121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • ppista
    Remélem a huszonkettedik AC epizódot már sikerül nekik technikai szinten egyenesbe hozniuk. Roppantuk szurkolok nekik, hiszen a kedvenc sorozatom (ááá hazudtam).
  • AntiHero
    Na kis Update. Van fps drop. És van pop-up.

Fps drop abban jelentkezik, hogy ha futsz egy utcán és bekanyarodsz valahova ahol nagy tömeg van ott bizony le esik az fps.

Popup pedig ruháknál vehető észre, hogy később tölti be a textúrát teljesen.
  • Ulthane
    Fúúú, a legalsó kép baszom hangulatos! El is megyek ma a melóból hamarabb. :)
  • Kongy
    Kipróbáltam a coopot, egész jópofa.
  • AntiHero

Na meg felvettem az első 25 percet is. :)

• Newfronter
    Még nem toltam ,de azt hangoztatták ezelőtt, hogy itt már nem kell ezt tenned. Akár meg is ölheted, ebből a szempontból dinamikusak a küldetések.
  • Ulthane
    A 155. követős meg hallgatózós küldetés?
  • *PS4*
    Ha az XO tudná hardverileg a 60 fps-t, hidd el, hogy nem lenne gond a sok real time árnyék meg NPC.
  • Newfronter
    Csak ugye ellensúlyozza maga a játék, és azt nem akarjuk kihagyni, hiába optimalizálatlan.
  • Skyline
    A popup tényleg gyatra de a gépigényt megértem, tényleg komolyan néz ki és igendurván tartalmas a látvány....Nem igazán tudok hasonlót mondani...Talán a Dead Rising de jóval gyengébb látvány mellett.....
  • *PS4*
    Amíg megveszitek, addig fogja az Ubi ezt a szart a torkotokon lenyomni.
  • *PS4*
    Ezen én is mindig fekszem. :)
  • Skyline
    Jééé Skyline régóta PS4 tulaj és nem nem változott meg.

Apropó PS4...A polcon rohad, mert exkluzív kínálat nuku, multiplatform kínálatot meg inkább pc-n jobb minőségben olcsóbban. :-P

És hamarosan jön a One amin meg legalább van már egynél több érdemi exkluzív is, és működő online + szolgáltatások olcsóbban.:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.11. 13:44:35
  • Newfronter
    Jéé Skyline PS4 tulaj(?) lett. :) Látom már kicsit megváltozott a véleményed azóta.
  • Ulthane
    Szokásos Ubifos minőség.

Az előző generáción azt hallottuk, hogy nem lesz textúra popup az új generáción. Nos, eddig még egyetlen játékkal sem játszottam PS4-en, amiben ne lett volna...

Szerintem ez nem hardver kérdése, hanem programozásé.
  • Ulthane
    Ezt mindig bírtam, hogy valaki ránézésből megmondja, hány képkockát lát másodpercenként. LOL LOL LOL
  • Skyline
    Vidám lenne kiderülne hogy nemelég hogy a PS4 változat látványilag ugyan az de még szarabbul is fut...:D
    Agyonköveznék Ubiékat...:)

Mindenesetre a látványt nézve kezdem megérteni hogy miért "csak ennyi" a felbontás és az fps...És miért dögleszti a kemény pc-ket is...Tényleg baromi sokan mozgolódnak az utcán, és mindehhez mindenkinek realtime árnyéka van + abszolút nem néz ki gyengén mindemellett a játék...
  • Skyline
  • shaddam
    Milyen helyes egereid vannak :D
  • Skyline
    Tessék,spoilermentes mászkálás, benne harc,popup meg itt ott kevesebb fps (de szerintem 25 alá nem megy...)

• Skyline
    Black Flagben pofonegyszerű volt a parry és egyszerre egy ember ment rád. Nem tudtam meghalni....Itt ahogy mondom 2-3 ember legyalul, és a parry is sokkal "reflex"igényesebb... Meg nem tudsz animációból parryzni értsd ha épp csapkodsz valakit és rádront közben a másik ellenfél (ami eddig nem volt) nyomkodhatod a parry-t...
  • Kongy
    Ugyan úgy parryzni kell ezerrel, és ennyi. Black Flagben is bedaráltak, ha nem parriztél...
  • Skyline
    Abszolút nem ugyan az. 2-3 ellenfél simán legyalul, Black Flagben egyesével jöttek rád és akár lehettek 500-an is, semmi kihívás nem volt a kontrában...Itt rádmennek és a kontra sem könnyű ha többen vannak.
  • Kongy
    Nyilván nem csak XOne-on annyi, de tudom, a PS4 a konzolok master race-e...

harccal ne legyenek illúzióitok, bitre pontosan ugyanaz, mint a Black Flag-ben, max az anim. más...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.11. 12:23:43
  • TDC Geronimo
    Ahogy olvasom ps4en is borzalmas az fps (20-25) és undorító a pop-in is...
  • Moby
    Tegnap néztem pc-s sztrímot. 970-el ilyen 30-50 fps 1080p-ben...pöpit túllőttek a célon.
  • Skyline
    Néztem én is, egyrészt meggyőzött, talán most tényleg alkottak valamit, haveromat az első harcnál megölték első próbálkozásra..:D
    Másrészt nem olyan akadós mint a videókban láthattuk. Legalábbis a multkor mondtam is hogy ez tényleg így szaggat-e..Nos nem tűnik olyan gáznak One-on. Legalábbis azt a darabolós szaggatást nem láttam pedig rohangáltunk tömegben is. Lassulás az van de nem vészes...A PS3-as Last of us-nál jobb....

Ami viszont szembetűnt hogy a városi tömegnek és valóban megb*szott sokszínű életképnek az ára: karakterek itt ott "popupolnak" vagyis néha szemet szúr hogy megugrik a textúrájuk...Illetve vannak bugok is.
  • Kongy
    Egységesen 900p 30fps, ha PS4-en 30 fölött lesz, akkor megeszem a kalapom. :)
  • Tatyla
    Nincs több kérdésem. :D
  • Kongy
    Box. PS4-en majd biztos 60 fps lesz :)
  • Tatyla
    De nálad Box vagy PS4?
  • Kongy
    FPS alulról súrolja a 30-at, átvezetőknél is. Szerintem olyan átlag 25 fps. Grafika nagyon szép, ahogy az átvezetők is, recéket nem nagyon látni. Eddig a főhős is szimpatikus.
  • TDC Geronimo
    Képminőség meg fps milyen? Meg a játékról is írhatnál valamit
  • Tatyla
    Alig várom hogy haza érjek
  • AntiHero
    Assassin's Creed Unity (PS4) képek tőlem. (capture card meg minden) :)

• Ulthane
    jellemzően 9 pontosak, Joystiq 10 pont. Van egy két 8-as fanyalgó is. Én meg fogom venni kicsit később. Most AC aztán GTA V.
  • TDC Geronimo
    Amúgy reviewk kint vannak már. Azt kaptam amit vártam. Végre egy ütős és tartalmas rpg <3
  • Ulthane
    Vicc az, hogy pont egy Call of Duty mutatta meg, hogy igenis képes 60fps 1080p-ben muzsikálni a PS4., multiplatform címként.

Igaz, hogy egy korridor súter képében csak, de akkor is.
  • TDC Geronimo
    Dragon age miatt kellett mert 5 percenként csontra fagyott konzol alatta...
  • zzeN
    Not bad boysz: