121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ember... Orderen kívül minden eddigi PS4 exet lenyomtam/játszottam, szóval ha valaki, akkor én had tudja már melyikek a jobbak -
X1 tulajok véleményével is hagyjá. :)
Miért egyéni játékosok pontoznak ott is, meg mondják el "objektív véleményüket" itt is.
Nekem ez sem hitelesebb infó.
Csdak mert nekem régen nagyon bejött a Dark Sector, élveztem a játékot, fasza volt, másnak meg hulladék akkor mindenkinek legyen fasza mert én azt mondom?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 20:37:18 -
Én meg úgy tudom, hogy már boxon is kell gold hogy játszhass -
Igen kurvagáz. nem tüntetek, mert az többe kerülne mint megvennem a játékokat. -
Metacritic szarsággal haggyá" :D
Annyira mérvadó nekem, mint a review scoreok. -
Kurvagáz, tüntessünk! -
Akkor 2 év kellett hozzá oké, de ez akkor is gáz, hogy egy szaros induláskor kiadott cimet nem dobnak be ennyi idő után.
Xbox-nál megéértem, mert játszhatsz GOLD nélkül, (legalábbis tudtommal nem változott a helyzet)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 20:34:36 -
Ja persze, jobbak...ok semmi gond, naná hogy akik azon játszanak ezt mondják, értékelésben ami meg nem szubjektív nem jobb egyiksem a másiktól, max pár tized különbségek vannak.
Nem jobbak, hanem valakinek azok JOBBAN tetszenek. -
" tök úgy emlékszem a megjelenés után nem sokkal"
Mondom nem. Pont.
-
2 év.
Mióta van ps4? -
Ezt mondom én is, és mit szürsz le ebből? Azt hogy ami neki nem szimpi az szarabb?
megnézed a metacritic-en szinte fej fej mellett vannak a kategóriák, szóval egyiksem szar, csak neki az az izlése amit azokban a játékokban talál meg, és szarozza a többit mert neki nem tetszik, ezt mondom., semmit nem jelent. -
Ez nem fanboyság kérdése, X1-en tényleg jobbak az exek.
PS4-en a legjobb ex a Last of Us, és ez nem dicsőség, hanem szégyen, tekintve hogy az alapból egy PS3 játék... :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.01. 20:32:07 -
ŐŐŐ nem.
Relase November 1, 2011
Uncharted 3 are next for PlayStation Plus 2013.08
-
lol talán mert azok tetszenek neki :D -
Kis nosztalgia. Ez is 2 éve volt már hihetetlen. Sose fog megjelenni ez se...
Kiváncsi vagyok most készül-e valamivel kojima bár elég nagy a csend, trailerek előtt már nagyjából lehet tudni, hogy jön-e új vagy sem -
Hát viszont úgy szelektálsz valamiért. -
Igen énis értem, de abból az 1 évesből a PS-en bevételt termelt játékokból tudnék felsorolni pár címet amit odaadhatnának, tudván hogy amúgyis csak PSN+-al érheted el, és tudván hogy utólag lett bevonva a multi a PSN+-ba....ez szerintem jogos nem?
Amikor volt az Uncharted 2 vagy Uncharted 3 PS3-on azokra is tök úgy emlékszem a megjelenés után nem sokkal voltak.
Most a sok Remastered meg Definitive cuccok közt?
meg kinek a hibája hogy nem funak a régi PS3 játékok? -
Nem tudom szavakba önteni mennyire telibekettétorkonszarom, hogy ehy adott játék melyik tetű gépén jelenik meg. Aligha van nagyobb fail, mint engem platformfanboykodással vádolni. -
Régiekre volt 100 játék ami összejött az előző évek során... volt miből. Most alig több mint 1 éves archívum van. -
Dehogy kapod ingyen steamon. -
Ja azért tegyük hozzá hogy mind2 újgeneráción szar a helyzet, a régiekre adnak AAA címeket csak.
Az meg szerintem is gáz hogy multiért fizetni kell. -
Ra1n #22563 Még mindig probléma annak megértése hogy a sok játékot kevés pénzért rendszerint vagy szart jelent vagy régi játék leértékelését, + az online gaming...Vagyis azt kapod amit pc-n ingyen Steam-en Originen és a többi szaron. Csak fizetsz is érte. Mondjuk ezt elég nehéz egy olyan birkának elővezetni aki már a 360 idejében is tapsolva fizetett az online gamingért.:)
-
ŐŐŐŐ és mert x1 fan vagy ezen ki lepődött meg? -
Ra1n #22561 Ezzel tisztában vagyok, csak Ps4-en gyalázat ilyen hulladék szolgáltatásért egyáltalán pénzt kérni.
-
Még mindig probléma annak a megértése hogy sok játékot kapsz kevés pénzért? mindenkinek minden nem tetszhet, de kapod, amit kapsz. Vagy játszod vagy nem... -
Mióta 3 platformon van PS+ és onlinehoz kell PS4re szerintem senki se az ingyen játékok miatt veszi. Azóta a minőség is rengeteget romlott. PS4es időszak előtt volt nagyszerű szolgáltatás -
Bullshit. Nem kell itt előadni, hogy nekem nincs jó. Mennyi rosszat írtam a(z)...
Dying lightról
Sunset overdriveról
Forza horizon 2
Ról(ről)?
Naugye...
Ja hogy egyik sem ps4 ex? Hát erről talán nem ÉN tehetek. -
Ra1n #22557 Mégis mit vártatok? Annyira egyértelmű volt hogy a karácsonyi Ps+ ajánlat csak egy mézesmadzag volt hogy a sok gyopár befizessen a hulladék szolgáltatásra megint 1 évet....
-
És vágjon ehez jópofát az ember. -
Jó akkor? :D
Nyugi lesz benen olyan amit hibának tudsz majd felhozni...nyugi. :) -
NA-NE..... :DDDD ezt még a libraryba se rakom inkább be... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.01. 20:02:09 -
Minden szempontból tökéletes nincs.
Nem is vártam el ezt. -
Elmennek a picsáb.
Nagybetűs PICSÁBA. -
Nekedis egyből ez ugrott be látom.
-
pletykált márciusi +
-
MINDENBŐL kizárt hogy jó legyen, TE MINDEN SZEMPONTBÓL találni fogsz majd amit naponta az orrom alá tudsz dörgölni. :D
Nem létezik minden szempontból tökéletes játék, és nem is lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 19:57:59 -
Már kezdheted is. Téged ismerve ott is lesz majd ami bassza a csőröd :p -
Kíváncsian várom mit hoznak össze.
De ha az uncsi 4 sem.lesz minden szempontból kifogástalan...
MINDEN
SZEMPONTBÓL.
Én lebombáztatom a sony székházat a gecibe :) -
Ez tetszett nagyon! :D
"The now classic Uncharted 2 'tree' screenshot - PlayStation 4 1080p60 remaster, any one?"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 19:43:14 -
Érdekes olvasmány. Valószínű GDCről is kerül majd ki új tech infó UC4ről
Among Friends: How Naughty Dog Built Uncharted 2
From the archive: behind the scenes on the making of a genuine last-gen classic.