121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Bocs este van már, a GÉPEDEN /////<>><>/////GÉPEMEN félreolvastam, azt hittem azt írod, hogy neked van 5870-es. :D

Hát azért a PC-s gépigények nem ennyire komolyan vett dolgok, sokszor csalóka, és jól futnak nekem a játékok, amik nem is kellene hogy tudjanak elindulni.

LELKILEG értelek meg. :D

/// Amúgy álljunk csak meg!
    NINCS PC-d???? Honnan szoktál sg-zni? Mobil-Tablet? X360? X1?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 19:59:11
  • Moby
    >Ja megértelek

He??? :D Megértesz? MIBEN? :D
    Nincs pécém, kurvára nem érint az egész kérdéskör :D
  • DarkSector
    Ja megértelek, de én mit szóljak, gyengébb VGA-m van. :)
  • Moby
    Az a gépeden már meg sem fog mozdulni (5870 a minimum).
    Szóval a psnplusz olcsóbb lesz, mint pécét venni.
  • DarkSector
    Jah így a helyes, közössen kell, nem fogsz kevesebbet költeni játékra, csak 2x annyival tudsz játszani. :)

CoD nincsen tervben, PC-n végigvinném de a Ghost is keresztbe ette a gépemet (ez mondjuk X-akta ügy hogy miért is)
    Ha meg is vennénk a CoD-ot, azt szerintem jóval a megjelenés után, pc-re.
    Nem szeretek fizetni a multiért.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 18:32:40
  • Árpitallica
    Hehe! xD Az lenne a full kényelmesség, de nem vagyok olyan, mert nem csak kapni hanem adni is szeretek, ez így a helyes! ;) Meg nov 3án megjön a cod: aw(ez dobozosan saját pénzből) nekem a crysis feeling miatt jön be, meg nekem kb a cod 2 meg a ghosts voltak azok amiket kijátszottam, szal nem érzem még "repetitívnek" igy :) Neked meglesz vagy valaki másnak itt csoportból? Kezeket fel! :D
    Utoljára szerkesztette: Árpitallica, 2014.10.26. 18:29:35
  • DarkSector
    Ja ez így megy szinte mindenkinél, érdemes közösködni.
    De ezt úgy kezdted írni, azt kezdtem hinni az első 2 mondatodból hogy van egy csávó aki megveszi a játékokat, te meg csak kényelmesen eljátszol. :D
  • Árpitallica
    Úgy örülök hogy van egy jó barátom a PS4en, aki által kijátszhatom az összes frissen megjelent gammákat, pl most Evil within-t, később gta 5, majd dead island 2! :) Persze vica-verza megy a dolog, ő is letölthet tőlem játékokat amiket megveszek! :)
  • DarkSector
    :D
    És azután felébredél?
  • Kongy
  • Harlekin
    Július 2.: Megkezdődött minden idők legnagyobb segélykoncert-sorozata, a Live 8. Július 7.: Terrortámadás a londoni metróban és egy buszon, öngyilkos merénylők 55 embert öltek meg. Augusztus 5.: Sólyom Lászlót az Országgyűlés beiktatta köztársasági elnöki hivatalába. Augusztus 29.: A Katrina hurrikán elérte az amerikai partokat. New Orleans nagy része víz alá került, több ezer ember vesztette életét a természeti katasztrófában. Szeptember 25.: Fernando Alonso megszerezte a Forma–1-es világbajnoki címet. Alonso a legfiatalabb versenyző, akinek ez sikerült. Október 8.: Több mint 80 ezer ember halt meg a pakisztáni földrengésekben. Október 19.: Megkezdődött Szaddám Huszein, a megbuktatott iraki elnök bírósági pere. Október 27.: Zavargások törtek ki Párizs külterületein, miután halálos áramütés ért két, a rendőrök elől menekülő fiatalt. A gyújtogatások hamarosan egész Franciaországra kiterjedtek. November 22.: Angela Merkelt választották Németország kancellárjává. November 23.: 77 éves korában elhunyt Tábori Nóra Kossuth-díjas színésznő. November 30.: Francia sebészek végrehajtották a világ első arcátültetését. December 6.: Egy iráni repülőgép becsapódott a teheráni lakóövezet egyik tízemeletes épületébe. 129 ember halt meg. December 10.: Elkészült az M5-ös autópálya Kiskunfélegyháza és Szeged közötti szakasza....
    December 32.: 1 Agysebész bonyolult műtétet hajtott végre...Erről 1 beszélgetés is készült!!
    - Képzeld a múltkor műtöttem 1 DarkSector nevű fórum tagot.
    - És?
    - Felnyitottam a fejét, de csak egy madzagot találtam benne.
    - És?
    - Elvágtam a madzagot.
    - És mi történt?
    - Leesett a két füle...

Ezeken kívül semmi érdemleges konzollal kapcsolatos dolog!!!
  • DarkSector
    Tayla-ra való tekintettel nem részletezném.
    Én húztam egy határt, csettintettem 2005. Nagy vonalakban ezért! :P
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 14:46:39
  • Kongy
  • Moby
    Mi történt 2005-ben?
    /popcorn bekészít :)
  • DarkSector
    Nem is a grafikára értem a HC-t (ha erre gondoltál), 2005 óta megszűnt a HC fogalma, manapság már csak ezekre az agyonhype-olt multi címekre ragasszák rá. :)
  • Kongy
    :DDD Ezen még én is mosolygok, pedig soha sem volt Nintendo konzolom (na jó, a Gameboy Color-t kivéve).... :D Mario Kart legújabb részét próbáltam, ha az nem hardcore, akkor semmi. Nem a grafika miatt lesz HC egy játék....
  • DarkSector
    Kabbe haver. :D
    A márkák ne legyenek ugyanolyanok, a Sony sem Microsoft, mégis létezik az a valami ami megkülönbözteti őket nem?

Mi is különbözünk, mégis mindkettőnknek nagy arca van. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 14:17:21
  • Harlekin
    Ezt teszi egyedivé azt a dolgot és nagy eshetőséggel ez adja el...
    Most tételezzük fel,hogy minden fórumon csak Te irkálnál értelmetlen marhaságokat és...!
    őőőő na várj...Ez nem jó példa...
    Tehát ha minden autó pont ugyan azt tudná mint az összes többi akkor mi értelme lenne a márkáknak!!???
  • DarkSector
    Esély 50-50%. Vagy beszáll a nagyokhoz vagy járja a saját útját, amit eddig. Csak én remélem hogy azért lesznek később a N gépére is olyan játékok, amiben nem Mario-t kell irányítani.

Amúgy a Mario-val semmi bajom, az jó játék. Sőtt, én örülnék sok ilyen platformnak.
    De az zavar hogy mint most a WiiU esetében a multi kiadók, fejlesztők, tökmindegy sokszor szarnak a konzolra és ha veszek egy gépet, ha nem engedhetem meg magamnak hogy 3-at vegyek, akkor legalább a pár Mario meg ZombieU mellé legyen multi cím is, még ha nem is k-s minőségben.
    Vagy nem?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 13:24:51
  • DarkSector
    Jah handheld téren oké, de konzol tekintetben szarul megy nekik, az biztos van nekik mit a tejbe aprítani, nem arra mondtam hogy utcára kerülnek, csak azért a WiiU-t nem így tervezték, még ha más célközönség, más hozzáállásal is, de többet reméltek ők is a hardvertől...tudtommal sok fejlesztő leszarta őket, ez azért nem megoldás.
    Ezért gondolom, hogy fognak változtatni, aztán majd meglátjuk, én nem azt mondtam hogy tuti így lesz, hanem csak ezt tippelem, meg aztán nem lenne rossz. :)

Pl a GC sem volt nagy dobás, a PS2 mint ismerjük a multat népszerűbb volt, vagy mi a helyes kifejezés, de ott a GC-re voltak fasza játékok, az én szememben is.
  • Moby
    Hagyd, fogalma nincs darknak a nintendóról. Deee konkrétan semmi. Null.
    Kedvenc mondatom:
    "WiiU-t meg az újat is, ami majd jön nemsoká (kíváncsi leszek rá, a jelek szerint belemennek a hardcore-ságba"
    Szóval minden jel arra mutat, hogy a nintendo épp készül belemenni a hardkórságba! :DASSFDDSSFDSAASSFGGS

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.26. 13:01:36
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És vagyok én hogy eszedbejutassam a halálod napjáig, utána csak simán kísértelek majd. :D
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na télleg igaza van Tayla-nak elég, még ha élvezem is. :D

Gyors még a végére:
    Rákerestem a definícióra google-ba. :D

ÉRTED XBOX TOPIK!

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 13:01:05
  • Skyline

Észrevettem az elmúlt jópár évben a legtöbb topikban, csak mindig megfeledkezem róla...
  • Harlekin
    semmi baj nincs végre él a topik!
  • SlickAdam
  • Harlekin
    Nem nem Ő galamb!!!
    A módosított verzió!!!

DarkSectorral vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert.
  • SlickAdam
    "Ha itt a NINTENDO még talpon van..."

WAT? Nintendonak annyi penze van, hogy felvasarolhatna a masik kettöt cakpakk. vagyis mar lehet nincs annyi, de van eleg, az a lenyeg. uj 3DS robbantani fog, wiiu pedig meg siman kihuz 1-2 evet. utana remelem odabasznak kemenyen.

"... és látja miket tudnak..."

Ninty szarik az ilyesmire. ami elöny es hatrany is egyben, az teny. legalabb van stilusuk.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.10.26. 12:53:36
  • DarkSector
    Részemről elnézést, imádom cukkolnia srácokat.
    Legközelebb felhivom őket telefonon. :D
  • Tatyla
    kicsit nem figyelem a topikot elszabadul a pokol,mindenki vegyen visszább!!!
  • DarkSector
  • DarkSector
    Megérteni? Ki akarja megérteni a szöveget?
    Hát te sem figyelsz rám amikor írok valamit. :)
    Méghogy értelmezni.
  • DarkSector
    Nem, hanem ez lesz a jövő.
    Most képzeltem el. :D

Alternatív befejezés.
  • Skyline
    Te tényleg idióta vagy. Szövegértelmezésből nulla.
  • Moby
    Deal! ;)
  • Harlekin
    Te miről beszélsz????Rakd össze moby és az Én hszemet 2 perc eltérés van köztük nem beszéltünk össze hozd őket közös nevezőre és szerinted ez az eredmény amit most Te ecsetelsz!!!???
  • Moby
    Egyébkênt igen, készült a nintendo nagy dobásra: kihozta az új 3ds-t.
  • Harlekin
    Ja és remélhetőleg bele teszik a nagy balhékat is végre...
  • DarkSector
    Ha a psn pofára esik akkor minden más is, hiszen te írtad:

"Psn =/ Ps4 rendszer...."

Akkor most te hazudtál? :D
  • Kongy
    Okés, akkor vesszük felesben One-ra.. :D