121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    És látod, még így sem érem utol a valóságot ;)
  • darkSectorxxx #22303
    Ja miért kedves uram?
    Csak mert interaktív film, nem érdemli meg hogy tartsa az árát? Nem jön be a számítás? :D
  • darkSectorxxx #22302
    Kicsit sokat képzelsz magadról nem? :D
  • Kandurex
    Az biztos!
  • Moby
    Nézegettem ma a piacot. Meglepően tartja az order az árát.
  • darkSectorxxx #22299
    Hát azért nem egészen így fogalmaztam, és értelme sem az volt hogy szarkupac.
    csak hogy még ha hasonlóak is, mégis nagyon sokabn különböznek.

Én áldanám az eget ha végre nem lenne személyeskedés.
    Csak míg én szoftvereket kifogásolok, vagy emelek a magasba, más a személyemmel próbálja ezt, erre meg senkinek semmi joga sincs. persze fordítva sem. én odafigyelek, tegyétek ti is ezt.
  • partizan182
    Helyes :) Mondom, dettó ugyanezt csináltam haverommal, nyavajgott nagyon az elso 2-3 órában, egy héttel később meg éjjel 11-kor hív telefonon mert nem bírja nem elmesélni valakinek hogy miket csinált Anor Londóban :)
  • Moby
    Addig húzom az agyát, amíg bosszúból is végigszivattyúzza a BB-t. És a végên borzasztó hálás lesz :DD
  • darkSectorxxx #22296
    Hát erősen törtem a fejem hogy megcsörgesselek telon. :D
  • partizan182
    A srácnak ajánlottam egy PS3 kölcsönkérését a DeS-hez mert szerette a DaS 1-2-t. Erre jöttél hogy hogyan lehet ekkora szart ajánlani. Személyeskedés kérdésben Tatyla-nak igaza van, mea culpa.
  • Moby
    Nálam többet ember nem szídta őket, és én a pécés verzával is szoptam. Nyilván nem véletlenül várom 2015 DeS-át.
  • Tatyla
    Igazából mindenkinek akinek nem inge...
  • Moby
    Ha nekem szól: dark majd szól ha sok. Bár ez itt nem jön le, de haverok vagyunk :D
  • Tatyla
    Szemelyeskedést mellőzzük mert kiporszívózok de abban nem lesz köszönet...
  • Kandurex
    Hellkite -ot az elején úgy gondoltam, hogy nem is lehet legyőzni és konkrétan a vér is meghűlt bennem amikor Tinman megemlítette, hogy idővel könnyen lecsapható! DaS
  • darkSectorxxx #22289
    "Senki se mondta h a DS grafikában aláz minden mást."

Nem is mondtam hogy ezt állította bárki.
    Csak kijelentettem hogy nekem ez kevés volt.
    Ti támadtatok be.
  • partizan182
    Mots ez kicsit olyan mint amikor a finnyas kisfiu nem eszi meg a spenotot, mert zöld meg egyszer próbálta és fujfuj.

Senki se mondta h a DS grafikában aláz minden mást. Játékmenetében, hangulatában, mélységében. Igen a hellkite drake nem a legnagyobb poly count sárkány a világon. De amikor ott vagy mégis úgy érzed hogy egy kibaszott mesebeli őshüllő néz veled farkasszemet akit esélytelen vagy legyőzni.

Persze le lehet, de ez más kérdés. A generáció meghatározó játékáról beszélünk. Nem aza baj hogy nem tetszik, hanem hogy hőbörögsz ellene.
  • Moby
    Nem mondtam, hogy baj volt vele. Csak ebből ennyi már elég.
  • darkSectorxxx #22286
    Meg értem hogy az irányítás miért ilyen, miért volt ilyen, de irritálo volt.
    Persze ez már szubjektív vélemény szigorúan.

Biztosan tudom hogy megoldhatták volna másképpen is ezért voltam egyrészt ideges anno.

Amúgy ebből a szempontból a Boodban érezhető az apróbb változás, "dinamikusabb a harc".
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 20:36:40
  • Kongy
    Még kicsit a FC4-hez: a játék jó lenne, ha addig tartana, amíg megvárod, hogy Pagan visszajöjjön, és elvisz arra a helyre, és kész :D Nem tudom minek kellett közbeerőltetni ezt az egész polgárháborús Sabal-Amitás faszságot :D FC3 is ugyanez volt játékmenetileg, de azt élveztem, meg alig vártam mikor rúghatom szét Vaas seggét.... de itt .... :D Még arra is lusták voltak, hogy Pagan megjelenjen és kicsit borsot törjön az orrunk alá....

Dying Lightot meg pénteken veszem, csak dobozosan, mert ha fos, akkor adom is el egyből :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.24. 20:33:54
  • TDC Geronimo
    Remélem storeba lesz BB téma majd jó kis zenével :y
  • TDC Geronimo
    A Dark Souls 2 bejelentő videó meg prerelease cuccok nagyon jól néztek ki. Azóta tudjuk, hogy ótvar hazugság volt az egész.
  • TDC Geronimo
    Eleve itt bejön a képbe a batmobil. Eléggé megváltoztatja a dolgokat.
  • darkSectorxxx #22281
    De Dark Souls-nál a nagy gondom nem is az volt igazából hogy nextgen legyen, persze egy olyan "egyszerű műfajnál megeröltethették volna magukat jobban" azért arcon ütött hogy a karakterek és bossok köszönöviszonyban sem voltak a háttér kidolgozottságával, mindegy, nekem az ilyen stílusokban számít a körítés és ez nem grafbuziság.
  • TDC Geronimo
    Tény hogy DS elég ótvarul néz ki. nekem BB artja körbehugyoz jelenleg szinte mindent.
  • TDC Geronimo
    Originst nem ők csinálták. Előző kettővel meg szerintem semmi gond nem volt, sőt...
  • Kandurex

Ash lake ...
  • darkSectorxxx #22277
    Moby te is nézd meg a kibebaszott képeket mielőtt ideges leszek.
  • darkSectorxxx #22276
    1. Nem fogott ki semmi, abbahagytam mert undorító volt.
    2. láttam a többi részt is.
    3. Szerintem csúnya, nem értem még mi a probléma, meg akartok győzni róla hogy az a PS2-es látvány szép vagy mi?

Na akkor egy példa.

ez basszameg csúnya:

e meg szép:

ennyi. Nem vita tárgya, főleg nem akkor ha hülyeségeket beszéltek, én tudom menynit láttam a játékból nem ti, ti elcsipegetett hsz-aimból következtetitek ki mennyit láttam, én meg baszameg tudom mert átéltem.
  • Moby
    Ha játékmenetben nem sikerül előrelépni, én elsétálok mellette. Má nagyon assacreed szindrómás ez is.
  • TDC Geronimo
    Új Batman M ratinget kapott. Érdekesség, hogy eddigi részek egyike se volt M besorolású. Trilógia befejező része lesz, úgy néz ki a story kcisit darkosabb lesz a szokásosnál. Nagyon várom már

• darkSectorxxx #22273
    Nem, azért mert csúnyának tartom, a látvány megítélése szemmel müködik. nem kontrollerrel meg realtime játékkal.
    Ránézek azt látom, nincs ebben semmi furcsaság, nem is értem az egészet, ti honnan tudjátok hogy nekem mi szép és mi nem?
  • partizan182
    "gagyi, egysikú barnás lófasz az egér, sivár folyosókkal meg vermekkel"

Ezt írtad, közben kiderült hogy az első helyszín kifogott rajtad. Kvázi a játék 2%át ha láttad, erre kijelented hogy ilyen egyhangú unalmas szürke szart még nem hordott hátán a föld.

Szépség alatt nem is értem mit értesz. Korábban írtad hogy a BB azért annyival szebb mert minden szirszarral tele van a pálya széle. Vagy a színpaletta számít a game első pályáján? Esetleg a folyosók hiánya?

A lényeg amit Moby is írt, fogalmad sincs és fröcsögsz.
  • Moby
    Meg :)
  • TDC Geronimo
    order megjött má? :)
  • Moby
    Mármint az a demons souls aminek a létezéséről sem tudtál a maga idejében, mert még ps3-ad sem volt, évekkel később láttal belőle 3 percet youtubeon?
    Tehát ez így csúnya.

Értem.
    ROFL
    Ú bazmeg nekem ez így egy napra doszt elég is volt.
  • darkSectorxxx #22268
    Na ebből a hozzászólásból szart sem értek.
    Miből kijutni meg mia faszomat nem értesz azon hogy kibaszott csúnya?
    Miből jussak ki baszdmeg hogy szebb legyen?
    Kár beleszólnod ha nem érted mit jelent az hogy szerintem GECIRONDA, fogd már meg azt a kibaszottgeci Bood-ot és nézd már össze a Dark-al faszomat.
    Itt vitázok azzal hogy te megmagyarázod azt hogy szerintem szép a Dark.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 19:51:46
  • partizan182
    Üzenet a szakértőtől

Tehát nem sikerült kijutni az első területről, értem.

Kerestem itthon egy szakértőt, fent találod a villámüzenetét.

Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.02.24. 19:46:18
  • darkSectorxxx #22266
    Fogod haver és egymás mellé teszed a 2 játékot, megnézed mennyi az eltérés és majd kiderül, az én szememmel nem fogsz látni soha.
    Nekem a Demon Souls meg a Dark Souls is botrányosan csúnya volt.
    Demon Souls-t neten láttam csak igen, de itt nem felbontás meg frame különbségekről beszélek amit nem ad vissza egy 1080ps videó, hanem gagyi, egysikú barnás lófasz az egér, sivár folyosókkal meg vermekkel, most az kibaszottkurvára nem hat meg hogy a végigjátszásban kimész 2x egy területre ami szerinted csodálatos.

Nézd meg a 2 játékot.
    Dark-ban menj végig egy szaros vonalon, aztán a Bloodborne-ban, berendezettségben nemhogy az elvárható generációs eltérés van hanem botrányos a DS.
    Ha elvileg én vagyok a botszemű mindig miért nektek vagy neked magyarázzam itt feleslegesen a látványbeli eltérést?

Van egy játék.
    Ránézel és meg tudod mondani, hogy ez szép vagy kibaszott csúnya.
    Nekem a DS kiabszott csúnya, még fixekkel is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 19:31:23
  • partizan182
    Ezeket élmény olvasni. Ha mutatsz akár egy darab sivatagot is a teljes eddigi Souls szériából elfogadom igazad van.

Jol tippelem hogy a jutub élmények is kimerülnek a DS2 prerelease/release grafika összehasonlító videókból? Na, talált? Naugye.

Szerk: bocs, tényleg, ha warezban toltad 6 órát akkor tényleg vágod a grafikát meg a változatosságot. Undead burg-ből sikerült kijutni?

BB-t mindenképpen vedd meg, biztos tetszeni fog. (Ppfffmmmfff)

Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.02.24. 19:17:29