121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Akkor kenjék a hajukra regiózárat. :D Várok majd valami 25$ leárazott játékra inkább. :D
  • deep
    Nem fog menni.
  • Verseghy
    Hello
    Valaki próbálta már ezt?
    Kommentekben senki nem írt rosszat, de azért mégis szkeptikus vagyok.. Túl egyszerű.. :D
  • darkSectorxxx #19899
    Hát ha hazaértem kéne nézni valami olcsó dlct meglévő játékhoz és tesztelni :)
  • AntiHero
    A DriveClub Season pass-t akarom behúzni mert az US accon 15$-ból meglenne (10$ ugye kaptam csak úgy).

Csak hát a Driveclub-ot meg magyaron vettem így nem tudom, hogy ha külön a seson passt amerikain venném felismerné e... :D
  • Ra1n
    Én úgy tudom hogy a SOny megtartotta az ostoba régiolockolást,tehát ha eu-s játékod van cseszheted az usa-t dlc-t...
  • darkSectorxxx #19896
    Hát ha engem kérdezel, szerintem nem , a játékok meg a hátterek nem egyformák. Ha van 2 profil és ugyanazt a játékot megveszem 2x fogja letölteni. Csak mert próbáltam már. Szerintem akkor szólj megveszem, nálad akkor primary lesz és akkor elvileg engedélyezi majd.

Ha akarod tesztelhetjük valami filléres dlc-vel ha hazaértem. :)
  • AntiHero
    Ha USA storon veszek megy 1 dlc-t. Akkor az a dlc fog menni a magyar profilomon is?
  • darkSectorxxx #19894
    Igen , nekem amúgy a CoD tetszik dizájban.
    Order-t megnézem majd ha marad egyik vásárlásomból 2 dollár vagy 610ft.
  • TDC Geronimo
    FC téma egy sima háttér, semmi mást nem változtat meg... Eddig a 20as szülinapi témán kívül mind egy nagy nulla.
  • darkSectorxxx #19892
    Theme:

HU:

Far Cry 4 theme (PSN+ kell) érdekes ezt más régióban nem látni
    + valamint megkaptuk a Destiny és Cod AW témákat, asszem ezek hiányoztak eddig
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.17. 23:41:06
  • darkSectorxxx #19891
    Közben kutakodtam neten tényleges információnak véltem felfedezni egy 26-30 FPS értéket egy tesztelő elmondásából. (régen állítólag, vagyis a 1.04-es előtt meg 20-22 volt)
    Nekem kb 20 perc és végre lejön.

(írták hogy szinte az egész játékot megváltoztatja, sejteni lehet hogy miket eszközöltek az fps növeléséhez, lehet csonkább látvány lesz most, vagy kisebb látótáv stb)

Magamban (hangosan) mérgelődök most:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Istenem ez a nextgen sávszélkiszolgálás, nem értem.

PC-n a steam szerverek ezerszer nagyobb terhelést kapnak és bírják, nem értem itt meg 24 megás nettel töltök 3-400kb-al.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.17. 23:16:16
  • TDC Geronimo
    Azt mondják sokkal jobb. Holnap kipróbálom én is.
  • Ra1n
    Epizodikus játék....

Pedig jópofának tűnik....
  • darkSectorxxx #19888
    Na jobban fut az Assassins Creed?
    Mert tegnap kiadták a pöccsöt.
  • AnuluWork #19887
  • Ulthane
    Ha áramszünet van, akkor ki.
  • Ulthane
    Én meg is vettem.
  • darkSectorxxx #19884
    Amúgy a Need for Speed Comlete US Store-on 30 dollár (7500ft).
    Gondolom ez tartalmaz minden dlc tartalmat.

Meg ubi budle packok vannak 90 dollárért, ami igencsak jó ár az eredeti 120 helyett.
  • darkSectorxxx #19883
    Aha és a 8 halvány kihagyott részbe akkor nem lehet feloldani még 1-et ezekszerint.
  • Tatyla
    Ennyi az egész még sok is...
  • darkSectorxxx #19881
    Ezt esetleg még valaki tudná?

Tomb Raider-ben mennyi alap ruha van és mennyit lehet külön esetleg feloldani vagy megvenni?
    Valaki tudja?

Csak mert elkezdtem a Definitive-et, és mondom ennyi ruha nem volt mikor pc-n tóltam, ez tartalmaz minden kiadott dlc ruhát? Ami amúgy fizetős? Ez a max öltözék a TR-ben az a 9 ami a DE-ben van?
  • darkSectorxxx #19880
    Rendben köszönöm, mondjuk még így is fasza ahoz képest hogy a játék stabil futását így sem gátolja meg.

#19878 persze a 60 csak vicc volt annyi nem hiszem hogy lesz, kb mint Evil Within volt a peccs után szerintem.
  • TDC Geronimo
    belső felvevő csak 720p 30fpsel vesz fel
  • TDC Geronimo
    ha 3-4 fpsel jobban futna már elfogadható lenne, legalábbis mostani állapotnál sokkal jobb.
  • darkSectorxxx #19877
    Kérdés:

PS4-en ha videó rögzítés megy akkor a videót fel lehet venni 60fps-el ha a játék annyival fut vagy csak 30fps-el vesz fel minden esetben? (magyarul automatán 30-al rögzít mindent?)
  • darkSectorxxx #19876
    1080p fix 60 lesz gondolom. :)
  • TDC Geronimo
    CEO Kaz Hirai ‏@KazHiraiCEO 18 mp18 másodperccel ezelőtt
    We have a saying here at Sony: "Hack me once, shame on you. Hack me twice, shame on me. Hack me 500 times, then I must be Sony"

:DD
  • TDC Geronimo
    6.5GBos AC patch kijött... Elvileg ez javítja performancet. Majd nézem fórumokat mennyit javult az átlag 23 fpsről....
  • Ra1n
    És gondolom mindezt ingyenesen kapja mindenki aki megvette nextgenre a GTA 5-öt,hamár direkt megvárták vele a nextgen változatokat és nem raktál bele a prevgenekbe..:-P
  • darkSectorxxx #19872
    US:

Theme:
    UFC 181: Hendricks vs. Lawler II (free)
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #19870
    "A Capcom megerősítette, hogy jövőre a Devil May Cry 4 is tiszteletét teszi a legújabb konzolokon a DmC feltupírozott változata mellett."
  • Ra1n
    Baromi jó DLC volt, de azért volt két idegölő hibája (igaz grounded-en toltam ki).....

Az egyik amikor a vízzel teli teherautógarázsban scriptre ugrottak ránk a szörnyek, semmi értelme nem volt a lopakodásnak akármit csináltunk mindig kiszúrtak és mindet meg kellett ölni kötelezően.... A másik pedig amikor Joel-hez akar bejutni a banda....És megintcsak mindenkit le kell darálni Ellie-vel...
    Az ilyen dara részek nyugodtan kimaradhattak volna főként ha már "csal" is a gép....
  • Kongy
    Az a DLC tényleg nagyon erős volt. :) Jogos az elismerés, kb best DLC ever :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.15. 23:04:46
  • TDC Geronimo
    "Left Behind (TLoU DLC) wins Gamespots PS3 Goty"

Nóti minőség. DLC is olyan erős, hogy goty díjat nyer :)
  • darkSectorxxx #19866
    Ahogy nézem az US akciót ($30) még nem érték utol. :)
  • TDC Geronimo
    9k az evil within most PS storeba 2 napig. Nagyon jó ár érte.
  • kirol
    Elég király lesz! :)
  • TDC Geronimo
    "which requires that we refurbish the Paris "

Jön az ubi downgrade miért érzem én azt? Mindegy is mondjuk én végeztem vele majd DLCt, amit ingyé adnak letolom még.