121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
vato loco #20107 Hiányolom hogy nem törnek az autók, csak karcolódnak, meg hátsókerékre rárántva a kormányt a másikat szinte lehetetlen megpörgetni. Pedig még egy GTA is tudja, ami nem kifejezetten autószim. -
vato loco #20106 Játékfrissítésnél mindig be akar jelentkezni a PSN-re a gépezet, ha hagyom neki (akkor kreálni kell fiókot is), akkor nem fogja hozzárendelni a játékot az accomhoz? Mert gondolom az már utána nem továbbérékesíthető ha megunom. -
R kapcsolhatott volna, hogy ennek igy semmi értelme.. gondolom feltűnt nekik is hogy üresek a szerverek :D -
Igen arról szépen lemaradtunk -
Ki tud olcsón 12 hónapos PS+ előfizut? (magyar) -
-
Nincs -
Verseghy #20100 Van rá esély szerintetek, hogy frissítésben kijön a FIFA '15-höz magyar nyelv update? Bocsi, új vagyok :) -
Volt törés, Anonymous tette. -
Matth3w #20098 nekem is működik az MTU átírás
aki nem érti itt egy videó
How to fix PSN -
mire megjavitják ezt a szart, már hó sincs a GTA-ban :) -
Szerintem az megint nagy kamu. Egy valaki elkezdi terjeszteni és ugrik mindenki. Nem volt törés csak ddosolás. -
SlickAdam #20095 az, hogy nem megy az online, csak a kisebbik gond. megint elloptak csomo infot felhasznalokrol, bankkartyaszamokat, kodokat, ...
psn, live, amazon, ... tobb helyröl is. -
Hát igen, annyi lehetne bennük, hogy a PS plus-osok kapnának egy grátisz hónapot, vagy valami... -
hát akkor még sok ilyt kivánok nekik, remélem egy egész hónapra szétbasszák őket megint, aztán megyek PC-re játszani.. vicc az egész, a Live már megy két napja, mi meg itt szopunk. Hihetetlen hogy egy ekkora cég és ennyi töketlen barommal van tele. A kommunikáciojuk szintén 1-es. -
Arra várhatsz. Nem lesz semmi ebből se. 1-2 nap és helyreáll és megy minden tovább mintha mi se történt volna. -
A Store megy, a barátaim látom, de a játékok online része még mindig nem megy.
Remélem visszatéritik a PS+ árát mert nem ezért a szarért fizettem -
Nekem ma reggel már jó volt. -
Etelkozi Vata #20089 Nekem sem megy így se,
PC-n be tudok jelentkezni az accountomba, de a konzolon nem. -
ez egy viccc. most megint nem megy -
lol. Melyik adó volt ilyen jól értesült? :D -
TV-ben. Meghekkelték a Pléjsztésönt, ami több 1000 ( igen mondjuk akkor 2000 ? ) konzolt szolgál ki 
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.27. 19:04:22 -
Kasthor #20085 Koszi ez bevalt. -
ÉN ezt a retket már csak akkor kapcsolom be ha bejelenik, hogy mindent helyrehoztak.. -
Nekem még mindig nem megy a psn, még így sem :( -
Nem is èrtem hogy a wwenek a mentèse milyen összefüggèsbe van a psnel.A játèk mentèse pedig majdnem 900megát foglal!...... -
Megint jatszok 2órát kikapcsolom a pst ujra bekapcsolom es eltünt a mentèsem..Kurvaannyukat basszák meg.4xkellene újrajekezdenem -
Az mitől van hogy eltünt a bf4 meg a wwe2k15 mentèsem is?Marmint megvan csak olyan mintha nullárol kezdenèm az egèszet...Wwe showcase modot elkeztem előröl elvittem addig ahol tartottam,ki jelenkeztem a profilombol utána vissza ès megint eltünt!!Kurva èletbe hogy lehetne visszahozni!? -
Akinek nem megy még PSN...
Go into your Network settings, and change your MTU setting to 1473, leave everything else however you had it. This change has worked for 10 of my friends, really random but try it!
-
Költsd el a meglévő sync pontjaidat. Egyébként a legtöbb coopot szingliben is végig engedi tolni, de én már csak akkor csináltam ezeket, amikor a főszálat végigtoltam. -
De nekem pont egy főküldetést el se indít, mert fejleszteni akar. E nélkül nem megy.
Coop -ozni nem tudok, mert nics PS+ -om. Akkor innen kapufa van?? Hogy legyen skill pontom? :( -
Skill pontokat (sync pontokat) kétféleképpen lehet szerezni: főküldetést teljesítesz vagy coop küldetést teljesítesz. A program azért írja ki, hogy fejleszd a skilled mert biztos meghaltál párszor és ez automatikus üzenet. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy csak újra kell próbálnod és menni fog.
A "nehézségjelző" az gondolom a rankodat jelenti fent, nem? Azt creed pontok szerzésével növelheted. Creed pontot kb mindenért kapsz, pl. air assassination, kivégzés stb. De ezekért csak tárgy upgrade-eket tudsz venni, ez skill pontot nem ad. -
Az AC-Unity -ben még a talán a 4. Sequence elejét tartok, de nem tudom indítani a fő küldetést, mert azt írja fejlesszem a Skill-t, vagy vegyek új fegyvereket a nehézség miatt.
A Skill pontom 0, és vásárolni sem nagyon tudok már. Hogyan lehet még skill pontokat szerezni? Ill. mi kell még neki? Pénz meg mi?
És a nehézségjelzőm jelenleg 1-es. Ezt hogy lehet növelni? Ha előző dolgokat megtudnám szerezni, akkor magától feljebb menne? -
mi volt? .. -
Lizard Squad interview with BBC imminent -
hát az oké, csak hogy a faszba lépsz be hogy megvedd a játkot ha nem megy az egész? :DD De értjük a poént ,semmi gond
-
Nem tudom érdekel valakit, de a Lizard Squad behekkelte magát a PSN-be és most ingyenes pár játék (twitteren ezt írják).
Csak szóltam, hátha érdekel valakit :) -
Etelkozi Vata #20070 Kicsit már kezd tele is lenni a puttonyom.
Öcsémnél leszedtünk délután 360-on egy tonna demot gond nélkül, én meg nem tudok csatlakozni sem... -
azta k... -
Live már ezer éve megy.