121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Gratula, mind2 konzol tulaj lettél? :D -
SlickAdam #16089 FH2-ben is rezegnek a ravaszok? F5-ben nagyon tetszett. XO kontroller > DS4 szerintem is. -
Már mindegy, szereztem holnapra egy PS4 + lemezes DC kombót. Kár hogy a PSC álltal beharangozott day 1 eső nincs még mindig benne:( -
Skyline #16087 Még a szerverek sem mennek, elöbb nyílván rendberakják a szervereket, felkapcsolják a vásárló rétegnek,majd utána aktiválják a plusos változatot,lévén a serverük ugyanaz... -
Játékokról majd később :) -
Halk mint a kurvaélet. A füleim csókolgatnak, ha csak az megy. A kontroller kurvajó. Az egész gép nagyon...finom. A ps4 mellett pláne. A ps4 anyagban, részleteiben ipari körfűrész, ezen a kábelek minősége is apple-like. A méretkülönbségnek irl a világon semmi jelentősége. A gui okádékszar, a legszarabb, amit valaha láttam, negyvenezer különböző méretű és tartalmú geci van a képernyőn, sokszor asse tudom min van a fókusz, stb. Tudjuk mekkota fos a metro. Na ez annak a kimaxolása. Alapvető dolgok hiányoznak, máshol meg szolgáltatás menyország. Félkész ez is máig mint a kurvaélet.
Az egész képet nézve az üzenete a világ felé sokkal kevésbé nyilvánvalóan spórolásgyanús mint a ps4 esetében, miközben tudjuk, hogy valójában meg az. -
Így, hogy itt a két konzol facetoface, azonos kijelzőn, azonos körülmények között...a kép kuszább mint valaha, és jóval árnyaltabb, mint kívülről látszik. Amiben tökéletesen megegyeznek: olyan dolgokban gyenge mindkettő, amiben tuti nem várnád az adott platform múltjának és prioritásainak ismeretében. Mintha mindkét gyártó a mérnökeinek felét kicsérlte volna egymással random osztályokról :) -
Mivan milyen a bone förszt impressön? :p -
90ér nekem is vegyél má' egyet hazafelé! :D -
PS3 verzió alapján
"Pros
Gunplay is satisfying
Awesome architecture
Varied environments
Atmosphere - It feels like RE4's Village some point, at some another feels like Silent Hill's otherworld, at another Lovecraft"ish"
Some awesome lighting
Very mature story, characters and themes (of course compared to RE series not Planescape Torment;)
Upgrade mechanics ( character upgrades, weapon upgrades)
Agony Bow ( all in one, harpoons, explosives, shock and flash bolts)
Fewer supplies in some chapters
Randomized enemies and supplies
Length (so far it seems very good)
Replayability ( I will definitely replay it at least once)
Stealth ( while it doesn't works with some enemies, it is still very useful)
Melee weapons are satisfying to use
Creative bosses
It doesn't have any fillers, every part of the game is crafted well
Cons
Puzzles are not hard ( I never had to think about what to do, they are very straight)
Technical problems ( very rare texture streaming issues, some clipping issues, graphical inconsistency, minor/major lighting issues which one level is full of, cutscenes)
Only medium and easy difficulty is avaible at the start (you need to beat it once to unlock higher ones
Easy bosses -
ratchet 1x jovolt (tény, a második részt feléig (se?) bírtam utána)
killzone abszolut kellemes fps, a harmadik ráadásul kimondottan jól is néz ki
infémüszök
lbp nagyon szórakoztató, motorstormokat is bántam volna, ha nincsenek meg - és azért a fosgt is kell, ha valaki ótókabuzi ...
uc1-2-3, tlou pedig önmagában megér(t) egy ps3at
+ konzolexkluk, bár ezekért nagyon nem volt jó pisitulajnak lenni :D
volt azért ott elég, itt egyelőre semmi (najo, infamous és dc)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.09. 20:44:38 -
"Ha csak 1 hangya fasznyival is szebb jobb már megérte"
ez a hangyafasznyi plusz az xbón -> ps4 viszonylatban már nem igaz, gondolom? :D -
RE 4 2.0?
Mifasz? :P -
Páran már tolják. RE4 2.0 sokak szerint. Jó kis survival horror jó kevés lőszerrel. -
Húha, nem tudom merek-e majd ezzel játszani. Engem a láncfűrész bőgése már amúgy is totál kikészít, hátha még egy őrült azzal kerget, meg az elől kell bujkálni... ez a gyengém. Fogadok ezen jobban fogok fosni, mint az Alien-en.
ÉS EZUTÁN JÖN CSAK A FŐCÍM. Kész. Hát ezzel tényleg játszanom KELL.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.09. 20:27:31 -
Nagyon beteg jelenetek vannak benne, azért nagyon látszik a Mikami mester fantáziája.... :D Elég két esélyes a dolog. Lehet, hogy nagyon szar lesz, vagy nagyon jó.... vagy abszolút középszerű... ja az már 3. -
Ulthane #16074 Nálatok sem megy a gameinformer.com? Nálam hetek óta nem jön be ezzel a hibával:
Internal Server Error - Read
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Reference #3.63de6bd1.1412878564.1614982
PC-n, tableten, mobilon, mindenütt. -
CEO Kaz Hirai @KazHiraiCEO 2 p2 perccel ezelőtt
With Driveclub, Evolution Studios has managed to create a racing game that delivers the core Gran Turismo experience: delays -
Szépen dodgeolták a res kérdést. Van egy olyan érzésem ,hogy ez se 1080p lesz -
Én se akarom de meg fogom :y
Legalábbis beletekergetek :D -
Nem merem megnézni :) -
Irtad ja...Totti-nak. :D -
Ez az az infó amit magadban hagyhattál volna. -
Mondtam én hogy az?? :D Majd akkor mondok véleményt, ha kipróbáltam. Csak annyit jegyeztem meg, hogy eddig nem győzött meg videók alapján.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.09. 19:30:39 -
Evil Within nem szar. -
Te minden szarra rá vagy kattanva, inkább nem adok a véleményedre. Ne haragudj. -
Kemény a kinti esős rész. -
Első fél óra PS4. Akit nem érdekel spoiler
-
Negyed óra és DA:I livestream lesz itt
Karaktergenerálás meg gameplay.
szerk. wow PS4 verzió lesz. Először látjuk konzolverziót. Na kíváncsi leszek bár stream minőség miatt sok mindent nem lehet kivenni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.09. 18:46:53 -
Figy van egy profil, ami az egyik félnél Primary.
Én beléptem a bejelentkezésnél abba a profilba....mit kell még csinálni?
Mert nekem mindeni ezt monda.
Itt vagy 7x kérdeztelek titeket, akkor senki nem válaszolt.
Naná hogy lehet nem jól csináltuk.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.09. 18:11:05 -
Kell invite kod. -
Mi az include code? (17 szám) -
Nagyon, az utolsó videók bőségesen bemutatták hogy mennyire sokrétű és változatos lesz. Mestermű gyanús a dolog, abban az értelmben hogy jól fogja ötvözni a klasszikus Resident Elemeket a modern dolgokkal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.09. 17:27:44 -
Van már inszáder infó hogy mikor lesz DC plusban?!!! jó lett volna hétvégére tesztelni. -
Jelentkezzetek Evolve Alphatesztre amíg van hely. :) -
En uj PS4 tulaj vagyok, szerintem jo jatek lesz Evil Within, szerintem valahol a Silent Hill es Resident Evil 4 kozott kell keresni ezt a jatekot. Az eddigi informaciok es kepek alapjan szerintem jo lesz, idovel biztos beszerzem. -
Én várom. -
TomStorm #16053 Hát annyira nem.Mikor megláttam,hogy 1 méteres falra szerelhető bombákat húzott ki a zsebéből kicsit elvette a kedvem.Túlélő horror játékba nem tudom minek ilyen.Másik,hogy lőszer mindenhol egy olyan házban/környéken aminek elvileg semmi köze nem lenne hozzá,hogy találj akár egyet is. -
Tényleg nekem is az ugrott be! Még a mozgásanimáció is olyan szögletes, mint ott volt :D -
Skyline #16051 Én egyre kevésbé...Amennyire annó felpörögtem rá hogy húú végre valami ami a Silent hill 1-2 nyomába léphet pont annyira nem hoz lázba mert amiket eddig láttam abban a RE4-re emlékeztető lövölde volt...