121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Itt az a baj, hogy mindkét cucc Xbox X... Mindegy hogy Series X vagy One X... Xbox X az átlagembernek. Jóhogy nem az új konzolt veszik. Aki foglalkozik kulcsszó kutatással az tudja milyen hülyeségeket írnak be a keresőbe az emberek.

Mert eszerint a logika szerint akkor a One X is Series X, mert nem az S széria. Agyrém.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.23. 14:28:29
  • darkSectorxxx #111153
    Az Xbox téves vásárlásról meg annyit, hogy:

1. Aki nem nézi mi a faszt rendel, azt sajnálni se tudom
    2. Microsoft nem kavart semmit, a One szó az kicsit se hasonlít a Series-re.
    A gép kinézete, meg a doboz se ugyanaz.

Ez user fail, ha buta egy vásárló.
  • darkSectorxxx #111152
    Gondolod te.
    De nem ezt írtam, azt írtam, hogy ha gond lenne a játékosoknak a magas játékár, és mindenkinek az olcsó gamepass kellene, akkor nem fogyna még ennyi ps se mint most.
    Nem mondtam darabszámokat.
  • darkSectorxxx #111151
    Ezt egy szóval se írtam, hogy sokan szenvednek ilyennel.
    Én azt írtam, hogy aki akarja megussza ennyiből is....
  • Ulthanito
    Akkor meg ez lenne a baj:

- Hello, I would like to buy an Xbox.
    - An Xbox. One?
    - Yes, One.
    - Here you are, an Xbox One.

Hazaviszi, aztán jön a meglepetés...
  • mucsácsó
    na pont erről beszéltem, valszeg akkor ez tényleg létező jelenség :D ezért nincs "Xbox 4" mondjuk a PS5 mellett... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.23. 14:07:44
  • Prof William
    A marketing első szabálya: "ne feltételezz semmilyen alapvető tudást a fogyasztóról."

Volt már, hogy valaki több észre számított a a fogyasztóktól, csak aztán csúnyán benézte.

A HAMBURGER FIASKÓ azóta is az iskolapéldája annak, hogy hogyan lehet egy rossz névadással egy egész brandot gajra tenni.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.09.23. 13:59:09
  • mucsácsó
    ennyi...vagy csak simán Xbox és Xbox S, azt kész.. gyökerek :D
  • Kongy
    Hát, ha én gyerek lennék, és szüleimtől Series X-et kérnék karácsonyra, szinte biztos, hogy benéznék a One X-et, és azt vennének. Nem azért mert fogyatékosok, hanem mert annyira nincsenek otthon az egészben, hogy úgy vannak vele Xbox X - Xbox X..... És szerintem nincsenek egyedül.. Kretén elnevezés lett, és kész. Lett volna Xbox Two, már nincs ilyen fogalomzavar.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.23. 13:45:16
  • blackfire001
    Nem mindneki annyira jártas sajnos..
    Főleg mostanában, hogy orrba-szájba hírdetik az előző genes konzolokat is. Meg akarnak szabadulni (érthetően) a készletektől, hiszen amint megjelennek az újak jön egy viszonylag nagy értékcsökkenés az előzőekre. Pl PlayStation 4 Pro (PS4) 1TB + FIFA 21 + második DualShock 4 kontroller 169 999 Ft
    Vagy, hogy egy Playstation 4 Pro 1TB + PS4 Sony Dualshock 4 Kontroller most 144 999 ?

Na nemár... Dobálják az emberek után a kontrollereket is. :D

Viszonításképp:
    1.) PlayStation®5 Digital Edition 149 999 Ft , hozzá EA Play és ott a FIFA 21 meg még sok más. :D
    2.) Xbox Series S 512GB 113 999 Ft , hozzá EA Play és ott a FIFA 21 meg még sok más. :D
  • Harlekin
    Mivel 13 éve gold tag vagyok, és ez így is marad. Ezért a plusz 3 év alap 45000 ft-ér, ami még ráadásnak olcsóbb is mint az itthoni árak!
    Ezért továbbra is csak a GP összehasonlítás marad!
    Így következik, hogy a 300 ft GP meg ajándék 36 hónapra! És ugye a 300 ft csak jobb mint a 2700! Ráadásul nincs kompromisszum, hogy mikor tudom igénybe venni a kiszemelt cuccot GP-ben
  • Kandurex
    Jaj, már, hogy mondhatsz ilyet. Box vásárlók. Na.
  • mucsácsó
    amúgy az Xbox elnevezései azok tényleg bazárifosok, még az X720 is értelmesebb lett volna, vagy valami hasonlóan követhető iteráció... :D
    nyilván számozni nem tudtak és nem is akartak (gondolomén), mert 1-el mindig a PS mögött lennének, és az úgy elég szerencsétlen :D
    de ez hogy One meg Series...nem sokat gondolkozhattak rajta, az fix :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.23. 13:24:42
  • MrAndree
    Mondjuk ehhez azért elég hülyének is kell lenni.
  • Kandurex
  • Prof William
    Ha már bénázás...

Az Amazon szerint az Xbox One X eladásai 747%-al nőttek, mióta elindult a Xbox Series X előrendelése. Tehát úgy tűnik, hogy sokan a ROSSZ Xboxot rendelték meg a nem túl szerencsés névválasztás miatt. Lesz itt majd meglepetés a karácsonyi ajándékbontásnál. :)

Ezért is jó ha nem cifrázzák túl a generációk nevét. Mint például PS1-PS2-PS3-PS4-PS5. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.09.23. 13:07:58
  • lwb
    Nekem teljes áron is nagyon megéri a GP ultimate. Egy rakás olyan játékot próbáltam ki ennek köszönhetően, amit amúgy soha nem vettem volna meg. Mindezt netflix árban.
  • Tikal #111137
    Amilyen kevés gépet szallitottak annyi ps fan simán van, köztük én is:) Így az ötödik ps után mégis gondolkozom hogy a box legyen az elsődleges platform
  • Ulthanito
    Mivel nagyjából évi 4-5 játék érdekel csak, nekem kifizetődőbb az évi kb 900 forint, amit GP-re költök. Az három évre 2700 forint, jobb, mint a 45 ezer.
  • Harlekin
    Sokkal egyszerűbb volt vennem 3 év azaz 36 hónap gold feltöltőt 45000 ft-ér és feltöltés után 300 ft os GP vel ultimate game pass-á alakítani... így nincs agyalás, hogy most mikor és mit vegyek és majd még az 1 év EA acces elöfizut is hozzá vágják részarányosan. Tehát jó olcsón 3 évig jönnek az ingyen játékok ..... Vagy is már csak 2.5, de ez majd Novemberben EA access konvertálásnál megnő kicsit ....
  • Ulthanito
    Nálam ez úgy megy, hogy amikor felajánlja a 300-ast, akkor azt a kb. 2 játékot végigtolom, ami érdekel, meg megszagolok még 2-3-at kicsit. Aztán amikor megint felajánlja, akkor megint megnézem, hogy van-e valami, ami érdekel.

És így bőven lefedi az érdeklődésem. Egyszer volt eddig csak, hogy az asszony miatt kifizettem a 4 ezret, mert Orizni akart. Ha ilyen van, akkor meg becsengetem egy hónapra. Én tuti nem szarakodnék állandóan kamu profilok létrehozásával. Minden hónapban.
  • AntiHero
    Hàt igen. Köztük én sem csinàlnàm..na nem azért mert ilyen jó lélek vagyok (inkàbb csak kényelmes)..csak olyan ez mint ahogy szépen leszoktam a torrentezésről évek alatt...mert kinlódàs letölteni, feliratot keresni stb..inkàbb előfizetek netflixre vagy HBO Go-ra.

Ugyan ez van a zenéknél.

Ha màr xboxt vàlasztanék (nem fogok) akkor kifizetném a teljes àrat szerintem.
  • Moby
    Én is! :D Addig borogtja a nyakunkba ingyen a játékokat :)
  • Ulthanito
    Igen, ez így van, 3-4 hónap után, ha addig nem fizetsz elő. De folyamatosan nem lehet megcsinálni. Évente mondjuk 2, vagy 3 alkalommal. Aki meg GP miatt vesz konzolt, azt biztos nem úgy akar játszani, hogy most tolom egy hónapig, után nem játszom három hónapig, majd megint játszom egy hónapig.
  • Ulthanito
    Annyira azért nem, mert még mindig előrendelhető kb. mindenütt nálunk is.
  • Newfronter
    Csak halkan megjegyzem, hogy miután lejár a GP-d, akkor egy kis idő elteltével nekem újra 300 Ft-ot ajánl fel 1 hónapra. :)
    Nem fix, random hogy mikor, de nem csak egyszer élhetsz ezzel a lehetőséggel.
  • Ulthanito
    Nyilván vonzó a PS5, de a géphiány nem azért van, mert ez vonzó, az xbox meg senkit sem érdekel. Azért van géphiány, mert a Sony nem tudott felkészülni a gyártásra, míg a Microsoft igen.
  • Ulthanito
    Azért azt tegyük hozzá, hogy a GP alapból nem 300 forintba kerül, tehát az, hogy "a 300 forintos GP" az nem igaz. Egyszer kerül annyiba, és utána nem. Most nem beszéljünk arról, hogy van aki képes ezért havonta más fiókkal regisztrálni, mert a többség ezzel nem bohóckodik. Az inkább 4 ezer forint havonta, hamarosan EA Play-jel együtt.
  • ppista
    Semmi sem lehetetlen jeleleg most az Ms-nél. Úgy szórják a milliárdokat, mintha nem lenne holnap. Ha meglépik, akkor gondolom úgy terveznek, hogy húsz év múlva már nyereséges lehet a konzol részleg. Addig elég sok víz lefolyik a Dunán.
    Röhögnék, ha ezek után megint az utolsó helyen végeznének. Én szurkolok, hogy így legyen. :)
  • lwb
    Alien Isolation 2? De jó is lenne.
  • Moby
    >Bár nemtom SEGA-val mire mennek

Háááát, a SEGA-é az Atlus is :)
    Az mekkora lenne, ha japánban az XBOX Sega konzolként jelenne meg, Persona5-el :DDD
  • mucsácsó
    The Internet Thinks Microsoft Will Buy SEGA Next

Bár nemtom SEGA-val mire mennek, de állítólag a TGS-en jön a bejelentés...
    Egy Capcom azért durvább lenne sokkal :D
  • mucsácsó
    "annyira felhúzott hogy sehol nem igazolták vissza rendelésem ha sehol nem kapok ps5-öt premierkor akkor veszek xbox-ot és kész.." -

idéztem G365 fórumról, és ez is egy valós jelenség :D és valszeg nem kevesen vannak így ezzel mások is...
  • darkSectorxxx #111121
    Biztos azt is elkapkodják, nem nézegettem naponta a boltokat, azt tudom hogy 2 nappal a kikerülés után csak Xboxokat tudtam előrendelni mert a PS5 mindkettő kiadása elfogyott előrendelésbe.

Szerintem az xbox-ból azért több darab lesz launch-ra.
  • darkSectorxxx #111120
    Hát ezt arra írtam, ha a GP annyira csalogató, akkor miért kapkodnak el 185 ezresgépeket, amire 30 ezres játékok lesznek majd? :)
    Persze ez nem dönt el semmit, ettőlmék alakulhat később bármi.

De itt a virusos időszak, azt hinné az ember, hogy kicsit nehezebben ugranak az emberek pont ilyen időszakban erre.
  • darkSectorxxx #111119
    Ezt megértem valahol. De az a baj, hogy nem csak 3-4 cim van ami nem lesz elérhető Xboxon.

És ha nekem pl nincs egy erős pc-m ezekhez, akkor gondolkodás nélkül PS5.

Xboxon azt hallom hogy kit vettek meg, stb.
    De most egy éven bellül ezekből még nem látunk játékokat, a PS5-ön viszont MÁR most játszhatok jó játékokat, Cyber ugyanúgy lesz PS5-re is ugye....

Full megértem ha valaki most nem ugrik bele a PS5 pre-orderbe, de nekem az a bajom, hogy az olcsó GP-be semmi nem jön, ami felkeltette a figyelmem a bejelentett címekből.
  • MrAndree
    Igy a hireket olvasva Xboxokat elkapkodták kb percek alatt...
  • Tikal #111117
    Atyaég..már megint miket beszélsz... :)
  • mucsácsó
    amúgy valszeg vonzó ugyanúgy, vérfanok továbbra se megringathatóak, és én is terveztem mindezidáig a launch PS5-tel, aztán rájöttem, kvázi felesleges :D HA lenne kapható fixen, és nem a CP2077-tel egy napon jönne (amit PC-n tolok), akkor még aszondom, hogy DeS miatt benevezek és tolongok a PS5-ért day1, de így esélytelen, úgyse kerülnék a PS5 elé még sztem jópár héten át a CP miatt... (legalábbis remélem, hogy hozza a hozzáfűzött reményeket a CP2077, mert akkor tényleg kurvakibaszottideges leszek már, ha még az is idén egy csalódás lesz :D)

ráadásul 2021-től 2 év garisnak kell lennie a gépnek - akár még ez is még mellette szólhat, bár ez sztem nagyon senkit se érdekel különösképpen :D

és ha nem lenne PC-m, még akkor SE biztos, hogy PS5-öt venném instant, nálam ide jutott az egész Xbox az elmúlt 1-2 hétben... :D nagy szó..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.22. 23:12:46
  • darkSectorxxx #111115
    Perdeath-nak ugye 3 változata van, nem tudom te melyikkel próbálod, a sima az nem lehetetlen, sőtt egy ismerősöm a full játékra állította be ezt, az se lehetetlen, de nekem elég, mert unalmas mindig újrakezdeni, az a baj túl hosszú a játék és 2x elkezdtem simán egész játékot 1 élettel de nem bírom, ezt az ismétlést egymás után, túl hosszú és meguntam.

De 3x végigvittem, Normal, Survive, Grounded... :) Egyelőre elég volt. :)