121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Neked is fekete keretes. Miért?!!!!
  • Totti5
    Hát ez most nem adta be. Jó lesz hogy lesz demója.
  • TDC Geronimo
    1 hónap...

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.17. 21:47:23
  • shaddam
    Ha már driveclub. Nem papírmasék az emberek :D

Saját screenshot, de szar twitteres
  • DarkSector
    aham. :D de az alsó 2 is :D
  • TDC Geronimo
    belső fotómóddal lett csinálva
  • DarkSector
    helyedben ezt PC-n tólnám, aránylag korrekt az optimalizáltsága.
  • DarkSector
    Fasza köszönöm...a felső kép hogy hogy keretes? :D
  • AntiHero
    Az igen :o hangulatos. :) Ezt is be kellene szereznem végre. Csak jókat hallok róla.
  • TDC Geronimo

• deep
    Sőt, már szombaton lesz netem, szóval már hétvégén jövök :D
  • Kongy
    Driveclub PS Plus Edition ASAP
  • DarkSector
    Ps3 vagy 4-en jol láttam van pár ea játék ami ingyen kipróbálhatom?

Úgy rémlik valahol store-on láttam.
  • Skyline
    Nem tudom,nekem napok òta online sem szinkronizàlt. Challenge tényleg úgy tünik meg,televàgta a pàlyàt userek kanyar és sebesség challengeivel.
  • DarkSector
    Mordorból nem látok screenshotokat.
  • AntiHero
    Szinkron nekem is jó volt tegnap este. Multi is ment úgy ahogy. Sőt mások idejét is láttam. Challangek viszont nem voltak :\
  • Skyline
    Hölgyek urak, nem akarom elszólni de úgy tűnik kezd alakulni a DC. Most toltam 2 órát, stabilnak tűnik (1szer vátgott le fél percre), és beindulni látszanak a challengek és a szinkronizálás...
  • TDC Geronimo
    Az a világ gyökere. Nem tudom épp ésszel felfogni, hogy mit keres az még ott. MINDEN egyes jóslatának az ellenkezője válik valóra. Ezen a kijelentésén már akkor is röhögtem, amikor kijött.
  • DarkSector
    :)
  • tomi890125

JÖN!
  • shaddam
    Pont ezért irigylem. A gaf topik egy aranybánya

• Janey
    Ráadásul ezért pénzt is kap, gondolom nem keveset :S
    Utoljára szerkesztette: Janey, 2014.10.17. 10:13:18
  • shaddam
    "Pachter Predicts: Xbox One outsold PS4 in September"
    Irigylem a srácot a melója miatt
  • arty
    ódehogynem :)
    beszéljünk majd félév mulva.
  • Skyline
    Egyedül a Forza 5 ami érdekel a One-on. És talán jövő év végén a Qantum Break, de azzal meg várok mert szerintem úgyis jön pc-re. A multiplat konzolexkluzívok meg gyengébb minőségben nem hoznak lázba...:)

Elég nekem egy szenny céget támogatni a pénzemből nemhogy még azt is támogassam akiknek nagyban köszönhetjük a fizetős multit,miegymást.:)
  • Kongy
    Nem mondanám, hogy az, pedig én aztán nem vagyok elfogult, mert immár van PS4-em, és Xbox One-om is.
  • TDC Geronimo
    Állítólag szeptemberbe megduplázódott a PS+ előfizetők száma. Ami rengeteg + online játékost jelent. Mondjuk ez még nem mentesíti őket.
  • Skyline
    Inkább küszködök tovább a szarral minthogy még nagyobb szarba dugjam a kezem. :-P
  • Kongy
    Gyere át Xbox One-ra :P
  • TDC Geronimo
    Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 31 p31 perccel ezelőtt
    Per PlayStation: PlayStation 4 won the month of September, nearly tripling August sales.

Csodálatos. Továbbra is ülhetnek a valagukon és kisujjukat se kell mozdítani. MSnek már nem tudom mit kéne kitalálnia mert már bevetettek mindent, árcsökkentést, ingyen játékokat, havi updatek stb. Sonynál meg PSN se megy most de azért köszönik szépen jól megvannak

"PlayStation ‏@PlayStation 17 p17 perccel ezelőtt
    Breaking: PS4 was September's top-selling console, leading current-gen software sales including Madden NFL 15"

• TDC Geronimo
    Várok a PS+ verzióra még mindig

• TDC Geronimo
    Én tudom a választ. Soon.
  • Skyline
    ha esetleg válaszolnak akkor légy oly bűbáj és kérdezd meg továbbá hogy mikor lesz:
    - rendes médiatámogatás a filmeket beleértve
    - olyan lehetőség hogy hálózaton át lejátszhassam a filmeket számítógépről mint a ps3-on
    - olyan hét amikor nem szarik be a psn 1 másodpercre sem
    - olyan pillanat amikor a PSN gyorsabb lesz mint az androidos playstation applikáció, ahogy illene
    - és végül mikor akarják bekapni az összes plus előfizető f*szát....

Köszi.
  • Árpitallica
    Nah megkérdeztem tőlük hogy legalább a 'friend notification' mikor lesz beletéve a frissítésbe PS4-re, hátha válaszolnak! ;)
  • SlickAdam
    kurvara bejön a DC driveplay (gunplay utan szabadon )...
  • DarkSector
    :DDDDDDDD

NOT WORK!
  • TDC Geronimo
    Players You May Know: PS4 will now suggest players you may know in the ‘What’s New’ section, recommending gamers your friends frequently play with.

Hát ez csodálatos. KIT ÉRDEKEL EZ?! Inkább a friend notificationt raknátok már be végre...
  • TDC Geronimo
    Na legalább jött most valami infó 2.0ról
  • Totti5
    Open world, sandbox velejárója.
  • Skyline
    Számomra az is az hogy gyakorlatilag MINDEN ubisoft játék ugyan arra épül...Adott egy terület amit a térképen nem látsz. Adott egy kilátó/radarállomás/rádiótorony amihez ha odamész akkor láthatóvá válik a térkép adott részén minden...És hogy ettől még a hulladék Crew-ban sem tudtak elvonatkoztatni..Vicc..:D