121483
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
hát azért egy kis váltó, fék stb beállítások lehetnének, ez igy tényleg csak techdemo :( -
Ra1n #19780 Nooonononono....
Tuning az nulla ahogy optikai elemek is nulla...Ellenben szín és matrica az nagymennyiségben van.
Egyébként épp emiatt döglik meg a játék,semmi egyediséget vagy mókolást nem tudsz csinálni az autón. Adott az a 15-20 pálya és kategóriánként 5-10 autó, ráadásul ezekben a kategóriákban mindig van egy amivel a csúcsidőket lehet nyomni tehát a többivel teljesen felesleges foglalkozni....
Ennyi az össz """"tuning""""
-
mi, viccelsz? :) Minden autó 5 színben?? :D -
Ja és cod meg prevgen port első 2be. DA meg sehol. GG... -
1.) Call of Duty: Advanced Warfare (360, XBO, PS4, PS3, PC)
2.) Grand Theft Auto V (PS4, XBO, 360, PS3)
3.) Super Smash Bros. (NWU, 3DS)
4.) Madden NFL 15 (360, XBO, PS4, PS3)
5.) Pokemon Alpha Sapphire (3DS)
6.) Far Cry 4 (PS4, XBO, 360, PS3, PC)
7.) Pokemon Omega Ruby (3DS)
8.) NBA 2K15 (PS4, 360, XBO, PS3, PC)
9.) Assassin's Creed: Unity (PS4, XBO, PC)
10.) Halo: The Master Chief Collection (XBO)
AC csak 9. lett. Eddig minden rész első helyen nyitott szinte és rekordokat döntögetett. Ubi leszállóágban van, ahogy a sorozat is. -
"Cumulative PS4 & Xbox One sales are now almost 80 percent higher than the combined total of PS3 and Xbox 360 sales after 13 months..." -NPD
"Call of Duty: Advanced Warfare was the best-selling game in the US in November. GTAV, Smash, Madden, and Pokemon are 2-5." -
Semmi tuning, még színből is csak 5 van.... :DDDD -
DC-ben mennyi tuning lehetőség van, van mód a motor fejlesztésére, más gumik stb, esetleg finomhangolásra a váltóban, vagy semmi, csak beülsz és vezesd a gyári gépet. -
sirpalee #19773 Neil deGrasse Tyson beszélt a gravityről, elmagyarázta mi vele a baja, és hogy miért szedi szét darabokra. Hallgasd meg, és akkor *talán* megérted miről van szó.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.12.11. 23:47:02 -
Nem, egyáltalán nem jó látni. Amikor már ilyen irracionális igények vannak szemben olyanokkal, hogy tartalom meg játszhatóság, az rohadtul nem jó. Megcsinálták az evosok a videojátéktörténelem legszebb időjáráseffektjeit, mostmár igazán a tartalmat kéne nyomni...és nem. Nem, mert a pontszerű fényforrás tükröződése egy villámra vicc 2014-ben.
Kifolyik az agyam a fülemen. -
Nagy kár pedig ömlik belőle a nagybetűs hangulat. Én imádom a kort is meg a stílust is. Story/karakterek is érdekesnek tűnik, ehhez hozzájön még tesla + a fegyverei, a misztikus lények meg storyelemek és a hibátlan voice acting. Sony PR aki orderért felel elég fakezű banda, mert az embernek megint ezekből a leakelt videókból jön meg a kedve hozzá és nem a hivatalosan kiadott médiaanyagtól. -
Isten őrizz! Én csak egyetlen képet várok még mindig egyetlen játékból, ahol nem pontszerű fényforrás tükröződik az úton :)
(Prerendered nem ér) -
Ra1n #19769 Jó látni hogy egy autóversenyes játéknál ahol futam közben igazából fel se tűnnek az ilyen dolgok azon megy a vita hogy a villám nem rendesen tükröződik...:D
Nemmelesleg szerintem érthető hogy az ilyesmin spórolnak és inkább abba fektetnek többet amit verseny közben látványos.
A generációra jellemzően egyébként a szarráeffektelést kelti a bődületes látványt (meg az hogy fotómódban megjön az AA)...
Íme mindenféle efekt nélkül a DriveClub....:D
-
Kár, hogy be vagyok oltva steampunk ellen, de ez csodás. -
sirpalee #19767 Hess-hess kölyök, ne szólj bele a nagyfiúk dolgába. :) -
Felesleges hát. A pontszerű fényforrás tükröződése 2014-ben vicc. Meg van mondval. Behold!
Tényleg mázli, hogy mázlim van. Máskülönben kiderülne, hogy tolom a bullshitet ^.^ -
sirpalee #19765 The damage is already done. A mázlid az, hogy nem sokan értik miért is mondtál hülyeséget. Node erre tényleg felesleges több szót pazarolni. :) -
Ok-ok, na hess picsába, kkthxbye. -
sirpalee #19763 Te inkább mondok valami hülyeséget, mert egyszer olvastam valamit, valahol szakmába tartozhatsz. :) -
Az "erreinkábbsemmitsemmondok" szakmáé? Nem, abban nem vagyok otthon :) -
sirpalee #19761 Jajjjj... Erre inkább nem mondok semmit sem.
Ugye nem vagy szakmabeli?
-
De még mindíg nem erről van szó, hanem arról, hogy ez szerinted 2014-ben vicc. Tehát szeretném látni ahol ez megoldott, tehát ami ezt körberöhögi. Mint vicc. -
Mivel a pontszerű fényforrás statikus, nem kell azt is renderelni. Ha a villámot kéne fényforrásként használni, azt be kéne renderelni az út síkjából, és azzal bevilágítani, ami nyilvánvalóan nem fér bele a 30 fps-be úgy, hogy a pocsolyák miatt ezt még a környezettel is meg kell csinálni. -
A betyárját de tolnám már ezt. -
sirpalee #19757 A felfedezés örömét meghagyom neked. :)
De ha lusta vagy, akkor olvasd lentebb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://i.huffpost.com/gen/1591540/thumbs/o-VENEZUELA-LIGHTNING-facebook.jpg
Itt van pl egy kép. A probléma az volt, hogy horizontálisan el volt nyúlva a villám, és mégis egy "pontszerű" fényforrás tükröződött a talajon.
Az egész megint arról szól, hogy apróságokra nem figyelnek. Az Order 1886-nál sokkal jobb a helyzet, ott inkább csak hardver limitációk miatt kellett ezt, azt kikapcsolni, az alapja viszont teljesen rendben van.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.12.11. 21:19:44 -
Ő kérdezte milyen autós játékra érdemes beruházni :D -
Ra1n #19755 Nekem a TDU ELSŐ része annó bejött. A 2 szenny lett.. A CREW a szenny vonalat követi.
Az egyetlen pozitívuma a hatalmas bejárható térkép. Ennyi,nem több. Mindenesetre tartalommal meg van tömve rendesen, csak ilyen grafika és ilyen kivitelezés (rém ostoba tuning rendszer, P2P online) mellett ízlések és pofonok én nem kérek belőle.
A DriveClub pedig egy pár napos szórakozás ha nem fekszel neki rögtön és nem tolod végig egy fél nap alatt. A grafika frankó a sebességérzet frankó,kihívás van. De rövid,tartalmatlan,és erősen techdemó az egész.
Mindenesetre ha választanom kéne inkább DC,mert élményt azért ad szépen. -
Etelkozi Vata #19754 Akkor jól tudtam.
Így már csak kettő közül kell választani, és közeleg a karácsony... -
-
forza itt nincs, kongy beszedett valamit :D -
Etelkozi Vata #19751 Köszi a tippeket... :) 3 embertől 3 vélemény, hogy tulajdonképpen mind jó... :)
Nekem tetszett anno a TDU, tehát lehetne a Crew... De el kérne kerülnöm...
Akkor DriveClub?
Azt hittem a Forza az csak boxon van... A PSN-en sem látom, hogy árulnák (na nem mintha onnan akarnám megvenni, elég drágák...)
-
Isten ments, hogy ps4 is megkapja azt a lassú kesze kusza interfacet :p -
Nyugi gőz erővel megy a fejlesztés és vannak már körvonalak!Ki is került 1 beta tester videó! 

-
Forza Horizon 2-ben nem fogsz csalódni. -
Ha tetszett a TDU 1-2 neki akkor a Crew is fog ( TDU 3 csak címet váltottak ). -
crewt messziről kerüld el. DCt már elég jól helyrepofozták, ahogy néztem és más alternatíva PSre nem is nagyon van úgyhogy inkább azt. -
Etelkozi Vata #19745 Üdv!
Újdonsült PS4 tulaj vagyok (sőt ez az első konzolom), és most azon tanakodom, milyen autó játékot lehetne rajta játszani.
Eddig a The Crew és a Drive Club került felszínre, és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik a jobb játék, melyikre lenne érdemes beruháznom?
Videók alapján nem tudok dönteni. -
A szájkarate helyett nyomasd a képeket. Ki akarom röhögni a lenti képet. -
sirpalee #19743 A pár random egymás után vágott szakszó után többet nem is vártam tőled. ;) -
"egész jó" yeah right