121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Skyline #16372 Jelenleg egy egy gyengébb amd és egy gtx 660 simán hozza a One szintjét,sőt rendszerint többet is...És tényleg 1-2 kívétellel minden exkluzívnak hazudott cím kijön pc-re élvezhetőbb minőségben..Számomra a forzák miatg ér valamit a one,minden másra kuka. -
"Ha majd alá esik és zavar hogy a látványt a nextgenek szintjére kell butítanom"
Kigyit túlértékeled a pc-det. :D -
Skyline #16370 Idestova 2 éve raktam össze a gépem,a mai napig nyomom 1080p full beállítások mellett az összes címet minimum 30 fps-el. Rendszerint inkább 60 vagy fölötte 1-2 kívétellel. Ha majd alá esik és zavar hogy a látványt a nextgenek szintjére kell butítanom,kipattintom a vga-t,eladom,rádobok egy 50-est és máris újabb 2-3 évig vége a fejlesztésnek... -
Én meg ezért veszek majd XOne-t, mert a PC-met nem akarom már fejleszteni, mert mindig lehetne valamit venni bele... Mostani játékok sem futnak valami jól... (igaz, hogy 2011 óta ugyanazt a vga-t használom... :D )
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.12. 14:02:13 -
Skyline #16368 A tomb raider is kifog...:)
Ugyanakkor ezért tartom a ps4-et a pc mellett (vagy fordítva).
-
Ha csak konzolokat vesszükakkor az. -
Köszönöm na ezt nem tudtam, de azt hittem azért kell a ps4hez adni elsőnek mert akkor honnan tudja a rendszer hogy a megvett játék melyik géphez kötödjön? :) -
Timed-exkluzív cím, ami SOHA nem fog kijönni PS4-re ergo XOne exkluzív. -
Skyline #16364 Nem. FENTARTÁSOKKAL kezelem. És igen félek hogy erről szól mert egy rakás videó amit mutattak erről szól. Nem kell egyből az agyatlan defend mert annyira hudevárod..Nem leírtam vagy fikáztam. Azt írtam amit láttam és amit énis és rajtam kívül sokan eddig észrevettek. Remélhetőleg nem lesz igaz és a játék túlnyomó része a nyomasztó hangulatra épít és nem a gyilokra...Mint annó a RÉGI Silent Hillek. -
Pont erről beszéltem. Láttál 20 perces ilyen részt és azt hiszed egész erről szól..
Animáció meg igen elég béna sok helyen, ezt már láttuk korábban is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.12. 13:09:58 -
Skyline #16362 Nem írtam le a játékot,várom csak fentartásokkal..
Abban a 20-30 percben (tovább nem akartam mert spoiler) nem volt más csak egy nagyadag akció,lövöldözés,opakodva késelés..Meg egy adag igen gyenge mozgásanimáció (például lépcsőzés,animációugrás,stb)... -
Skyline #16361 He? -
Te inkább fejezd be a szakértést 20 percnyi videónézés után. -
Ez úgy exkluzív ahogy Kratos néger (remélem érted)
-
Válasznak ment. HG remélem törli a mocsárivéglény szintű megnyilvánulásaidat. -
Skyline #16357 Lévén egy rakás Hun nevet lefoglaltak 1 emberes klubok,valamint ez egy versenyjáték,mi legyen a név!? Tojásosnokedli?!:) -
Bráfó kratulálok egy XOne exkluzív játék videóját befosod ide a topikba..... ez mindennek az alja még tőled is. 
Nem emlékszem, hogy pl innen mentek-e emberek Uncharted 4 videókat postolni az XOne topikba..... hmm..
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.12. 11:39:28 -
Nem kell a vásárláshoz primary, sőt én legtöbbször PC-ről indítom a tranzakciókat -
SlickAdam #16354 Alien Isolation DF Face-Off
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.10.12. 10:03:57 -
SlickAdam #16353 pc vs xo? na ezt TENYLEG nem itt kene... -
Igen:
1. Vedd meg a játékot.
2. US profillal érdemes, amazonos pontokkal, így max 15k
3. PS4-eden US profillal megveszed (gondolom ezalatt "primary"-nak kell lenni)
4. Letöltöd a játékot.
5. Utána leválasztod, deaktíválod a profilt, ne legyen "primary"
6. Haverod a saját gépén belép ezzel a profillla, és beteszi "primary"-nak, majd letölti, átlép a profiljába és játszhat.
Ha csak annyi elég hogy felváltva tudjatok nyomulni, akkor ne válaszd le a te gépeden a profilt, hanem csak simán megadod havernak, és használja másodlagos profilként. -
Ugyanaz. -
Account cseréről van szó anélkül nem megy, így bizalom is kell ezért kell jól megválasztani kivel állsz össze, máshogy nem fogsz olcsóbban játszani... -
Nálam 6. oldalon volt. De megvan. Ez egy hülyeség, ha ki kell adnom az adataimat. Akkor inkább hagyom ezt a témát. :) -
akkor olvasd át az utolsó 3 oldalt ;) -
Hol linkelted? Nem találom. :( -
Lehet igen lentebb linkeltem hogyan most már csak egy megbízható partnert kell találnod -
PS4-en lehet olyant csinálni, hogy pl. a Call of Duty Advanced Warfare digitális verzióját "ketten vesszük meg" és két ember is játszhat vele a saját gépén?
Amennyiben igen, ez pontosan hogyan működik? Ill. ha ez működik, akkor várnék jelentkezőt az alábbi két címre:
- Call of Duty Advanced Warfare
- Assassins Creed Unity -
-
sirpalee #16343 Ilyen kreatív klubbnévnél alig bírja megállni az ember!
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.10.12. 03:19:02 -
Skyline #16342 Evil within kint van már?! Vagy hogy a picsuba tolja egy rakás ember Twitchen?!
// 20-30 percet néztem,az alapján ez is túl van magasztalva... -
Skyline #16341 Nem jöszöl klubba?:)
HunRacers -
eje75 #16340 Két órát toltam a Ryse-t, most először irigylem az One tulajokat... nem tudom mi volt az a sok fanyalgás, engem magával ragadott.. a harc valóban kicsit repetitív, de azért lehet remek kombókat csinálni, és a hangulata, meg a graf mindent visz (annak aki szereti a történelmet). Nem tudom One-on milyen a látvány , de a gépemen minden maxon kiakasztotta az állkapcsom... ds4windows-al nagyon jól lehet irányítni...kár, hogy ps-re nem adták ki.... :(
-
Huh, még nem probáltam a multiját. :D -
Meg ugye megcsinaltam a magam kis launch title beszerzeseit ugyhogy elleszek egy darabig. Amugy KZ online porog meg vagy ahhoz keson szalltam be? -
jaja zsir a KZ. :D -
Alig varom, hogy kiprobaljam, egy uj helyrol rendeltem elo a standard edition-t, eleg kedvezo aron s gondolom kifogytak belole s Nostromo Edition-t kaptam. :)
Bar uj PS4 tulaj vagyok igy most meg Killzone porog, de nagyon tetszik. :) -
Na, adtam még egy esélyt az Aliennek, és nem rossz a játék. Kicsit lassú, ez tény, de később meg is követeli a játék, hogy lassan, apránként haladj előre. kipróbáltam, mi van ha futok.... hát el is kapott az Alien a semmiből nem is egyszer :D Kicsit olyan Slender-es feelingje van, hogy tudod, hogy ott liheg a nyomodban, csak nem látod. Parafaktor megvan, csak nem fosok magam alá, mint egy PT-nél.... maximum akkor, ha egy halottnak hitt android megfogja a lábam hirtelen. A mocskok 2x is eljátszották velem, mindkétszer majdnem hátraestem a székkel, annyira megijedtem :DDDD -
Ni-e:
16:9 (lett volna)
16:6.4 (lesz)
-
hááát ha 16:9 vagy 16:7 vagy minné kisebb anná nagyobb a látószög.
vagyis nem úgy mint a fov növelésével
hanem oldalirányban többet látsz
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.11. 23:01:03