121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát ezaz. Minden AC alapja az és mindegyik tele van buggal glitchel. Ez borítékolható :D
Viszont a kor meg a város miatt csakazértis! -
Semmit? :D -
Tudom mit kapok. Nincs pofáraesés :D -
"Én csak óvatosan várom, nehogy pofára esés legyen a vége." Igen AC-kkel vigyázni kell.
Én is jobban félek a pofásraeséstől mint bármi más játéknál életem során.
Félek hogy az egyetlen nagy dolog a régiekhez képest a látvány lesz megintcsak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.10. 18:55:26 -
Én csak óvatosan várom, nehogy pofára esés legyen a vége.. :D Majd coopban elökörködünk, ha szar a single :D -
Ezzel így voltam én is amikor vettem. Azóta annyira rápörögtem, hogy remegek egy kis tetőnfutkosásért. Jobban várom mint bármit :DD -
AC-ért mondjuk 5k-nál nem is adnék többet. Egyrészt van belőle bundli, másrészt jövőre jön az új rész, majd megy le szépen gyorsan az ára. -
Az meg külön vicces, hogy az ezeórás DAI-t sztórból vettem 10k-ért, amivel asszem elmondhatom , hogy a gen eddigi legjobb dealje volt (az ac unity kód 10k-ért nem nagy teljesítmény, ment azóta 8-ért is)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.10. 18:19:30 -
És eljő a 9.nap! -
Hát valami hasonló. :D -
Azaz. :) -
Ezzel én is gondban vagyok. De nem a gtav-vel mert az már teljesen esélytelen, időben, de az fc4 is vonz...
Nyáron meg itt fogjuk rágni a szőnyeget :( vagy a gtav-t kéne bespájzolni az uborkaszezonra :) -
Rdinho10 #18071 nálam hatalmas vétel azonnal:) inkább kihagyom az AC-t. talán még a pes15 belefér... -
Rdinho10 #18070 jövő héten azt hiszem "szabi hét lesz":D egyébként minden régióban 18. jelenik meg? -
Még 8 napot kell aludni!!!!!! :DDDD
Utoljára szerkesztette: tomi890125, 2014.11.10. 17:33:37 -
Én se fogom megúszni az újravételét szerintem, de nem day 1 lesz, mert DA mellett erre nem lesz idén már idő szerintem. -
Rdinho10 #18067 Jézusom! jöjjön már:D nálam a világ legjobb játéka eddig! ps3 verzióból kiindulva...
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2014.11.10. 17:28:53 -
-
Ami előtte: awaitelik a greatnesst :) -
Szegény Toro japán exkluzív :( -
Hűha mint egy orgia, most ki mit kivel? :D -
Nem értem ezeket arövidítéseket, de jól hangzik. :D
RPG-k nekem nem kellenek....autóssal is kitörölhetik a seggüket. -
ppista #18061 Nem tudom mi lesz, csak tippelni lehet. Ugye a Guerrilla egy rpg-t szerűséget hegeszt a pletykák szerint, de a többi csapat, SM (nehogy egy GOW4.-et, mert elég volt egyelőre), SP SB, GC, LS, QD, PD (na ott a GT tutira jön), MM mit reszelget a háttérben, az rejtély. Az ND szerintem az UC-n kívül még két tervet dédelget párhuzamosan. -
ppista #18060 Gyanús. Nem véletlenül boltolta le az Ubi az eddigi PS exkluzív AC pakkot az Ms-sel. -
Csak ne kéne várnunk annyit és ezt ne 1 cimmel kelljen csak elintézni, az Uncharted után mi lesz? -
ppista #18058 Az eddig sem volt kérdéses, hogy a beslsős csapatok telirüszttel lerúgják az álkapcsunkat a helyéről, de azért jó lenne ha a többiek sem 900(720 jaj)p-ben nyomnák a petrót, ha már a fullHD TV vigyorog a játékosok szobájában, már hosszú-hosszú évek óta.
Legyünk optimisták, és az EA félék odateszik magukat és ha "esetleg véletlenül" arra bóklászik az Ms egy pénzes retiküllel, hát diplomatikusan arréb tuszkolják őket. Persze biztos ezt fogják csinálni. :) -
Elnézést pontosítok:
AR Boots (HU, JPN, UK,)
Paper Sculpture (HU, JPN, UK, US)
Rectangular (HU, JPN, UK, US)
Spiral (HU, JPN, UK, US)
Destiny (US)
COD (US)
Mangás 1 (JPN)
Mangás 2 (JPN) - fizetős
Egyelőre ennyi! -
US , HU, UK. Én ezeken láttam már.
Robotos csak US-en hiányzott asszem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.10. 16:06:31 -
Szerintem decemberi UC4es videó után ez már nem lesz kérdés. -
ACnál majd kiderül, mert lehet, hogy 900p mindkettő, de fpsbe meg pár effektbe lehet eltérés meg gondolom lesz is. -
Remélhetőleg a belsős stúdiók majd megmutatják mit is bír a masina.
Aztán a 3rd party-k meg szörnyülködhetnek a parity miatt.
Remélhetőleg :)
Utoljára szerkesztette: Janey, 2014.11.10. 15:38:56 -
ppista #18052 Sajnos nem meglepő. Az Ms malmai lassan őrölnek, de a végén bedarálnak mindenkit. Hiába erősebb a PS4 a bone-nál, a külsős kiadók nem fogják magukat törni, hogy a Sony-n legyen a "superior" verzió. Pláne, ha még a mikró is fellép ezellen. Az Ubi már behódolt. No, most jönnek a többiek. -
Batman: Arkham Knight Aiming for Graphics Parity Across Xbox One and PS4
900p borítékolva ennél is. -
Ulthane #18050 Mert talán szociopata... -
amazonon sok rosszat olvastam róla, nem mertem beruházni :) -
Ez a CoD-dal jár. Agyon van szkriptelve, tehát nem nyílik ki az ajtó míg oda nem érsz, lelőnek, ha másfele akarsz menni, vagy máshogyan akarsz valamit megoldani. Ez minden CoD-ban így van. Lehet szeretni, utálni, vagy elfogadni. Amúgy szerintem a főhős egy nagy nulla. Átvezetőknél halljuk csak a hangját, amúgy meg mindig valami ürügyet találnak arra, hogy ne szólaljon meg. Mindenki halálát némán nézi végig, mint valami szociopata. Black Ops-ban volt, hogy beszélt a főhős, na az egy jó CoD volt, talán a 4 után a második legjobb. Ez az AW sehol sincsen azokhoz képest, Kevin Spacey ide vagy oda. De az AW javára szóljon, hogy végre nem a random orosz rosszfiút tették bele.
Amúgy van már olyan téma, ami átszínezi a "flow"-t is, ingyenes a magyar store-ban. Destiny, meg CoD témák viszont nincsenek magyarban sajnos.... -
Tegnap dèlután mèg nem láttam fent a tèmák között a magyar storeon. -
Ulthane #18046 Azért nyíljon ki, mert az életben is egy ajtó, ha nincs bezárva kuilcsra, kinyílik. S nem attól nyílik ki, hogy valaki befejez egy párbeszédet. S ha én oda be akarok menekülni, hogy ne lőjenek rám, hadd tegyem már meg. -
Hogy a fenébe nyiljon ki az ajtó amikor ott beszéd vagy valami script történik? Ha te átrohansz rajta akkor vége, megbomlik a cselekmény. S hogy mióta mérik pénzben az ajtók nyílását? :)))) -
Ulthane #18044 Legyünk józanok: olyan, hogy objektív vélemény, NINCS. Mivel a szubjektum agyából jön, a saját értékrendjén, érzékszervein, érzelmein, szocializációján, intelligenciáján szűrődik át, onnantól kezdve egyedi és megismételhetetlen. Tehát szubjektív.