121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Benéztem picit ölőzónára, kíváncsiságból, hogy megy-e még. Többször említettem már mennyire kiegyenlített lett a játék
    Nos, hát izé...az! :D
  • DarkSector
    Na megnéztem a fényképezős témát:

Jézusom, hogy tapad a seggén a nadrág, nyam-nyam. :D

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.13. 21:37:20
  • DarkSector
    ja thx, most már csak ez a feltöltés nem megy
    vagy lehet mert csak face vagy twitterre lehet uploadolni?
  • Moby
    Ne ntfs-re legyen formázva. Azt nem ismeri.formázd fat32-re.
  • DarkSector
    Lol megint kiir error kodokat, ezt nem hiszem el. :D
  • DarkSector
    Az agyam eldobom, bedugtam vagy 3 féle pendrive-ot a gépbe, de nem érzékeli a pendrive-okat....ez miért van????????

Ugye nem csak USB 3.0-át kezel mert tarkón lövöm magam.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.13. 20:28:08
  • DarkSector
    érdekes gép restart és megy minden. :D

ja kérdés, eddig stand by üzmmodba kapcsoltam ki mindig....melyik kikapcsolás mire jó? rengeteg lehetőséget ajánl fel a gép.....
  • DarkSector
    néztem a böngészőnél is hibát ír ki
  • Kongy
    Nekem nem csinál ilyet, nem tudom.
  • DarkSector
    sejtettem, de nem értem miért error-ozik ha képet akarok kifényképezni vagy videónál a játékokból....ezt nem vágod?

kell hozzá psn?
  • Tatyla
    Ps+ a multi miatt szükséges ha nem multizol szinte felesleges
  • Kongy
    Szirszarokat
  • DarkSector
    psn+ előfizetés megéri ps4 tekintetben? miket adnak ingyé?
  • SlickAdam
    akkor inkabb ugy irom, hogy hasonlot sugalltak, mint amit elkepzeltem (ezert kepzeltem el ugy ahogy :)). az eredmeny egy repetitiv "fos" (idezöjel volt, figyelem!!! totti!). egy ilyenböl pedig ne menjen el öccázmilliónyi. ezert utalom. vagyis nem utalom, csak huledezek a jatekiparon.
  • Totti5
    Ráugrottak, mert: Activision ( COD? ) + Bungie ( HALO? ). Elmúlt generáció két legtöbbet eladott FPS címéről van szó + online + multiplayer + co op + scifi. Manapság a szósöl géming virágkorát éli, co-op lövöldék nagyon népszerűek ( L4D? ).

Nincs ebben semmi furcsa.
  • DarkSector
    aha
  • Moby
    Én sem használom, ezért is osztom meg úgy, hogy csak én lássam. Onnan áttöltöm abloadra, vagy youtubra, szóval csak átmeneti tárolóként használom. Ezt viszont így meg tudom oldani egy szem telefonnal is.
  • DarkSector
    Videó feltöltésekor meg:

NW-31456-9
  • DarkSector
    Nekem képek mentésénél valami error-t ir:

CE-35439-4
  • Moby
    Ezt most nem értem :) Azért rossz, mert te vártál mást? Csak azon az egy módon lehet jó, vagy van esély, hogy máshogy is?
    Nem akarok én semmi ellen, vagy mellett kampányolni (nem fizetnek érte :( ), csak próbálom megfejteni miért akarod ennyire utálni :)
  • DarkSector
    áh face-em nem használom, főleg nem ilyenekre
    :D
    de azért thx a tippet. :)
  • Moby
    Én úgy szoktam, hogy megosztom faszbúkra úgy, hogy csak én lássam, onnan meg már bármit tehetek vele.
  • DarkSector
    Uh köszönöm srácok!
  • Kongy
    Képen options -> copy to usb storage
  • TDC Geronimo
    usbre át lehet másolni
  • DarkSector
    és pc-n kinyerhetőek ezek jpg-be mondjuk?
    magán a konzolon tudom hogy tárolja csak pc-re átvinni valahogy.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.13. 16:44:49
  • TDC Geronimo
    ott van menübe a capture gallery
  • DarkSector
    Srácok a sscreenshotokat hol találom amiket készítettem? mondjuk le lehet tölteni pc-re?

Ja és miért vannak a játékokban pl Warframe grafikai opciok amiket ki-be kapcsolhatok mint pc-n??? :D
  • Kongy
    te meg menjel desztinizni ne probald megteriteni azt akinek nem tetszik. izleseken vitatkozni baromsag.
  • Skyline
    Aha..Lol...
    Be is fejeztem...:D
  • SlickAdam
    kibekurt nagy hype volt vegig, aki erre nem emlekszik, az szedjen gyogyszert. a hangulatosra kiollozott beta az - rizikos - de okos huzas volt, de nem csak annak koszonhetö az 500 millios day1 bevetel. valamiert csak raugrottak a beta-ra is par millioan. nem minden jateknal van igy...

en 1 eve meg ugy kepzeltem el, hogy egy nagyon unique uj saga keszul. single player + online coop otvozete, oriasi nyitott vilaggal, valtozatosabbnal valtozatosabb kuldetesekkel, ...
    rosszul kepzeltem.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.13. 15:16:16
  • TDC Geronimo
    Hát én spec bordert ezerszer jobban élveztem. Ott valahogy szórakoztatott a story, voltak normális karakterek. Itt egyik sincs. Ez egy teljesen lelketlen valami.
  • arty
    de azt is mondtad, hogy 40 óra után ne írjon véleményt a cikkíró.... :D

miközben én pl 40 órát semmiképpen nem szeretnék a destinyvel eltölteni ;)
  • Skyline
    Látom nem sikerült felfogni nembaj.:)
    Ne játsz vele, fikázd tovább legyen igazad....Diablozzál az jobb...Pff..:DD
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.13. 15:10:48
  • TDC Geronimo
    Ott a pont. Nehezebb nem egyenlő azzal hogy jobb meg új tartalom meg hogy kevésbé repetatív. 40 óra alatt bőven látott mindent, amit a játék kínál.
  • Skyline
    És ki állította hogy nem az? A kezdetektől mondtam hogy az. A hangsúly azon van hogy EZT lehúzzák miatta. Más címet ilyenekért nem húznak le. Kissé vicces.:)

Meg megy a hype szöveg. Nem volt semmiféle komolyabb hype mint az AC vagy COD részeknél. A BETA bőven bemutatta mi lesz a játék. Volt aki másra számított? Az szimplán hülye. Egy sima MMO alapokon nyugvó fps ami a közösségi játékra épít mindent. Belerakva egy minimal sztorit hogy legyen valami körítése.
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.13. 15:09:55
  • Skyline
    //És mindezt mondom úgy hogy a BETA alapján amikor belenéztem és egyedül tologattam havernál valóban egy unalmas repetitív mmo szintű szemétnek tűnt (mert az is)...Ide is beírtam akkoriban hogy ez egy fos.
    Most meg azon vagyok hogy beszerzem,mert baromi rég szórakoztam ilyen jól közösségi játékban, minden repetitívsége ellenére egyszerűen szimplán a legjobb és legértelmesebb kihívás ami csapatmunkát igényel és közösségi cím.
  • SlickAdam
    attol hogy magasabb szinten NEHEZEBB, meg nem lesz az egesz kevesbe REPETITIV...

Diablo is az, örülsz?
  • Skyline
    Aha. Egy lvl 22-es strike-ot 3-an (2 lvl20 1 lvl21) nem bírtunk 2 óra alatt teljesíteni az igencsak bedurvuló AI miatt. Mindezt úgy hogy az acc amin toltam csak lvl21-es és kb 50 óra van benne.
    Akkor bizonyára reális hogy tudja mi fogad majd egy lvl 26-28-nál ami elérhetetlen ennyi idő alatt.

Továbbá megismétlem: A Diablo ugyan ebből áll mégsem húzta le senki. A Borderlands szintén. Odamész írtasz kijössz. Vége.

Ahogy írtam,elhiszem hogy nem tetszik neked, meg hogy zavar hogy igencsak sikeres...De kicsit unalmas állandóan azzal jönni hogy mennyire önismétlő a játék,miközben hetek óta itt az önismétlés és repetitív játékmenet királyát a Diablo 3-at ajnározzátok amiben a változatosság és a harcok aztán végképp nevetségesek...
    20 percig lövöd a bosst? Ja. Csak itt legalább van esély rá hogy kicsinál még alsó szinteken is. Diabloban ugyanez soksoksokadik végigjátszásig (azon a 4-5 helyszínen 50000-jére végigdarálva) amikor hajlandó végre kihívás lenni a játék úgy néz ki hogy állsz a boss elött és nyomkodod a daragombot + ha bajvan enerzsidrink...:D
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.13. 15:02:07
  • arty

(kis driveclub vezetés lehuzóskormánnyal, hogy rohadna meg a thrustmaster és a sony érte - juniusi a video, de nekem új volt)