121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nájsz....veri nájsz :) -
Pár napja pont ezen morgolódtam.... vajon lesz e Spotify valaha, meddig vergődik még a Sony a saját szarjával? :)
Lesz -
2. gif elég beteg. -
Kiderült csak USbe adnak témát :/ -
Hogy?
Átnéztem az oldalt , marha jó lett. -
gif veszély, megyek cserélem alsógatyát :D CSAKARAM!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Videók tele vannak új jelenetekkel atyaég mi lesz itt :y -
Új interaktív order oldal
Marha jó és lehet unlockolni egy PS4 témát is -
partizan182 #20936 Hehe, kösz, ez kellett így reggelre. "Sima orbitális monoton hent" ez mindent vitt.
BB-t mindenképp szerezd be, nincs jobb mint souls-szüzike friss halakra vadászni online. DS2ben napokig leragadtam a Bellfry Sol-nál és csak invadelgettem, nem tudtam megunni, hogy mindenki szupernúb és látványosan összefossa a gatyáját mimor megjelenek.
Nem azt mondom hogy nem lehet véleményed, de legalább játszanál azzal amiről beszélsz (30 percnél többet úgy értem). Praise the fucking sun! -
Mindig is irigyeltem azokat akik így tudtak rajzolni
-
Amúgy én is pont így vagyok ezzel, ezzel sokkalta nagyobb kedvem van játszani.
Régen nem értették ha szeretem a HC játékokat küzdeni értük, a DS-t miért nem....és modndtam mert idétlen a játék, és ocsmányak a pályák,
Nekem ez számít sokat, mikor egy sima orbitális monoton hent a játék, mert ez az, ez a stílus az. -
Kérdésedre a válasz amúgy egy interjúban volt
"Masaaki Yamagiwa: There would not be a real time day/night cycle in the game however there would be levels that would be set in both night and day. Enemy behavior would also change with the time of day." -
DS art stílusa nekem nem jött be, de ennek viszont brutálisan jó. Menü is sokkal letisztultabb. -
Még ha nem DS fan esetleg nem csodálom ha konzolt vesz, most pc-n ilyen mászkálós játékokból max a multi címekkel tud tólni. :) -
Mint minden játék, nemrég másik topikban kidumáltam mert fennakadtak pl az Uncharted 4-en, nem értették miért különb a bemutatott éjszakai vizes Drake a mostani legujabbtól.....
Mert egy játék sokkal szebbnek tünik ha éjszaki fények vannak és csillogás fénylés, pl vizes felületek. -
Én továbbmegyek, szinte egy DS3.
Hangok ajtónyitás, topogás, jellegzetes lámák (DS-ben kardok voltak). A menü stílusa, szinte a csíkok stílusa és színe....döbbenet. Nagyon kicsit tér el, annyiban hogy más a grafika. -
A stílus része, ahogy a resinek a csak lövök vagy csak megyek dolog. -
Érdekes játék. Noir stílusban "survival horror"
-
DS-ban is ugyan így mozgott :D Ez hozzátartozik :D
/nemtom érdemes-e leírni, de abszolút nem vagyok elragadtatva a játéktól, és most függetlenül a Form software játékok utálatától./
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.02. 22:18:32 -
A főhős mozgása, ahogy "úszik" a parkettán az elég tré. -
azinterneten!
-
Na, akkor viszont nem szóltam! Egyébként hol írták, hogy változik a napszak? -
Változik a napszak majd. Mondták lesz olyan hely ahol csak éjjel lesz, lesz ahol mindkettő. -
Passz, mindenesetre nem értem miért kellene ez a nappali világosság, 5x hangulatosabb volt éjszakába. -
Korai, értsd nem végleges :) -
Akkor minek írnák ki, hogy korai build? 1,5 hónappal a megjelenés előtt. -
Én azt számoltam ,hogy az első 18percben míg ő meghalt 1x én meg fogog vagy 10x 
Nagyon brutál lesz... pont most beszélgettem egy vásárlóval aki darksoul fan ,hogy most nagyon gondolkozik egy ps4 vételén , mert hát ez is DS gyerek
és ő ezt nem akarja kihagyni.
-
Hát olyan korai nem lehet, de frémet elnézve komolyabb gond videó alapján már nincs. From játékhoz mérten meg egyenesen tökéletes :D -
Fasza lesz. Bár kicsit furcsa volt a napsütés, ezeddig éjszakai pálya volt, még a bétába is. Remélem tényleg egy korai build, ahogy írta az elején. -
Amikor a véres tócsából kimászik a farkas az faszán néz ki. :D -
-
Nekem tökéletes volt. csak zizegett a képen a textúrák éle. -
Letölthető videó 1.1 GB -
Najó megvárom youtube linket mert itt nézhetetlen... -
BB első 18 perc
Egyelőre ez az okádék IGN lejátszós link van csak. -
sirpalee #20909 Bizonyos dolgokat kijavíthattak, de volt benne pár koncepcionális hülyeség is. Mármint hülyeség, egy Battlefield-hez képest. :) -
Nem, ugyan olyan maradt. Gondolom 8 hónap alatt nem csináltak semmit...
-
sirpalee #20907 Az első bétája igazi ipari hulladék volt... Azt a játékmenetet tanítani kéne: srácok, így multit sose csináljatok. (egy tár 5.56-al felrobbantható autók, vagy a 3 perc alatt befejezhető meccsek ésatöbbi)
Kíváncsi vagyok azóta rendberakták-e.... -
Na sebaj , addig is pörög majd az Evil
-
PS storeba lesz simán demo résznél. Szerintem valamikor estefelé indul csak holnap.