121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Skyline #16839 Nem. -
zsimborgo #16838 Sziasztok.Az lenne a kèrdèsem hogyha elöfizetek a PSN networkra vagy a PSN network pluszra (most akkor ez külön van?) akkor az eddig ingyen letölthetö játèkok amiket adtak az elöfizetèshez azt èn is letölthetem visszamenölegesen?
Köszi. -
Skyline #16837 Oké hogy time trialos vagy, én is nyomnám,csak minek ha úgyse szinkronizálja//szarul szinkronizálja az eredményeket..?:) -
Télleg van 8k-ért. :D
Igaz közösködni kéne. :D -
Na mondom hol? Mert én most kaptam ajánlatot 11k-ra... aztán leesett
-
Jatekaim.hu-n talán, amúgy 15k. -
PS4 kamera hol és mennyiért a legolcsóbb? -
Mordor 8k. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Oké ez világos, te nem vagy ennyire mérges, oké de én sem magam végett mondom, nekem ez a DC annyira nem fontos, csak mások végett, mert átérzem a bajukat.
Ha kijön a Resident Evil Remastered, és azt mondják majd 1 év múlva tezsik bele a RE5 karaktereket meg a "nem fx kamerát", hát basszameg nem feltétlen rendelném elő, de így már csak az a kérdés melyik lesz az a legnagyobb kiadás amit előrendelek.
Illetve még az a kérdés hogy az összes platformon milyen sorrendben fogom beszerezni....
első az biztos PS4 lesz.
Aztán ez a tervem:
PS4->PC->X360->PS3->Xbox One (ha lesz gépem majd tudok ezzel is játszani. :D) -
Time Trialos vagyok:) az megy :P meg a kampány is. Legyen jó játék később, mint egy "kész" NFS ami úgy is hulladék marad és rengeteg játék félkész ami kijön és az is marad.... Ha tudom jó lesz inkább várok a patchre. Ugyan úgy zavar engem is a multi hiánya, de félig teli pohárnak látom a játékot, nem pedig félig üresnek. Lekötni leköt, autózni tudok, ha pedig ez így maradna akkor bosszankodnék. -
Erről van szó...sajnos ez van :S -
NFS Rivalsban alapból volt időjárás és a multiplayer is működött, de mondhatnám a Horizon 2őt is.
DCvel nagyon elcsúsztak, és még most sem rakták össze. Online social élménynek reklámozták a kezdetektől és ez a része a játéknak nem működik. Kínos.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.19. 14:32:47 -
Skyline #16827 Annak fényében hogy 1 évet csúszott nem....De legalább ne lenne beta állapotban az egész... -
hát egyik sem elfogadható. -
Skyline #16825 Én afölött rég szemet hunytam hogy alapvető dolgok nincsenek benne, meg az agyonmutogatott eső és időjárás sincs sehol majd késöbb lesz...Afölött is hogy a játék azért nem néz ki úgy mint mutogatták, az AA észrevehetően kevesebb.
De azon akkor is kissé nehéz túltenni magam,hogy lassan két hete jelent meg a játék,és az a része ami gyakorlatilag a játék fő eleme, és amivel állandóan reklámozták, gyakorlatilag szar..Hibás...És mindezt lassan két hét alatt nem tudták orvosolni.
Mintha kiadták volna a Destiny-t úgy hogy nem működik rendesen az online...
-
Igen, értelek, nem haragszom, én sem rád irtam ezeket hanem a fejlesztőkre haragszom kicsit.
Oké értelek, jobb később mint soha.
MOST, ÍGY, EZEK TUDATÁBAN, UTÓLAG!
DE!
HA ezek nélkül bejelentenek egy NFS-et vagy ezekkel bejelentenek egy DC-t és éveket késik, akkor az nem lesz megnyugvás, hiszen a NFS-et legalább úgy veszem meg mert tudom nincs, nem is lesz, de ezt a DC-t valaki megveszi, MERT TUDJA HOGY VAN benne, de éveket vár, amire valszeg 10 annyiba fog kerülni, akkor lehet sokan nem költenek pre-order-re.
Ez az eltérés.
Miért nem írják oda, hogy Kickstarter játék?
És ez csak egy Early Acess beta verzió?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 13:10:52 -
Nem védem a játékot, de látni kell, hogy pl NFS-ek (de mondhatnék több tucat autós játékot) ahol simán telibesz@rják a játékot kiadás után, ezen ficsőrök full hiányoznak belőle és sose lesznek, itt legalább van törekvés rá és szervesen része lesz. Inkább játszok és várok ezekre, mint vagy sose kerülne bele, vagy tolták volna még, ezek nem bugok(!) Nem Téged akartalak lehúzni, csak jobb ha bekerül késöbb mint sose. -
sirpalee #16822 Elég nagy hiba, hogy nincs benne Day1. Főleg az a day 1 ami majd egy évvel később van a tervezetthez képest. :P -
Jah értem, minden ami kb ps1 óta alapvető fícsör azt majd egyszer jövőre egy pecsben. :D
OKÉJ. :D
Ezek valós hibák csezd meg, csak mert majd jön egyszer a játék második felével együtt, az csak súlyosbítja a dolgot. -
Hivatalosan előre bejelentve, hogy az is jön az időjárással, photo modal-stb-vel. Egyszer találnál valós hibát :D -
Tudom már mit hagytam ki régen.
Mi hiányzott nekem a DC-ből!!!
A visszajátszás "replay" opció. :D -
Ha valamit nem helyesen írtam le, itt a többiek úgy is korrigálnak.
De én így szedtem össze a témával kapcsolatban az inputot.
-
Biztos nem Xbox fanok.
Azok Forza-t vesznek. -
Skyline #16816 2 héttel megjelenés után...És az a vicc hogy egyesek már anyáznak nekik a facebookon meg írják hogy még egy hetet várnak aztán refundot követelnek meg kompenzációnak ingyészezonpasszt a népnek....Erre van olyan gyökér aki beírja hogy ez baromság és várni kell...
Playstation Community féle Dzson kifejezetten szánalmas ilyen téren.....Gyakorlatilag Xbox fanboynak nevez meg gyerekesnek mindenkit aki hangot ad annak hogy botrány amit mávelnek a DC-al.... -
Majd valaszolok ha megneztem, sose lattam meg Alienbol a Director's Cut-ot, viszont rosszat rola most hallok eloszor. :) -
Most sikerült először nyomnom egy online race-t! Rajt cél győzelem, két emberkét leköröztem. A meccs végén kiírta, hogy Zonda-val mentem, holott Huayra-val (vagy mi a tökkel:D) utána pedig közölte, hogy connection to the server lost. Szóval szerintem simán csak szerverhibák azok az űridők. Továbbra is vicc a játék online része.
Utoljára szerkesztette: deep, 2014.10.18. 23:33:38 -
Legvar #16813 Köszönöm, megpróbálok csinálni akkor elvileg bármilyen EU-s acc megteszi nem kell feltétlen német ugye? nekem ez kínai de megpróbálom! -
PSN PLUS.
Ha a PSN plus profilodat beállítod Primary-re, akkkor a többi account is fogja tudni használni, teszemazt multizni.
(konkrétan ezt én még egyszer sem használtam ki, de neten ezt írták)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.18. 23:13:49 -
Legvar #16811 igen ha csinálok, akkor hogy tudom összehangolni migrálni a két accot, hogy azon is meglegyen a ps plus előfizetés? vagy külön kell újat?
Utoljára szerkesztette: Legvar, 2014.10.18. 23:12:03 -
Ezt Legvar-nak szántam. :D -
Régiók közt nem lesz gond, mert én tudtam használni.
Egy fontos, ehhez tedd Primary-re azt a profilodat amivel vásárolsz! -
Csinálsz egy német accot, és ahhoz. Az usa accoddal is fogod talán tudni használni a kód tartalmát. -
Milyen Alien film volt idén a mozikban? -
Legvar #16806 Sziasztok, ma vettem meg az Alien Isolation-t, de Németországaban, viszont USA accountom van, és nem engedi hozzáadni a kódot amit mellé kaptam, ezen az accounton van előfizetve a plus, hogy tudnám esetleg megoldani?
köszönöm előre -
"Alien director's cut Bluray-en,"
egyetlen rész, ahol a DC egyértelmüen egy hulladék (szemben az eredetivel)
és a baromállat forgalmazó is ezt a verziót küldte idén moziba!!!! :((( nem is mentünk el rá, pedig amugy ki nem hagytam volna. -
Mondjuk mentéseket lehet letölteni. :D
Kíváncsi vagyok ezek a mentések profil nélkül hogy tudnak működni. :D -
Skyline #16803 Tuti...Van olyan pálya amin ilyen időket lehet menni.... Nem hiszem hogy tudnának csalni..Főként akkorát hogy 3perc 20 helyett 54 másodperces időt futnak lassabb autóval...
-
Szerintem mentéseket nem nehéz manipulálni. -
Gondolod csak adminisztrációs hiba? :D -
Skyline #16800 Nemhiszem...Neee... Inkább szarul szinkronizál összevissza és az 54-es idők más pályára vonatkoznak...