121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
jah ez sem tetszett....:D -
Tegyük hozzá, ennek a játéknak semmilyen bevezetője kvázi nincs az elején, nincs felépítve, csak kapásból berántanak az agyzsibbasztásba :) -
"De egy Fatal Frame szerű sokkal misztikusabb, igazi paráztatós horrortól tele lesz a gatyám."
Egyetértek, a japó stílus rengeteget segít, nekünk ez egy amolyan külön ad a félelemhez kicsit, mert ugye nekünk különleges az ő világuk, ez a filmeknél is az összes ilyen, a fekete hajú lányoktól kezdve végig minden.
Vnan egy egyedi stílusuk, nem olyan mint egy szokványos hollywoodi film, hogy előugrik egy maszkos szörny vagy faxomtudja. -
Pedig lehet parás játékot csinálni ma is ... Evil Withinben a második chapter elején vagyok, de különösebben nem paráztam az elsőben ... ok, brutális, de hiányzik valami komoly paráztató hangulati elem ... most hogy ott vergődik a láncfűrészes, esetleg elkap és feldarabol az nem para ... annyira :)
Viszont hétvégén a The Vanishing of Ethan Carter-ben nem egyszer paráztam, na annak brutális hangulata van, a zene, hangok, helyszínek ... pedig ott nem tud semmi sem feldarabolni :)
A nyers erőszak ma már nem olyan para, mint régen, bármelyik B kategóriás Texasi lácfűrészesben ott van ugyanez :D
De egy Fatal Frame szerű sokkal misztikusabb, igazi paráztatós horrortól tele lesz a gatyám.
Aztán lehet ez a játék is parásabb lesz később, eddig még nem akart kiesni a szívem a helyéről :) -
Kösz hogy ezeket utólag eme részletgazdag körítés mellett feltálalod nekem, úgy hogy vérbe forgó szemmel markolom a húsvágó bárdot. :D -
Baromi olcsón adtam, amúgy az egyik küldetésnél agyfaszt kaptam, kikaptam a lemezt, és teljes erőből földhöz basztam. Aztán döntöttem úgy, hogy eladom :D -
Igen, akkor téged kell hogy felnyársallalk hogy el merted adni :DDDDDDDDDD -
Tudom, tőlem vetted :P
Mozgásanim. majdnem ugyan olyan :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.14. 22:07:18 -
Megvettem utólag Shadow-ot mert nekem meg a Dark Secto-ra eemlékeztetett, de egy lofasz idiota játék. :D -
Igen te arra gondolsz felnöttünk nem fogunk félni, nem. Én is kétpofára játszom horror-t, nézek horrorfilmet, semmitől nem félek, de attól még a hangulata ugyanaz mint régen. :) -
Na mondom én... le se tagadhatná, hogy volt köze hozzá. -
Shadows of the Damned : Shinji Mikami (Creative producer) -
Amúgy nekem ez az Evil Within 2. chapterben erősen Alan Wake, illetve Shadows of the Damned keveréknek tűnik. Utóbbiból a brutalitást, meg a szürreális látványvilágot, előbbiből meg a helyszín, hangulat most. Shinji Mikami nem dolgozott véletlenül a Shadows of the Damned-en is? -
Szeretnénk ebben hinni, de az van amit totti is idevetett :) A kor és a tapasztalat mindent elrontott, egyszerűen immunisak lettünk "mindenre".
Nekem a kispöcs-parám pl anno a forbidden forest volt, mert vén fax vagyok :D Kinek mi.
Viszont kb azóta se bírtam/mertem horrorral játszani, így én még bármikor átélhetném azt, amit ti az SH1-ben, csak nekem nem szórakozás pelenkában játszani :D -
Csikok engem sem.
De a szemcseség sem annyira, szerintem sokszor dob is a játékon.
persze akkor pofás ha mögötte van tech, ha csúnya a játék akkor irritáló. -
A DOOM 1-től is rettegtem kispöcs koromban:) ma meg... már kb semmi nem tud meglepetést okozni. Az biztos hogy pl az Resi 1, Sh1 anno hangulatban, horrorban, félelemben nagyon ütött. Azóta annyiszor és annyi mindent láttunk, kb szinte MINDENT, hogy már meglepit nagyon nehéz okozni ( s nem!!!!!, az egy szál faszban lámpával mászkálunk a folyosón és random az arcomba ilyeszt valamit az nem horror és nem is para, hiába lett felkapott a téma ).
-
Hát pénzéhesek az látszik, ipone-ra is lesz szerintem Ryse, és a játékosok megveszik az "interaktív filmet" mert crytek. -
Most minden játékban ez a menő, hogy szemcsés, meg "régi film-szerű"? Egy hónapon belül ez már a második ilyen produkció Alien után... Amúgy eddig bejön a játék, levettem a szemcsét, a két fekete csík nem zavar, meg lehet szokni. -
Több volt az ettől amit írsz. :) -
"régi Silent Hill szintű hangulat"
= kispöcs 12 éves összepisilte magát élete második horrorjátékától?
te komolyan ezt próbálod ujraélni? :DDD -
A Ryse-tól független padlón van a Crytek a sikkasztó, pénzt lenyúló, a céggel és a munkásokkal nem törődöm balfasz vezetőség miatt. Sok évnyi szenny amit a szőnyeg alá söpörtek 2014ben lett olyan nagy, hogy nem lehet ezt tovább csinálni. -
Nem felhajtás ez ,kell nekik a pénz. Az elején így kellett volna ps4+ xbox one és nem lett volna sírás hogy nem lett sikeres. -
Skyline #16614 Nem te vagy az egyetlen, iszonyatos grain van benne...Amint megláttam levettem.:) -
mondta bárki hogy ujonnan pre-orderbe kell mindent megvenni? :) -
Nekem Pc-re sem kell, nemhogy 18k-ért PS4-re :D -
Azur92 #16611 DC multihoz baratokat v clubot keresek! -
De azért elviselnééd, ha nem kéne ezért xbox one vagy high-end pc nem? :D -
Micsoda felhajtás egy ekkora túró játék körül :) -
Ryse PS4-re????
Érdekes fejlemény :DDD -
Nem lehet. Egyedül a grain effektet lehet aminek én örülök -
Hát végigviheted te először. :D -
Tudom, de elég, lesz kivárni mire elküldöd. :) -
Szerintem azt én fogom megvenni de mind1. :D -
Hát ez iszonyúan jól hangzik, nem bántam meg, hogy előrendeltem. Elvileg holnap már nyomhatom én is. :) -
Na 1 óra (warez) Evil Within után ki kell jelentenem, hogy ezt meg kell vennem PS4-re. nekem ez kell eredetibe. Remélem majd PS4-en is kilehet kapcsolni a szélesvászont.:O
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.14. 18:57:28 -
vg #16601 Miért, van?????? -
>Azt nem értem miért nem ilyen alapból.
Mer...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Skyline #16588 Nem tudom nem próbáltam mert a készítők írták hogy előfordulhatnak hibák, de dolgoznak rajta.
TESSÉK ITT MINDENT MEGTALÁLSZ -
SlickAdam #16587 latom van valami parancs Evil Within-hez, ami feloldja a 30-as lock-ot. mukodik rendesen? (mar töltöm a jatekot, 30+ giga... mehh) -
Skyline #16586 Hogy tudd hogy ha érdekel a játék akkor mi az a látványszint aminél gyengébbet nem kaphatsz :D