121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hi!
Tudja valaki, hogy mi a helyzet a Logitech G25 kormány kontra PS4 ügyben?
Sikerült már megoldást találni a problémára? -
alapból guardian editiont vettem így járt a dlc de már bánom.... -
Sziasztok!
Van esetleg valakinek eladó DS4?
Üdv -
Hát aki azok után megvette ennyi pénzért, amit műveltek a "teljes" játékkal az megérdemli már megbocsáss. Túlárazott fos volt látszott rajta és lófasz tartalom ezt már rég lehetett tudni. Destiny a legnagyobb lehúzás az utóbbi években. -
olyan szinten csalódott vagyok a destiny kiegészítőjétől hogy arra szavakat nem találok a dlc-k szégyene,kiadtak egy egy délutános contentet jó most a raidet ne vegyük figyelembe,4 quest 1 strike minden fegyver és ruha amit eddig felhúztam kuka még jó hogy már pár hete már nem játszok ,azokat sajnálomakik azóta is egyfolytában farmoltak,ez az egész egy szánalmas köpedelem,még hogy destiny 2 lol basszus... -
Kell *___________________* <3 <3 <3 -
SlickAdam #19694 LOL
-
Ra1n #19693 "Ettől szebbet jó darabig nem látunk majd."
Nemhiszem.... -
Annál vastagabb volt a fekete csík mint itt. Biztos lesz aki meglepődik a képarányon pedig bejelentés óta tudni, hogy ilyen lesz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.09. 16:12:25 -
Hát nem, de azt már a Ryse-nál megtanultam, hogy a szépség nem minden. Ha egy csőjáték az egész, akkor szart sem ér. Példát lehet venni a DAI-ről, mert ott baromi szép, és kidolgozott minden -jó nem Order/Ryse szint- és jól néz ki, aztán mégis valamennyire nyitott világ, nagy terekkel. -
vg #19690 Mennyien fognak sírni a képarány miatt? Mintha a Evil Within is ilyen lett volna. -
Mindjárt gondoltam :p Ettől szebbet jó darabig nem látunk majd. -
Nem mondanám, hogy le vagyok nyűgözve... -
Nem szép dolog a majdani vevőkkel szemben, hogy előre felrakják a játékidő felét a youtubera
-
Mother of god... ruhafizika is elég keményen adja.
-
Tök mindegy hogy nézne ki. Most azonnal venném. Felhúznám a kabátom, beülnék az autóba, és itt, most, prompt adnám ki az árát, ami (azért ésszerű keretek között persze :D ) lehetne bármekkora. -
Jól nézne ki az az N7-es gép :) -
Az nyilván, de hogy mé? :) -
vg #19682 Nem igazi, neogaf-on volt valamelyik topicban
-
? -
vg #19680
jó játékot.
-
Ra1n #19679 Problem solved.
Legalábbis 24 órára. -
A shareplay csak ps4-ps4 között működik? A ps TV nem jó erre? -
Réjn meg Dark, álljatok le mert minden hozzászolást innen törölni fogok! -
Ra1n #19676 "nem kellfelesleges sértődés."
"ésF2 tartalomban több, de minden mást ebből kellene átvinni oda."
Akkor ne írj le ordító baromságokat olyanról amiről fingod sincs.... Szokásos.....
Persze megint 4 oldalnyi magyarázkodással aztán ha valakinél szakad a cérna rohansz az adminokhoz....
És köszi bírd ki hogy NE VÁLASZOLJ erre újra feleslegesen.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.08. 23:53:21 -
Jó hagyjuk, ezt senki nem mondtam amúgy, ne menjünk bele, mert megint kezdődik a felesleges belemagyarázás, szokásos téma.
Megjegyzek valamit,és mindent a fejemhez vágnak, vagy vágtok amit NEM MONDTAM KI, NEM ÍRTAM LE.
Nincs is értelme viitázni, személyes magánvélemény, hogy egybe kéne gyúrni a 2 játékot, most a faxomat nem érdekelhogy ki mit hisz el abból amit mondok, meg ki tudja jobban nálam hogy mivel játszom, max arról lehet szó, hogy ti megjegyzitek, nekem valahogy így:
"Szerinted, szerintem meg bla...bla....bla"- ésleírjátok a saját vélemményeteket.
Nem az én érzéseimet kell megmondani.
Ne vegyétek magatokra persze ha nem ingetek, nem kellfelesleges sértődés.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.08. 23:29:28 -
X360-as verziónak köze nincs az X1-oshoz........ -
Most nem linkelem be őket, de PS youtube csatornájára töltik fel a paneleket folyamatosan, akit érdekel valamelyik ott megtalálja. -
Persze te jobban tudod mivel játszottam életemben.
Elnézést kérek , elfelejtettem hogy te vagy az Orákulum, hogy mire alapozod amúgy azt megnézném.
Ne zavarjon hogy x360-ra megvan demo, x1-en meg másnáljátszottam/kipróbáltam, most azért mert nem az én tulajdonomban van a gép meg a játék az itt most jelentéktelen részlet.
Amúgyis nem értem mi a probléma, DC-ben az egész mozgása a kocsinak full más mint a Forzában de nem csak a FH2-ben.
De felesleges itt irogatnom ezügyben, nem érdekel.
PS4 topik, nem érdekel a FH2.
Tudod ahogy a X1 topikban senkit nem érdekel a DS4. :) -
Nagyon-nagyon szép a villámlás globális bevilágítása. Még csak hasonlót sen láttam játékban. -
>Játszottam F2-vel X1
A mi társalgásunk ezen ponton végetért. A hülyeségeid elviseltem, a pitiáner hazugságokra már nem vagyok kíváncsi. -
Azért mert 4szögletű a kép nem? :D -
Letöltöttem ezt a 4 gigás uncsi directcapturet, de valami evvel nem kerek. -
Már kezdek megijjedni, te meg pár ember folyton azt mondja hogy én mikkel mennyit hogyan játszottam, had tudjam már én jobban csezdmeg. :D -
Játszottam F2-vel X1-X360. Igen nem játszottam végig, de ki állította hogy végigvittem és mi olyat mondtam amihez kell full végigjátszás? Ebből látszik, hogy rám vagy állva és csak belekötsz minden szarba.
F2-ből csak a nyitott pálya kell meg a sok verda.
A többi nem érdekel.
Hiába kaparsz itt azzal hogy itt folyton szardobálsz rám. :D
Ennyi PS4 topik ennyit a F2-ről. -
Értettem elsőre. Okoskodsz egy kérdésben, amiről ismét fingod sincs. F2-be, mi? Neked az egy youtube videó. Má olyan szinten hiteltelen bármi amit írsz, hogy tényleg csak vicccsinálásra alkalmas. -
Nemgyenge. -
Mivan?
A F2-be amúgy az egész forza sorozatba az irányítástól kezdve időjárást stb kéne átemelni, és összegyúrni a 2-őt.
Mit nem értettél ezen elsőre? megint összevissza hadonászol a kardoddal, hátha megszúrsz vele.
Azért írtam hogy én a DC-ről beszéltem, mert kezded kavarni megint a 2 dolgot.
Mintha én elemeztem folna a forza játékokat.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.08. 22:29:52 -
Tehát a dc-ből kellene átvinni a dc-be a minden mást? Imádom, amikor a saját agylágyulásodba csavarodsz bele. Epik! :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.08. 22:26:00 -
Miről beszélsz? Mert én a DC-ról beszéltem.