121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Más sandboxokba nem ugyan ez? odamész megcsinálod a felfordulást, aztán autóba pattansz és menekülsz. Én értem hogy a WD minden bita szar, de ennyire nem kellene...

A hekkelés, vagyis a 'csövek' mozgatása egy minijáték. Azzal mi a gond? meg kell csinálni és pont. Így imitálja hogy feltöröd a rendszereket. Ez egy hekkelős játék, ennél sokkal bonyolultabb is elférne benne simán... hogy gondolkozzon a játékos egy kicsit.
  • Totti5
    Játszhatod csak hekkelősen, játszhatod cover shúterként, játszhatod rambóza és játszhatod hekkelős lövöldözős szisztémával. GTAat egy féle képpen játszhatod... fogod a shotit és mész írtani, amivel nincs gond hogy ezek TPS cover shúterek, de a WDben van egy új szisztéma amivel élvezetesen lehet lopakodni.
  • Kongy
    Az a repetitív, mikor 10edszer a pofádba tolja, hogy igazgasd a csöveket. Na meg az, mikor az a feladat, hogy kövesd ezt, meg azt, meg rázd le ezt meg azt. A küldetések nagy része ebből áll, plusz egy kis lövöldözés. Az utolsó 1 óra gyakorlatilag végig az, hogy üldöznek, és hogy menekülj el.
  • TDC Geronimo
    Mi repetatív rajta? Tény, hogy a hekkelésre épülnek a küldik, de ez az alapkoncepció. WDbe is majdnem minden storyküldi más volt és kellően változatos.
  • Kongy
    Annyi minden van benne? :DDD Ja, de az érdemi rész rohadtul repetitív. A hozzád hasonló emberek miatt van AC7.
  • Totti5
    WD nél jelent meg sokkal rosszabb fizikával megáldott sandbox és közel sem volt ilyen fikaáradat így amit írtál azt betudom az antihypenak. Másrészt ha játszottál vele akkor tudnád hogy nem rossz csak nem olyan jó és kiforrott mint az eufória. Majd lesz jobb egy következő részben hisz a Rockstarnak sem jött össze elsőre a dolog, meg senki másnak. Hogy nincs story az hazugság, hogy repetetiv lenne az érdekes mert a tartalomba nem lehet bepeköpni annyi minden van benne.

Ha nem tetszik akkor ne játszd, de unalmas hogy mindenki alanyi jogon követeli a Wdtől hogy neki már pedig ez tetszen, de mégse és inkább ugyan azt fújja mint az erre szakosodott zinternet fikagepei.
  • shaddam
    Még azt is sokallnám. Ilyen egyszer letolnám mókára kellene
  • Kongy
    Vaterán most vettek tőlem 12k-ért GTA V-öt, úgyhogy a hirdető oldalban van a hiba :D
  • Kongy
    Felőlem mehet, tőlem csak 14-ért megy el.
  • Kandurex
    Ne viccelödjél fiam, kb. 10k körül megy a jatekaim.hu -n!
  • Kongy
    14eFt
  • shaddam
    Mennyiért adod? :D
  • Kongy
    Szánalom :D És ezért megint elkérnek 10+ ezer forintot.

Watch Dogs-al is egyetértek. Látszik, hogy volt 1-2 ötlet, és akkor azzal telenyomták a játékot. Jé, lehet csöveket vezetni, és ezzel hekkelni, aztán megint, újra, és újra. És a vége fele már agyfaszt kapsz, mert megint ugyanaz megy. Van 3 fajta küldetéstípus á la AC1. De komolyan.

Hol van a WD-hoz a GTA V te úristen.... Ott kb nem volt 2 egyforma küldetés, mindig megbolondították valamivel, meg voltak karakterek, nem csak ilyen papírmasé figurák, és a szinkronszínészek meg érzelemmentes felolvasók. :D Vicc. Mondom Ubisoft játékot soha többet nem veszek. Watch Dogs-ot már árulom, ha kell valakinek szóljon.
  • Ulthane
    A lopakodós sorozat hetedik (!) részére!!!!
  • TomStorm
    Akkor most lesz script a gugolásra ha lezárt területre érkezünk és hatalmas extra,hogy gombnyomásra is lopakodhatunk.Szép munka biztos nehéz volt 6 stúdiónak ezt összehozni..
  • Ulthane
    WD új koncepció, ratyadék autókkal és fizikákkal, dög unalom küldetésekkel, nulla sztorival, kidolgozatlan karakterekkel, ellenben bugyuta 8 bites játékokkal és ökörségekkel, amire semmi szükség.

Akkor lehet ilyeneket betenni egy játékba, ha maga az alapjáték normális, minőségi munka. Ne pedig annak rovására.
  • Ulthane
    Nem volt! Az E3-on jelentették be, hogy most külön gomb lesz a rogyasztásra, most lesz benne lopakodás, eddig nem volt. Nem tudott leguggolni.
  • Kongy
    Igenigen, az AC4-ben is már volt "rendes lopakodás" meg az Ac3ban is, és az 5-ben is ugyan ez lesz az E3 demó alapján. Lesz 1-2 új mozdulat, és ebben ki is merült az újítás.
  • Totti5
    Splinter Blacklist minőségi meló volt és az egyik legjobb lopakodós cím az előző generációban. WD új IP új koncepció olyan dolgokkal ami még sosem volt. ACra igaz amit írsz, részben mert kreatív játék, csak nem tud mechanikaban megújulni, de a Unitybe már lesz rendes lopakodás és még ki tudja mi, ezért nem szabad előre leírni.

Ubisoft sok jó címet ad ki, ott a Rayman, Child of Light, Trials, Far Cry stb...
  • Ulthane
    Ratyadék fosadék címek, rókabőr, nulla újítással, valami hangzatos marketingdumával eladva évről-évre. Minden címe dög ugyanaz a koncepció, akár Splinter, akár AC, akár WD. Fej felett villogó pittyegő háromszög ha észrevesznek, ugyanazok az ellenségtípusok (pl. brut).

Az ötleteik jellemzően nagyon jók, de a megvalósítás csapnivaló. Figyeld meg az AC5-öt, ugyanaz a ratyadék szar lesz, mint az AC4, csak csilivili köntösben. Kizárólag követős és hallgatózós küldetések lesznek, ugyanolyan ellenségtípusok, még be sem léptél Párizsba, de már az összes őr téged üldöz stb.

S évről évre eladják ezt a szart, a sok hülye igénytelen, gondolkodni nem tudó játékos meg rohan, és veszi meg, és beszél arról, hogy micsoda fantasztikus játék ez az AC!

• Totti5
    Bővebben?
  • Ulthane
    A multi szarral egyetértek, de mi a különbség a nyomd a gombot harcrendszer és a nyomd a három gombot harcrendszer között? Nehogy azt mondd, hogy két gomb!! Attól nem lesz jobb egy harcrendszer, hogy több gombot kell nyomni.

Azért nem látom értelmét a sok kombónak sem, amit betesznek egy játékba: ha az embernek négy keze lenne is kevés lenne mindet használni és megtanulni.
  • Ulthane
    Maximálisan egyetértek. Ubisoft kezd egyenlő lenni az EA-val.
  • TDC Geronimo

• Kongy
    Én is végigvittem a Halo 4-et, valóban baromi szép, főleg a dzsungeles, meg a sivatagos pálya, de hogy az UC2-nél szebb, az merész állítás :) Kb egy szint szvsz.

Ez a Bloodborne meg egy shit, elég csak azt elolvasnom, hogy Dark Souls, meg a Demons Souls szellemi utódja.... :D Engem itt kihúzhatnak a potenciális vevőlistáról :D
  • SlickAdam
    mindegy amugy, ha jo a gameplay, meg az art, akkor szeretni fogom.:)
  • TDC Geronimo
    Project beast van még videóba, azt mondták ez régi. Kikerült azóta egy újabb gameplay is, ott már szebb volt, de frém ugyanolyan szutyok. Fromnál úgy látszik mindegy a hw, hozzák a saját szintjüket tech fronton :d
  • SlickAdam
    + v-sync gondok
    + kb. dark souls 2 graf (faklya...)
  • TDC Geronimo
    Megy vagy 20 fpsel nem csodálom hogy ezt hivatalosan nem mutogatták.
  • shaddam
  • arty
    szerintem nyugodtan írhatjuk a h4-ről, hogy "a legszebb" ;)
    (kb felénél vagyok, de már lenyelte az UC2-t :)) )

bungie ennyit tud, kész. biztos szép lesz ps4en, de h lesz nála sokkal szebb, az a prevgen alapján borítékolható.
  • arty
    multiról - amibe lehet h tévesen én mindenféle multit beleláttam :)

destininél én erősebbnek látom a pvp/mmo jelleget, mint a szingli/coop aspektust, bár néhány video alapján lehet ezt is félreértem és csak az egyéni, szinglit preferáló hozzáállásom miatt "utálkozok" ;)

• TDC Geronimo
    Minél többet játszom vele, annál jobban zavar ez a probléma :/

Remélem fullra ezt kijavítják, mert rettentően zavaró. Még, hogy nincs 30fps meg 30 fps között különbség. Watch Dogsnál ezerszer jobbnak érzem az egészet pedig ugyanannyi frémmel fut, mint ez és mégis...
  • Totti5
    "With Destiny on PS4, it feels as if Bungie has finally delivered the no-compromise experience it has always striven for."

Ez aranyos, de írhatták volna azt is hogy 343 elsőre megalkotta a lastgen egyik ha nem a legszebb FPS-ét, 720p és atom fix 30 fpsel, ami a Bungienak sosem sikerült.

Bár ez nem lenne hízelgő rájuk nézve.
  • Moby
    Lehet vagy 5 frém a belső lagja a mocinak, hogy ezt a nyomiságot biztonsággal tudja hozni. Annyit legalább el kell pufferelni. Mindezt azért, hogy egy 1 secnyi távon meglegyen a 30 frém, igaz hogy közben meg úgy lötyög az fps mint a k.élet, de ez nem baj :)
  • Moby
    Mert épp, hogy nem stabil. (frame pacing, nem packing)-> a 1/30-ad alá beeső frémeket 1/60-as frémekkel kompenzálja. Ezen nincs mit javítani, ez egy működési koncepció. Egy szar koncepció ugyan, de az.
  • TDC Geronimo
    Destiny alpha DF elemzés

30 fps, de ezt a frame packinget én megéreztem tegnap :/

Mondtam is havernak, hogy valami fura volt fpsbe annak ellenére, hogy stabil. Remélem ezt fullra javítják.
  • Totti5
    Kiszedtem a lényeget:

Gyönyörű a világ, gunplay nagyon jó, hangok szintén, hát lesz itt kihívás bőven, ahol járművek is vannak, amik irányítását nagyon eltalálták, menü tökéletesen kezelhető és nagyon letisztult.

This is Bungie Halo akarom mondani Destiny :)
  • TDC Geronimo
    Tegnap kipróbáltuk ezt a Destinyt. Jó lesz ez jó lesz ez... Gyönyörű a világ, gunplay nagyon jó, hangok szintén. Letoltuk azt a 3 fős "instát". Hát lesz itt kihívás bőven, ha már egy lvl 6os ilyen nehézségű. PvP meg nagyon addiktív, főleg a holdas pálya, ahol járművek is vannak. Azoknak az irányítását nagyon eltalálták. Prezentáció elsőosztályú, menü tökéletesen kezelhető és nagyon letisztult. Nekem már akkor megérné, ha csak a pvp lenne benne, mert az nagyon tetszik. Story küldi csak egy van benne az is lvl 3as és semmi extra így arról nem tudok nyilatkozni, hogy azok milyen minőségűek lesznek a későbbiekben. Tyrion lannister, mint ghost szinkron meg... hát szokni kell, mert eléggé unja magát beszéd közben :D
  • TDC Geronimo
    van valahol pass recovery az oldalukon. Storeból az acc résznél van asszem PCn. De lehet szimplán csak szarakszik a hálózatuk és azért ír weben hibás jelszót, szokott ilyet...