121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ra1n #20269 Még több eladott ps4 lesz és még jobban döglődő psn mert grétnesz van.:)
Amíg ez megy addig csak a szarcukrozás fog történni ahogy eddig.....Nameg a reklámgyár...
2015 nagyon jó lesz mert ahogy nézem a konzolokat nagyjából 2-3 játék miatt veszem le a polcról, feltéve ha nem szorulok meg pénzzel és nem adom el a francba őket...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.06. 16:42:11 -
"a semmire"
Mire gondolsz a semmi szó alatt? -
mindenki azert vett gepet mert fel lett hajpolva a semmire hogy greatness awaits. -
"Nincs mögötte semmilyen valós teljesítmény. Semmilyen. Szó szerint. Nem arról van szó, hogy megérdemlik-e. Persze, hogy megérdemlik. Jól tudnak eladni."
Nincs hát.
Mindenki azért vett gépet hogy az eladási statisztikák növekedjenek. -
ppista #20265 Vagy csak a SNES óta telitődtem ezekkel az édi-bédi, tündi-bündi cukiságokkal. Galaxy 2. volt jó időre az utolsó Mario-m, Zelda-tól meg TP közepe táján csömörtem meg.
Nem vagyok játékos? Úgy tudom ízlésről nem szokás vitatkozni. -
Nem vagy játékos :( -
ppista #20263 A szemem!!!! :)
Mario, Donkey, Zelda, Yoshi nevektől vagyis a Nintendo családtól sikítófrászt kapok, legyenek ezek bármennyire is jó játékok. -
2015 nagyon jó lesz már első fél évben lesz minden hónapban egy játék amit megveszünk tutira... -
SlickAdam #20261 ugy am! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
ppista #20260 Csak a szokásos Sony-szindróma. Egy-másfél év után kezd beindulni rá a játékdömping, lásd PS1-3. Mondjuk az X1 sem tudta legalább egy picit is megszorongatni őket, ezért sem kapkodták magukat agyon a Japánok. Na, majd 2015.-ben el leszünk kényeztetve, és a gatyánk is rámegy a játékokra. -
Nincs mögötte semmilyen valós teljesítmény. Semmilyen. Szó szerint. Nem arról van szó, hogy megérdemlik-e. Persze, hogy megérdemlik. Jól tudnak eladni. -
SlickAdam #20258 azt lehet tudni, hogy mennyi Boner ment el ugyanebben az idoszakban? mert nagyon mutogattak az amcsi chartokat, hogy "ezt figyu mennyi gepet adtunk el az arcedulat 300 dollarra lecsapva".
na nem fanbojkodok. ennyi eladott gepet nem erdemel meg a Sony. igy csak a bullshit fog tovabb pörögni.:( -
na igen, majd a Bloodborne, Uncharted 4, Order trió fog odabaszarintani... -
Sony has announced 18.5M PS4s sold through worldwide to date, including over 4.1M between 11/23-1/4. 10.9 million PS Plus subscribers.
Mother of god... Nagyon megy a szekér. Mi lesz itt ha jönnek a system seller címek meg majd az árcsökkentés... bár erre sonynak nem igen van most szüksége. -
Analóg bemetű 5.1-hez valami hasonlóra van szükséged. -
Ezt a problémát egy új tv sem oldja meg. A tévéken sincs 5.1 analog kimenet. -
Na jólvan akkor , majd ősz fele úgyis tervben van egy új tv is... addig kibírom :) és köszi a választ. -
Na az ezzel nem fog menni. Valami pécés 5.1 hangszóró? Ahhoz DD dekóder kéne.
Illetve fog menni, de sztereoban .
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.04. 10:34:11 -
5.1-et szeretném rávarázsolni. -
Én használok ~ilyet(nem erre, vezeték nélküli füles tévére kötéséhez), de erre semmi szükséged nincs headsethez. Bele tudod dugni a kontrollerbe. -
Fórumlakók össze szoktak esetleg járni valami közös tevékenységre játékokban ? Mert akkor szívsen felvenném azokat az embereket majd :) -
Valaki használ esetleg ilyen audio converter , mert csak arra lennék kiváncsi milyen minőségben küldi a hangot... mert érdekes módon , ezt most fedeztem fel 3-4 év után, a tv-n nincsen hang kimenet (mielött bele kötne valaki IGEN bizots nincs..). -
sirpalee #20247 Nem tört bele semmibe sem a bicskám, csupán te nem tudod megérteni ami le lett írva. :) (pontosítok, nem akarod megérteni... szomorú)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy csak nem Mazsonkával barátkozol? Nagyon összeilletek, már a szövegét is kezded átvenni, csak nehogy úgy járj a végén mint ő.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.04. 01:25:13 -
Ejj-ejj Palika. Megen beletört az a kisbicskád az okoskodásba. Ki kéne belőle gyönni jól, csak nem megyen. Menj át szépen readonlyba, ahogy az elite topikban is teszed. Minden témában valami őrületes ámokfutásba sodor az inkompetenciád. Engedd ezt el. Nem jó ez senkinek. -
sirpalee #20245 Úgy látom nagyon komoly szövegértési problémáid vannak. :)
Bár valami olyasmit írtál az Elite topicban, hogy vagy 20 óráig tanultad a játékot, nem? :) Ez után nem is csodálkozom. (nem emlékszem a számra, csak hogy röhejesen sok volt)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 22:02:32 -
:) -
Ez egy kifejezés volt ezt szokták mások is mondani, azért fogalmaztam így. :)(remélem ismerős!?) 
Nem is mondtam hogy szar a ps4 mindenki el tudja ezt dönteni hogy az vagy sem nem kell ehhez az Én véleményem.Én 1 szimpla észrevételt írtam le egy hozzá tartozó hasonlattal.
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.01.03. 20:03:45 -
Nem hát. Egy kezdőnek warthog kell.
Vagy gamepad. Azazisten.
Vagy inkább vegyen játékot az irányítóhoz. Azmégjobbabb.
Ez a "palimegmondja" rovat hétről-hétre egyre jobb. Jövőhéten mire készüljek? Táplálkozási vagy kertrendezés tanácsok? -
sirpalee #20241 Ilyen gagyi kategóriás hotas? Nem igazán. :) Főleg nem olyan embernek aki még nem igazán repült.
De menjen át a srác az Elite topicba, majd ott jól megmondjátok neki, hogy mi van.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 19:16:05 -
Nem tudom mire vélni a szart.
Mi szar? a psn? lehet hibák vannak lehet, lehet hogy több mint live-on lehet?
És?
Ha nekem Uncharted 4 kell és az éérdekel, telibefosom hogy egy amúgy milyen vason fut, ha a másik állítólag nem szaron nem jelenik meg.
Szóval a szar kifejezés nem azt jelenti hogy PS4-et el kell adni, hiszen a játékok a fontosak ha az érdekel akkor a gép tulajdonságai már másodlagosak.
Még mindig épkézláb dolgot nem olvastam ami miatt a PS4 szarabb platform lenne.
Csak olyan érveket ami személyes szubjektív izlés alapján volt közzétéve. -
Ja technikailag amit kamatoztatott 3-4 játék? :) -
Jobb, mint a gamepad?
Mármint erre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 18:56:15 -
sirpalee #20237 A hotasok között a 13-as az ipari hulladék, nem érted meg? :)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 18:54:27 -
Egy 13k-s hotas meg kb ipari hulladék szint. :)
A félkettő gombos gamepad nem az. Úristenbazmeg... -
sirpalee #20235 Harc közben nem kell elvenni a kezed a gamepadról...
Egy 13k-s hotas meg kb ipari hulladék szint. :)
Mondjuk igaz, hogy olyan sokat nem repültem vele még, várom hogy haver szerezzen magának sticket, vagy hotast, aztán közösen repüljünk. (már amennyire lehet...)
A lényeg, felesleges hotas vásárlásra ösztönözni az embereket, ehhez nem szükséges. Maximum ha már nagyon-nagyon belejött, de az jócskán 50-100 óra után van. (meg őszintén, ha van hotas, akkor már rendes szimmel érdemes repülni, pl DCS)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 18:36:23 -
Gamepad???
Hamepad+bill maximum. Megoldható. Én sem mondtam, hogy kell. Aztmondtam sokat segít. Harc közben elvenni a kezed a gamepadról billezni nem vidám. Szerintem te sem toltad így sokat. 13k egy tm hotasx. Annyit bő nyállal megér kezdéshez.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 18:28:48 -
sirpalee #20233 Rhinoval és box gamepaddal is toltam. Nem komplex annyira, hogy kelljen az a sok extra, amit egy hotas nyújt. Elég egy stick is. :) -
Nem nem trendi,csak vannak olyanok aki nem elvakultan tekintenek erre a témára és porcukrozva eszik a szart is!Viszont baráti hangulat fog fogadni az xbox one topikban,mert tele olyanokkal akik a szarról lefújták a porcukrot és rájöttek hogy annak tényleg szar íze van!
-
1. Nem megbízhatóságról beszéltem. A felhozatalról.
2. Gyökkettő tapasztalatod van ps-ben. Tudod, hogy melyik volt jobb, miközben a geberáció végén ugrottál át.
Tehát nagyjából, összességében fing nélkül tolod. Van tapasztalatod boxban prevgenen, ps-en meg kb. sehol.
/persze ettől még kell is, hogy legyen véleményed, csak ne kössünk ott, hogy győzködsz :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 17:49:29 -
Mennyit harcoltál nélküle?
Ha az energia a pajzsra, és a fegyverzetre van irányítva, 20-30 pixel magas tyúkláb az optimal speed.
Nyilván megoldható hotas nélkül is, csak jó nehéz berántani oda, az energiaelosztás átbizergálása meg rohadt lassú.