121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Skyline #18860 Szuper lenne ha a HG nem törölgetné a HSZ-eimet indokolatlanul ok nélkül köszi. -
Frosbite eleve prevgenen szar most is és mindig is az volt. PCn és kurrens gépeken szemetgyönyörködtető. -
Majd ha kipeccselik a végéről a bélsár kampányküldiket. Amire semmi esély. Az fps és minden más ehhez képest marginális probléma. -
Fixed specific framerate drops
Improved general Framerate on PS4 by lowering the priority of the online services thread
Na erre kíváncsi leszek.. -
Nincs a lófaszt nincs. Okádék ahogy kinéz. Nem elég hogy recefice lowres, textúrák, fények, árnyékok, rakat tereptárgy hiányzik. Gyönyörű a DAI világa, de prevgenen ebből kb semmi se jön át, vétek ezt ott tolni. -
Hinteren jártál a mercenary erődbe délnyugaton? Ott kaptál egy questet a tó mellett egy törpe "barlangba" szól. Az a rész kegyetlen jól nézett ki. -
Én is ezt mondanám , attól független hogy itt ott ebből abból kevesebb van olyan omg eltérések nincsenek, sőtt sok terüleen inkább bevilágításban látni eltérést. -
Óóóó hát akkor tezsvír, mert én is Qunari vagyok, csak én Mage :D Lehet akkor lecserélem Cassandrát. :) Dorian-t bírom, meg Solas-t, plusz még egy warrior-t szoktam vinni magammal. Dungeon-ökbe meg vagy Varric vagy Cole. Oda nem árt egy rogue. -
AC patch holnap
Elég nagy javításnak néz ki és lesz fps javítás is benne, de még majd fog jönni update 4be performance fix. Én jegeltem ezt a fos fps meg glitcháradat miatt, holnap meglesem mennyit javult, de szerintem majd patch 4 után, ha tényleg sokat javul fps, akkor tolom csak végig. DA mellett amúgy sincs rá idő -
Qunari warrior, de állítólag elég kemény szövegei vannak, főleg ha doriannal van egy partyba :D
-
Mindenki erről az Iron Bull-ról beszél, most már én is megnézem merre van.... :D Olyan nagy karakter? Nevéből ítélve egyszerű warrior, az meg van Cassandra személyében.. -
9es vagyok csak, de hinterbe rengeteg mindent megcsináltam. Mondom én más területen még nem is jártam csak ahova storyquest vitt skyhold megszerzésig meg a hub városba azt ennyi. Majd holnap körbemegyek skyholdba beszélek mindenkivel az lesz vagy 1 óra :D Aztán irány storm coast iron bullért és elkezdem azt felfedezni. Ahogy beértem skyholdba mondanom sem kell megtöltődött megint questlog és elküld ezer helyre megint. -
Amúgy prevgenen is meglepően szép a játék, viccen kívül. Nagyon kitettek magukért a grafikusok, dizájnerek. Imádni való világot hoztak létre. Tényleg csak pozitívumot tudok mondani a játékról, annyira egybe van az egész. -
Sajnálom, aki ezt prevgenen tolja...
-
Egyetértek. :D Év játéka lesz ez, ha meg nem akkor gyökerek azok az emberek, akik nem szavazzák meg :D Hányas szinten vagy 20 óra után? Én is kb 20 órát toltam 14-es vagyok, én arra fókuszáltam, hogy minél több területet oldjak fel. :) Hinterlands-nél nem érdemes leragadni, mert vannak olyan szörnyek, amik feltörlik veled a padlót 10-es szint alatt :) (többek között egy motherfuckin' sárkány, amit élvezet később visszamenni és ledarálni :D )
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.25. 20:02:21 -
van 4 slotom, oda mentek felváltva nehogy megtörténjen. -
SlickAdam #18844 es nem felsz, hogy elbaszodik a mentesed? vagy mar pöcsöltek? -
Istenem DA. Most érkeztem skyholdba, az ezt megelőző fél óra meg a megérkezés, a zene, az a dal ahhhhhhhhhhhh. Kezemen 5 percig állt a szőr :D GOTY ettől már semmi se veszi el. Nagy területből, amiből van 7 vagy 8 még mindig csak 1 van unlockolva 20 óra játék után lol
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.25. 17:44:18 -
Szerintem sincs ebben gond. -
vg #18841 Lehet ő nem tartozik abba a csoportba akik annyira szeretik a ps4 gépüket mint az -egérre klikkelő/görgető- nőket... van ilyen. Nem kell bántani, az ő véleménye is fontos.
Utoljára szerkesztette: vg, 2014.11.25. 11:30:25 -
Ulthane #18839 Hát nem tudom. Talán nem kellene egy konzolt is már a szexszel eladni...
A következő reklám az lesz, hogy egy nőt deréktól felfelé mutatnak, ahogy a száját nyalja, vonaglik és nyög, láthatóan matatva a kezével, majd felvillantja a DualShock 4-et és felkiállt, hogy "Only vibrates if I want!!"? -
Mitől lenne gáz?
Végre nem a szokásos szarabbnál szarabb reklámok. Vagy most hirtelen prüd lett az egész világ. Meg amúgy is rossz az aki rosszra gondol. -
Ulthane #18837 Ez tényleg gáz, kedves Sony! -
Ja egy tápcserét én sem kockáztatnék meg.
12v-ot ad le amugy a HDD-nek a táp? vagy 9-et? -
Lehet, hogy az idők végezetéig elvinné, de az a foskavaró a tápon keresztül küldi a pokol tüzét hűtés gyanánt (á'lá ps3). Én biztos nem bántanám még ezzel is. -
Meg öszintén az SSD ára sem éppen inspirál pár másodpercnyi időnyerésre.. (amit régen néztem videót, elenyésző különbség volt) -
Hát nem. A tesztek szerint alig van gyorsulás ssd-vel, sőt, helyenként lassabb. Ráadásul nincs se trim, se semmi.
Maradjatok a hagyományos 2.5-es vinyónál. Esetleg sshd. -
Ja hogy a monitor végett max 60 jön le.
Akkor nem csoda hogy konzolon a 60fps-t lövik be sokszor célnak (tisztelet a kivételnek). -
Dark, te nagyon súlyos vagy. Tényleg...
A videokártyád előállítja a 350fps-t, de ki sem megy a tévének csak 60. Fogod? FIZIKAILAG bem tudod megjeleníteni a tévéden, ami hatvanszor képes frissíteni a tartalmat másodpercenként. A fennmaradó frémek mennek a klozetba. És mivel a freki sem esik egybe, el is lesz törve. -
Ja azt nem bírja a táp? mondjuk PS4-et nem hekkeltem , PS3-ba próbáltam.
Persze nem napi használattal.
Akkor ez kilőve.
Állítólag azért is érdemes kicsrélni a kis 2.5-es HDD-t, mert SSD-vel sokkal gyorsabb töltési időket lehet elérni a játékoknál. (persze ez amúgyis logikus lenne)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 21:04:37 -
Hát izé, 3.5-es hdd-t nem dugdoznék bele. Előbb-utóbb kinyírja a tápot. Az nem erre van méretezve. -
Na várj, mert cod4-ben 250 fix fps-em is van (cfg-vel), alapon 125, akkor azt hogy?
driver miatt?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 21:00:17 -
Külső HDD-t kötve hiszem hogy támogatná, ha így usb-re gondolsz, de HDD-t simán cserélhetsz nagyobbra, a fényes fedelet kell leszedni hoz, neten sok videó is van, és ha nagy HDD-t akarsz használni, vegyél egy ilyet (amire nekem pár itteni helyi számigépüzletben azt mondták hogy ilyen kábel nem létezik. :D, jelentem van és nem is drága) :
Sata h. kábel -
Én ezt értettem. Ezért mondom, hogy a géped hiába tudná, nem tudod megjeleníteni. Nem a vsync miatt, hanem a monitor/tv miatt. -
Akkor játékfüggő nekem, az tuti hogy mikor rányomok pl ara hogy Infamous First Light, akkor úgy elkezd pörögni a gép hogy majd összefossa magát.
Killzone lemezzel nem ilyen hangos szerintem. -
Nem nem a kijelzőmre mondtam hogy "ha tudna" hanem a gépem. :D -
Egyébként igen, tonkêpp fatesíteni kellene. Úgy száműzni lehetne belőle azt a fisemfos notebookhűtést. -
nyilván hddre gondolok. a DVD mindegyiken zúg -
TomStorm #18821 Ja akkor okés ha másnál is így van.Ha kezeli a külső HDD-t akkor kap majd egyet ha nem akkor ennyi tárhellyel használom,nem gond,ez se kevés -
Ohoo, mikor az én gépem új volt még én sem hallottam nyugi :D XOne után fájdalmasan hangos.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.24. 20:46:44