121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #111676
    Hát szintúgy valszeg utolsók közt jutok majd hozzá, de nem zavar, nekem akkor is ugyanolyan szuper lesz majd. :)
  • darkSectorxxx #111675
    Remake az nem jelenti azt hogy reboot, vagyis az eredetihez azért hű maradjon, pláne azért mert ez a LÉNYEGE, nem az hogy a karakterek hogy néznek ki meg a pálya, hanem a souls játékoknak a fő eleme a harcrendszer....
  • Mephike
    Meglátjuk, én bizakodó vagyok, de szerintem már mindenki végig fogja játszani a játékot több alkalommal, mire én hozzáférek és letesztelhetem, hogy milyen is lett a játék, változott-e valami a grafikán kívül, stb. Kétlem, hogy hozzá fogok férni a géphez, ha az asszony elkezd játszani rajta ezzel a játékkal.
    Most éppen a DS3-at nyúzza, és szintlépés nélkül viszi végig a játékot :)
  • Kandurex
    Lehetne min fejlődni. Ez egy remake, nem remaster, itt bármire gondolhat a költő. Lehetne például Sekiro like típusú több pontos ellenfelek, vagy vehetnénk a Csucsi mini boss harcait. BÁRMIT! De bármit jó néven vettem volna ha változtatnak, mert ez a legalja már.
  • darkSectorxxx #111672
    Max ebben a kitérés irányába, de ezt is inkább külön modként, mint a Resi remake-nél hogy alternative irányítsáként, de mást nem....
    Akik szeretik ezért és így szeretik, más meg játszon más játékkal, ne a fanoknak azt a megmaradt 1-2 játékát változtassul causal mainstream szarrá
    abból van 100 tucat a piacon... ezt hagyjuk meg így.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.13. 22:20:00
  • Mephike
    Azért ha pontosak az infóm, nem lehet majd minden irányba kitérni (DS3-ban már lehetett), csak négy irányba. Szóval én egyet értek Kandurex kollégával, hogy ehhez azért hozzányúlhattak volna. Persze, biztos jó lesz így is, de szerintem is ráfért volna erre is egy kis ráncfelvarrás.
  • darkSectorxxx #111670
    Elavult a harcrendszere? :D minden souls játékban ez van. :D

Évek óta az egyik legélvezetesebb amit játékba találni. És igazságosan bünteti vagy ajándékozza a játékost a tudástól függően, vagy ügyességtől függően.
    bebaszna ha pont a lényegét változtatták volna ameg amitől souls játék.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.13. 22:09:48
  • Kandurex
    Mindazon által nagyon tetszik a DeS, de a harcrendszere rettenetesen elavult :( Mennyire durván kikupálták a grafikát, hozzányúlhattak volna a mechanikákhoz.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.13. 22:01:03
  • darkSectorxxx #111668
    Playstation 4???????????? :D
  • Kandurex
    Jó látni, h a külföldi médiában most mi vagyunk a kamus arcok
  • darkSectorxxx #111666
    woooooooow
  • AntiHero
    Spider-Man: Miles Morales - Game Informer Impressions

-PS5 Performance Mode: Dynamic 4K/60FPS
    -PS5 Fidelity Mode: 4K/30FPS, ray-tracing+other improved visuals
    -No load screens, even when fast traveling
    -Very impressed with ray-tracing

Some more:

More Details

-Will progress narrative forward for both Peter & Miles
    -New to being "Spider-Man" & learning, Miles' animations look visually less fluid/refined
    -Heavy emphasis on Miles' story; he's the only playable character
    -Even bigger setpieces than Spider-Man 2018
    -Unannounced villains will be in the game
    -"Friendly Neighborhood Spider App": Players can use touchpad to quickly pick activities, crimes etc from Miles' phone without going into separate menu
    -Improved dynamic camera placement during combat
    -Takedowns can be performed from ceilings/walls now; go invisible to go back into stealth
    -DualSense: Feel rumble when shooting webs, triggers then tighten as Miles reaches the end of eachswing
    -Photo Mode: Can now customize lighting, new selfie poses, stickers, frames etc..
  • LBandi77
    Semmi extra,nem ad ki játékot a from .Feleségemtől kaptam a last of us még augusztusban de a fólia még rajta,pecázok ha tehetem.
  • Ulthanito
    Ebben az a lényeg.
  • Kandurex
    Ez a Zelda elég fasza. Bár ki lehetne üldözni a világból a grafikájával, de alapjába, mint játék:
  • Ulthanito
    Bloodborne 60fps
  • Ulthanito
    Bandi, veled meg mi van? Nagyon rég láttam bekapcsolva nálad a PS-t.
  • Ulthanito
    Olyan dolgon vitatkozol meg azt bizonygatod, ami tök fölösleges. Az ízlésen.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.13. 13:17:59
  • darkSectorxxx #111658
    Köszönöm! :)
  • AntiHero
    Boldoogaaat :D
  • darkSectorxxx #111656
    Köszönöm!

Igazából nekem az Epic + GoG jön be, de a kék se rossz választás. még ha nem is szándékosan. :)
    Persze kellene az összes ugye!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.12. 22:47:08
  • Mephike
    Boldog születésnapot! ;)
    Nekem PS-re vette meg az asszony.
  • darkSectorxxx #111654
    Minden platformnak más exclusive Katana! :D
    Én Epic-re vettem meg....

• darkSectorxxx #111653
  • LBandi77
    Boldog szülinapot Darky!
  • darkSectorxxx #111651
    Köszönöm. :)
  • mucsácsó
    Boldog szülinapot dark! :)
  • Kandurex
    Ja, ja!
  • Moby
    Már nincs annyi. 1 hónap múlva a ps5 jelenik meg.
  • Mephike
    Simán kicsengettem a pénzt én is, miután ott volt a doboz és benne a készülék nálam. De mondom, megértem ha nem mindenki olyan gyanakvó mint én, bár én már befürödtem azzal, hogy elhittem valamit, kifizettem előre az árát, később meg fájt érte a fejem.
  • j0nNyKa
    az én fejemben ezek a játékok napi 1 gyors runra vannak meló után gőzt ereszteni, de mondom megyek még1et hogy unalmas lesz-e
    nem az.
    ja és legalább 2 újdonság jött szembe a run során:
    - lehet halat fogni a főboss után is
    - lehet többször lemenni chaoshoz, nem csak runonként 1x
    huszon... ötödik vagy hanyadik runom
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.10.12. 19:36:25
  • Tikal #111645
    Végülis cserébe is csak egy ígéretet kapsz hogy majd talán kapsz valamit :)) Ha kifizettetnék akkor az azt jelentené hogy szállitaniuk is kell..
  • darkSectorxxx #111644
    A lényeg az hogy a Hades egy rogue-like cucc, ez egy külön stílus, erről szól, ez a lényege, a Zelda nem rogue-like, nem is lehet összehasonlítani. :) csak szubjektíven max.
  • Kandurex
    Nem tudom, az volt az alapfelállás, h jussak ki, a végén ott volt Hádész, de nem jutottam ki. Tulajdonképpen nem akarok többet kijutni. A Zelda jobban fekszik.
  • j0nNyKa
    mai 25. runomban jött egy teljesen más jellegű boss pl az első rész végén, illetve még nincsenek meg a fegyverek 4. aspectjei, a sztoriban járok ahol járok, van még benne bőven, a beszélgetések 10%-a ha megvan már sokat mondtam, és továbbra is mindegyik run teljesen más a boonok miatt (most pl nem volt callom, meg egy csomó mindenem), akkor a bountykban is haladok felfelé, egyre izgibb ahogy több dologgal szivatom magam, stb
    persze ha nem jutsz tovább 6-7 perc játéknál sose, úgy valóban ismétlődhet ez-az, dehát az nem a játék hibája
    gondolom falnak beszélek, befejeztem
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.10.12. 18:31:05
  • Kandurex
    hát, 2 óra játék után, kicsit gáz...kész, nem tud mit nyújtani többet, az engem nem érdekel, hogy miként lehetne MÉG megcsinálni, ugyanazt.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.12. 18:12:07
  • j0nNyKa
    mondjuk az durva hogy egy rougelike-ban ugyanazok a pályák vannak
  • darkSectorxxx #111639
  • Kandurex
    Nah, mivel Mr. Hades játék nem váltotta be a reményeket, értsd: 2 óra után ugyanúgy, ugyanazon a pályán kellett ügykezezni. Egy élés váltással ráfordultam a Zelda Breath of the Wild c. játékra, mivel ez van PC-re, vagyis Cemu-val a Superior változat van meg, és azt kell mondjam, hogy határozottan jobban tetszik, mint előbbi.

Talán ez lesz az első érdekesebb játékom, kelletlen, PC-s pályafutásom alatt. Ami ugye november 19. lezárul egy erőteljes köpéssel!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.12. 17:34:06
  • Ulthanito
    Én azon csodálkozom, hogy nálunk előrendelésnek elfogadnak bármit is anélkül, hogy valaki kifizette volna a teljes árat. Tőlünk nyugatabbra ugye az számít előrendelésnek, ha kicsengetted vételárat, akár konzol, akár játék.