121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    MS konfja nagyon jó volt. Tavalyhoz képest új vezetéssel mekkorát változtak a dolgok...

Új ac meg Dragon Age need most :y
  • heady
    Hat persze, hogy a lealdozottba akartam.
  • heady
    HALOOOOOO
  • tomi890125
    jól néz ki!!
    meg éheztem, pedig jól vagyok lakva :D
  • heady
    a kep keszultekor nyilvan az volt, azota befaltam
  • tomi890125
    a pizza meleg?
  • shaddam
  • heady
  • DarkSector
    Így kell ezt, valami hasonló van nálam is. :D
  • SlickAdam
    lol :D
  • shaddam
    Sok a duma! Hol marad nálatok a sokéves hagyomány?
  • a.carkey
    A többi baszott undorító. Egyik sem jön be.

Amúgy ez egy május 29-én készült kép. :)
  • SlickAdam
    kar, hogy lelecelt treti, nagy arc volt.:(
  • TomStorm
    Vegyél már egy másik ruhát neki lol
    Képek jók persze amiket 1-2 hete mutatsz de nem unod ezt a szerkót?:)
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Hát pedig vagy msen vagy sonyn ott lesz. tavaly MSen volt, idén szerintem Sonyn lesz.
  • Totti5
    Remélem sem a Sony, sem az MS konfon nem fogják ezzel untatni a népet. 6 perc STORY tréler. Unalmas, annak aki nincs képben, totál semmitmondó és álmosító.
  • Kandurex
    pletykáltak ezek sok mindent, pl. azt, hogy 4 nap múlva megjelenik....hát peeeersze

az a biztos amit NG jelent be, nem az amit sehonnai bitangok terjesztenek
  • a.carkey
  • TDC Geronimo
    Már pletykálnak október 10es Last of us dátumról. Ezek nem normálisak... Sikerült akkor ha igaz sikeresen halasztani azt is nyárról és októberre rakni egy remastert, amikor hetente jön ki kb 2 AAA cím. Gratulálok.
  • DarkSector
    Ne is. nézd meg inkább magad. :D
  • TDC Geronimo
    Te ízlésedre nem hagyatkozok :D
  • DarkSector
    sokat nem vesztesz vele elhiheted.
  • TDC Geronimo
    Látom faszán kileakelődött már MGS trailer is... Nem nézem meg meghagyom confra már. Most már ne leakeljenek semmit :y
  • Tatyla
    tegnap nem standby módban volt a PS4 egyszer csak látom este hogy a fehér led pulzál a tetején oda kapcsolok a tv-n de semmi,ez mi lehet,mitől kapcsolt be a gép?
  • Totti5
  • Totti5
    Lesz béta ki lehet majd próbálni szerencsére. Engem csak akkor érdekel ha egyedül el lehet benne lődörögni, lesz benne valami értelmes és élvezhető sotry, s változatos helyszínek. Ha nem akkor nincs gond skipp, lesz mivel játszani amúgy is.
  • Jinchuu
    A border a coop miatt volt nagyon fasza, ha vki partner/ek nélkül tolta az nagy szivás, mert ugy nem volt az igazi, 4-en isteni volt. Nekem bejött a világ is, a karatkerek, na meg az mmo-ra hajazó loot. Szinte összes story DLC megvolt hozzá elég sok órám benne van, 1. rész még platinára is.
    Ha már csak azt hozza a Destiny mint a border csak technikai hibák és bugok nélkül akkor ütni fog, de szerintem annál sokkal többet fog lerakni az asztalra. Csak attól félek egyedül, hogy az activison miatt nehogy félkész állapotban adják ki mert ilyen BF4 szindroma eléggé elbaszná a dolgot.
    Ettől függetlenül nállam előrendelésben van, nagyon várom. :)
  • Totti5
    A Borderbe meg mi is volt a kiemelkedő? buta AI, 0a story, unalmas feladatok ami egy kaptafa mind, egy idő után a látvány és a helyszínek is unalomba fulladtak, a második részben pláne, hogy kb ugyan az ( és lesz belőle még egy... ) LOOT élmény persze az egekbe volt, kb ez vitt előre, meg a jó gunplay, a tápos fegyókkal való darálás. Persze COOPban halmozottan jó, csak nekem nem volt hozzá partner(ek). Vitathatatlan hogy a Destiny a Border sikerét akarja meglovagolni. Minden esélye megvan hogy jobb legyen.
  • Jinchuu
    Én ebből az alpha verziobol nem vonnék le sok következtetést. Ugye Shared World Shooter és hát gondolom az alpha miatt nem sok ember lézeng az egész világban szóval a hangulat itt még nem jöhet át úgy mint mondjuk akkor amikor majd 1-2 millió játékos kezében lesz a game és sokkal több emberrel találkozol és interaktivkodsz.
    Amit ebből látok, hogy nekem tetsző területek, fasza nagy bejárható vidék és gondolom lesz mit tenni bőven ebben a világban.
  • Jinchuu
    Public event az olyan, hogy aki a közelben van játékos guardian az részt tud venni benne, az ellenség az AI mindig.
  • Totti5
    Egyenlőre senkinek fogalma sincs mennyire szórakoztató(bb) a Borderlands mint lesz a Destiny.

Videón a public event mit jelent? az enemyk más játékosok voltak, vagy valami nagyon nem működő ultra easy AI? mert vagy nem is lőttek, vagy 3 méterrel mellé. Ez egész úgy nézett ki mint ha a kutyám és a macskám kezébe adtak volna kontrollert és szerencsétlenkedtek valamit 2 percig.

• warass
    Hát eddig elég gyengusz, meglátjuk a véglegest, de premiervétel ebből nem lesz. A BL-ek sokkal szórakoztatóbbak, hangulatban verhetetlenek, de ebből több fog elmenni a hype miatt, mint azokból összesen.
  • Kongy
    Na ezaz. Összedobott a csapat egy ígéretes 3 perces promót és kb ennyi is volt a játék.... :D Az, hogy miről is szólt volna, vagy hogy milyen lett volna a játékmenet arról sosem beszéltek... :D Mondjuk nagyon nem is bánom, hogy nem lett belőle semmi, nekem az előző munkáik se igazán jöttek be, az ICO-t különösen rühelltem a kis amatőr hülyeségei miatt, a SotC viszont nem volt rossz, de azt az ajnározást nem értem ami körülötte folyik. Jó volt, de semmi több.
  • Totti5
    Annak aki sosem jelentette ki hogy nem lesz PS3ra sem 2008ban, sem 2010ben, sem 2012ben, sem 2014ben. Maszatolás és a nagy hallagtás az megy. Simán csak balfaszkodás amit csinálnak. 1 játék ami egy ilyen hosszú generáción át képtelen volt bármit felmutatni... remélem a fejlesztőket lecserélték, a BOSSoket kibaszták páros lábban és ha komolyan gooldolják, akkor megcsináltatják valami arra méltó és hatékonyan dolgozó csapattal. Vannak a piacon páran, akik dolgoznak is, nem csak úgy vannak a lila ködben.
  • Kandurex
    egyébként, ha valódi a canel, akkor nem értem kinek és minek lenne az érdeke ezt eltitkolni
  • Moby
    Pedig ideje lenne már.
  • Jinchuu
    Jó lesz ez, kis online borderlands, de azért dolgozzanak még rajta van mit. :)
  • Jinchuu
    Na jah, ha a gamer sajtó nem hozná fel állandó jelleggel a gamet akkor Sonynak se kellene mindig elmondani, hogy még dolgoznak rajta.
    A legközelebbi bejelentés viszont csak megjelenési dátummal elfogadható a Sony részéről, minden más felesleges hype keltés.
  • arty
    hát, ezt nézve nekem is elment tőle a kedvem :/

bárcsak egy "halo" szerű szinglinek fejlesztették volna :(