121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Hát most vagy 3-4 óra alatt nekem ment minden nagyon durván, 1 hots kidobásom volt, hitelés nekem jó volt, akkor hitelt csak amikor valóban rácéloztam, semmi lagg, semmi, és mellette ment végig a stream és felvételt is csináltam néha, és meg sem reccent a játék.

Ilyen szar hitreg nekem a pc-s battlefield 3-ban volt csak.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 21:18:51
  • TDC Geronimo
    Nem lenne rossz a multi, de a p2p rendszertől hánynom kell. Eladnak minden évben 10+ milliót ebből a szarból és nem képesek alárakni rendes szervereket. Hitreg meg sebzés olyan random, hogy még a launch BF4 is csak jelenthet mellette.
  • DarkSector
    Ja a gagyiságról elhiszem, a magasra ugró zombikkal. :P
  • DarkSector
    Köszönöm az infókat, DLC-t felejtsék el, nem fizetek dlc-ért.

Multi nagyon bejön az MW1-2-vel tóltam régen ennyire, hogy így lefoglalt volna.
    Azóta játszottam Ghost kivéve minddel de valahogy annyira nem szippantott be, ez viszont sirály.

Csak haver átjött ma , és mondja van-e zombie mod, mondom asszem van.
    Én rühelltem egész életemben.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 21:14:25
  • Kongy
    Hát az már nem fért bele az árba. Exo Survival meg elég gagyi, ráadásul csak multi mapeken megy. Elég soványka.
  • TDC Geronimo
    Csak egy bonus wave van survivalba a többi majd fizetős DLC...
  • DarkSector
    Még az érdekelne hogy akkor hogy is van ez a Zombie mod?
    AW-be? csak úgy külön jön majd hozzá vagy mi?
  • DarkSector
    Ja oks, csak nem tudtam hirtelen hogy a profil megvásárlás után is válogat. :D
  • Totti5
    Mi a lol ebben?

Release date(s)
    JP December 4, 2014[4]
    NA November 11, 2014[5]
    PAL November 13, 2014[5]
    UK November 14, 2014[6]
  • DarkSector
    Lol ha US profillal nézem az ACU-t, akkor 1 nap 12 óra, ha magyarral, akkor 3 nap 12 óra van vissza. :D
  • DarkSector
    Uh
  • TDC Geronimo
    AC day 1 patch. Ahogy néztem videót még ezután is tiszta bug. Szokásos AC bugok, clipping, animációs bugok stb. Mint minden részben. Azt már nem is akarom tudni, hogy milyen lehet a patch nélkül -.-

• DarkSector
    igen az kemény, én meg multizom közben. :D
    na thx azt hittem vicceltek:)
  • Tatyla
    én nem vicceltem el semmit már tölthető most a US storeból!
  • DarkSector
    CoD Stream
  • DarkSector
    Délután? Melyik délután? :D
    Szép hogy a komoly kérdéseimet elviccelitek és sokan csodálkoznak miért irritáló a stílusom.
  • Tatyla
    Délután
  • DarkSector
    Hol nincs fent?

CoD AW-nél kn 3-4 nappal előtte letöltötte.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 13:37:09
  • Totti5
    Mert nincs fent.
  • DarkSector
    Srácok az Assassins Creed Unity-t miért nem lehet előtölteni még?
  • Laza
    Saját vélemény, de felveti annak az elvi létét, hogy van még más is a skála tökéletes és szar vége között :)
  • SnipHawk
    Sziasztok!

Na megtörtént nálam is a "generációváltás", beruháztam egy PS4-re.
    Akinek van kedve majd egy kis Unityhez vagy GTA Onlinehoz (meg egyéb máshoz a közeljövőben) SnipHawk néven megtalál PSN-en.
    Vagy addig egy kis Killzone multi ha nem túl lejárt lemez már. :D
  • Totti5
    Csak az eszetlen fikázásra reagáltam, próbáltam kicsit objektív irányt felvenni, mert amikor már PS1-2őzés jön előz elég vicces, nem gondolod? de nekem mindegy, mindenki a szemének higgyen, meg döntsön a pénztárca. Kapott 3 demót a Crew-ból, kipbórálhatta többször mindenki, minden platformon. Akinek nem tetszik felejtse el. Attól hogy okádja rá a szart, ami ráadásul inkább paródia mint sem bármi féle objektivitás, pedig elutasítandó, legalább is én ezt nem szeressem, aztán azt hogy emiatt hogy én pofázok pedig valakinek nem tetszik.. teszek rá. Nem én fikáztam vagy fikázok.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.08. 21:43:08
  • SlickAdam
    "Nem egy nextgen grafika orgia a Crew, de ettől még nem néz ki szarul"

ez egy objektiv velemeny?
  • Laza
    Tedd már hozzá plz, hogy Neked nem tetszik, és kész. Ugyanazt a műsort csinálod, mint Totti ... Ti megmondjátok mi a jó meg mi nem, aztán ha valaki mégis mást mond, akkor az inkompetens ... szerintem meg a Tiétek is csak egy magánvélemény, semmi több .... sőt, többször szubjektív mint objektív.

Nem egy nextgen grafika orgia a Crew, de ettől még nem néz ki szarul, teljesen funkcionális, hangulatos és játszható. Ha grafika buzulás kell, akkor ott van a Driveclub vagy az XOne-os autókázás. Van akit a Crew nem elsősorban a grafikája miatt érdekel. Ha csak egy mezei szép grafikás autós gáma lenne, magam is kerülném messzire.
  • Laza
    Nálam is recés mint az állat ... amúgy sem vettem volna meg konzolra, ezek után főleg nem ... szerintem PC-n fullon nem volt ennyire fűrész ... már akkor is kiverte volna a szemem, és nem emlékszem rá.
  • SlickAdam
    najszos!
    mostanaban akadnak jo OST-k
  • TDC Geronimo
    <3

• DarkSector
    Ne tagadd már vazze, irtad hogy a PS4 specifikációinál gyengébb pc-s hardveren sokkal jobban fut minden, baromság.
    De azért, mert azt veszed alapul hogy minden létező játék full kihasználja a konzolokat. :D

Nem kell elhinni minden faszságot.
    A GTA 5 is 1080p-be fut x1-en, ha hinnék a fejlesztőknek ez egy valóságos X-akta ügy lehetne, de egyszerűen eddig balfaszok voltak ennyi.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 16:14:16
  • Skyline
    Ilyet se írtam sose,te a saját fejedben élsz...
  • Soldiers
    nem pontokkal vásárolnék én hanem bankkártyával
  • DarkSector
    A te buksidban. :)

Nem lep meg hogy így véled, szerinted a low pc-k hozzák azt amit egy ps4 hardver képes futtatni. Min lepődjek meg ezekután? :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 16:03:15
  • DarkSector
    Amúgy meg kár hogy csak a LEGO van leértékelve!
    Vennék játékot igy.
  • Skyline
    Omg...A szokásos. Újraleírom.
    Egy nextgen játék képtelen hozni az előző gen játékainak látvánszintjét.

Ergó hű a korához a tökömet. Pont akkora igénytelen szemét mint a tdujuk volt
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.08. 16:05:32
  • DarkSector
    Persze, a 4. rész szintjét? Ja mi alapján Enchanced 2.0-át azt nem.
    GTA5? Mit nextgen változatot?

Meg tudod te is, vannak a játékok és fejlesztők közt eltérés, nem egyformák, de nem iis azt mondtam hogy üti a GTA 5-öt, hanem hoogy korához hű.
  • DarkSector
    Ha van régió.
    Akkor ja, beregeli egy US accra, átjelentkezik a magyar-ba és onnan kell akkor játszani, megoldás van.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 15:57:45
  • Skyline
    Milyen minőségű? A játék meg sem közelíti a prevgen gta 4-5 szintjét,ha már ópenwörld...
  • DarkSector
    Meglepődnék ha nem, tudtommal nincsen régiózár.
  • Skyline
    Még prevgen se...Nem igazán jut eszembe prevgenről olyan autós játék ami rondább lenne...Max a crew alkotóinak előző hulladékai...
  • TDC Geronimo
    Magyar accal szerintem nem, de ha csinál egy US accot is gépre akkor szerintem menni fog