121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Trial Fusion demo fent van a gépemen.
Most bekapcsolom a gépet és írja hogy leszedett frissitést hozzá :D
WTF?
Egy kipróbálható demónak frissítés? :D -
soundsonic #18455 Srácok, gta V update nektek megy?
Nálam: -
Fotómód, végre!
Már csak az időjárás kell. :) -
Úgy viszont értelmezhetetlen a poszt :) -
Skyline #18452 Reklamálj, külső borítás is van.... Igaz csak borítás de ez a fehér semmi ez már abban van benne.:)
-
Na ja. Én ott vettem az enyémet. FIFA15-el kértem bundle, de olyan épp nem volt, csak second son-os. Mondták nem baj, kicserélték egy polcon levő FIFA-ra, és a külső doboztokot nem akarta odaadni, mondván azon nem a FIFA van. Mondtam hogy az engem nem érdekel, kérem a tokot. Odaadták... -
eje75 #18450 Lehet, hogy nem tudom, hogyan működik a playgo rendszer, de azt tudom, hogy a játékot akkor is el lehet indítani, ha nem jött le a teljes adatmennyiség. Ezt meg nem lehet elinditani.. Se.. Csak azt írta ki, hogy installing..6 órán keresztül.. Pronto.. -
Ez a normál dobozon belül szokott lenni, ami elég gáz. Lehet, hogy a külső dobozt kiállították a bolt kirakatába, és ezért küldték csak a belsejét.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.18. 13:49:58 -
Lehet nem szedte le teljesen az 50 gigát. Sokan még mindig nem tudják hogy működik a playgo rendszer. -
Ulthane #18447 De kell. Rendesen kiírja, hogy installing...Meg hogy ready to install. -
Dehogy kell telepíteni. -
Rolee Papa #18445 Volt egy sima karton doboz, abban meg ez a fehér, de nem volt ragasztószalaggal lezárva..
Reklamájak vagy szarjam le?
Kép1
Kép2 -
Bontott volt a PS doboza? Ha igen, biztosan kicserélték a tokot a fiúk, hogy legyen mit a polcra pakolni... -
Rolee Papa #18443 Másnak is egy igénytelen fehér dobozban hozta a futár a gta5 bundlet ps4-el? (konzolvilagból rendeltem) -
Ulthane #18442 Megint csak azt tudom mondani, hogy GamerTech. Budapest, Corvin köz, a mozinál. Nincs díja a cserének, mint máshol. És korrrekt árat adnak. -
Ulthane #18441 GamerTech, 16,990 HUF. Corvin köz, a mozinál. -
Hát csak nem zértek vissza ehhez a húgyfoltos megoldáshoz preloadnál -
Hát nekem sose telepítette. Letöltötte és játszottam. :) -
Na ne kúrjatok fel!
A preloadolt játékot még mindig telepíteni kell???
Úristenb+ -
KaLóZ14 #18437 nekem a dobozos verziót is minimum fél óráig telepítette... -
Én meg elakadtam, mert kell pár csillag az új versenyek feloldásához :( -
Most jött az 1.3gb-os update. (photo mode, 3 új track. 25-én meg kapunk 11 új eventet meg 5 új kocsit, matricát.) -
eje75 #18434 Előrendeltem a GTA5-öt, éjfélkor feloldódott, és azonnal kiírta, hogy telepíteni kell a programot, ellenőrizzem, az energia beállításokat, mert minimum 1 óra lesz a telepítés. Átállítottam, lefeküdtem aludni, reggel 6-kor felkeltem, és még csak 98%-on állt!!! Több mint 6 órán keresztül installálta magát. Ilyet még életemben nem b.sztam :( Más is tapasztalt ilyet? -
Tegnap este ismét megpróbáltam DriveClub-ozni. 40 nappal a megjelenés után eljutottunk odáig, hogy már egyáltalán semmiféle kapcsolat nem volt a szerverrel, nemhogy online versennyel próbálkozhattam volna. Gratz Sony! -
Newfronter #18432 Szerintem a kevésre gondolt. Én nem vagyok meglepve,szerintem itthon kevés a nextgen konzol tulajdonos... -
az volt meglepő, hogy kevés, vagy hogy sok ember volt? -
heady #18430 Elmentem ejfeli nyitasra, de meglepo modon kb 10 ember lezengett a bolt elott.
-
Ja ezt énsem értettem. -
Pár PS4es kép. Most néztem meg giantbomb quicklookot is, hááát. Ez hamarosan beszerzős lesz csak ugye IDŐ NINCS RÁ :(
-
Skyline #18427 Euró miatt olcsóbban? Loal....
-
Nehéz ügy. :D
Te figyelj, mi a probléma? Olcsón szeretnél játékokat?
US profilt csinálj, "ameriksit", ahogy mondanád, és dollárban vedd a játékokat! Ennyi. :) -
Csinaltam uj profilt Slovakiara ott meg nincs psstore.. kivancsisagbol ameriksit is, ott mar kivan teve a little big planet 3 is stb.. na mind1 remenykedtem euro miatt olcsobban betudnam szerezni de inkabb majd megrendelem a jatekot.. -
Hogy tudnád?
Az régióváltásnak nevezik, nem az user a baj hanem amit kezdetben megadsz helyet , ahol élsz, és ha azt adtad meg hogy magyar vagy akkor nem kaphatsz dollárban játékot, mert magyarországon ft van.
Ha meg tudod oldani, a régióvááltásr, migrálást, akkor csináld, de szerintem nem lehet, ha nem akkor még 1 profil....de nem gond, miután vásároltál visszalépve a magyarba játszhatsz a másikban vett tartalmakkal (persze ehhez a nem magyar profilt rakd primary-nek a ps4 menüben Setting->PSN) -
Es azuj userre attudom tenni a regit? -
Ja bocs. :D
De reklám nem szórakozás akart lenni, csak amolyan érdekesség. -
Dark privátban szórakoztassátok egymást Geroval... -
Igen. -
nayrobi #18419 Mindig azt a pénznemet írja ki, amelyik ország storejába vagy regisztrálva, értelemszerűen magyarnál forint, angolnál font, amcsinál dollár, stb. -
Emberek, új PSNt kell csinálnom mindenképp hogy FT helyett Eurot irjon a PS Storeba? -
Skyline #18410 Ez öhm..... Az eddigi összehasonlítások igen drasztikus változásokat mutattak...Ebben az összehasonlításban lófax.....