121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Neked is fekete keretes. Miért?!!!! -
Hát ez most nem adta be. Jó lesz hogy lesz demója. -
1 hónap...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.17. 21:47:23 -
Ha már driveclub. Nem papírmasék az emberek :D
Saját screenshot, de szar twitteres -
aham. :D de az alsó 2 is :D -
belső fotómóddal lett csinálva -
helyedben ezt PC-n tólnám, aránylag korrekt az optimalizáltsága. -
Fasza köszönöm...a felső kép hogy hogy keretes? :D -
Az igen :o hangulatos. :) Ezt is be kellene szereznem végre. Csak jókat hallok róla. -
-
Sőt, már szombaton lesz netem, szóval már hétvégén jövök :D -
Driveclub PS Plus Edition ASAP
-
Ps3 vagy 4-en jol láttam van pár ea játék ami ingyen kipróbálhatom?
Úgy rémlik valahol store-on láttam. -
Skyline #16746 Nem tudom,nekem napok òta online sem szinkronizàlt. Challenge tényleg úgy tünik meg,televàgta a pàlyàt userek kanyar és sebesség challengeivel. -
Mordorból nem látok screenshotokat. -
Szinkron nekem is jó volt tegnap este. Multi is ment úgy ahogy. Sőt mások idejét is láttam. Challangek viszont nem voltak :\ -
Skyline #16743 Hölgyek urak, nem akarom elszólni de úgy tűnik kezd alakulni a DC. Most toltam 2 órát, stabilnak tűnik (1szer vátgott le fél percre), és beindulni látszanak a challengek és a szinkronizálás... -
Az a világ gyökere. Nem tudom épp ésszel felfogni, hogy mit keres az még ott. MINDEN egyes jóslatának az ellenkezője válik valóra. Ezen a kijelentésén már akkor is röhögtem, amikor kijött. -
:) -
JÖN! -
Pont ezért irigylem. A gaf topik egy aranybánya
-
Ráadásul ezért pénzt is kap, gondolom nem keveset :S
Utoljára szerkesztette: Janey, 2014.10.17. 10:13:18 -
"Pachter Predicts: Xbox One outsold PS4 in September" 
Irigylem a srácot a melója miatt -
ódehogynem :)
beszéljünk majd félév mulva. -
Skyline #16735 Egyedül a Forza 5 ami érdekel a One-on. És talán jövő év végén a Qantum Break, de azzal meg várok mert szerintem úgyis jön pc-re. A multiplat konzolexkluzívok meg gyengébb minőségben nem hoznak lázba...:)
Elég nekem egy szenny céget támogatni a pénzemből nemhogy még azt is támogassam akiknek nagyban köszönhetjük a fizetős multit,miegymást.:) -
Nem mondanám, hogy az, pedig én aztán nem vagyok elfogult, mert immár van PS4-em, és Xbox One-om is. -
Állítólag szeptemberbe megduplázódott a PS+ előfizetők száma. Ami rengeteg + online játékost jelent. Mondjuk ez még nem mentesíti őket. -
Skyline #16732 Inkább küszködök tovább a szarral minthogy még nagyobb szarba dugjam a kezem. :-P -
Gyere át Xbox One-ra :P -
Geoff Keighley @geoffkeighley 31 p31 perccel ezelőtt
Per PlayStation: PlayStation 4 won the month of September, nearly tripling August sales.
Csodálatos. Továbbra is ülhetnek a valagukon és kisujjukat se kell mozdítani. MSnek már nem tudom mit kéne kitalálnia mert már bevetettek mindent, árcsökkentést, ingyen játékokat, havi updatek stb. Sonynál meg PSN se megy most de azért köszönik szépen jól megvannak
"PlayStation @PlayStation 17 p17 perccel ezelőtt
Breaking: PS4 was September's top-selling console, leading current-gen software sales including Madden NFL 15"

-
Várok a PS+ verzióra még mindig
-
Én tudom a választ. Soon. -
Skyline #16727 ha esetleg válaszolnak akkor légy oly bűbáj és kérdezd meg továbbá hogy mikor lesz:
- rendes médiatámogatás a filmeket beleértve
- olyan lehetőség hogy hálózaton át lejátszhassam a filmeket számítógépről mint a ps3-on
- olyan hét amikor nem szarik be a psn 1 másodpercre sem
- olyan pillanat amikor a PSN gyorsabb lesz mint az androidos playstation applikáció, ahogy illene
- és végül mikor akarják bekapni az összes plus előfizető f*szát....
Köszi. -
Árpitallica #16726 Nah megkérdeztem tőlük hogy legalább a 'friend notification' mikor lesz beletéve a frissítésbe PS4-re, hátha válaszolnak! ;) -
SlickAdam #16725 kurvara bejön a DC driveplay (gunplay utan szabadon
)...
-
:DDDDDDDD
NOT WORK! -
Players You May Know: PS4 will now suggest players you may know in the ‘What’s New’ section, recommending gamers your friends frequently play with.
Hát ez csodálatos. KIT ÉRDEKEL EZ?! Inkább a friend notificationt raknátok már be végre... -
Na legalább jött most valami infó 2.0ról -
Open world, sandbox velejárója. -
Skyline #16720 Számomra az is az hogy gyakorlatilag MINDEN ubisoft játék ugyan arra épül...Adott egy terület amit a térképen nem látsz. Adott egy kilátó/radarállomás/rádiótorony amihez ha odamész akkor láthatóvá válik a térkép adott részén minden...És hogy ettől még a hulladék Crew-ban sem tudtak elvonatkoztatni..Vicc..:D