121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nemrég olvastam, hogy lehet a Lust of us remastered játék megjelenését június 20. ról dec 31 -re tolták. Valaki nem tud erről valami pontosabbat? -
Nincs játék, csak ebben a hónapban 2 AAA cím is megjelent PS4-re. Oké, hogy multiplat, de játéknak játék... :D -
10000! PS4 win!
Kéremkapcsojjaki :D -
Na mindegy, mindjárt itt a 10000-ik komment.
Amelyik nextgen platform eléri előbb az nyeri a háborút :D -
Birom, hogy mindíg ezzel jönnek.
A multiplat címek már nem is játékok. :) -
Néztem PS4re már előrendelhető storeba Destiny. 15kért. Mitől ilyen "olcsó" ?
Elírták? Jó lenne már ilyen áron lennének digitális játékok, de ez egy elérhetetlen álomnak tűnik... -
Gondolom kicsit se zavar senkit,hogy a különbség a más napszakok és időjárási viszonyok miatt ennyire látványos!!!!!Nézzétek az árnyékokat és majd értitek miről beszélek...Semmi érdemleges különbség nem lenne ha mindenhol "hátulról" lenne a fényforrás...
-
Nincs játék? :D Tényleg MINEK vetted meg? Nekem 6 dobozos játékom van meg 2 digitális. Nincs tényleg. Max neked nincs. Kezdem azt hinni, hogy PS4ed sincs csak trollkodni jársz ide. -
Ulthane #9994 Miért vettem meg? Mert azt gondoltam, hogy ha valaki kiad egy konzolt, akkor épkézláb játékokat is készít mellé! Fél éve van kint a PS4 (is), és NINCS RÁ JÁTÉK!!!!!! Vágod, kiadnak egy konzolt, de játékot nem adnak hozzá!! Ami meg játék lehetne, sorra halasztják el jövőre (Witcher, The Order, stb.)
Én balga fogyasztó azt gondoltam, hogy majd a WD egy tartalmas, értelmes cím lesz, nextgen kivitelben. Bíztam abban, hogy így lesz, elvégre egy multi millió dolláros kiadótól, 6-800 fejlesztővel, akik egy játékon dolgoznak, csak elvárhatná az ember 2014-ben, hogy egy normális fizikájú autós rendszert rakjon össze egy AAA kategóriás játékban.
De úgy látszik nem. A Mario Kart-ba ez elmegy egy 3 éves gyereknek, de könyörgöm, nem ők ennek a játéknak a célcsoportja!
S miért fontos az árnyék? Mert az ördög a részletekben lakozik. Jó hogy nem már annak tapsikoltok itt, hogy jó játék a WD, mert vannak benne fő és mellékküldetések. Meg még hangja is van!
A Minecrafttól semmit nem várnék, mert az egy 8 bites röhej, de egy Ubisoft-féle, AAA játéktól, ami hatalmas büdzséből készült, hadd várjuk már el, hogy vezethető autókat kapjunk! -
De tök mindegy. Ez a helyzet. -
Nem PS. -
Más az árnyalat? Nem tudom. Piszkálgatva van a config az tény. -
Mert photoshop XDDDD -
Semmi extra, csak Tomnak írtam a semmi különbséges kommentjére. -
felső akar ps lenni alsó meg PC. EZért kérdeztem mitől sárga a PCs kép. még a minimap is. -
AntiHero 2010 #9987 Ez most pc vs ps4? :) -
PS4es verzióba meg nyár? :D -
Ősz van? -
Mitől ilyen gusztustalan sárga a lenti kép? -
érdekes, hogy alsó és a felette lévő között mennyi különbség,... -
(Pár perce lőttem mindegyiket. Kölcsönben van nálam PS4es WD.) -
Bírom egyébként az ilyen designer döntéseket... istenem nem volt ott valaki abból a fejlesztő csapatból aki felkiáltott volna, hogy: "te,...ez ocsmány!" -
AntiHero 2010 #9980 Az tényleg gusztustalan :D Nem kerestem még, de este ránézek. -
Azt a gusztustalan indikátort ami az aszfalton jelez, ki lehet kapcsolni? -
AntiHero 2010 #9978
Így van. Rohadt hangulatos. :)
Direkt felvettem egy küldetést tegnap, hogy milyen király az egész. Na meg milyen jól néz ki. -
A pocsolyaszimulátorban sem volt. Nem tudom miért pont egy multiplatformtól várjátok :) -
Nem lennék a felesége/férje
-
A kutyafáját neki! -
Kérdés. Mi a szarért vetted te ezt meg, de tényleg? Egyáltalán minek van neked PS4ed. Tőled mást nem láttam itt csak fikát. Tetszik neked egyáltalán valami? Nem kell válaszolni erre, mert innentől kezdve kommentjeidre megy az auto skip. Amilyen baromságokat itt összehordasz állandóan már megfájdul tőle a fejem. -
Hát most lehet el is adom a betyárját neki, hogy képzelik. Emiatt nem is élvezem a játékot, hiába van benne tonnányi tartalom, hiába jók a küldetések, hiába él a város. NINCS ÁRNYÉKOM A FÉNYSZÓRÓBA. Hát basszák meg tényleg. -
Ne hasonlítsunk már egy embert egy videójátékhoz köszi. A víz nagyon szép, ilyen szép vizet még nem láttam játékban konkrétan. Nappal az összkép nem rossz, én nem azt mondom, hogy ez a legszebb játék, nem, mert pl az Infamous sokkal szebb volt, de ez sem csúnya igazából, csak megfelelően kell beállítani a kontrasztot. -
Ulthane #9971 "A profilozás meg olyan addiktív, hogy el se rakom a telefont :D"
Engem meg idegesít, hogy úton útfélen azt látom, hogy ki hány éves, mi a foglalkozása, perverziója. Ráadásul, nem értem, hogy ebbena profilozásban mi a poén? Nem tudsz interakcióba kerülni az emberekkel, csak információkat olvasgatsz róluk. Engem ez egyáltalán nem köt le, inkább idegesít.
Úgy lenne értelme, ha ezek az emebrek, akiket profilozol, küldetést adnának, vagy kapcsolatba tudnál velük lépni, segíteni megoldani gondjaikat, stb. -
Ulthane #9970 Van ahol van, van ahol nincs. A felszíni metróállomáson nem volt!! -
Nincs árnyéka nappal sem az embereknek??
Ha ez igaz, az tényleg gáz. -
Ulthane #9968 Hátha neked ez nagyon szép, akkor inkább nem akarok fotót látni a feleségedről/barátnődről (férjedről/pasidról :-p)! -
Ulthane #9967 Igen is igaza van! Az ördög a részletekben lakozik. Azért az mégis csak vicc PS4-en, hogy a csávónak nincs árnyéka! Meg a járókelőknek. Tegnap egy metróállomáson voltam, fényes nappal, napsütésben, és SENKINEK sem volt árnyéka! -
"Plusz a másik, hogy az egyik küldetésben úgy iktattam ki mindenkit, hogy egy lövést sem adtam le, hanem szépen meghekkeltem az emberek körül dolgokat, aktiváltam néhány ember robbanószerét... és szegénykékből nem sok maradt :) "
Harmadik küldetést én is úgy csináltam meg :) -
Ismét pár óra WD, és azt kell, hogy mondjam KIRÁLY lett! De komolyan. Hacking skilleket fejlesztem, és már úgy rázom le a rendőröket, hogy röhögök rajtuk mennyit szopnak miattam :D Ilyet hol tudtál csinálni a GTA-ban? Rájuk robbantok dolgokat, felvonom előttük a hidat, esküszöm a legjobb móka. Plusz a másik, hogy az egyik küldetésben úgy iktattam ki mindenkit, hogy egy lövést sem adtam le, hanem szépen meghekkeltem az emberek körül dolgokat, aktiváltam néhány ember robbanószerét... és szegénykékből nem sok maradt :) Én azt mondom jó móka a játék, és ismét csak magamat tudom ismételni, PS4-en tükörsima, és nagyon szép! -
Újabb 2 óra eltelt és még mindig csak 2 főstory küldi van kész. Annyi tartalom van ebben a játékban, hogy nem tudom ezt hogy tudják fokozni a folytatásban majd. Minden percre jut valami random event/sidemission. A profilozás meg olyan addiktív, hogy el se rakom a telefont :D
Elég beteg dolgok vannak 1-2 mellékküldetésnél, amikor be kell törni valamelyik lakó laptopjának kamerájába, érdekes beszélgetéseket folytatnak :D -
Egen. Ez elég kritikus kérdés :DDD