121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Külső HDD-t kötve hiszem hogy támogatná, ha így usb-re gondolsz, de HDD-t simán cserélhetsz nagyobbra, a fényes fedelet kell leszedni hoz, neten sok videó is van, és ha nagy HDD-t akarsz használni, vegyél egy ilyet (amire nekem pár itteni helyi számigépüzletben azt mondták hogy ilyen kábel nem létezik. :D, jelentem van és nem is drága) :

Sata h. kábel
  • Moby
    Én ezt értettem. Ezért mondom, hogy a géped hiába tudná, nem tudod megjeleníteni. Nem a vsync miatt, hanem a monitor/tv miatt.
  • DarkSector
    Akkor játékfüggő nekem, az tuti hogy mikor rányomok pl ara hogy Infamous First Light, akkor úgy elkezd pörögni a gép hogy majd összefossa magát.
    Killzone lemezzel nem ilyen hangos szerintem.
  • DarkSector
    Nem nem a kijelzőmre mondtam hogy "ha tudna" hanem a gépem. :D
  • Moby
    Egyébként igen, tonkêpp fatesíteni kellene. Úgy száműzni lehetne belőle azt a fisemfos notebookhűtést.
  • Rage47
    nyilván hddre gondolok. a DVD mindegyiken zúg
  • TomStorm
    Ja akkor okés ha másnál is így van.Ha kezeli a külső HDD-t akkor kap majd egyet ha nem akkor ennyi tárhellyel használom,nem gond,ez se kevés
  • Kongy
    Ohoo, mikor az én gépem új volt még én sem hallottam nyugi :D XOne után fájdalmasan hangos.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.24. 20:46:44
  • Moby
    Nyugika, a killzone majd benyomja rajta a hairdryer üzemmódot a megfelelő helyeken (hacsak nem kapcsolod be rajta a 30lockot)
  • Moby
    Hiába tud 120 fps-t, ha a kijelződ csak 60-at tud megjeleníteni. A vsyncet nincs miért kikapcsolni (elvben, a gyakorlatban néha egyúttal 30-as framelimiter is)
  • TomStorm
    Hangosabb mint az X360 meg nem elég slim?WTH?
    Odahajolok és kis zümmögést hallok éppen csak van valami hang és megy 2 órája folyamatosan.A laptopom ventillátora hangosabb!
    5,4 cm vastag,28 cm széles és 30,5 cm hosszú!Ennél "slimebb hova már?:)
  • DarkSector
    Nekem is van, attól függ.
    X360 lemez vagy HDD? PS4 lemez vagy HDD. Vagy éppen milyen játék?

Nálam HDD-n az Infamous kiegjénél úgy pörgött a gép hogy azt hittem felrobban.
    Másnál (más játék alatt) alig szuszog.
    X360 lemezzel szinte kibírhatatlan, annélkül nagyon korrekt, halk.
    PS3 sűvít HDD-ről is, meg lemezzel is.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 20:39:09
  • DarkSector
    Hát itten gyün a feketeleves (vagyis hát akinek ez probléma), mint sok más helyen, nem mondok neveket, nem használható fel minden bit terület. :D
    Most kapásból hülyeséget nem akarok mondani, de az 500GB-ból a hasznos terület, kb 400-450 között mozog.....
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 20:36:26
  • Kongy
    Volt, nagy fehér dögöm is, meg a legutóbbi is. Biztosíthatlak, fehér Xbox 360-nál hangosabb a PS4 :)
  • TomStorm
    Miért 390GB a szabad helyem ha 2 játék van csak telepítve?
  • Rage47
    hát, ha annyira "hangos", mint az x360, akkor bírható
    volt esetleg x360-od?
  • DarkSector
    Na akkor ez, köszönöm szépen. A lényeg az hogy amit mondtam van negatív kihatása is, akit ez zavar.
    Mondjuk ha futna a Witcher 3 maxon 120fps-el, akkor elvileg én nekem a vsync-et nélkülöznöm kéne, de akkor meg sok játékban szétesik a kép. Megtanultam ezzel együtt élni azóta. Nincsenek rémálmaim és nem járok pszichiáterhez sem. Vagyis ez végett már nem. :)
  • Kongy
    Azt én is tudnám értékelni :) Majd a PS4 Slim! :D
  • Moby
    Igen.
    Remélem mire visszaülök rá lesz vmi rev2 belőle.
  • Kongy
    Sokkal, de sokkal hangosabb, és melegebb. Direkt teszteltem, PS4-el még semmit sem csinálok, már olyan meleg mint One játék közben :) Persze ennek ára van. A One nagy, külső tápegysége van, és annyira nem szép. PS4 dizájnra jobban néz ki, fasza, hogy kis helyen is elfér, de cserébe hangos, és meleg.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.24. 20:06:02
  • Moby
    Mert a vsync szükségszerűen ezt okozza. Hozzáigazítja a képkockaszámot a monitorodhoz. Ami 60fps-tud.
  • Rage47
    te nagyon mérges vagy rá :D
    amúgy ennyivel hangosabb, mint az xbone?
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nálam a Vsync ezt okozta, hogy miért, nem érdekel, nem is tudom.
    Azt hogy téged miért érdekel, azt sem. :D

Szakértés nincs a kommentben.

Felkiáltójel azért van hogy észrevegyél :)

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 19:58:32
  • Moby
    A killzone az egyetlen, amit valódi nextgennek tartok. Mármint a kampànyt.
    Az odabasz. Máig mindennek. Teknóban az egy csoda.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.24. 19:57:08
  • Moby
    A komplett posztod egy kamuszakértés, butaságok megállapításával. Magyarán dezinformáció. Konkrétan egyetlen mondat sem igaz belőle.
    Hogy ezt már nem is veszed észre ez baj. Gondolom hasonlók vezettek a felkijáltójelhez a neved mellett.
  • DarkSector
    Csak önszorgalomból ha érdekel, és tudnád is használni, mondjuk steam-hez. :)
  • Kongy
    Na ja, emlékszem, mikor tavaly dec. 13-án, pont péntek 13-án elindítottam a PS4-et, FUCKYEA működik, hibátlan, elindult a Killzone és baaaazd, tátva maradt a szám. Aztán ahogy egyre többet játszottam vele, hozzászoktam a grafikához, és ráébredtem, hogy ez egy gyenge-közepes játék.... :) De volt valami varázsa eleinte... Na most ez a PS4 már egy másik embernél zúg, mint egy hajszárító....
  • TomStorm
    Nem semmi:)

Amúgy Japán a gép most néztem meg
  • DarkSector
    Nem szakértettem ezt a részt rádbízom, csak mondtam amit leírtam, vsync miatt néhány játékban történt amit írtam, nem tudom miért, nem is kezdtem el magyarázni. csak te hiszed hogy szakértettem.
    Te úgyis jobban vágod ezeket a dolgokat.
  • DarkSector
    Plusz pc-n kábellel egér helyett müködik + a fülessel van egyben hangirányítás is, csak mond ki hogy "playstation". :)
    Valamint a szövegírásnál lehet az analóg helyett a lightbarral vagy tapipaddal is "írni" stb stb stb.
    Jó cucc maga a kontroller. :)
  • Moby
    Az egész témakörröl halvány sejtéseid vannak, többnyire totál hibásak. Miért érzel kényszert a szakértésre?
  • DarkSector
    Nem rossz az még 2 év pihi után sem, én rég végzetem vele, és még most is jónak tartom.
    Vagy arra gondolsz hogy történetvezetés szempontból marad el a másik 3 résztől? :)
  • TomStorm
    Ez a Touchpad mennyire király már te jó ég!!Meg van hangszóró is rajta és plussz rádughatok fejhallgatót:O
  • Moby
    Jaja. Jó lenne átélni újra ezt a megvakulást
    1 éve ilyenkor a gafon lógtunk 24/7-ben :)
  • DarkSector
    Vagy nevezd aminek akarod, mikor benyomom nekem mindig megáll 60-on a fps max.
    Hz miatt. vagy ha nem az miatt, az is 60 nálam. nem tudom, akkor valamit csinál, amitől nem megy utána 60 fölé az fps, lehet nem minden játékban de amiben tudna többet a gépem néhánynál, ott sajnos ez volt a tapasztalat. de nincs ezzel probléma a 60 tökéletes
  • Kandurex
    Igen, a killzone jó? túl korai, majd ha elmúlik a zsongásod az új gép után, újra tárgyaljuk a kérdést.
  • DarkSector
    Nm. Ja Kongy ahogy mondta AC Unity ami állítólag szar frame.
    Lekopogom én hálisten kimaradtam a jóból eddig, nem sikerült frame esést elkapnom, de bugokat igen. :D
  • Moby
    >de az hogy ez mellett lefixálja az fps-t már nem mindig lenne szükséges.

WUT?
    Fogalmad sincs mi az a vsync.
  • TomStorm
    Köszi neked is Kongy mester!:)
    AC nem érdekel most egyáltalán,egyszerüen nem kell.Azt hallottam,hogy szar a Frame de mivel UbiS.féle ezért megmondom őszintén nem csodálkozom.
    Most Killzone-t tolom,eszméletlen jó kis lövőlde pedig nem vagyok FPS rajongó de most ezzel a DS4-el nagyon pöpec:)
  • TomStorm
    Köszi!:)