevesebb lesz mint a Gta5.
  • Ulthane
    "Autokázás amúgy korrekt, célnak megfelel"

Nem, nem felel meg! Egy olyan játékban, ami javarészt autókázásra épül, autókázásra épülő főküldetések vannak benne, üldözéses főküldetések, ott NEM FELEL MEG EZ A SZÍNVONAL!

Egy olyan kiadónál, ahol van erőforrás, pénz, paripa s fegyver, mi a szent szarért nem lehet erre jobban odafigyelni?

Egyetlen egy kibaszott teszter sincs az Ubisoftnál, aki szólt volna, hogy "héé gyerekek, ezt komolyan gondoljátok? Ne nyomjuk már ezt oda a paraszt gémer elé, mert kibaszunk vele!" S nem baszták azonnal vissza a fejlesztőknek, hogy srácok, ezen még dolgozzatok kicsit, mert elfogadhatatlan egy ilyen kaliberű játékban?

Ezek nem játszottak a GTA V-tel? Ha ott meg tudták csinálni, hogy minden jármű, legyen az autó, motor, quad, repülő, kamion, kukásautó, bicikli stb. saját, normális és egyedi fizikát kapjon, azaz, a mint már ott volt, akkor az Ubinak ez miért nem megy?

Tudod miért nem? Mert szarnak bele! Mert semmibe veszik a játékosokat, s azt hiszik, hogy minden szart le lehet nyomni a torkukon!

El kéne menni az Európai Bíróságra, és fogyasztóvédelmi pert indítani Ubi ellen, hogy itt van, a trailereken nem ezt ígérted, a kurva anyád! igenis add vissza a pénzt, és fizess dollártízmilliós bírságot a fogyasztók megtévesztése miatt. egyszerűen csak megmutatni a 2012-es ES-as trailert, meg azt, amivel most PS4-en játszom. Megtévesztettek? Igen! Tömegesen? Igen! BÍRSÁG, a kurva anyád!

(ez mellesleg minden kiadór igaz kéne, hogy legyen, aki nem azt szállítja, amit ígér. Csenben jegyzem meg, hogy az ilyen jellegű fogyasztóvédelem minden iparágban megszokott és bevett, miért csak a videojáték a kivétel????)
  • Ulthane
    Na, végre egy igényes gémer.
  • Ulthane
    Inkább ott rohadjon a polcon.
  • Newfronter
    Egyetértek, a WD nagyon gáz lett, olyan nincs, hogy nem lehet a GTA-hoz hasonlítani, mert ugyanúgy városi sandbox, vagy mi a fene. Jó lenne az a GTA5 next-gen kiadás! (Főleg, hogy a GTA 4 volt meg utoljára)
  • Tatyla
    10k-t adok érte ha Ennyire csalódás 😎
  • Ulthane
    Ez pontosan így lesz.

Egy kis reggeli szösszenet. Azt hiszem, talán a harmadik főküldetésnél volt a következő: kapok egy telefonhívást, nappal van, majd mire vége a hívásnak, s elmondják, mi a feladat, Aiden már csont korom esti sötétben indul el. Szerintem ez gagyi. Egy félperces telefonhívás alatt fényes nappalből éjszaka lesz? WTF?
  • Ulthane
    Pedig rém egyszerű.

A GTA V-ért fizettem 13,990 forintot, s kaptam cserébe egy olyan tartalmat, melyben csak a single player mód minimum 40-60 óra játékidőt biztosít, anélkül, hogy betenném a lában egy teniszpályára, vagy akár csak egyetlen versenyt is megcsinálnék. Nem beszélve a GTA Online-ról, ami megint több 100 óra tartalmat kínál.

A WD-ért fizettem 17,990 forintot (30%-kal többet), s kapok érte egy kampányt, ami 10 óra alatt kivégezhető.

Remélem kellemesen aludtál, s most már a reggeled is helyreraktam! :-D
  • TDC Geronimo
    Na ez már biztatóbb videó, mint a múltkori

• Totti5
    Ha látnám az összefüggést a Wd és TR a Gta kveszt szám és Wd közt akkor szívesen, de erre aludni kell. Autokázás amúgy korrekt, célnak megfelel. Gyengébb mint a Mafia 2, Gta 5, de minden másnál jobb.
  • arty
    Ő? Soha! Végigszenvedi és kapunk még minimum 5 fejezetet :)

Egyébként elfér a negatív vélemény is, lesz mellette sok pizitív is. Ütközzenek csak.
  • Kongy
    Majd a WD 2 jobb lesz.
  • sirpalee
    A mozifilm teljesen más mint egy interaktív tartalom. De még sima lejátszott videónál is sok különbség van 30 és 60 között.
  • Totti5
    Kemény világ ez a géming. Holnap fogod és eladod.
  • Moby
    Persze, segít, csak a mozis érvrendszer féligmeddig billeg :) (az alapötlet onnan származik)
  • Ulthane
    Soha tobbet nem hiszek az Ubinak. Egy vadonat uj konzolon jatszom, s olyan erzesem van, mimtha PS3 lenne. A vezetes, akarmit mondtok, gyalazatos. Az autok mintha koporsok lennenek, mennek, turjak az orrukat. Utoljara ilyen a Keresztapa 2-ben volt vagy kozel 8 eve! A vezetes miatt kapasbol -1 pont. Az al-nextgen jelleg miatt -1 pont. A TR Definitive Edition jobban nezett ki, pedig az Square Enix jatek..

Osszesen 28 fokuldi van a jatekban, a gta5ben 69! Azert van kulonbseg. S mindez mar nehany ora jatek utan egbekialto.

Hhhjjja, az Assassins Creed 4 utan mar nem kell toluk semmi jora szamitani. Sullyednek el a kozepszeruseg mocsaraban!

• arty
    oké, értem h más a játék blur, de a folyékonyság érzet miatt "jó"

"moziban" meg "természetesen" kapod és ott is jól jön a még szarabb frémráta ellen, nem?

• TDC Geronimo
    lol már megint te... :D
  • Moby
    Az nagyon más. Hogy ugyanazt kapd, "előre" kellene az időben renderelni. Ráadásul azt nem "blurolják", hanem amíg celluloid vót, addig a nyitott blende ideje alatti történések lenyomata, elektronyikus világban meg a letapogatás ideje van a képkockán. Ezt előállítani riöltime csak úgy lehet, ha mondjuk 300fpst tud a motorod, és összeblendeled tizesével a képeket. De ha tudsz 300fps-t minek buzizol? :D
  • Totti5
    7 bad, 8 good, 9 awesome, 10 perfekt
  • arty
    akár újságíró is lehetne :D
  • Kongy
    Már vártalak :D Be lettél hype-olódva szerintem.
  • SlickAdam
    ev csalodasa, gagyi, gyalazatos, ratyadek, szar, ... de azert 7-es. LOL
  • Ulthane
    Gyerekek, ezt az Ubisoft komolyan gondolta? Oltari ratyadek ez a WD, 3 ora jatek utan teljes csalodas. A gta5 veri grafikaban, az autok gyalazatosak, 10 eve kulonb fizikajuk volt! A varos plasztik, a kuldik tok rovidek, a rendorok halal ostobak es szar. A sok info kurvara nem erdekel az emberekrol, hogy altatot szed, meg hullamvasut a hobbija. Hasznalhatatlan, irrelevans a jatekbol, semmit nem lehet kezdeni veluk. Csak elvonja a figyelmet.

A belso terek rem gagyik, eddig ez a jatek 7 pont maximum a 10 bol.

Ev csalodasa. :(
  • TDC Geronimo
    Meglepődtem képminőségen is. 900p ellenére egész jó. Olyan AA megoldás van, ami mozgásban eltüntet szinte minden receficét. Ahogy korábban írtam fényerőt le kell venni 20-30ra legalább. Egyedül ez az a játék, ami alapon hagyva nagyon fényes és emiatt néznek ki furcsán a nappali részek. Így 30as fényerőn sokkal jobb.
  • arty
    mozifilmeket is blurolják, mert egyébként szaggatnaának, igen :)

30fps + blur jó kompromisszum
  • AntiHero
    Én a szülinapost toltam (asszem ez az első küldi, meg ugye az eleje a gyakorló pálya.), le utoljára, de olyan hangulatos volt, hogy utoljára hagyom a többi főküldetést :D
  • Kongy
    Mikor nem? Most őszintén a 25 fps-el menő mozifilmek szaggatnak? Na ugye.
  • TDC Geronimo
    2 órát toltam és 1 főküldi ment le. Asszem hosszú menet lesz ez :D
  • TDC Geronimo
    Nem kell ez ide. WD fix 30 marha jó motion blurral és tükörsimán fut.
  • Kandurex
    Mindig?
  • sirpalee
    30 fps az mikor számított tükörsimának? :P
  • TDC Geronimo
    Hát ez a WD bizony gecijó :D

Jó tanács, calibrationnél vegyétek le fényerőt majdnem csutkára. Sokkal jobban néz ki nappal is úgy. Atomstabil a frém, jó kis motion blurral megfejelve nagyon folyékonynak tűnik. Autóvezetéstől féltem, de nekem az is tetszik :o

Holnap reggel még meló, de utána asszem elmerülök benne. Unlockoltam 1920as DLC chicago gangster ruhát elég vad :)

Imádok lassan sétálni és profilozgatni meg hekkelgetni mindenkit. Főküldit még csak egyet toltam, le mert annyi minden más van, hogy hihetetlen...
  • AntiHero
    Ez az, és itt tükör simán megy :)
  • Kongy
    PC-n ehhez minimum 2 GB VRAM kell, de inkább 3... :)
  • TomStorm
    Hát ez nem gyenge azt megmondom 120ezres masinához képest.

Már a fele megvan nekem is a PS4 árának:)
  • Kongy
    Nemrossz nemrossz. :) Na majd ha holnap végre megérezik én is megvizsgálom jobban azt a vizesedést :D
  • AntiHero
    Áhh az eső az valami hihetetlen. Főleg, hogy ha ki süt a nap akkor szépen szárad minden felfele, itt-ott marad tócsa :)

Még képek: (bocsi akit idegesít, csak nem tudok betelni vele :D)

• Kongy
    Hát nem vagyok elájulva, de maga a játék tetszik, csak mondom ez a nappali grafika nekem bántja a szemem. A víz viszont az eddigi legszebb amit láttam. Second Son vize össze se hasonlítható ezzel, főleg, hogy úszni, hajózni is lehet benne... :) Minden másban viszont a Second Son szebb..
  • SlickAdam
    ezek közül ENGEM...
    - wolfi (majd lohugyert)
    - evil within (ez nagyon)
    - alien (valszeg lohugyert, de majd kiderul)
    - dragon age (TALAN egyszer)
    - batman (elegge)
    - far cry 4 (hmmm?)
    - metro (majd lohugyert, csak hogy meglegyen)
    ... erdekelnek

AC-t meg KELL ujitaniuk, hogy megtiszteljem oket es megnezzek egy trailert (majd elmondjatok mi a helyzet)...

no, lehet csusztatom a 2. PS4-em 2015-re :)