121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Majd pls szóljatok ha valahol lesz olcsó Evil Within. Köszönöm! -
AC Unity 3. patches helyzetjelentés:
Jobb lett a frém, a durván leesős helyeken még azért mindig le-leesik, de nem annyira vészes, "simán" élvezhető:D -
MERT KI KELL JÖNNIE HOLIDAY SEASONRE!!!!444
Volt egy határidő és akárhogy is álltak arra ki kellett hozni. Meg lehet nézni DA2őt amit határidőre kellett bionak másfél év alatt összedobnia és meg lehet nézni DA:I-t, amivel 4+ évet dolgoztak és kaptak majdnem 1 év haladékot is, hogy befejezzék. Talán a mostani fiaskó utén Ubi is észhez tér, mert EA már megtette. -
Driveclub-nál hogy gondolták? :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 19:30:42 -
Amúgy esküszöm nem értem a Ubisoft-ot. Ha tudták, hogy ilyen szarul fut a játék -márpedig tudniuk kellett, hacsak nem volt tesztelve- akkor miért adták ki így? Hogy utána majd lehessen patchelni, meg magyarázkodni? Bőven elég lett volna akkor a Rogue, és jött volna egy normális Unity jövőre.... -
Zsir -
Ha igaz úgy néz ki eléggé megütötték a bokájukat a unityvel, amilyen állapotba kiadták
"A German website claims the Season Pass got cancelled. You get a Ubisoft game as a refund. All buyers of the console version will get the DLC "The Dead Kings" for free:" -
2.76 GB-os AC Unity peccs. Fejlemények? 
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 18:27:24 -
Drviclub ps+ verzió minden hónapba :D -
Skyline #18891 Mézesmadtag (iránynak jó de gyenge)...Kíváncsi leszek a február márciusra..:-P -
A PSN+ értéke csak akkor van ha ki kell fizetned, amúgy semmi.:) -
Nem mondom hogy hiszek abban hogy a PSN annyira megváltozna, sőttén kérdőjelezem meg hogy mit jelenthet ez. :) -
Kar, hogy meg van mind kb :) De jó irány legalább :) -
Sziasztok!
Milyen felhasználót éri meg csinálni? Usa, uk, hun?
Amit én szeretnék: amazonról digital játékot venni, 365 napos előfizetést, ezekhez dlct is ha esetleg úgy alakul és jó akciókat a PS storeban, ezek a legolcsóbban, ezen kivúl természetesen a multiban eu játékosokkal játszani a ping miatt (nem tudom, h ha usa felhasznalom van akkor ez befolyásolja-e). -
Hallom lesz playit-en bloodborne meg the order 1886. Mondjuk nekem egyszer elég volt az ottani élmény, ha valaki menne kérek beszámolót -
Ulthane #18885 Ja, mert rá vannak kényszerítve a multi miatt. A PS Plus valódi értékét akkor lehetett lemérni, amikor tényleg azért adott valaki több pénzt, mert többet akart kapni. Így viszont sajnos almát körtével hasonlítunk össze. -
Skyline #18884 A mesét akkor hiszem el ha élőben látom és tapasztalom.:) -
vg #18883 lehet leállítottak minden ilyesmit a támadás után -
kotasz #18882 Sziasztok. Amióta van magyar store használom és sosem volt gond a vásárlással. Tegnap óta viszont nem megy... "We've encountered an error while processing your order... Please try again later."
Ha pedig fel akarom tölteni a wallet-ot kártyáról, akkor: "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." Ami nonszensz.
Volt valakinek hasonló? Nem látom hogy magától megoldódna a dolog... -
ezek magyar vagy usa store érvényesek? -
dec 5én game awards 6án meg PS event úgyhogy lesz egy pár meglepetés most nemsokára. -
Kíváncsi leszek pénteken lesz-e jó akció.... -
Nem, csak az idézőjel közti rész.:) -
Rákerestem, beletrafáltál :D GS cikk. -
miez valami GS cikk megint? :D
Decemberi PS+ egész jó lesz most. PS4es Injustice meg secret ponchos is most jön. -
Érdekes.
"PlayStation Plus - hamarosan még jobb lesz
A Sony előfizetéses szolgáltatását, a PlayStation Plust a PlayStation 4 megjelenése óta négyszer annyian használják, mint korábban, ezért a cég szeretné őket még jobban megjutalmazni - többek között ingyenes tartalmakkal."
Ingyen lesznek a PS+ -os flashjátékok? -
Volt PS is. -
Neked nem boxod van?:D -
Valami indok volt hogy miért? -
AZTAKURVA :D Dragon Age-ben random ÓRIÁS harcol SÁRKÁNNYAL :D -
Én tényleg kurva toleráns vagyok a játékokkal, meg a készítőkkel. Elfogadom még a szarabb fps-t is, ha cserébe odabasz a látvány. Elfogadom a kisebb hibákat, ha cserébe van egy nagy nyílt, elő, komplex világ. Mindent elfogadok. Egyet kivéve. A játékos szopatását ötlettelenségek okán.
Há itt azér mégiscsak én vagyok aki fizet, vagy miafasz. -
Nem, sőt, attól lesz izgalmas, hogy amúgy mindenhol elnyomhatóak a cutscenek, csak pont ebben nem.
Élve boncolnám aki ezeket kitalálja. -
A 9. Küldiig egyetlen buggal találkoztam. Egyetlennel. Azzal a bizonyos ablakkal. Aztán 20 óra bugmentes játék követte.
Amúgy igen. Sajnos így ugrálnak fejest a játékok a szarosdézsába egyik percről a másikra, mert ugye akkor is még bele kell tolni valamibe még két küldit, amikor annyira elfogynak az ötletek, hogy semmi nem marad. És már a semmit is meg kell ismételni. -
Attól nem lesz fos, csak jobban kell figyelni mert simán el lehet bukni 15-20 percet is, igaz ez fura egy ACban, de kifizetődő hogy lassan megfontoltan előre:) elvégre egy lopakodós játék, Spliner Cellben is voltak izzasztó részek. Azért egy AC pálya még mindig nem nagy.. persze az ember könnyen hozzászokik h kés a vajban, kettőt lépsz és save.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.25. 21:23:47 -
Lehet mostani patchel raknak be azt is. -
Na majd ha elérsz a 9. fejezetig te is fosnak fogod találni. Mintha kifelejtették volna belőle a checkpointot. -
Neked olyan kilengéseid vannak ,hogy ember legyen a talpán aki megért :D
fosbugos szar fps az AC és ez tény, de neked ezzel nem volt problémád és a világ játéka volt...egészen tegnapig. most meg a pokolba kívánod. Kezdesz kiégni :y
-
Figyelmeztettelek, hogy óvatosan a játékkal... :D Én már az első 1-2 órában láttam, hogy ez nem valami jó játék. -
Én ehhez már semmilyen körülmények között nem nyúlok.
Addig kellett volna abbahagynom amíg élveztem. Az úgy megérte volna az 5k-t. Most a tripláját adnám annak, aki kitörli a fejemből az emlékét, mert bekapcsolni sincs kedvem a gépet, pedig már nem szennyezi ez a fekália :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.25. 21:09:06 -
JA, azt ma csináltam meg! Nagyon király volt, a belső terek is eszméletlen szépek! Épp ezért imádok dungeon-özni is, pedig azt általában utálom RPG-kben :D
@Moby
Egyetértek... :D Én addig hozzá nem nyúlok. 10. fejezet is rémálom. Én ott letettem a lantot... vagyis a kontrollert :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.25. 21:04:03