121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Trial Fusion demo fent van a gépemen.
    Most bekapcsolom a gépet és írja hogy leszedett frissitést hozzá :D
    WTF?
    Egy kipróbálható demónak frissítés? :D
  • soundsonic
    Srácok, gta V update nektek megy?

Nálam:
  • DarkSector
    Fotómód, végre!
    Már csak az időjárás kell. :)
  • Moby
    Úgy viszont értelmezhetetlen a poszt :)
  • Skyline
    Reklamálj, külső borítás is van.... Igaz csak borítás de ez a fehér semmi ez már abban van benne.:)

• elite
    Na ja. Én ott vettem az enyémet. FIFA15-el kértem bundle, de olyan épp nem volt, csak second son-os. Mondták nem baj, kicserélték egy polcon levő FIFA-ra, és a külső doboztokot nem akarta odaadni, mondván azon nem a FIFA van. Mondtam hogy az engem nem érdekel, kérem a tokot. Odaadták...
  • eje75
    Lehet, hogy nem tudom, hogyan működik a playgo rendszer, de azt tudom, hogy a játékot akkor is el lehet indítani, ha nem jött le a teljes adatmennyiség. Ezt meg nem lehet elinditani.. Se.. Csak azt írta ki, hogy installing..6 órán keresztül.. Pronto..
  • Kongy
    Ez a normál dobozon belül szokott lenni, ami elég gáz. Lehet, hogy a külső dobozt kiállították a bolt kirakatába, és ezért küldték csak a belsejét.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.18. 13:49:58
  • TDC Geronimo
    Lehet nem szedte le teljesen az 50 gigát. Sokan még mindig nem tudják hogy működik a playgo rendszer.
  • Ulthane
    De kell. Rendesen kiírja, hogy installing...Meg hogy ready to install.
  • TDC Geronimo
    Dehogy kell telepíteni.
  • Rolee Papa
    Volt egy sima karton doboz, abban meg ez a fehér, de nem volt ragasztószalaggal lezárva..
    Reklamájak vagy szarjam le?
    Kép1
    Kép2
  • elite
    Bontott volt a PS doboza? Ha igen, biztosan kicserélték a tokot a fiúk, hogy legyen mit a polcra pakolni...
  • Rolee Papa
    Másnak is egy igénytelen fehér dobozban hozta a futár a gta5 bundlet ps4-el? (konzolvilagból rendeltem)
  • Ulthane
    Megint csak azt tudom mondani, hogy GamerTech. Budapest, Corvin köz, a mozinál. Nincs díja a cserének, mint máshol. És korrrekt árat adnak.
  • Ulthane
    GamerTech, 16,990 HUF. Corvin köz, a mozinál.
  • Moby
    Hát csak nem zértek vissza ehhez a húgyfoltos megoldáshoz preloadnál
  • AntiHero
    Hát nekem sose telepítette. Letöltötte és játszottam. :)
  • Moby
    Na ne kúrjatok fel!
    A preloadolt játékot még mindig telepíteni kell???
    Úristenb+
  • KaLóZ14
    nekem a dobozos verziót is minimum fél óráig telepítette...
  • shaddam
    Én meg elakadtam, mert kell pár csillag az új versenyek feloldásához :(
  • AntiHero
    Most jött az 1.3gb-os update. (photo mode, 3 új track. 25-én meg kapunk 11 új eventet meg 5 új kocsit, matricát.)
  • eje75
    Előrendeltem a GTA5-öt, éjfélkor feloldódott, és azonnal kiírta, hogy telepíteni kell a programot, ellenőrizzem, az energia beállításokat, mert minimum 1 óra lesz a telepítés. Átállítottam, lefeküdtem aludni, reggel 6-kor felkeltem, és még csak 98%-on állt!!! Több mint 6 órán keresztül installálta magát. Ilyet még életemben nem b.sztam :( Más is tapasztalt ilyet?
  • deep
    Tegnap este ismét megpróbáltam DriveClub-ozni. 40 nappal a megjelenés után eljutottunk odáig, hogy már egyáltalán semmiféle kapcsolat nem volt a szerverrel, nemhogy online versennyel próbálkozhattam volna. Gratz Sony!
  • Newfronter
    Szerintem a kevésre gondolt. Én nem vagyok meglepve,szerintem itthon kevés a nextgen konzol tulajdonos...
  • Rage47
    az volt meglepő, hogy kevés, vagy hogy sok ember volt?
  • heady
    Elmentem ejfeli nyitasra, de meglepo modon kb 10 ember lezengett a bolt elott.

• DarkSector
    Ja ezt énsem értettem.
  • TDC Geronimo
    Pár PS4es kép. Most néztem meg giantbomb quicklookot is, hááát. Ez hamarosan beszerzős lesz csak ugye IDŐ NINCS RÁ :(

• Skyline
    Euró miatt olcsóbban? Loal....
  • DarkSector
    Nehéz ügy. :D

Te figyelj, mi a probléma? Olcsón szeretnél játékokat?
    US profilt csinálj, "ameriksit", ahogy mondanád, és dollárban vedd a játékokat! Ennyi. :)
  • kanyesz07
    Csinaltam uj profilt Slovakiara ott meg nincs psstore.. kivancsisagbol ameriksit is, ott mar kivan teve a little big planet 3 is stb.. na mind1 remenykedtem euro miatt olcsobban betudnam szerezni de inkabb majd megrendelem a jatekot..
  • DarkSector
    Hogy tudnád?
    Az régióváltásnak nevezik, nem az user a baj hanem amit kezdetben megadsz helyet , ahol élsz, és ha azt adtad meg hogy magyar vagy akkor nem kaphatsz dollárban játékot, mert magyarországon ft van.

Ha meg tudod oldani, a régióvááltásr, migrálást, akkor csináld, de szerintem nem lehet, ha nem akkor még 1 profil....de nem gond, miután vásároltál visszalépve a magyarba játszhatsz a másikban vett tartalmakkal (persze ehhez a nem magyar profilt rakd primary-nek a ps4 menüben Setting->PSN)
  • kanyesz07
    Es azuj userre attudom tenni a regit?
  • DarkSector
    Ja bocs. :D
    De reklám nem szórakozás akart lenni, csak amolyan érdekesség.
  • Tatyla
    Dark privátban szórakoztassátok egymást Geroval...
  • DarkSector
    Igen.
  • nayrobi
    Mindig azt a pénznemet írja ki, amelyik ország storejába vagy regisztrálva, értelemszerűen magyarnál forint, angolnál font, amcsinál dollár, stb.
  • kanyesz07
    Emberek, új PSNt kell csinálnom mindenképp hogy FT helyett Eurot irjon a PS Storeba?
  • Skyline
    Ez öhm..... Az eddigi összehasonlítások igen drasztikus változásokat mutattak...Ebben az összehasonlításban lófax.....