121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ra1n
    Jaaa. Akkor valòszìnü csak màzlim volt. Nekem is 2 nap utàn elöször jött be.
  • soundsonic
    Természetesen van psnem is, de én még addig sem jutottam el, hogy karakterképet állítsak be vagy klubbhoz csatlakozzak
  • Ra1n
    Ha psn-ed sincs,a hiba nàlad van..
  • Ra1n
    Az..De legalàbb màr van..:D
    A közepén nagy betükkel hogy servergondokkal küzdenek..:)
  • Kongy
    Ja, látszólag. De mikor már klubba akarsz csatlakozni akkor error. Ízig-vérig Sony minőség.
  • soundsonic
    Esetleg neked :S
  • Ra1n
    Úgy tünik megy a social hub a Dc-ben.
  • soundsonic
    nemcsak, hogy a DC-ben nincs multi, de én még mindig nem tudtam simán csatlakozni sem
  • TDC Geronimo
    Mikor lesz már kedd?! :y

• AntiHero
    pfff..egy elbaszni egy közösségi játékon alapuló játékot.
  • Moby
    :)
  • Moby
    A gépen lévőt látod a "második szinten". Ezt gondolom nem kell részletezni. Ott sorakoznak.
    Az accodon lévőt meg még weben is meg tudod nézni, bár ott meg túl részletes, minden addont látsz, szóval beyondból látszólag van vagy 40 darabom :D (amúgy a gépen a psn-be lépve valahol alul vannak a vásárolt itemek, látatlanban meg nem mondom mi a neve, de ottvan)
  • deep
    Azt olvastam ma reggel, hogy akkor enged be ha van üres hely. Tehát ha mondjuk valaki épp abbahagyja akkor kell rányomnod a join-ra:) Klassz rendszer.
  • AntiHero
    Vicc, hogy a Drive Club-ban még mindig nincs multi..

Valaha kapok végre PS4re egy olyan játékot ahol, működik minden rendesen?
    Kezdem nagyon unni.
  • Skyline
    Észrevettem.:)
  • Moby
    Már megtörtént! :)
  • Skyline
    Látom a felfogással is gondok vannak. TE szarozod a DC-t látatlanba. TE kezdtél bele a személyeskedésbe. És én lettem a bunkó meg a paraszt személyeskedő.
    De tudod mit? Forgasd az egészet ahogy akarod.:)
  • DarkSector
    Mind2 érdekelne így 5-6 év használat után hogy merre. :)

Megköszönném mind2 gép kapcsán a hasznos infokat.
  • Moby
    >Ez pedig az hogy nincsen lista a tulajdonodban lévőtartalmakról.

Mármint a gépen lévőről? Vagy az accodon lévőkről? Mindkettőről van.
  • DarkSector
    Mind2 prevgen szar gépen az a baj gogy minden lofszt mutat, csak éppen a fontos dolgokat nem.
    Meg ahogy néztem ps4-en sem.

Ez pedig az hogy nincsen lista a tulajdonodban lévőtartalmakról.

Van x360-ra kb 30 játékom live-on, csak nagy részét nem tudom hogy mik azok, külön be kell mennem a játékokhoz, átlapozgatni és vagy beugrik, vagy sejtés alpján rányomok , hogy mit ír, árat vagy download again.
    Engem ez idegesít nagyon.
  • Moby
    Na várj. Most te azt kéred rajtam számon, hogy beleszerettem az FH2-be? Vagy hogy úgy van véleményem bármiről ahogy van?
    Hogy is volt?
    ...
    ja igen! MINIORBÁN! Ismerős?
    Meh...
  • eje75
    Fel nem foghatom, hogy konzolokon hogy lehet ennyit vitatkozni. Mintha omoceccuálisok próbálának meggyőzni, hogy répát szopni bezony jó dolog... Mert Ő imád szopni, a legjobb dolog a világon. Lecserélte a nunit is a répára már egy hete. azóta is teliszájjal habzsolja... Valóban? Akkor szopjál sokat. Én heteró maradok.
  • Skyline
    Csak mi játszunk/játszottunk mindkettővel, és nem azt írtuk le hogy az egyik jó a másik szar.
    Szemben veled,aki kijelentette kipróbálás nélkül hogy a DC egy szar, és az FH2-be rögtön beleszerettél. meg a jött szokásos "tényt közlök" dumád... És persze én lettem a bunkó meg a személyeskedő miközben arra a szövegedre hogy nem lehetett tudni semmi kézzelfoghatót beírtam hogy most már lehet tudni azt hogy jó lett. Erre én lettem a topik tottija meg mittomén még mi. Szuper. Örülünk. "te szerencsétlen".

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.10. 14:25:18
  • DarkSector
    Az sor ikon , játék, app, mindent odahány.
    Xboxon is akkor kavarás van, túlvan minden bonyolítva.
  • Moby
    Keresd már vissza te szerencsétlen hol írtam én le ma egyszer is a horizont! Éppen ti beszélgettek róla délelőtt óta Kongyval!
  • Skyline
    El lehet fogadni csak továbbra is ez egy PLaystation 4 topik. Miért kell minden nap olvasni olyan emberektől akik nem is próbálták a DC-t hogy az FH2 bejön, de a DC egy szar. Erre ott van a FH2 gépének topikja, vagy a leáld topik ahol mindig mindent fikázunk. Ennyi.
  • deep
    Már van egy driving force gt-m. Köcsög sony üzletpolitika miatt nem veszek új kormányt. Majd egyszer csak támogatják.
  • Moby
    Már miért hányná be? Tény, hogy az XMB azzal, hogy "egyszintű" volt, talán áttekinthetőbb volt, vagy legalábbis egységesebb, de ez még mindig nem a gáz kategória.
  • Kongy
    Én nem értem miért nem lehet elfogadni, hogy valakinek ez tetszik, valakinek meg az.... Valakinek meg mindkettő.
    Nekem bejön a FH2 is, meg a DC is. Szeretem az autós játékokat? Nem annyira. Mégis el tudok/tudnék lenni mindkét címmel. Na csak ennyit fűznék hozzá a nagy vitához.
  • DarkSector
    Igen, azért írtam a kezelést kivéve.
    Viszont lehet találni normál videókat.
    Youtube tömöritett videói se térnek el annyira a valóságtól hogy azt ne lehessen kikövetkeztetni.

És itt a ps4 ami mp4be 99 százalékig lerögzíti a gameplay-t. :)
  • Skyline
    Naja csak egy autós játékban az irányítás igencsak mérvadó.:) Ahogyan az is hogy milyen az élőkép a valódi ameplay-ből nem egy szénnétömörítgetett netes videó.:)
  • eje75
    Komolyan nem értem ez a fórumot. Nincs itt egy moderátor? Ez egy PS4 fórum és napok óta azt olvasgatom, hogy milyen jó a Forza.... Miért nem az (egyébként az ürességtől kongó) One fórumon veritek egymásnak a Forzára, meg a kontrollerére, vagy Bill Géc fotójára? Adok zsepit....
  • DarkSector
    Amúgy videóban (végigjátszásokból) az irányítást kivéve mindent meg lehet állapítani.
  • vg
    Mindenképpen meg fogom nézni a profilod(ja nem, szarok rá :)) Nem hinném, hogy csak napok óta fikázok, én már fél éve is fikáztam a ps4-et miután megvettem, itt csak olvasgatok, azt hiszem. Nem emlékszem, lehet hozzá szóltam valamihez, hülye szokás. Egy másik fórumon megyek a majmok, gyenge idegzetűek idegeire már jó ideje.
  • DarkSector
    Mondjuk máig nem tiszta nekem hogy a főmenübe miért így hányja be az ikonokat.
  • Skyline
    Ahogy te is egy senki vagy, aki úgy osztja az észt mint egy kiskirály és kioktatja Arty-t is arról hogy a videókban látottak az überalles és az mindent elmond egy játékról.:)
    Részemről a veledvaló beszégletés újfent off, teljesen értelmetlen. A HG-t pedig kérem hogy ha folytatódik a Forza Horizon hűdecsodás és a DC egy szar téma akkor kezdje el tenni a dolgát,köszi. Ez nem a One topik.
  • Moby
    Jut is eszembe: olcsóér árulom a szeretett GWSH-m :( Sajnos hasznát nem veszem. 20k-ért vihető. Ámérikái mint n000rbié :)
  • DarkSector
    Azért ezeket a hibákat sem általánosítanám nekem a gép menüje nagyon nem tetszik, de lemezhiba meg kerregő táp nekem nem volt.
    Gondolom pár gépnél előfordult azt a média felfjta a dolgot vagy a korai szériára jellemző.
  • Skyline
    Ott van az RS5-el a videó....De köszi, szép próbálkozás volt, várom a hajolgást...:D
    Nemmelesleg PsnId: HunKa1n.;)

De örülök hogy sikerült egyetlen szövegrészleten lovagolni egy szépet, miközben napok óta tőled is csak fikát lehet olvasni itt.
  • vg
    "milyen szuper"

Lololo! Faszt szuper, az egész ps4 úgy szar, ahogy van. Persze én megértem, hogy a nehezen megvásárolt, kurva sok pénzbe kerülő gép valamilyen szinten érzelmileg is ködözik az emberhez, de ha nem látod, hogy milyen szintű hibái vannak az egész rendszernek, hálózatostul,, beépített berregő szar táptól, a lemezkiadásos bulival bezárólag, akkor az már a te bajod. Nekem is volt ps4-em, veled ellenben, aki egyértelműen nem rendelkezik semmilyen konzollal. Ha pedig igen van géped, akkor tegyél be képet, vagy postolj egy saját gameplay videót, aztán majd elballagok, hogy mennyire nem volt igazam(volt már rá példa), és meghajolok szentséged előtt.