121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Beledöngöli, milyen téren? -
Mindkettő más más célból készült, FH más stílus nincs értelme méregetni, amiben a Forza erős abban a DC gyenge és fordítva. -
Valóban? Remélem csak PS4-re értetted, hogy semmi nem ér a nyomába... :D Mert az NFS-en kívül nincs vetélytársa :D De pl egy Forza 5 földbedöngöli 20x a DC-t :) Csak mondom. -
Igen, Drive Club nagyon jó, ezt mondom én is. .-)
Amúgy a Forza Horizon sorozat is nagyon jó, én anno amiatt akartam box-ot venni, csak egy admin hiba miatt nem kaptam meg a 0 %-os hitelt. Így lett belőle PS3. :-)
De elfér a polcon mindkettő, sosem értettem azt a már-már gyűlölködésbe hajló indulatot, amellyel egy-egy platform kedvelői a többit utálni tudják. :-) -
Marketing olddalról lehet támadni, de játékmenetben a legdurvább élmény amit autosban láttam.
Szép, gyors, faszán irányítható, mégsem árkád.
És látvány terén mindfelett.
Elhiszem sokan LOVAGOLNAK, hogy psn+ itt-ott, lesz, nem lesz. Ez egy dolog. Ettől a játék maga nem szar. -
Most látványban meg mozgásban értem, nem abban hogy neked a keddvenced nekem meg egyik autós játék sem a kedvencem, dde látvány, az autók mozgásában a GT és Forza egy makettjáték, matchbox gaming.
Nem játszottam x360-on vele, csak X1-en.
Nagy szaértés kell ám hozzá. :)
Ez is olyan játék mint a Sunset, megvetted mert xbox exclusive, utálod gondodlom a sony-t, azt mindden jó ott itt meg minden szar. :)
Forza elhiszem szabaddabb játéktér meg tunnng meg mindden, dde most arról beszélek mikor vezeted a kocsikat.
Ez meg tény, max annyi hogy mégjobban erőlteted hogy igazadd legyen látszólag. :) -
Nem tudom, mennyit toltad a DC-t. Ez egy rendkívül jó játék, technikai oldalról már teljesen rendben van és jelenleg ebben a kategóriában (kötött pályás) semmi meg sem közelíti. Grafika, sebességérzet, fizika nagyon jó.
Vannak feature-k, amik nem úgy működnek, ahogy tervezték (a "klubok"), és a multinak vannak gyengeségei (messze nem annyi, mint amikor indult).
Hazudtak a PS+-ról? Elismerem, hogy igen. Az elmúlt nagyjából két évben alig tudok olyan játékot, bármelyik platformra, ahol a marketingesek ne hazudtak volna. Valóban sajnálatos.
Megvettem, nagyon örülök is neki, véleményem szerint aki fikázza úgy, hogy közben nem tudja játszani, vagy nem akar fizetni érte, abból csak az irigység beszél.
-
japók.... talán a halasztott 1 hónap alatt sikerül javítgatni rajta a sony segítségével. -
rohadtul jó lenne coop bele -
Igen, abban csodálatos a mblur. Bár azt tudjuk, hogy az csak akkor működik tökélketesen, ha olyan stabil framepacing van, mint az atomóra. De gondolom ezzel sem lesz baj az ordernél.
Viszont a bloodborne továbbra is tragikus ilyen szempontból.
-
Ordernél ilyen gond nem lesz, mert olyan motion blur van benne, hogy azt mondták PSX eventen messzebbről olyan volt, mintha 60 fpsel futna, de videókon is látszik, hogy mennyire "smooth" -
-
partizan182 #21292 Azért ne túlozzunk, nekem kb 10-15 órám van eddig a DC-ben és még a közelébe sem vagyok hogy megunjam. Ilyen Pagani szintű Supercar-okhoz még közöm sincs (már ami az eredményességet illeti), az 50-es szint messzemessze, alap tour-nak kb csak fele kész.
Amit senki sem említ pedig szerintem kiváló: a pályavezetések. Az ívek, kanyarok, lankák, kb ilyen Spa-Szuzuka szinten faszályosak. Öröm betanulni egy-egy pályát. -
Végére...ma sincs kész. Soha nem lesz az :) Talán egyszer eléri azt a szintet, ahol ki szabadott volna adni, ahol pénz lehetne érte adni. Majd egyszer. Valamikor. Talán.
Nem hogy az fh2-höz nem lehet hasonlítani, hanem semmihez. Talán a bedőlt/elkúrt kickstarter projektek vannak hasonló szinten mint ez. -
Sajnos a graf nem tesz bele játékot a kontentbe. Itt kúrja el a szoni is. Egy darabig lehet bele kűdeni a teknót, aztán vége. Kimúl. Kifingik. Elfogy. Belezuhan a nihilbe. Ráadásul ennek a driveclubnak az előélete, és minden momentuma olyan szinten komikus, hogy akkor se lehetne komolyan venni, ha valami istentelenül jó játék lett volna a végére. De kurvára nem lett az (sem) :) -
Fingodsincs. Toltad a 360-as verzát, ennyit értesz hozzá. Hány órát toltál ebbe a fosba? Négyet? Ötöt? Mennyi idő kellet, hogy ráunjál? LOL
1-1. Az.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.12. 14:55:57 -
-
A Microsoft meg ilyet nem tud, látvány terén meg vezetési élmény.
1-1 -

Az első 18 perc videójában olyan stuttering van végig, hogy epilepsziás rohamot kap tóle a néző :D -
Új videókban már egyáltalán nem gáz -
Sajnos túl sokat ront rajta :(
Nos igen, az fh2...a szívem csücske. Rengeteg remek órát töltöttünk együtt. Hihetetlen, őrületes, döbbenetes, sokkoló a tény, hogy a szotyi évek óta nem bír kihajtani hasonlót SE a stúdióiból :( -
partizan182 #21283 YT?
Teknó nem egy nagy szám, szép, de néhol refefice, eső jófajta de az meg a kampányból hiányzik ugye. Nem mondanám nagyszerűnek, kb a Motorstorm szint, el lehet vele lenni, meg jól pumpálja az adrenalint.
Elcserélném azonnal a FH2 -re ha lehetne. -
Annyira szeretném, ha nem lenne elviselhetetlenül szar az fps :( Vagy legalább az art feledtesse végig. -
>7k-t fizettem érte akciósan, annyit bőőőven megért.
A köpetemet sajnálom ezektől a tetvektől, nemhogy a pénzt :D Majd 1 év csúszás-hitegetés után kijön egy félkész fos, amiből máig nincs demó.
Még jó, hogy ez egy nagyszerű játék. Milyen lenne, ha nem lenne nagyszerű? :) A grafikán kívül egyetlen nanoszekunduma nem érdekel. Taszít bármi, ami ehhez a "produktumhoz" kapcsolódik, kizárólag teknó szempontból érdekel. -
partizan182 #21280 Nem azt mondtam hogy jól, csak hogy működik :)
Ez a random event-driven browsing nekem bejön, de megértem, ha custom game-et akarsz csinálni akkor frusztráló. Connection droppom még nem volt, de olyan sokat nem toltam online. A napsütés/eső dolog mókás lehetett, a haverodnak rendesen csúszkált is a kocsija emiatt? Lol.
-
működő multi? A multi még mindig béta, ráadásul egy darab fos az a megoldás ahogy működik. Nem tudok pályát választani, időjárást, semmit, minden random, még az autók kategóriája is. Állandóan szétdobál haverokkal, volt hogy nálam sütött a nap, másnál meg esett az eső :D ... dehogy működik. -
-
Néztem gafon pár gifet, de nem, én nem hiszem el ahogy kinéz még mindig. Remélem nagy siker lesz order és sony megveszi RADot is. Aztán megoszthatják a techet belsős fejlesztőkkel, mert valami elképesztő
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.12. 13:11:02 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.12. 13:07:43 -
Tegnap én is felraktam az LG G2-mre a remote playt de a upc-s 120-as netemmel is elég nagy a késés ráadásul betölti teljesen a képernyőt az irányítás -
Az meredek hogy a ps+ verzió szép lassan az enyészeté lesz. Jól csinálják mindenki nyelt egy nagyot és lépnek tovább, hiba hazudtak láncs óta róla. -
partizan182 #21273 Nekem kellemes meglepetés volt a DC, pláne a sok fika után amit megjelenéskor kapott. Sokat változott a játék launch óta: dinamikus időjárás, új tour-ok, működő multi, pályaelhagyás büntetések drasztikus csökkentése stb.
Sebességérzetet, vezetési modellt imádom, minden autó máshogy viselkedik és élmény korrigálni mikor el-el dobja magát a kocsi egy elnézett féktáv vagy bukkanó után. Disclaimer: csak belső nézetből játszom, külsőből elég sótlan.
7k-t fizettem érte akciósan, annyit bőőőven megért. -
Szerintem a DC-t érdemes megvenni és megtartani, főleg, hogy elég sok extra tartalom elérhető és lesz is még hozzá. -
A szoni leszophat. Ennyiért vettem inkább lemezest. Sokáig úgysem lesz meg, sajnos ilyen módon kell megdemóznom a jelentéktelen 1 éves csúszásban lévő fost. Boxon azonnal megkaptam a pofámba az fh2 demót, meg is vettem teljes áron. Meh... -
A DC full upgrade megadja a teljes játékot, ez a csapott árú lehetőség a Sony kompenzációja a pluszosoknak, amiért nincs korlátozott ingyenes verzió.
Mivel az eredeti ingyenes ajánlatban kizárólag Indiához lehetett volna hozzáférni, ez szerintem korrekt ajánlat, mert egy nagyszerű játékot kapsz elég olcsón a pénzedért. Jobb, mint egy ingyenes csökkentett mód, amire aztán teljes árat fizetsz az unlockért (ettől persze az elmaradt plusz verzió komoly szépséghiba). -
Az a teljes játék, de ps+ kell a megvételéhez, azért olcsóbb -
:D -
kéNE! :) -
Megveheted, kell a szaros pénzed nekik. :D -
Tehát megvehetem placeholdernek a vinyón? Ezek időközben már nagyon mélyre süllyedtek...