121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Most épp parancsra szart a ló az utra valami speciálisat, mert egy auto megcsúszott rajta.. ez valami robot ló?? -
Kojima... MGSbe mindig voltak beteg dolgok. -
Úgy tudod a pályáról tudtommal eltüntetni a hullákat, szerintem jópofa, ezek a japók a mgs-b a indig tesznek humort. :) -
De nem rosszindulatból, most őszintén, mit vártatok, vagy vártok.
Elmondják hogy szép a játék meg kibaszott nehéz, ez a játék semmi mást nem tud csak ezt, ezekben jó, semmi mást nem lehet mondani róla, ezt meg vagy 3000 féle tálalásban leírták. Én ezért félek hogy csalódom kicsit majd. -
MGS5 gameplay-t nézek.. és hát. jónak néz ki, de mik ezek a léggömbös szarok? :DD Még egy lovat is felküldött a picsába :DD -
Na gyors vélemény egy új souls játékostól. Spoiler mentes teljesen, de azért berakom spoilerbe. Képek is vannak legelejéről, de azt nem rakom már be, láttuk ezerszer.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ok.
I like it.
But I'm so confused its not even funny. Needless to say I need some advice and hopefully I can get some before continuing. I will save those questions until the end because right now your all you want are impressions.
Here goes;
Coming from a first time "souls" player take these very vague and baseless opinions as just that.
- its HARD. Every single enemy is a challenge and I have yet to encounter an easy enemy
- controls seems responsive but it seems there are slight delays here and there, as if a animation needs to finish or something before I can initiate another input ( such as fighting/healing )
- graphics are great, obviously not the order great but much improved from the previous gameplay clips I have seen in the past. Aliassing is slightly noticable but on a whole new level of improvement from older gameplay clips we have seen.
- character customization is rediculously complex. Every single aspect can be adjusted with your character without any real constraints. To me it was far to overwhelming due to my OCD with making decisions like this. I hope I can go back and make adjustments later.....
- load times between death are satisfactory, not too long but not fast either.
- sound design is awesome. Really good environmental sound effects as well as positioning.
- perfect atmosphere. I purchased the game for the theme and it does not disappoint.
I have only played an hour or two so my impressions will drastically change and become more in depth as time goes on. Right now I'm too confused to comment on a majority of issues and need more time with the game to base an opinion. If as an outsider the series I'm pressed and enjoying it, you can imagine what that says for the diehard fans. -
-
Meg a faszom... -
Nekem is. -
Van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon fog bejönni neked. -
Én is várom a megjelenést, nem tudom miért de várom. :D
Pedig még 10 nap.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.14. 16:27:21 -

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.14. 16:25:13 -
Úgyis az lesz belőle neki. Nem mindegy mikor kezdi? :DDD -
Mivan? :D -
-
Youtube végigjátszást akarok!
De ha ilyen nehéz hogy nyomhat NG+-t? -
A csávó már az NG+-t tolja :D
Résen kell lenni most már, mert a net tele lesz spoilerrel hamarosan :p -
davids014 #23291 Köszönöm. -
A nevetségest jó értelemben kell venni? -
Igen, azért nem olvasom már én se :p -
Spoiler?
-
Ajjaj gafon már elszabadultak a spoilerek. Ez visoznt jól hangzik. Lesz itt meglepetés úgy nézem :)
"HOLY SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Got spoiled just a bit but that was a enough to......shit.....yeah the guy who said Sony and From were really good at holding stuff back was kinda understating things. BY A LOT. Jesus christ this is ridiculous" -
Amelyik profil játékát elérhetővé akarod tenni adott PS4-en az össze account számára, abban a profilban a PS4-et állítsd primary-ra. -
davids014 #23285 Van két psn profilom a magyaron vettem egy játékok és a másik profilomon azzal nem lehet játszani? -
Hát nem azt mondom hogy taktikázom, de a TV miatt picit kevesebbecske a kiadható lóvé, de lehet lesz MK, mert a Witcher nem fog érdekelni, és utána lesz kicsi pihenő úgyis, mire jönnek a nagy gémek. :D -
Paranoia #23283 engem a kamera érdekelne -
Bloodborne... arany...elkezdődött a a nagy üzemi sokszorosítás, tehát jövéhét közepe felé jönnek az unboxing videók!
-
Az egyik gamepad érdekel ha nem adod túl drágán -
TomStorm #23280 Na még átgondolom.. -
TomStorm #23279 Az igaz.Kamerát meg egyik DS-t eladom:)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.03.14. 01:05:09 -
5 hónapos, gari még van rajta.. -
TomStorm #23277 Akkor lehet megveszem ismerőstől 6 játékkal,kamerával meg 2 DS4-el az 5 hónapos gépét 130K-ért.Amúgy itt hozzáteszem a játékok az enyémek voltak tehát visszakerülnének az eredeti helyére:DD
Csak az a fránya 5 hónap,kicsit tartok ettől.. -
talán egy felet... inkább nézz más bundle-t :)
-
Nagyon rossz játék AAA szegmensben nem létezik. Ha bírod a cinematic TPS eksönt akkor élvezni fogod, ha nem akkor hagyd ki... -
TomStorm #23274 Holnap megyek PS-t venni de lehet csak Order bundle lesz.Nagyon rossz az a game vagy egy hétvégét elleszek vele?:) -
4:10nél. DAT fatality 
-
-
-
Gondolkodtam róla, megnézem, ha belef(r a kiadásba akkor mehet :) -
Ezt vegyük meg? :) Én utána már csak Witcher 3at veszek nyárig. :D